Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Dade, dade

Parola la lock screen

Deparazitare externa pisici fara ...

Seriale turcesti/coreene online H...
 Merita un Termostat Smart pentru ...

Sfat achizitie MTB Devron Riddle

Problema mare cu parintii= nervi ...

switch microtik
 Permis categoria B la 17 ani

Sfaturi pentru pregatirea de eval...

Crapaturi placa

cum imi accesez dosarul electroni...
 Momentul Aprilie 1964

Sursa noua - zgomot ?

A fost lansat Ubuntu 24.04 LTS

Pareri apartament in zona Berceni?
 

masini de inchiriat carpro.ro

- - - - -
  • Please log in to reply
93 replies to this topic

#73
rammsteinpaul

rammsteinpaul

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 30.06.2009
Ok inteleg. Atunci voi astepta pana in aprilie si voi contacta compania sa ma interesez daca un model cu mai multe dotari este disponibil daca nu, voi alege altceva. Va multumesc pentru clarificari :)

#74
ciprebbe

ciprebbe

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 444
  • Înscris: 29.05.2010
Alte pareri ? din ce citesc pe aici sunt ok (desi nu am auzit de firma lor) Ma risc?
Sunt echipate cu cauciucuri de iarna in perioada asta? as inchiria de Craciun pt 3 zile. Las masina acasa, iau avionul pana la Otopeni (la ce preturi a ajuns un bilet pe interne) si scap de agitatia de pe drumuri din perioada aia.

#75
carpro

carpro

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 51
  • Înscris: 13.12.2014
@Paul, imi poti da oricand un mesaj privat sau pe Facebook si cu mare drag te ajut.
@Ciprebbe, toate masinile au anvelope de iarna. Pentru Craciun gradul de acoperire este deja undeva la +90%, deci cel mai usor este sa imi dai intr-un mesaj privat datele dorite, si iti verific in platforma ce este liber.

#76
rammsteinpaul

rammsteinpaul

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 30.06.2009
@ciprebbe
Sunt o firma de incredere, am inchiriat de la ei un Hyundai i30 vara aceasta, masina era aproape noua(10500 km la bord) curata si avea plinul facut. La preluare agentul lor mi-a scos in evidenta defectele(o ciobitura mica in parbriz si o indoitura la aripa dreapta fata) deci nu le-au ascuns ca sa ma taxeze pe urma la predare. Mare atentie insa daca treci podul de la Fetesti trebuie sa pastrezi chitanta altfel te vor taxa cu 30€ intrucat risca sa fie ei amendati daca nu platesti. In plus o firma care raspunde comentariilor de pe internet si incearca sa rezolve problemele ivite este demna de incredere, arata ca ii intereseaza parerile clientilor

#77
carpro

carpro

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 51
  • Înscris: 13.12.2014
Dragi prieteni,

Pentru că ați fost alături de noi în #2016, și ne-ați ajutat să devenim mai buni prin sfaturile și recomandările oferite, oferim fiecăruia dintre voi, o reducere de 10% la absolut orice mașină din oferta noastră.

Când aveți nevoie de o mașină de închiriat, mă puteți contacta pe FB sau prin mesaj privat, și vă aplic acest cod cu mare drag.

Reducerea se aplică tuturor celor care au lăsat un comentariu, sugestie sau sfat pe forum sau prin mesaje private până la 31.12.2016, inclusiv.

[ https://cdn.pixabay.com/photo/2013/11/19/09/35/glasses-213156_960_720.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by carpro, 31 December 2016 - 20:18.


#78
Marius19891989

Marius19891989

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,377
  • Înscris: 09.01.2016
Azi trebuie sa inapoiez si eu masina(hiuday i30 2016)s-a comportat bine desi avea cateva zgarieturi si un pic bara desprinsa,mi-a umplut foaia cu defecte estetice,ceea ce pe mine nu m-a deranjat atat timp cat masina s-a comportat bine,chiar si pe zapada,sa vedem azi cum o vor primi,nu am zgariat nimic,sunt aceleasi vechi,daca nu am probleme la predare o sa mai inchiriez si recomand,masina am avut-o 3 săptămâni si am facut ceva km deci zic eu ca vorbesc in cunoștinta de cauza!

