Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
E-Mail in serie prin Excel si Out...

Modul alimentare rulou/jaluzea ex...

Recuperare fișiere dupa form...

Aplicatii stress test RAM
 Asigurare auto hibrid

Asus B550M - PC-ul nu porneste di...

Tzanca Uraganu - Inconjurat de Fe...

explicatie montaj breadboard
 3 Doors Down - Kryptonite

Semnalizati cand virati pe un dru...

Donez Siofor de 1000mg ( diabet t...

Izolatie intre parter si etaj
 Hranirea pasarilor din orase -pro...

[unde] goarna tramvai

UPGRADE interfon de bloc Electra?

Care-i diferenta intre Geberit De...
 

Hamburgeri din vita - facuti acasa. CUM ?

- - - - -
  • Please log in to reply
173 replies to this topic

#163
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,317
  • Înscris: 04.05.2006

View PostAranzazu, on 09 ianuarie 2019 - 08:56, said:



In restaurante se fac pe griluri extrem de fierbinti si la cererea clientului, rare, medium sau well done, nu la 62*C, la 1000*C intre 2 metale.

Ei, hai sa nu exageram :) E de fapt pe la 400 grade, la 1000 se topește grătarul cu totul :lol:

62 grade nu e temperatura la care se gătește carnea, ci temperatura pe care o va avea bucata de carne la interior, după gătire.


#164
nnestor

nnestor

    Senior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 5,678
  • Înscris: 06.04.2018
https://www.sciencea...steak-with-lava

#165
-Jinx-

-Jinx-

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,208
  • Înscris: 02.03.2014

View Postvrajitoruldinoz, on 09 ianuarie 2019 - 01:46, said:

Chiar daca ar fi asa medium rare e 62C, crezi ca se topeste grasimea de vita la temperatura asta? intreb ca habar n-am.

Grasimea se topeste la fix 54 C....dar nu e un proces instant...dureaza.

Mai ia in calcul si ca grasimea are conductie mult mai buna decat carnea asa ca atunvi cand la suorafata carnii se aplica vreo 300 C se transmite prin venele de grasime mai repede decat prin carne.

Edited by -Jinx-, 10 January 2019 - 01:34.


#166
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,317
  • Înscris: 04.05.2006

View Postnnestor, on 09 ianuarie 2019 - 15:17, said:

Well...yes, but that’s just an experiment :D

#167
karapok

karapok

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,182
  • Înscris: 07.08.2017
Ce parere aveti de noua placa de gatit din sare de Himalaya...o alta gaselnita de marketing ? sau este ceva util ? intreb deoarece nu are sens sa facem alt topic si pe ea se pot gati fripturi si hamburgeri, fara probleme

#168
DANANDREI2001

DANANDREI2001

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,486
  • Înscris: 10.08.2009

View Postkarapok, on 10 ianuarie 2019 - 14:48, said:

Ce parere aveti de noua placa de gatit din sare de Himalaya...o alta gaselnita de marketing ? s

Posibil, nu cred ca serpasii gatesc pe asa ceva.
Oricum pare ca au o mina de sare foarte mare de se gaseste in toata lumea.
https://www.medlife....u-organism.html

#169
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,317
  • Înscris: 04.05.2006
Pai probabil sarea de Himalaya e ca varza a la cluj :D

#170
Aranzazu

Aranzazu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,108
  • Înscris: 24.09.2018

View Postkarapok, on 10 ianuarie 2019 - 14:48, said:

  Ce parere aveti de noua placa de gatit din sare de Himalaya...o alta gaselnita de marketing ? sau este ceva util ?  

Sare Roz sau Negru din Himalaya pe langa cel alb, macinat fin sau grunjos? Posted Image  

https://sharpprices....k-top-pack-of-4

#171
nnestor

nnestor

    Senior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 5,678
  • Înscris: 06.04.2018
Am vazut la Kaufland sare de Himalaya neagra, 16 lei o rasnita cu 100 de grame de sare.

Edited by nnestor, 19 January 2019 - 19:56.


#172
vrajitoruldinoz

vrajitoruldinoz

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 32,355
  • Înscris: 21.06.2016
Are acelasi gust: sarat.

#173
nnestor

nnestor

    Senior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 5,678
  • Înscris: 06.04.2018
Da, dar mineralele...

#174
Aranzazu

Aranzazu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,108
  • Înscris: 24.09.2018
Mirosul si gustul pentru mine par a fi cam sulfuroase la sarea neagra, eu le am doar pentru decoratie in bucatarie in sticle frumoase maricele, imi plac dopurile, am altele pentru folosinta zilnica.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate