![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
World Of Tanks
Last Updated: Dec 10 2023 08:38, Started by
edy_3dz
, Sep 17 2010 20:15
·
152

Posted 17 September 2010 - 20:15

Am aflat despre acest joc de la un coleg. Este inca in stadiu closed beta, si e nevoie sa completezi un formular ca sa primesti o invitatie. Eu am primit invitatie in mai putin de 12 ore
![]() |
Posted 16 March 2011 - 08:37

E exceptional jocul, m-am bagat de 3 zile si feelingul e incredibil, totusi fiind la inceput si jucand cu tancuri mai slabe "o cam iau", momentan incerc sa-mi dau seama cum e cu creditele.
|
Posted 16 March 2011 - 12:55

Remicade, on 16th March 2011, 08:37, said: E exceptional jocul, m-am bagat de 3 zile si feelingul e incredibil, totusi fiind la inceput si jucand cu tancuri mai slabe "o cam iau", momentan incerc sa-mi dau seama cum e cu creditele. Jocul e momentan in Beta test pana pe la inceputul lunii aprilie. Creditele (argintii) se obtin in lupta - cu cat dai damage mai mare in mai multi adversari cu atat mai multe credite si experienta castigi. |
Posted 16 March 2011 - 13:19

Am citit ca poti face credite daca faci pe iepurele ptr artilerie si descoperi tancuri inamice, merge treaba ?
|
Posted 16 March 2011 - 13:55

Credite si exp faci: daca dai damage si daca descoperi inamici. Depinde de ce stil iti alegi sa joci: cu tankuri heavy/tank destroyere/spg pentru damage sau cu light/medium tanks pentru scouting si damage. Fiecare tank are stilul sau de jucat.
|
Posted 16 March 2011 - 18:27

Uneori in joc apare deasupra cu rosu 1 sau 2 ce reprezinta ?
|
Posted 16 March 2011 - 19:06

Am un tank upgradat la maxim, cum pot transfera experienta lui altui tanc ?
|
Posted 16 March 2011 - 20:50

Daca te referi ca apare 1,2,3,4 cand intri in joc si vezi echipa ta si adversarii: alea sunt platoanele... poti sa joci cu 3 prieteni si sa faci un platoon (echipa in echipa cum ar veni)
treci la urmatorul tank din tech tree si il cumperi din store. |
Posted 19 March 2011 - 11:45

Super tare jocul. Imi aduce aminte de Steel Beasts (mult mai complex, insa cu grafica la nivelul anului 2000).
|
|
Posted 21 March 2011 - 17:27

Am recomandat jocul unor prieteni și nu prea sunt impresionați, eu unu sunt foarte prins și joc zilnic destul de mult (vreo 2 ore).
În caz de vă bate un gând, nu vă recomand să vă luați tancuri cumpărate cu gold. Sunt de obicei lente, cu armură și tunuri cel mult medii. Asta n-ar fi așa rău dar tind să fie aruncate în bătălii cu tancuri mult mai bune (nu stiu cum se face draftu random da eu cam asa nimeresc) și atunci rămâi cu puține alternative, stai după alții și încerci să ajuți sau ești scos foarte rapid (de cele mai multe ori dintr-o lovitură) de oponenții grei. Înca un aspect negativ e că nu poți să le faci research (vin direct cu elite status) și nu câștigi puncte research aproape deloc cu ele. Ca parte pozitivă, la fiecare luptă fac bani frumoși și la vânzare scoți cașcaval bun pe ele. Un tanc cumpărat cu 1500 gold se vinde cu 300.000. |
Posted 24 March 2011 - 07:28

Tancurile premium sunt facute sa-ti aduca experienta si credite. Asa ca nu trebuie sa-ti bati capul cu ele. Chiar daca pierzi tot esti in castig la xp si credite.
![]() |
Posted 24 March 2011 - 13:58

|
Posted 24 March 2011 - 17:19

Jocul o sa fie free si dupa lansare. Dar daca vrei sa urci mai repede la tancurile mari, cumperi gold.
In caz ca nu te deranjeaza sa te chinui, sa joci cateva luni sa ajungi la un tanc decent, poti sa-l joci pe gratis. |
Posted 25 March 2011 - 07:33

Goldul te ajuta sa treci repede prin tree, dar in acelasi timp ( cei mai noi o sa vedeti pe parcurs) este aproape imposibil sa joci cu tier 9 si 10 fara cont premium ( sau poti sta sa farmezi credite 3 ore si sa le pierzi in 3 meciuri cu un tier-urile mentionate inainte).
Contul premium va fi folosit si in "Clan Wars" detalii multe nu stim nici noi dar dezbateri mai multe gasiti pe link-ul pus de mine la un post anterior. |
Anunturi
▶ 3 user(s) are reading this topic
3 members, 0 guests, 0 anonymous users
noooxy, collina1976, addex