Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Stie cineva reteta cartofilor de la McDonald's?
Last Updated: Apr 16 2011 12:02, Started by
cccrys
, Feb 07 2007 03:55
·
0
#1
Posted 07 February 2007 - 03:55
stie cineva reteta cartofilor de la mc donalds's?de unde sunt adusi cartofii,in ce fel de ulei sunt prajiti,temperatura la care se prajesc,etc..toate detaliile
|
#2
Posted 07 February 2007 - 04:41
hmm .. pai nu cred ca este o reteta prea speciala :P. Dupa ce sunt taiati, unde sunt ei taiati am inteles ca se tin intr`o cuva cu ulei, pe fundul cuvei, dupa care sunt congelati. Ajung la Mc congelati unde se prajesc la o temperatura de 168 Grade iar timpul de prajire este de 2'55'' - 3'05'', termen de valabilitate 7 min. Cam asta ar fi tot. Sper ca iti este de folos ...
|
#3
Posted 07 February 2007 - 13:38
cred ca totul depinde de cartofi..am auzit ca sunt importati si la noi nu se gasesc
Edited by mufă, 07 February 2007 - 13:40.
|
#4
Posted 08 February 2007 - 07:50
aia sunt facuti dintr-o pasta de cartofi. altfel cum se explica faptul ca toti sunt egali. cum se spunea mai sus, sunt prajiti toti acolo in niste cuve destul de mari, si se mai adauga praful acela de gust, si bon apetit! :lol:
am un prieten care lucreaza la mcdonalds si sincer cand ma intalnesc cu el o sa il intreb. aaa, si inca un lucru, el nu prea mananca in restaurantele mcdonalds ;). cand o sa mai am ceva informatii postez toate cele bune |
#5
Posted 08 February 2007 - 08:11
Pe mine ma intereseaza Shake-ul Royal cum e facut ....Stie cineva?
|
#6
Posted 08 February 2007 - 23:05
Stiu si eu pe cineva care lucreaza la Mc'donalds si pe langa faptul ca ne sfatuieste sa nu mancam acolo, ne-a mai spus si ca acei cartofi sunt importati congelati, iar uleiul in care se prajesc se schimba dumnezeu cu mila...sunt cancerigeni, la fel ca toata mancarea de acolo, congelata, semipreparata, si, bineinteles, plina de toate E-urile posibile, ca sa reziste si sa isi pastreze aspectul si gustul cat mai mult timp!!
Ati observat ce gust infect au toate cand s-au racit??Lasati-le cateva ore bune si incercati sa mancati dupa aia... :puke: raducu84, on Feb 8 2007, 07:50, said: aia sunt facuti dintr-o pasta de cartofi. altfel cum se explica faptul ca toti sunt egali. cum se spunea mai sus, sunt prajiti toti acolo in niste cuve destul de mari, si se mai adauga praful acela de gust, si bon apetit! :lol: am un prieten care lucreaza la mcdonalds si sincer cand ma intalnesc cu el o sa il intreb. aaa, si inca un lucru, el nu prea mananca in restaurantele mcdonalds ;). cand o sa mai am ceva informatii postez toate cele bune |
#7
Posted 08 February 2007 - 23:12
#8
Posted 09 February 2007 - 02:02
Din cate stiu e ulei normal de palmier pe care toti semidoctii de la noi il arata cu degetul pentru ca e schimbat rar... ei bine, spre deosebire de cel de floarea soarelui asa de comun la noi, ala chiar nu trebuie schimbat prea des, doar filtrat. :)
P.S. Eu folosesc ulei de palmier pentru cartofi prajiti si popcorn (mai iau cate o lingura din cel pentru cartofi prajiti pt popcorn :blush:) si de 3 luni si ~20 folosiri nu si'a pierdut proprietatile si nu si'a schimbat gustul. Secretul sta in filtrare si in faptul ca temperatura lui de fierbere e mai ridicata decat a celui normal. Edited by AlexIP, 09 February 2007 - 02:04. |
#9
Posted 09 February 2007 - 22:46
buna idee..de ce sa mai mori ducandu-te la McD...poti sa-ti faci manacaruri aproape la fel de nesanatoase acasa :lol:
|
#10
Posted 10 February 2007 - 13:36
e ulei de palmier. are pe la mega image daca aveti in zona
|
|
#11
Posted 10 February 2007 - 18:56
#12
Posted 10 February 2007 - 20:13
ieftin :) incercati sa ii faceti cum vreti voi, ii puneti in ulei incis (mult) presarati delikat deasupra, puneti niste oua prajite , niste slanina prajita si faceti un fel de usturoi frecat cu ulei, sare si pasta de tomate ==> deliciu gastronomic simplu de facut
Edited by romaximusro, 10 February 2007 - 20:13. |
#14
Posted 12 February 2007 - 08:25
o fi ulei de palmier nu zic ca nu, insa ce e mai important sunt cartofii care sincer nu stiu de unde vin, cum vin, cum sunt crescuti. de asemenea nu cred ca vreau sa aflu ce o fi in extra-mega-super hamburgerii aia.la cartofi probabil ca pun si ceva condimente(sa nu jignesc condimentele mai bine zic arome), asa ca pana nu cunosti pe cineva care sa lucreze la mac nu prea cred ca ai cum sa aflii reteta.
toate cele bune |
#15
Posted 12 February 2007 - 10:49
raducu84, on Feb 12 2007, 08:25, said: o fi ulei de palmier nu zic ca nu, insa ce e mai important sunt cartofii care sincer nu stiu de unde vin, cum vin, cum sunt crescuti. de asemenea nu cred ca vreau sa aflu ce o fi in extra-mega-super hamburgerii aia.la cartofi probabil ca pun si ceva condimente(sa nu jignesc condimentele mai bine zic arome), asa ca pana nu cunosti pe cineva care sa lucreze la mac nu prea cred ca ai cum sa aflii reteta. toate cele bune |
|
#16
Posted 12 February 2007 - 10:57
Cartofii sunt pasta. A spus cineva mai sus.
Exact ca si la KFC. |
#17
Posted 12 February 2007 - 11:48
Cartofii de la "Mec" nu sunt egali. Alt argument in favoarea ideii ca sunt din praf aveti?
|
#18
Posted 12 February 2007 - 16:45
Cartofii de la Mec contin proteine din lapte. Poate asa s-ar explica gustul. Si, da, se prepara dintr-o pasta...
|
Anunturi
▶ 1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users