Hamburgeri din vita - facuti acasa. CUM ?
Last Updated: Jan 20 2019 10:33, Started by
don_King
, Feb 20 2018 18:33
·
0
#163
Posted 09 January 2019 - 15:02
Aranzazu, on 09 ianuarie 2019 - 08:56, said: In restaurante se fac pe griluri extrem de fierbinti si la cererea clientului, rare, medium sau well done, nu la 62*C, la 1000*C intre 2 metale. Ei, hai sa nu exageram E de fapt pe la 400 grade, la 1000 se topește grătarul cu totul 62 grade nu e temperatura la care se gătește carnea, ci temperatura pe care o va avea bucata de carne la interior, după gătire. |
#165
Posted 10 January 2019 - 01:32
vrajitoruldinoz, on 09 ianuarie 2019 - 01:46, said:
Chiar daca ar fi asa medium rare e 62C, crezi ca se topeste grasimea de vita la temperatura asta? intreb ca habar n-am. Grasimea se topeste la fix 54 C....dar nu e un proces instant...dureaza. Mai ia in calcul si ca grasimea are conductie mult mai buna decat carnea asa ca atunvi cand la suorafata carnii se aplica vreo 300 C se transmite prin venele de grasime mai repede decat prin carne. Edited by -Jinx-, 10 January 2019 - 01:34. |
#166
Posted 10 January 2019 - 14:47
#167
Posted 10 January 2019 - 14:48
Ce parere aveti de noua placa de gatit din sare de Himalaya...o alta gaselnita de marketing ? sau este ceva util ? intreb deoarece nu are sens sa facem alt topic si pe ea se pot gati fripturi si hamburgeri, fara probleme
|
#168
Posted 10 January 2019 - 17:53
karapok, on 10 ianuarie 2019 - 14:48, said:
Ce parere aveti de noua placa de gatit din sare de Himalaya...o alta gaselnita de marketing ? s Posibil, nu cred ca serpasii gatesc pe asa ceva. Oricum pare ca au o mina de sare foarte mare de se gaseste in toata lumea. https://www.medlife....u-organism.html |
#170
Posted 19 January 2019 - 11:53
karapok, on 10 ianuarie 2019 - 14:48, said: Ce parere aveti de noua placa de gatit din sare de Himalaya...o alta gaselnita de marketing ? sau este ceva util ? Sare Roz sau Negru din Himalaya pe langa cel alb, macinat fin sau grunjos? https://sharpprices....k-top-pack-of-4 |
#171
Posted 19 January 2019 - 19:53
Am vazut la Kaufland sare de Himalaya neagra, 16 lei o rasnita cu 100 de grame de sare.
Edited by nnestor, 19 January 2019 - 19:56. |
#174
Posted 20 January 2019 - 10:33
Mirosul si gustul pentru mine par a fi cam sulfuroase la sarea neagra, eu le am doar pentru decoratie in bucatarie in sticle frumoase maricele, imi plac dopurile, am altele pentru folosinta zilnica.
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users