#79
Marius19891989

Marius19891989

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,377
  • Înscris: 09.01.2016
Am rezolvat rapid la predare,nu a mai fost inspectata foarte tare si am terminat intr-un minut,voi mai inchiria mai ales daca imi da si reducerea de 10% care e afisata mai sus😆

#80
carpro

carpro

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 51
  • Înscris: 13.12.2014
Cand masina se livreaza baietii completeaza cat mai detaliat acea fisa de livrare, pentru ca unii clienti se sperie daca lipseste ceva din fisa. Cand masina se returneaza insa, nu o mai inspecteaza cu aceeaşi minutiozitate, pentru ca scopul este sa vada doar daca exista daune noi. De la 1 februarie deasemenea va exista o lista intreaga de daune pe care le tolereaza, afisata public pe site - deci practic pentru anumite tipuri sau categorii de daune nu se va retine garantia. Cei 10% asa cum am promis vi se aplica tuturor de aici Posted Image cu conditia sa imi dati pe mesaj privat sau pe Facebook aici ca sa nu uit sa o aplic.

Edited by carpro, 08 January 2017 - 14:17.


#81
Marius19891989

Marius19891989

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,377
  • Înscris: 09.01.2016
Buna ziua,azi avand o zi libera am zis sa va relatez inchirierea a inca o masina de la carpro,am inchiriat in ianuarie pentru o perioada de 4 zile,am rezervat un citroen elysse,si chiar eram incantat ca incerc masina asta,parea ceva altfel dar cand ajung la aeroport mi se comunica ca masina a fost lovita si primesc o skoda rapid,stiu e mai scumpa la ei pe site,am fost un pic incantat pana am pornit motorul,se auzea foarte tare ca un tractor,deci super tare pentru o masina practic noua,era 2016,si veche daca era nu ar fi trebuit sa se auda asa tare,am ținut-o in parcarea mea subterana si am observat dimineata ca erau pete de ulei,deci masina avea o anumita problema,am stat un pic in stres sa nu ma lase in drum dar nu m-a lasat,a tras tare toate 4 zile cat am avut nevoie de ea.
In concluzie,am fost cam dezamagit de masina,dar serviciile in schimb au fost excelente ca de obicei,fara probleme,singurul lucru care e putin enervant pentru mine este ca trebuie mereu sa platesti acel avans,si eu cum am carduri doar giropay(in străinătate)si la ei nu se poate plati decat visa si mastercard mereu trebuie sa apelez la cineva sa imi plateasca si sa ii dau banii,ar fi de mare ajutor pentru multi daca ar scoate acest avans sau ar gasi alta solutie(desi inteleg treaba cu avansul  sa fie siguri ca vin clientii dar ar trebui sa inteleaga ca unul mai comod care tot asa nu are card visa sau mastercard si are giropay sau pur si simplu umbla doar cu cash ca mine cauta in alta parte cauta fara avans).
In general o parere buna despre ei,o sa mai inchiriez.

Edited by Marius19891989, 03 February 2017 - 13:38.


#82
carpro

carpro

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 51
  • Înscris: 13.12.2014
Buna Marius,

Skoda Superb 2016 are un motor mărișor si e diesel (cred ca ce ai avut tu e varianta de 200 cai daca nu ma insel, ca nu imi apare in software). Elysee de exemplu este 1.2 benzina deci un motor pe care nu il auzi decat cu urechea pe capota, mai ales fiind 16 valve. Zgomotul exterior nu cred ca poate fi cauzat de o defectiune mecanica pentru ca vad ca masina asta a avut ultima revizie la service de origine cam cu 10 zile inainte de inchirierea ta, dar de curios mai investighez. Regula e ca daca o masina vine o problema, dam upgrade indiferent de cat de mica e problema. Avem si clienti cu Logan care primesc Audi A4. De exemplu ne asumam ca un client de Elysee (adica masina de 9000 euro achizitie) poate primi Skoda Superb de 25.000 euro achizitie, si platim noi diferenta.

Pentru ca esti un tip de nota 10, o sa iti arat cum a venit Elysee-ul pe care trebuia sa il iei tu de la clientul de dinainte ca sa intelegi de ce nu ai primit Elysee ci Skoda Superb ca upgrade gratuit.
Masina era tot 2016 si avea cam 4000 KM.

Masina a fost abandonata printr-un depozit auto de dezmembrari sau ceva de genul asta. Am primit SMS in dimineata aia cu coordonatele de GPS atata tot.

PS. Data viitoare nu ezitati sa imi scrieti pe Whatsapp ca va schimbam masina daca nu va place.
Gen va dam 2-3 ore upgradeul si apoi vine echipajul de livrare si va schimba masina direct acasa. Se poate face si daca judetele difera. Gen o iei din Otopeni si ti-o schimbam cand ajungi in Bacau acasa.

Pentru noi e SUPER important sa avem clienti multumiti pentru ca facem asta cu pasiune si dedicare si chiar conteaza si in plan personal. Inainte de a ne fi clienti, ne sunteti prieteni.

Attached Files


Edited by carpro, 03 February 2017 - 18:34.


#83
Marius19891989

Marius19891989

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,377
  • Înscris: 09.01.2016
Da,stiu ca nu a fost vina voastra,si am primit skoda Rapid,nu Superb,avea ceva probleme si nu doar tehnice pentru ca daca luam un damb cum sunt puse inainte de trecerile de pietoni se auzea urat,dar a contat ca nu am ramas in drum,mentionez ca nu sunt mecanic dar pur si simplu iti dai seama cand ceva in neregula,dar per total am fost multumit si voi mai inchiria,mentionez ca am si intarziat la aeroport un sfert de ora,am inuntat din timp si nu au fost probleme.
Ps:As vrea sa primesc si eu un A4 upgrade sau un SUV,poate am vreodata noroc:)))

#84
carpro

carpro

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 51
  • Înscris: 13.12.2014
@Marius, am vazut azi un caz si fix la intrebarea ta cu "de ce trebuie masina returnata curata" ma gândeam. Este unul din sutele de cazuri identice ca metoda de operare ca sa vezi cum gandesc unii oameni care nu sunt ca voi de bine educati.

Un client returneaza un Audi A6 super quattro murdar de zapada si cu gheata pe el. Clientul motiveaza ca nu a avut timp sa o spele. Agentii o inspecteaza si returneaza garantia de 350€. 5 minute mai tarziu cand spala masina constata ca intreaga masina pe absolut toate reperele este zgariata (clientul a curatat gheața de pe masina cu racleta de plastic pe tabla cat a avut-o, apoi a aruncat pe masina gen 2 galeti de apa a lasat sa ninga pe ea si a returnat-o).

Este dauna cu vopsire integrala neasigurabila (nefiind declarata de sofer pe formular).



#85
Marius19891989

Marius19891989

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,377
  • Înscris: 09.01.2016
Da,ai dreptate,multi profita de chestia asta si daca o zgarie prefera sa plateasca 10 euro spalatul si spun ca nu au avut timp.Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul:))

#86
Marius19891989

Marius19891989

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,377
  • Înscris: 09.01.2016
Salut,din cauza unei probleme in familie apelez din nou la carpro pentru o inchiriere de 5 zile,o sa inchiriez o skoda fabia 1.2 motorina,nu stiu anul pentru ca am rezervat in graba aseara pentru ca maine dimineata imi trebuie masina si m-am grabit sa iau bilete de avion,masina...nu sunt multumit de masina pentru ca are motor mic da na in zile de criza te multumesti cu orice,as fi vrut seatul asta nou care il au dar nu l-am prins ,o sa revin cu o perere dupa inchiriere.

#87
carpro

carpro

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 51
  • Înscris: 13.12.2014
Marius masina nu este motorina atentie. Clio, Fabia, i20, Polo sunt benzina apare pe site. Daca vrei avem multe masini mari chiar si din scurt, pana la E Klasse. Insa sunt mai scumpe. Seatul e motor de 1 litru, 60 CP, 95 Nm deci nu te va ajuta si vei fi sigur nemultumit. E gandita sa fie cea mai ieftina din oferta deci nu te astepta la miracole ca sa zic asa. Daca vrei sa traga iti recomand ceva mai sus in clasa. I30, Octavia, Rapid, Insignia. Astea mici sunt motoare gandite pentru consum, iar motorul in patru timpi si 3 cilindri clar nu o sa indeplineasca cerinte de performanta daca ele exista.

#88
Marius19891989

Marius19891989

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,377
  • Înscris: 09.01.2016
Da aveam impresia ca aveti doar motoare pe motorina,o sa ma descurc cu 1.2 benzina.Mersi.

#89
carpro

carpro

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 51
  • Înscris: 13.12.2014
No worries. Avem multe configuratii si motorizări dar la astea mici de tot de regula motorizările sunt pe masura si benzina pentru ca oamenii isi doresc o masina fasneata, sa consume putin, sa porneasca iarna la sfert de cheie (deci benzina) si cat mai ieftina. Iar pe un 1.0 ori 1.2 in 3 cilindri chiar sa fie diesel ar fi cam overkill mai ales ca ar impacta in sus pretul de inchiriere, nu atat ca achizitie (desi apare si acolo un 10%) cat mai ales ca revizii pentru ca difera masiv calendarele si intervalele de revizii. Dar avem si multe dieseluri pana la motoare de 4 litri insa in clase mai sus (gen Rapid de 1.6, Audi A6 de 3.5, Q7 de 4.2 quattro) insa sarim rau de tot cu pretul asta e ideea fata de Fabia si masinutele mici.

#90
rammsteinpaul

rammsteinpaul

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 30.06.2009
Buna seara, v-am contactat pe email cat si prin mesaj privat cu privire la o rezervare existenta. Va rog sa verificati cand aveti un moment. Multumesc

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate