Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Idei de retete mai traznite
Ultima postare: iul 13 2018 16:54, Inițiat de
Sotz_MasterChef
, iul 08 2018 18:44
·
0
#21
Publicat: 09 iulie 2018 - 09:19
super8, on 08 iulie 2018 - 22:00, said:
Nu stiu cum se numeste dar stiu cum se gateste: ingrediente: - rosii (depinde cate persoane mananca), - ardei gras (rosu, galben sau capia) dupa preferinta si cate persoane mananca, - ceapa verde, - ceapa normala (se baga sau nu, dupa preferinta), - 1-2 maxim 3 oua, - sare si piper fin (dupa gust, daca se baga sau nu) eu de obicei nu pun - verdeata (marar si patrunjel), - branza (*sarata sau nu, dupa preferinta) *eu prefer nesarata Mod de preparare: 1. se spala rosiile si ardeii si se taie in bucati mari sau mici (dupa preferinta), se curata si taie ceapa (daca se va pune), 3. se sparg ouale si se bat intr-un castron adaugandu-se verdeata (marar, patrunjel si ceapa verde tocate in prealabil), 4. se pune tigaia cu putin ulei (de masline sau ceva de calitate) la incins, 5. se baga ouale in tigaia incinsa si inainte sa se gateasca omleta se arunca inauntru si celelalte ingrediente tocate si se calesc timp de 5-20 de secunde (depinde cum preferi, mai crocant sau nu) punandu-se *sare si piper (dupa gust, *daca se baga), 6. se pune intr-un castron si se rade branza deasupra, (sarata sau nu, dupa preferinta) amestecandu-se in castron. Pofta buna ! ps.: reteta asta am vazut-o mai demult intr-un film asiatic seamana in mare parte cu reteta de menemen (omleta traditionala turceasca). |
#24
Publicat: 09 iulie 2018 - 15:36
super8, on 08 iulie 2018 - 22:00, said:
Nu stiu cum se numeste dar stiu cum se gateste: 5. se baga ouale in tigaia incinsa si inainte sa se gateasca omleta se arunca inauntru si celelalte ingrediente tocate si se calesc timp de 5-20 de secunde (depinde cum preferi, mai crocant sau nu) punandu-se *sare si piper (dupa gust, *daca se baga), Pofta buna ! ps.: reteta asta am vazut-o mai demult intr-un film asiatic Sigur nu se calesc legumele mai intai, dupa care se adauga ouale? Editat de balauru69, 09 iulie 2018 - 15:36. |
#25
Publicat: 09 iulie 2018 - 18:21
waterman, on 09 iulie 2018 - 15:18, said:
Credeam că le-am văzut pe toate pe acest forum. Să mă ierți OP dar la ce dimensiuni ai dat eu aș Ăźncerca niște salate, ceva dietă. Nu comentez nimic de gusturile dumitale, dar nu e sănătos așa... Hm, sunt barbati care isi indoapa partenerele cu buna-stiinta, fie pentru ca le plac femeile "robuste", fie pentru ca in acest fel ele devin dependente de prezenta si ajutorul lor. Nu o fi cazul initiatorului, dar exista si astfel de manifestari. |
#27
Publicat: 13 iulie 2018 - 16:10
corinadaniela, on 09 iulie 2018 - 09:19, said: seamana in mare parte cu reteta de menemen (omleta traditionala turceasca). Ba chiar am gasit multe retete diferite cu aceleasi ingrediente ! balauru69, on 09 iulie 2018 - 15:36, said: Sigur nu se calesc legumele mai intai, dupa care se adauga ouale? tigaie asiatica.jpg 38,78K 0 download-uri dupa ce s-a facut omleta ! Mai pe romaneste, faci ouale si le arunci in castron peste salata / legume |
Anunturi
▶ Utilizatori activi: 1
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi