Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Hamburgeri din vita - facuti acasa. CUM ?
Last Updated: Jan 20 2019 10:33, Started by
don_King
, Feb 20 2018 18:33
·
0
#163
Posted 09 January 2019 - 15:02
Aranzazu, on 09 ianuarie 2019 - 08:56, said: In restaurante se fac pe griluri extrem de fierbinti si la cererea clientului, rare, medium sau well done, nu la 62*C, la 1000*C intre 2 metale. Ei, hai sa nu exageram E de fapt pe la 400 grade, la 1000 se topește grătarul cu totul 62 grade nu e temperatura la care se gătește carnea, ci temperatura pe care o va avea bucata de carne la interior, după gătire. |
#165
Posted 10 January 2019 - 01:32
vrajitoruldinoz, on 09 ianuarie 2019 - 01:46, said:
Chiar daca ar fi asa medium rare e 62C, crezi ca se topeste grasimea de vita la temperatura asta? intreb ca habar n-am. Grasimea se topeste la fix 54 C....dar nu e un proces instant...dureaza. Mai ia in calcul si ca grasimea are conductie mult mai buna decat carnea asa ca atunvi cand la suorafata carnii se aplica vreo 300 C se transmite prin venele de grasime mai repede decat prin carne. Edited by -Jinx-, 10 January 2019 - 01:34. |
#166
Posted 10 January 2019 - 14:47
#167
Posted 10 January 2019 - 14:48
Ce parere aveti de noua placa de gatit din sare de Himalaya...o alta gaselnita de marketing ? sau este ceva util ? intreb deoarece nu are sens sa facem alt topic si pe ea se pot gati fripturi si hamburgeri, fara probleme
|
#168
Posted 10 January 2019 - 17:53
karapok, on 10 ianuarie 2019 - 14:48, said:
Ce parere aveti de noua placa de gatit din sare de Himalaya...o alta gaselnita de marketing ? s Posibil, nu cred ca serpasii gatesc pe asa ceva. Oricum pare ca au o mina de sare foarte mare de se gaseste in toata lumea. https://www.medlife....u-organism.html |
#170
Posted 19 January 2019 - 11:53
karapok, on 10 ianuarie 2019 - 14:48, said: Ce parere aveti de noua placa de gatit din sare de Himalaya...o alta gaselnita de marketing ? sau este ceva util ? Sare Roz sau Negru din Himalaya pe langa cel alb, macinat fin sau grunjos? https://sharpprices....k-top-pack-of-4 |
#171
Posted 19 January 2019 - 19:53
Am vazut la Kaufland sare de Himalaya neagra, 16 lei o rasnita cu 100 de grame de sare.
Edited by nnestor, 19 January 2019 - 19:56. |
#174
Posted 20 January 2019 - 10:33
Mirosul si gustul pentru mine par a fi cam sulfuroase la sarea neagra, eu le am doar pentru decoratie in bucatarie in sticle frumoase maricele, imi plac dopurile, am altele pentru folosinta zilnica.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users