Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Care e logica berii la sticla 330ml?
Ultima postare: apr 04 2020 13:22, Inițiat de
UlrichVans
, iul 24 2018 23:21
·
0
#1
Publicat: 24 iulie 2018 - 23:21
Nelipsita din crasmele de fite(unde uneori e singura varianta de "litraj"), sfideaza logica bautului berii: e mult prea putina si e si scumpa(sunt localuri care vand aceeasi bere si la 330 si la 500 la acelasi pret, ba poate uneori e mai scumpa aia mai mica)! Unii ar zice ca e bere "pentru femei" ... bun, bun, dar femeile oricum nu sunt principalii bautori de bere, de ce se vine cu aceste prostii si pentru barbati? Pare un truc de a mulge clientii de mai multi bani, desi tot nu vad logica... nu mai bine vinzi o cantitate mai mare mai scump din star? macar nu frustrezi clientii... o alta posibila varianta ar putea fi "dar nu vrem sa se imbete clientii"... pai daca la localul de fite vin oameni cu bani, s-ar putea sa se imbete oricum, ca isi permit(probabil cu altceva decat bere)... so... logica? Mie-mi scapa!
|
#3
Publicat: 24 iulie 2018 - 23:33
Ți-ai dat răspunsul singur. Motivul pentru care nu se vinde la volume mai mari este faptul că de la un anume preț per cantitate deja devine bătător la ochi. Măcar tu te plângi de bere, de cafea ce să mai zici, bei cafele cu 15 lei și-s vai ș-amar de rânza lor, îmi prepar acasă cafele mai sofisiticate decât multe cafele cu figuri cu un ibric ordinar.
|
#5
Publicat: 24 iulie 2018 - 23:34
De fapt ar trebui sa fie 355m, echivalentul a 12oz.
Este masura imperiala Eu o gasesc perfecta. O singura bere e suficient pt stins setea, un pahar. Apoi mergi in multipli mult mai la indemana decat jumatatile de litru, ce pot fi cam mult cateodata UlrichVans, on 24 iulie 2018 - 23:33, said: Cu rasuflatul nu cred ca-i problema, dar aia mica se va incalzi destul de repejor.. Din contra, tocmai ca nu are timp sa se incalzeasca. |
#8
Publicat: 24 iulie 2018 - 23:42
MarianG, on 24 iulie 2018 - 23:34, said:
care e logica bautului? sa bei pana cazi lat ? sa bei pana faci pe tine? sau sa te bucuri de gust ? argentum, on 24 iulie 2018 - 23:34, said:
De fapt ar trebui sa fie 355m, echivalentul a 12oz. Este masura imperiala Eu o gasesc perfecta. O singura bere e suficient pt stins setea, un pahar. Apoi mergi in multipli mult mai la indemana decat jumatatile de litru, ce pot fi cam mult cateodata Multiplii astia sunt mult mai scumpi decat cantitatile clasice de 500ml. |
#9
Publicat: 24 iulie 2018 - 23:43
Grupul fetelor care beau bere la litru rade de voi...
[ https://www.tz.de/bilder/2017/10/03/8738050/207328840-oktoberfest-2017-UrHP3KVZVa7.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Berea nu se bea la pahar, ci minim la halba, pentru ca are doar in medie 5% alcool. Daca bei un pahar de vin cu 12% alcool nu e mult, dar o cantitate dubla de bere cu mai putin alcool per total e un exces... Editat de Wotan, 24 iulie 2018 - 23:46. |
#11
Publicat: 24 iulie 2018 - 23:44
UlrichVans, on 24 iulie 2018 - 23:42, said:
Logica consumului de alcool e in general sa bei pana te simti bine(preferabil si ceva bun la gust) - iar la modul ideal sa pastrezi starea aia fara sa te faci manga complet. De la 330ml(si nici de la 500 daca ce sa fim sinceri) nu ai nicio senzatie. |
#12
Publicat: 24 iulie 2018 - 23:46
Wotan, on 24 iulie 2018 - 23:43, said:
Grupul fetelor care beau bere la litru rade de voi... [ https://www.tz.de/bilder/2017/10/03/8738050/207328840-oktoberfest-2017-UrHP3KVZVa7.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] MarianG, on 24 iulie 2018 - 23:44, said:
gasesc ceva gresit in acest rationament, |
#15
Publicat: 24 iulie 2018 - 23:51
eu trebuie sa ma simt bine inainte sa ma apuc de baut,
spre deosebire de altii, nu beau de suparare [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/2iCLCJifhfQ?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
|
#16
Publicat: 24 iulie 2018 - 23:53
UlrichVans, on 24 iulie 2018 - 23:42, said: Logica consumului de alcool e in general sa bei pana te simti bine(preferabil si ceva bun la gust) - iar la modul ideal sa pastrezi starea aia fara sa te faci manga complet. De la 330ml(si nici de la 500 daca ce sa fim sinceri) nu ai nicio senzatie. Vezi ce masuri folosesc nemtii - taticii berilor! Asta e o prostioara strict de fite, nu stiu de la cine importata.. nu are nicio logica ca europenii sa foloseasca masuri americane sau britanice rotunjite... Multiplii astia sunt mult mai scumpi decat cantitatile clasice de 500ml. De fapt masura e cat se poate de europeana si a fost folosita extensiv de taticii berilor. Doar ca mai tarziu, mult dupa ce berea a intrat in ,,legalitate,, si s,a emis legi, s,a introdus sistemul metric, fapt ce a facut ca cel vechi sa intre in desuetitudine. Asa cum fiecare oras are berea sau vlberile lui, pe vremuri fiecare oras avea propria oca si unitate de masura. UlrichVans, on 24 iulie 2018 - 23:43, said: Daca o bei incet, are... mai ales daca bei mai multe(hai sa zicem ca cu prima iti stingi setea... dar dupa?) Berea se bea din sapte inghitituri. Asta e lege. Nici daca esti balbait nu te poti intarzia |
Anunturi
▶ Utilizatori activi: 1
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi