Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum sterg mails din Promotions

Vanzare cumparare fara transfer b...

Receptie ciudata, in functie de t...

Dupa 20 ani de facultate, am uita...
 Mobile.de ofera imprumut de bani ...

problema test grila

Digi24 a disparut de pe TV Lg

Drept de proprietate intelectuala...
 Jante noi shitbox

Trinitas TV 4K

Dacia 1316 cu 6 usi ...

Frecventa modificata radio
 Un nou pericol pt batrani

Ar trebui sa vindem imobiliarele ...

Dupa renuntarea la aparat dentar

pelerinaj in Balcik
 

R.C.S. & R.D.S. - TV cablu digital (H.D.) - Topic general - 34 de posturi H.D. - Partea I.

* * * * - 10 votes
  • This topic is locked This topic is locked
40065 replies to this topic

#27721
blue_taty

blue_taty

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 981
  • Înscris: 31.08.2009

View Postdacotec, on 25 iulie 2014 - 13:45, said:

Destul de rapid, cam la 2 zile dupa mail, am fost sunat de la RDS pentru oferta...adica exact ce este pe site.Le-am propus contractul pe 1 an si sa-mi lase tableta gratis...nu se poate!Avand in vedere ca mai am un o luna de stat la UPC, le-am recomandat sa ma sune inca o data in august, cu o oferta mai buna.UPC inca nu a sunat...

Exact cum ti s-a mai spus, RCS nu considera ca au o taraba in piata sau bazar unde se negociaza. E scris negru pe alb, aia se ofera la toti, ca ai sa nu ai basca. Mi se pare corect si fair!

#27722
crislacor

crislacor

    Cui îi pasă...?!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,059
  • Înscris: 20.06.2009
Cel mai corect!

#27723
dacotec

dacotec

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,300
  • Înscris: 13.12.2007
Cand m-am mutat la UPC anul trecut beneficiam de o oferta de 4 luni abonament redus la jumatate si HBO gratis...doar la abonament de doi ani.Am cerut, prin vanzatorul de la centrul UPC o derogare, pe care am primit-o a doua zi.Din momentul cand am primit prima factura nu a existat nicio zi de intarziere, toata lumea a iesit in castig.Viitorul serviciilor in asta consta, personalizare, negociere astfel incat toata lumea sa primeasca ce vrea.Eu am primit atunci la pachet si un serviciu de voce, pe care l-am refuzat pentru ca nu am nevoie de asa ceva.
Eu am nevoie de un net care sa mearga cu o anumita viteza si sa aiba un semnal stabil, televiziune cu semnal de f buna calitate si cu o grila de posturi care sa se identifice cu ceea ce familia mea urmareste.
Din punctul meu de vedere mi se pare aiurea sa platesc un pachet cu 150 de posturi, cand eu nu urmaresc niciun post unguresc, fara chestii ecumenice sau manelistice...si totusi le platesc.Desteapta chestia lui Steve Jobs cumuzica, orice melodie, indiferent de calitate-1 cent.Asa ar trebui sa fie si la TV, asta e grila noastra, te abonezi la ce posturi vrei, fiecare post costa atata...factura ti-o faci tu!
La fel si la net, eu am abonament de 120 mbs desi le-am spus de la inceput ca nu am nimic conectat cu cablu, totul e wi-fi si vreau sa mearga decent asa....am primit un router wi-fi panarama care nu acopera decat doua camere cu semnal de 2 linii din 4, viteza maxima este de 20 Mbs..dar eu platesc in continuare pt 120.Stiu ca apar discutiile legate de amplasarea routerului, de peretii mei grosi si armati ca la Cernavoda, nenumarate echipamente care disturb semnalul prin casa, etc.Astea sunt scuze, nu stiu cati dintre noi chiar au trifazat prin casa astfel incat sa bruieze semnalul wi-fi.
Cand te duci si cumperi o sticla de 2l de cola...2l de cola primesti!Eu ma duc sa iau HBO Comedy, sa zic...dar nu se poate, trebuie sa-l iau la pachet cu inca 3 posturi, fac un efort si imi iau unTV mai bun cu tuner DVB-C...nu se poate sa vezi la liber, platesti card sau mediabox! !Vreau stick de net...doar daca ai abonament la nu stiu ce viteza...Cand vezi ca toata aceasta oferta atat de "variata" de fapt nu prea iti da de ales, esti obligat sa cumperi si serviciul ala, si stb-ul ala, te mai trezesti cu o telecomanda- doua in plus prin casa...nu este normal sa negociezi, pe banii tai, ceea ce astepti de la aceste firme?

