Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Récupérer les notes et les photos...

primu meu video de pe omegle

intrebare imprimare

dezbatere succesiune
 Mit(h) sau greseala mea de testar...

Program facebook care posteaza pe...

Problema instalare windows.

Eroare la instalare windows serve...
 Tony Poptamas - un guru al like-u...

Conectare Creative Inspire T7900 ...

Ce se intampla daca

Cum sa arati Lista cu videouri de...
 soft gestionare oferte si comenzi

Docx -> PDF cu sunet

soft gestionare oferte si comenzi

Sugestie casti < 200 ron.
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

World Of Tanks

  • Please log in to reply
16904 replies to this topic

#2485
baiatu_x

baiatu_x

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 533
  • Înscris: 22.09.2007
  • ID membru: 229,009
  • Locație: RoMaNiA

Daca vrei sa  mergi pana la ultimul tanc adica tier 10 e cam greu fara cont premium sau fara tanc premium......pentru ca, costurile sunt destul de mari....pana in tier 7 te descurci fara cont premium si fara tanc premium de acolo in sus dai de greu. Chiar daca bagi acum cont premium si cresti mai repede cand o sa expire nu te prea descurci cu creditele de la tier 8 in sus, tu decizi cum vrei sa joci, daca preferi sa ramai in tier 5-6 maxim 7 nu este nevoie sa investesti nici un ban .

Edited by baiatu_x, 19 April 2013 - 14:34.


#2486
SfantulLike

SfantulLike

    Oscilatrix Te iubesc <3 .

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,549
  • Înscris: 09.02.2013
  • ID membru: 798,165
  • Locație: Cullingus city
Pai cu un t10 cate credite consumi intr-un meci si cate primesti? mai putine?

#2487
spumi

spumi

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 366
  • Înscris: 08.12.2012
  • ID membru: 789,023
  • Locație: Valthume

View Postbaiatu_x, on 19 aprilie 2013 - 14:30, said:

Daca vrei sa  mergi pana la ultimul tanc adica tier 10 e cam greu fara cont premium sau fara tanc premium......pentru ca, costurile sunt destul de mari....pana in tier 7 te descurci fara cont premium si fara tanc premium de acolo in sus dai de greu. Chiar daca bagi acum cont premium si cresti mai repede cand o sa expire nu te prea descurci cu creditele de la tier 8 in sus, tu decizi cum vrei sa joci, daca preferi sa ramai in tier 5-6 maxim 7 nu este nevoie sa investesti nici un ban .

Sau cumperi tancuri care au bonus  la credite în weekend și nu mai ai probleme cu creditele.

#2488
NaturalBornGamer

NaturalBornGamer

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 541
  • Înscris: 25.02.2009
  • ID membru: 422,658
Care is alea?

#2489
baiatu_x

baiatu_x

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 533
  • Înscris: 22.09.2007
  • ID membru: 229,009
  • Locație: RoMaNiA
300 gold daca iti schimbi parola :) free gold :)

#2490
misuspita

misuspita

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,078
  • Înscris: 03.09.2007
  • ID membru: 222,122
  • Locație: Buricuresti

View Postbaiatu_x, on 19 aprilie 2013 - 14:30, said:

Daca vrei sa  mergi pana la ultimul tanc adica tier 10 e cam greu fara cont premium sau fara tanc premium......pentru ca, costurile sunt destul de mari....pana in tier 7 te descurci fara cont premium si fara tanc premium de acolo in sus dai de greu. Chiar daca bagi acum cont premium si cresti mai repede cand o sa expire nu te prea descurci cu creditele de la tier 8 in sus, tu decizi cum vrei sa joci, daca preferi sa ramai in tier 5-6 maxim 7 nu este nevoie sa investesti nici un ban .
Eu am reusit sa ajung la IS4 fara gold, dar trebuie sa joci foarte bine si foarte multe jocuri cu tier 5-6 ca sa faci banii pe care ii pierzi cu tierele mari. Un tanc premium de tier 8 combinat cu un cont premium iti realizeaza intr-un meci bun creditele pe care le scoti cu cel mai bun tanc normal si fara premium in vreo 5-7 meciuri. Deci un mare salvator de timp.

Edited by misuspita, 19 April 2013 - 19:50.


#2491
SfantulLike

SfantulLike

    Oscilatrix Te iubesc <3 .

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,549
  • Înscris: 09.02.2013
  • ID membru: 798,165
  • Locație: Cullingus city

View Postbaiatu_x, on 19 aprilie 2013 - 19:05, said:

300 gold daca iti schimbi parola Posted Image free gold Posted Image
Where? :naughty:

#2492
misuspita

misuspita

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,078
  • Înscris: 03.09.2007
  • ID membru: 222,122
  • Locație: Buricuresti
am schimat=o si eu. am primit 300 )

#2493
spumi

spumi

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 366
  • Înscris: 08.12.2012
  • ID membru: 789,023
  • Locație: Valthume
Posibil să apară 8.5 săptămâna viitoare.În 8.6 va veni artileria de X.

