Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Incorporabile
Last Updated: Jun 16 2017 05:03, Started by
fov
, Aug 27 2007 16:02
·
0
#217
Posted 16 May 2011 - 11:15
#218
Posted 16 May 2011 - 11:22
eu am inteles ca este mai bine la bani sa ai pe gaz decit pe electric, ma refer la consum
Edited by dl_dr25, 16 May 2011 - 11:22. |
#219
Posted 16 May 2011 - 12:35
Nu cred ca merita. Eu de exemplu am tot electric in casa (plita inductie, cuptor electric) si nu consum mai mult de 6KW pe zi (platesc curentul pe luna in jur de 70-80 de lei).
|
#220
Posted 16 May 2011 - 12:50
si care-i puterea maxima ce o consuma fiecare, spusa de producator? 3-4 kw?
|
#221
Posted 16 May 2011 - 13:15
Plitele cu inductie au 7-8 kw.
Cuptoarele cele destepte au 3.5 kw, cele modeste au 2.2 kw |
#222
Posted 16 May 2011 - 13:24
si ce faci cu astea, daca ai sa spunem doua ochiuri de inductie in functiune si cuptorul electric si ai decat 10 kw alocati ca o casa?
ca pe langa astea mai ai si pompa de put, frigider, hidrofor si cate mai sunt pe la o casa? |
#224
Posted 17 May 2011 - 07:50
Chiar si pe 2 ochiuri se poate atinge puterea maxima, putere care este limitata soft la 7.5kw pe plita.
Deocamdata ac cablu de 6 mm de la bransamentul trifazat al blocului pana la plita, sunt pe faza mai tare si am cadere de 6-7 v in full load. Contorul meu pare sa fie mai linistit decat al unor vecini care s-au incalzit electric iarna aceasta si care au aluminiu peste tot ) Inainte sa schimb conductorul de aluminiu pana la contor se incalzea cablul doar la folosirea plitei. ...si nu, nu doar ma uit la ele, desi arata bine Mentionez ca totusi inductia este de 2-5 ori mai eficienta decat gazul ceea ce duce la timpi mai scurti sau puteri mai mici. Tigaia de 38 cu fund gros se incinge pt prajeala in mai putin de 10 secunde. |
#225
Posted 17 May 2011 - 18:15
Buna ziua , urmeaza sa achizitionez un cuptor si o plita incorporabila. Bugetul este undeva pe la 1400 ron . Momentan m-am oprit la http://www.emag.ro/c...le/...00Xnumele hotului e:hdr_cos si la http://www.emag.ro/p...pli...1SXnumele hotului e:hdr_cos . Ce parere aveti ?
|
#226
Posted 17 May 2011 - 21:34
Nu cred ca a inteles careva ce ai zis.
Ca best buy pe gaz este o plita ariston cu rzator concentric, era la un moment dat pe ideall.ro ca pachet cu un cuptor, pe la 1800 RON. Plita este testata de mine si este printre cele mai bune pe gaz. ..totusi, parca mai bine o plita cu inductie si amanat cuptorul inca o perioada. |
|
#227
Posted 17 May 2011 - 21:50
Ma tot bate sotia la cap sa intreb ce trebuie luat in calcul atunci cand cumparam un cuptor elecrtic? Ce functii ar trebui sa aibe. Am inteles ca nu toate sunt asa de stralucite.
|
#228
Posted 18 May 2011 - 13:19
Majoritatea nu sunt asa stralucite.
Daca o sa vrei sa faci pizza si esti pretentios la acest aspect... nasol. Cuptoarele sunt majoritatea limitate la 250 grade. Peste temperatura aceasta gasesti la nivelul 3500+ ron. O alta facilitate utila este incalzirea rapida, am vazut asa ceva pe la Electrolux. Incalzirea este de fapt slabiciunea cuptorului electric, dureaza mult... Eu nu as lua cuptor care sa fie sub 3.5 kw, temp sub 300 grade si fara incalzire rapida. Modelele de top au si controlul electronic al puterii, nu merg cu clasicul termostat, deci un mare avantaj. Buget sa fie. Pt buget de criza poti iesi din impas cu un Arctic cu convectie. parca este 7-800 ron |
#229
Posted 19 May 2011 - 19:47
tucurel_day, on 17th May 2011, 22:50, said: Ma tot bate sotia la cap sa intreb ce trebuie luat in calcul atunci cand cumparam un cuptor elecrtic? Ce functii ar trebui sa aibe. Am inteles ca nu toate sunt asa de stralucite. |
#230
Posted 20 May 2011 - 13:41
Nu este o regula, ca daca are catalitic/pirolitic sa poata fi setat la peste 250.
Atentie ca unele au pereti catalitici, asta inseamna ca sunt niste placi pe interior, placi care trebuie inlocuite periodic. |
#232
Posted 20 May 2011 - 15:39
apanoiu, on 20th May 2011, 13:41, said: Nu este o regula, ca daca are catalitic/pirolitic sa poata fi setat la peste 250. Atentie ca unele au pereti catalitici, asta inseamna ca sunt niste placi pe interior, placi care trebuie inlocuite periodic. din ce am vazut in piata, cuptoarele electrice clasice (cu/fara catalitic) nu au mai mult de 250-270 grade C (al meu are 270 max, iar la 260 are functie regenerare pt peretii ecoclean). Pana la 300 grade la gatit au cuptoarele cu piroliza cu control/afisaj electronic. Doar la functia de autocuratare cu piroliza temperatura atinge cca 500 grade |
#233
Posted 20 May 2011 - 15:52
si 350 de grade? are vreunul?
Un cuptor profi de pizza este setat pe 350 grade. Eu de ce sa nu am aceleasi performante? Cred ca merge modificat senzorul de temperatura, oricum trebuie sa montezi cea pietre/gresie in cuptor pt a nu avea fluctuatii grave de temp cand deschizi usa. .. de ar exista si din game semiprofesionale cuptoare incorporabile.. |
#234
Posted 21 May 2011 - 17:05
calinjack, on 19th May 2011, 20:47, said: autocuratare,sau curatare catalitica,cuptorul sa fie cu convectie,adica multifunctional,sa aiba gratar sau sertar,ma rog,ala din interior,telescopic,ca te ajuta mult,si sa treaca de 250 grade celsius.asata are sigur daca-i cu catalitica.si sa fie cu programare si sa fie electric si alea... Că veni vorba de raft telescopic, știe cineva de unde pot achiziționa unul de la Whirlpool și mai ales cât costă? Mă bate gândul să iau un cuptor 431 NB cu rafturi telescopice opționale, dar e week-end și nu știe nimeni cât m-ar costa (de la DOMO, Flanco etc.) iar cei de la Whirlpool nu răspund. Aș aprecia o estimare ca să mă hotărăsc ce să cumpăr. Mulțumesc! Laurențiu |
Anunturi
▶ 1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users