#27724
crislacor

crislacor

    Cui îi pasă...?!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,059
  • Înscris: 20.06.2009

View Postdacotec, on 25 iulie 2014 - 14:42, said:

(...) nu este normal sa negociezi, pe banii tai, ceea ce astepti de la aceste firme?
Eu aș folosi „să alegi”, pentru că, din punctul meu de vedere, diferite negocieri pot duce la rezultate diferite, ceea ce nu mi se pare echitabil... Până la urmă, acel serviciu oferit costă niște bani, se mai adaugă marja de profit și ăsta e prețul...de ce să pui ceva mai mult decât face, doar pentru a lua mai mulți bani de la cei care, să zicem, nu au calități de negociator? Asta nu e economie de piață, este doar o junglă învelită în hârtie colorată și plină de reclame...! Cum te simți când, după doi ani cu același contract, ți se dau la „retenție” aceleași servicii, dar cu un preț mai mic? Unii se bucură că au făcut o „afacere”, dar trec (prea) ușor peste faptul că în anii precedenți au plătit mai mult decât trebuia...
Dar, repet, asta e doar o opinie personală!Posted Image

#27725
Venboteam

Venboteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,312
  • Înscris: 05.01.2012

View Postcrislacor, on 25 iulie 2014 - 15:24, said:

[...]Cum te simți când, după doi ani cu același contract, ți se dau la „retenție” aceleași servicii, dar cu un preț mai mic? Unii se bucură că au făcut o „afacere”, dar trec (prea) ușor peste faptul că în anii precedenți au plătit mai mult decât trebuia...[...]
Mare dreptate ai! Foarte mare dreptate.
Si cand te gandesti cati se bucura ca ei sunt vechi in retea si le-a mai lasat operatorul de o ciocolata...

#27726
johndoes

johndoes

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 715
  • Înscris: 02.04.2009
Sper ca nu sunt off-topic... M-am mutat si as vrea sa predau 2 decodoare HD Humax si un tel U1000 (daca se poate fara sim - il folosesc pe un alt tel). Nu renunt la abonament tv sau net, doar vreau sa fac un downgrade - ca sa las net si tv pt viitorii chiriasi. Bref, intrebarea este daca pot preda aparatele la orice casierie sau POP din alt sector, sau numai de la cea de unde le-am ridicat? Este vorba de Bucuresti. Mersi anticipat pt raspunsuri.

#27727
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,522
  • Înscris: 16.12.2006
Decodoarele se predau in orice POP din Bucuresti. Telefonul Huawei U1000s nu se mai preda, a trecut in proprietatea ta. Poti sa faci ce vrei cu el. ;)

#27728
johndoes

johndoes

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 715
  • Înscris: 02.04.2009
Le poate preda oricine care are acea adresa in CI, sau doar titularul contractului?

#27729
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,522
  • Înscris: 16.12.2006
Titularul contractului si bineinteles sa aiba la el cartea de identitate.

#27730
johndoes

johndoes

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 715
  • Înscris: 02.04.2009
Mersi mult

#27731
dacotec

dacotec

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,300
  • Înscris: 13.12.2007
De la rds mai mult din acest motiv m-am mutat anul trecut, dupa ce mi-a expirat primul contract de doi ani urmatorii doi au mers, din inertie, fara absolut nicio reducere, o "ciocolata" ceva, in conditiile in care la un moment dat, noilor clienti li se oferea un stick de net gratis.Am sunat si eu frumos, am expus problema, mi s-a spus ca pot beneficia de oferta doar daca inchei abonamentul si deschid un contract nou...si astfel am inchis si eu de tot contractul cu ei.
Nu trebuie sa simti ca vorbesti cu un robot, nu se poate pentru ca asa e facut programul, trebuie sa simti ca reprezentatul firmei te intelege si incearca sa gaseasca o solutie si pentru tine in masura in care si firma ii lasa optiunea asta.La Vodafone cum de se poate????Am contract cu ei de 15 ani si il voi mentine daca relatiile raman tot asa.De fiecare data mi se prezinta oferta initiala si apoi intram la negocieri, de fiecare data incheind un nou contract cu ei care nu se regasete pe site, cumpar telefoane la preturi care nu exista online...pentru ca se poate asa ceva si cineva chiar tine sa isi pastreze clientii!
Asa procedez si la firma unde lucrez, la sfarsitul programului nimeni nu rupe poarta, daca mai este un client care mai are nevoie de inca 15-20 de minute de ajutorul meu, raman, si stiu ca si data viitoare va fi tot clientul meu!
Uitati-va la factura de energie electrica, din 100 de lei cam 40 de lei reprezinta consmul de energie, kw care au oricum si ei un adaos comercial.Pana la 100 de lei apar fel de fel de servicii si taxe cu o acoperire mai mult decat dubioasa.Tot asa traiesc si cablistii astia, la 60 de lei abonament de net si tv, exceptand instalarea initiala cu tot cu deplasarea personalului, ce mai au de facut pentru banii astia?Mentenanta retea...frectie la picior de lemn!
acum e oferta aia cu Belgravistanul, la 5 euro ai minute in prostie...ce s-a schimbat fata de acum 5 ani cand sigur un astfel de abonament ar fi costat peste 100 de euro?S-a ieftinit asa rau cuprul si fibra optica, satelitii sunt chinezesti si costa mai putin?Oamenii astia la 5 euro ies pe profit...deci care este costul adevarat?
Si in aceste conditii, de ce sa accept eu ca pe munca mea altii sa isi puna profituri nejustificat de mari si sa-mi ofere ceea ce vor ei?Oricat de mult ar ceda, ei nu ies niciodata in pierdere.....

#27732
Venboteam

Venboteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,312
  • Înscris: 05.01.2012

View Postdacotec, on 25 iulie 2014 - 21:52, said:

[...]La Vodafone cum de se poate????Am contract cu ei de 15 ani si il voi mentine daca relatiile raman tot asa.De fiecare data mi se prezinta oferta initiala si apoi intram la negocieri, de fiecare data incheind un nou contract cu ei care nu se regasete pe site, cumpar telefoane la preturi care nu exista online...pentru ca se poate asa ceva si cineva chiar tine sa isi pastreze clientii![...]
acum e oferta aia cu Belgravistanul, la 5 euro ai minute in prostie...ce s-a schimbat fata de acum 5 ani cand sigur un astfel de abonament ar fi costat peste 100 de euro?S-a ieftinit asa rau cuprul si fibra optica, satelitii sunt chinezesti si costa mai putin?Oamenii astia la 5 euro ies pe profit...deci care este costul adevarat?
Si in aceste conditii, de ce sa accept eu ca pe munca mea altii sa isi puna profituri nejustificat de mari si sa-mi ofere ceea ce vor ei?Oricat de mult ar ceda, ei nu ies niciodata in pierdere.....
Dupa 15 ani la Vodafone, iti dai seama cat profit au facut aia pe munca ta? Ca unii fac profit cu preturi de 5 euro... Posted Image
Cat platesti si cat plateai anterior pentru o oferta similara la Vodafone? :D

#27733
DIVX2006

DIVX2006

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,598
  • Înscris: 15.07.2007

View Postdacotec, on 25 iulie 2014 - 14:42, said:

....
Cand te duci si cumperi o sticla de 2l de cola...2l de cola primesti!Eu ma duc sa iau HBO Comedy, sa zic...dar nu se poate, trebuie sa-l iau la pachet cu inca 3 posturi, fac un efort si imi iau unTV mai bun cu tuner DVB-C...nu se poate sa vezi la liber, platesti card sau mediabox! !Vreau stick de net...doar daca ai abonament la nu stiu ce viteza...Cand vezi ca toata aceasta oferta atat de "variata" de fapt nu prea iti da de ales, esti obligat sa cumperi si serviciul ala, si stb-ul ala, te mai trezesti cu o telecomanda- doua in plus prin casa...nu este normal sa negociezi, pe banii tai, ceea ce astepti de la aceste firme?
Nu stiu cum e cu Cola, insa eu iau bere la 2l, si uneori mai primesc si bidonul de 2l cu o punga de covrigei lipita de el.Posted Image

Edited by DIVX2006, 26 July 2014 - 08:34.


#27734
dacotec

dacotec

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,300
  • Înscris: 13.12.2007
Nu vreau sa intru in polemica cu nimeni, nici sa zic ca RDS e prost si UPC bun, sau invers...e un forum unde fiecare ne exprimam o opinie, mai mult sau mai putin corecta si documentata.
Pur si simplu asta simt eu si asta vreau de la orice firma cu care colaborez, pesonalizare oferta pe masura nevoilor mele.Uitati-va la marii furnizori, in speciali cei de energie, sunt singuri pe piata, detin monopol si te duci sa te rogi de ei sa iti traga o conducta de gaz in casa, pe banii tai si la sume pe care nu le poti negocia.Oare asta este corectitudine si respect fata de client?Daca nu platesti gazele 45 de zile incepe procedura de debransare, daca fac o cerere de bransare la o locatie noua, dureaza 11 luni pana ajunge teava de la conducta principala din strada la tabloul din curtea mea, adica 20 de metri...asta cum se mai numeste?

Edited by dacotec, 26 July 2014 - 09:24.


#27735
ulrichx

ulrichx

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 97
  • Înscris: 05.10.2011
s-au invatat romanii la ieftineala sau chiar moca daca se poate .. in franta  si in belgia posibil si celelalte tari unde tindem sa ajungem .. nici o firma cu cu tv + internet + telefon nu negocia cu nimeni pretul .. aveau tarife standard pentru toata lumea .. pachete diferite .. alegi cumperi .. nu negociezi .. dar asa e pe meleaguri pitoresti .. "hai la concert ca e gere gratis ...  hai repede ... baaa canta bere gratis nu se da bere gratis... aaa nu mai merg ..." cam asa sta treaba in romania

#27736
dacotec

dacotec

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,300
  • Înscris: 13.12.2007
cand ai 2000 de euro pe luna nu cred ca e asa dureros sa platesti 50 pt 200 de posturi, hd, 3d, etc.De ce ar fi asa imposibil sa te lase sa iti alegi posturile pe care vrei sa le vizionezi, fiecare post cu pretul lui?

#27737
crislacor

crislacor

    Cui îi pasă...?!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,059
  • Înscris: 20.06.2009
Pentru că e un risc prea mare (pentru firme) în a se angaja să distribuie atâtea canale. Așa cum veniturile cele mai constante (și mai profitabile) sunt cele venite din pachetul de bază, așa și riscurile cele mai mari vin din pachete sau pachețele de canale de nișă...
Și ți-e clar că, atunci când vorbim de astfel de riscuri, distanța între profit la limită și pierdere nu e mare deloc...

#27738
dacotec

dacotec

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,300
  • Înscris: 13.12.2007
Totul tine de marketing si un pic de viziune, nu te opreste nimeni sa faci pachete de 30,50, 10000 de posturi la anumite preturi, dar ce posturi vrei tu.Crezi ca eu nu am ales pachetul de baza pentru ca ma dadeau banii afara din casa sau pentru ca am vrut sa vad inca 2-3 posturi in plus, indisponibile la acel pachet astfel incat pe langa ele mai am fost nevoit sa mai cumpar inca un pachet cu 50 de posturi...pe care le-am sters imediat!La filme indiene nu ma uit, slujbele religioase le prefer live, la biserica iar sa dau din buric pe manele...ii las pe altii!
Grila mea favorita cuprinde undeva la 35 de posturi, inca vreo 7-8 mai vor copii si inca vreo 3 nevasta.
Concluzia?desi am 119 canale disponibile pe care le platesc constiincios eu nu urmaresc niciodata mai mult de 45-50 de posturi.La fel si posturile de radio, niciodata nu am ascultat radio la diagonala de 42", pe fond negru...
Imi cer scuze daca sunt offtopic, discutia poate nu are ce cauta aici i nu as vrea sa deranjez userii care cauta alte informatii depsre RDS

Edited by dacotec, 26 July 2014 - 12:32.


Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate