Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Despre miturile alimentare moderne(carbohidratii ingrasa, fructoza ingrasa si e toxica, glutenul e toxic, cerealele ingrasa si sunt nesanatoase).
Last Updated: Oct 13 2019 20:47, Started by
skeptikal
, Dec 15 2014 01:14
·
0
#541
Posted 14 August 2018 - 11:29
Proteina din ou (de curca spre exemplu 😁) cu ce e diferita de proteina din măsa care la fătat? Daca pui proteina aia din ou la "dospit" nu iese ceva asemanator cu curca sau iese vreo salata? Sunt prost de aia intreb.
|
#542
Posted 14 August 2018 - 12:00
Proteina din ou are suflet, e pură, suflu nou de viață de la 'Mniezou.
|
#543
Posted 15 September 2018 - 15:18
Eu nu inteleg ce e cu atatea produse "Gluten Free" in Romania, asta in ultima perioada. Plin de produse de genul, prin supermarket-uri si magazine naturiste.
|
#544
Posted 17 September 2018 - 22:29
Nu doar in România.
E o moda. Ca multe altele, dintre care in ultimul timp cel mai mult s-a remarcat Veganismul. |
#547
Posted 04 October 2019 - 07:26
"Un studiu afirmă că nu se poate stabili o corelație între cancer și consumul de carne roșie sau procesată
Numeroase țări recomandă limitarea consumului de carne roșie și procesată, pentru a preveni cancerul și bolile de inimă, dar o reexaminare a zeci de studii anterioare, efectuată de cercetători independenți, arată că riscul potențial este slab și dovezile nesigure, creând o furtună în lumea științifică, scrie AFP." https://science.hotn...u-procesata.htm |
#548
Posted 04 October 2019 - 08:10
Meh, e doar un alt studiu care zice despre obiceiurile tale rele că sunt de fapt bune.
Eu am încredere mult mai mare în analiza făcută de OMS. |
#549
Posted 06 October 2019 - 13:26
Studiile au fost de scurta durata, prea putin ca sa se observe dezvoltarea cancerului care ia zeci de ani. Din cauza asta rezultatele sunt putin relevante.
“This report has layers of flaws and is the most egregious abuse of evidence that I have ever seen,” said Walter Willett, professor of epidemiology and nutrition at the Harvard TH Chan School of Public Health, who advocates a plant-based diet. He said many of the participants of the study were young and unlikely to succumb to illness in the short time period involved in the trials. “The magnitude of risk reduction by replacing red meat with healthy protein sources is similar to that of many drugs we use for treating high blood cholesterol and blood pressure, and we spend massive amounts of money on this,” he added. The World Cancer Research Fund, which warns of links between red and processed meat and bowel cancer, did not accept the new interpretation of the evidence. Dr Giota Mitrou, director of research, said it “could be putting people at risk by suggesting they can eat as much red and processed meat as they like without increasing their risk of cancer. “The message people need to hear is that we should be eating no more than three portions of red meat a week and avoiding processed meat altogether. We stand by our rigorous research of the last 30 years and urge the public to follow the current recommendations on red and processed meat.” Prof Louis Levy, head of nutrition science at Public Health England, said: “Globally, the evidence indicates that people who eat red and processed meat should limit their intake. “While it can form part of healthy diet, eating too much can increase your risk of developing bowel cancer. Following a healthy, balanced diet based on the Eatwell Guide is best for long-term health.” https://www.theguard...-no-health-risk |
Anunturi
▶ 1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users