#2494
SoldierHair

SoldierHair

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,422
  • Înscris: 14.01.2011
  • ID membru: 655,502

Incerc sa construiesc echipele din Girls und Panzer.In loc de pzIV am folosit T-25.Nu am gasit nici un Anglerfish skin pentru T-25, asa ca a trebuit sa imi fac singur Posted Image (macar am gasit pentru hetzer).Cam asta mi-a iesit in 2 ore de munca (Turtle Team si Anglerfish Team , numele originale din anime +icoane) :


Posted Image

http://i33.tinypic.com/anh1qb.jpg


Posted Image

http://i34.tinypic.com/286sioj.jpg


Stiu ca o sa primesc niste feedback negativ , but i don't caaaare.

Si nu , nu am platit 40 de euro.Cod promotional NVidia.

Edited by SoldierHair, 21 April 2013 - 00:29.


#2495
baiatu_x

baiatu_x

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 533
  • Înscris: 22.09.2007
  • ID membru: 229,009
  • Locație: RoMaNiA

View Postspumi, on 20 aprilie 2013 - 08:45, said:

Posibil să apară 8.5 săptămâna viitoare.În 8.6 va veni artileria de X.
daca artileria de 8 da 2000+ cea de 10 cat o sa dea oare? 4000? Posted Image trebuie marit considerabil HP-ul la tier mare, sa aibe udne sa loveasca Posted Image

Edited by baiatu_x, 21 April 2013 - 05:20.


#2496
bogdanar

bogdanar

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,686
  • Înscris: 07.12.2002
  • ID membru: 2,527
  • Locație: Bucuresti
De unde pana unde arty de tier 8 da 2000+ dmg? 261 da 500 - 700 la shoot, GW Type e da tot cam 700, iar T92-ul da 600 - 900. Bine, exceptie cazurile cand obuzul penetreaza si poate sa dea 1800 - 2000, dar cazurile astea sunt destul de rare. Pe de alta parte ieri, un S-51 (arty tier 6) mi-a dat 1800 dmg (atata mai aveam) in T57 (heavy tier 10). Superrrrrr

#2497
SoldierHair

SoldierHair

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,422
  • Înscris: 14.01.2011
  • ID membru: 655,502
T57 nu prea are armura...Plus ca HE normal la S-51 are 100mm penetrare

Edited by SoldierHair, 21 April 2013 - 09:18.


#2498
spumi

spumi

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 366
  • Înscris: 08.12.2012
  • ID membru: 789,023
  • Locație: Valthume
Nu uitați că cu noul tech tree la germani leopardul va fi cel mai slab blindat, așa că vor avea artileriile după ce să tragă.

#2499
bogdanar

bogdanar

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,686
  • Înscris: 07.12.2002
  • ID membru: 2,527
  • Locație: Bucuresti

View Postspumi, on 21 aprilie 2013 - 09:37, said:

Nu uitați că cu noul tech tree la germani leopardul va fi cel mai slab blindat, așa că vor avea artileriile după ce să tragă.

Daca Leo o sa ramana mobil mai tot timpul, poate sa traga arty mult si bine dupa el. N-am jucat pe test server, dar am auzit ca e mai mobil si mai rapid decat batchat-ul.

Edited by bogdanar, 21 April 2013 - 09:42.


#2500
SfantulLike

SfantulLike

    Oscilatrix Te iubesc <3 .

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,549
  • Înscris: 09.02.2013
  • ID membru: 798,165
  • Locație: Cullingus city
Sa joc cu valentine? sau sa upgradez la churchill 1?

#2501
bbogdanmircea

bbogdanmircea

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,624
  • Înscris: 14.02.2007
  • ID membru: 142,605
  • Locație: Iasi
Eu votez cu Churchil I. O sa te chinui pana ajungi la penultimul tun dar cu oleaca de benzina de aia high octane ii creste si viteza si chiar e ok de jucat.
Singura chestie daca te bazezi mult pe gun depression atunci n-ai ce juca cu el, nu coboara la tancul asta tunul aproape deloc.

#2502
bbogdanmircea

bbogdanmircea

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,624
  • Înscris: 14.02.2007
  • ID membru: 142,605
  • Locație: Iasi
Aveti idee daca a facut update rusul la texturile arhivate pentru 0.8.5 ?
Nu-mi merge deloc ok pe laptop de cand cu updateul...

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users