Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Croaziera in Mediterana de Vest 1...

Copilot are pica pe Vladimir Putin

MicroSoft Edge: Cum pun Google in...

Dashcam
 Mini server - VMware

betano.ro

Poveste fara sfarșit

I-auziti voi! - nu vor romani...
 Colon iritabil

Perioada de gratie inexistenta

Cel mai ieftin TV LED mic

Reverse proxy si htaccess pe Raps...
 Statie de epurare sau fosa septic...

"enerlux p" afisaj interm...

Adaptor usb3.1gigabit vs Adaptor ...

La multi ani @Atreides!
 

Alegerile prezidential, o lovitura de stat orchestrata de forte facistoide

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
103 replies to this topic

#19
cuculili

cuculili

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,291
  • Înscris: 10.05.2005
Posted Image Pai dupa organe vandute e chiar palida acuza cu forte straine si fasciste...nimic mai jos decat o manipulare extraterestra nu mai are rost.

#20
dapix1234

dapix1234

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,118
  • Înscris: 15.11.2012
Chiar trebuie deschis un nou topic de fiecare data cand un imbecil spune cate o imbecilitate?!!

#21
Topcat7

Topcat7

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 234
  • Înscris: 27.09.2014
Dovada ca e o nesimtire tipic PSD-ista:

"Ceea ce este absolut necesar si urgent acum, este ca Victor Ponta, care, spre a evita concentrarea intregii puteri politice intr-o singura mana, trebuie sa ramana premier (sau in orice caz PSD trebuie sa ramana la guvernare), sa incerce a-i sprijini pe Klaus Iohannis si ACL sa se desprinda de fortele fascistoide care tind sa ii ia sub control (tot asa cum Hitler s-a desprins de Rohm si SA - scuzata fie-mi comparatia)."

Deci, dupa ce Ponta a insistat ca el trebuie sa fie presedinte pentru ca astfel ar uni romanii si ar aduce liniste (concentrant presedintia, parlamentul si guvernul in mainile PSD), acum acolitii lui au nobila "misiune" de a evita concentrarea intregii puteri politice intr-o singura mana"

Cat de diferiti pot fi oamenii astia in gandire?

#22
Bean

Bean

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,477
  • Înscris: 12.11.2006
Pentru mine este clar ce inseamna "prietenia" marilor puteri ale Europei pentru Romania. Suntem doar o piata de desfacere si o pozitie geopolitica strategica, ce merita speculata.
Iar Ponta si PSD erau indreptati cu coada ochiului catre rusi, ceea ce nu convine marilor puteri. Nu ne convine nici noua, dar grija noastra in acest sens nu coincide nici pe departe cu grijile si agenda lor.
In rest, nimeni nu da 2 bani pe noi.

Insa, nefericirea poporului n-ar fi ca e vanat din exterior. Ci ca...cel mai grav, cumplit si dramatic, e mancat din interior, de catre ai sai. Aici e drama noastra. Ca trepadusii mizerabili, care nu vad chiar deloc asa global precum externii, ci dimpotriva, se preocupa numai de lumea lor ingusta, de familiile si clanurile lor, ne sapa in liniste. Ei sunt durerea noastra si cancerul care ne macina de 25 de ani incoace. Vestul ne speculeaza, ne exploateaza, insa nici pe departe nu ne siluieste precum o fac astia. Astia micii. Javrele mioritice.
Caci daca aveam parte de niste patrioti adevarati la conducere, care sa nu linga-n cur nici Rusia dar nici Germania, atunci ne numeam Elvetia sau Austria. Care stiu sa joace in politica externa si in finantele globale in primul rand pentru tara lor. E adevarat, nici noi, in gena noastra, general vorbind nu suntem prea uniti, prea patrioti ori preocupati de semenii nostri. N-avem cultura aia civica si simtul comunitatii.

Deci, misiunea poporului astuia, a pulimii, a maselor de talpa e mult mai ingrata si mai nenorocita decat a restului popoarelor emergente. Caci nu doar exteriorul ne dreneaza din potential, ci suntem sapati si din interior. De ai nostri...De niste viermi.

Edited by Bean, 20 November 2014 - 23:57.


#23
Pollux

Pollux

    Mandru ca sunt barbat alb, crestin, heterosexual si liberal-cons

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,339
  • Înscris: 28.02.2005

View PostTopcat7, on 20 noiembrie 2014 - 23:53, said:

Deci, dupa ce Ponta a insistat ca el trebuie sa fie presedinte pentru ca astfel ar uni romanii si ar aduce liniste (concentrant presedintia, parlamentul si guvernul in mainile PSD), acum acolitii lui au nobila "misiune" de a evita concentrarea intregii puteri politice intr-o singura mana"

Cat de diferiti pot fi oamenii astia in gandire?

culmea este ca si "ailalti" sunt diferiti in gandire, dar in sens opus: daca in campanie tunau si fulgerau ca este periculos sa iasa ponta si prin el sa acumuleze pesedeul toata puterea, acum nu mai vad nicio problema ca penele sa acumuleze presedintia si guvernul. ba chiar li se pare imperios necesar ca domnul presedinte Iohannis sa aiba un guvern prin intermediul caruia sa isi poate pune in aplicare programul...

#24
Val888

Val888

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,080
  • Înscris: 02.08.2012
Pai depinde de pesedeu sa-si pastreze guvernu'. Nu vin alienii sa-i dea jos de la putere. Daca se lacomesc, s-ar putea trezi in situatia in care electoratu' baga-n urna prea putine voturi pen' ca ei sa detina majoritatea. O chestie profund fascistoida, stiu. Ca, ce sa spun, nu esti patriot daca nu-l votezi pe nea misculatoru' de la pesedeu.

Edited by Val888, 21 November 2014 - 00:17.


#25
Airbag

Airbag

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,630
  • Înscris: 10.05.2005

View Postrinser, on 20 noiembrie 2014 - 22:59, said:

. In 2 ani vom fi in plin razboi cu Rusia cu tot ce va insemna acest lucru: morti cu sutele de mii, fuga capitalurilor, saracie etc. Si sunt sigur ca prostii cred ca ne va da UE covrigi cu unt. Mai degraba gaura..

Iti pregatesti doctoratul in politica la spiru haret?Mai era unul pe aici coleg cu tine care cerea ca romania sa se inarmeze cu bombe nucleare sa se poata apara.As propune sa va luati frumusel de manutze sa faceti o plimbare pe malul marii asteptand refluxul.

#26
Rosebud09

Rosebud09

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,642
  • Înscris: 02.10.2009
Astfel de atitudini sunt urmarea logica a sperieturii trase si a disperarii unora. Scot in evidenta cam cine sunt si ce cred. Unii sunt de-a dreptul jalnici, cred ca nu prea sunt multi din cei care stau si judeca in liniste ce e de facut.

Nu voi inchide sau sterge postarile, e bine sa stie toata lumea cu cine are de a face si sa fie constienta ca mai e mult de lucru.

Nu se va face nimic peste noapte, opozitia la schimbare e foarte puternica peste tot, interesul material de moment primeaza inca la majoritatea covarsitoare a clasei politice, ca de la popor nu putem cere prea mult acum. A dovedit doar ca poate face ceva se poate "suci" dand peste cap socotelile unora obisnuiti sa iasa intotdeauna cum au vrut. E doar un pas. Nu puneti toate oule in cosul noului presedinte: e cu puteri limitate.

Sunt multe de facut pana sa reusesaca sa curete societatea de nebuni guralivi, care nu sunt deloc inofensivi cum cred unii, dovada ca-si  gasesc usor prozeliti in ale jignirilor si bataii de joc. Mai este mult pana cand mizerii ca acelea spuse mereu de WCT sa nu mai apara in public, nu mai vorbesc de discutii particulare. Civilitatea este inca o notiune straina multora.

#27
Dijonnais

Dijonnais

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,941
  • Înscris: 03.03.2012
Revolta Rusiei și simpatiile unora precum Ungaria sau Cehia se datorează exclusiv refuzului Germaniei de a investi în Est. Este  egoismul și naționalismul german care tot adună în Germania până se vor prăbuși pentru că nu vor mai avea cui vinde (pe datorie), care nu realizează că Germania e totuși prea mică pentru a juca la nivel de mapamond. Românii l-au ales inteligent pe Iohannis ca să-i convingă pe nemți de greșeală. Nu are cum să reușească, Pentru că de fapt este sub controlul serviciilor german, iar din România - după cum se vede deja - va fi atacat extrem de dur (pe mâna rușilor desigur). Să nu uităm și de alte  foarte mari păcate ale altora din Europa precum Franța, subminată de imigrația africană și iluzionată de visul de mare putere colonială în Africa (pe așa ceva se bazează Marine Le Pen când se declară împotriva integrării europene).

Cei care cred că s-a manifestat vocea bobolului pentru alte chestii - precum reforma și modernizarea - trăiesc în altă lume.

Edited by Dijonnais, 21 November 2014 - 05:31.


#28
puzzle

puzzle

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 76
  • Înscris: 17.09.2005
Delir marca Severin.
Sa nu uitam ca el a acceptat  sa sustina ideile altora contra cost in parlamentul Europei. Acum vine sa ne explice ca daca asociezi psd-istii cu defunctul comunism sau ceri demisia unui psd-ist dintr-o functie publica esti manipulat si cam fascistoid... si asta daca esti tanar si o faci in strada sau in fata sectiei de votare unde nu te-au primit  sa votezi.
Vrednic ganditor este.

#29
Cris007

Cris007

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 52,734
  • Înscris: 06.08.2004

View Postrinser, on 20 noiembrie 2014 - 22:59, said:

Eu sunt din categoria celora care nu-l suporta pe Ponta dar cred cu tarie ca alegerile au fost masluite. Ok, accept ca a votat strainatatea impotriva lui Ponta, dar sa-mi spui ca nu stiu cate judete din Moldova, Oltenia au votat impotriva mi se pare fantasmagoric. Pur si simplu s-au schimbat sacii cu voturi. In 2 ani vom fi in plin razboi cu Rusia cu tot ce va insemna acest lucru: morti cu sutele de mii, fuga capitalurilor, saracie etc. Si sunt sigur ca prostii cred ca ne va da UE covrigi cu unt. Mai degraba gaura..

E foarte posibil sa fim atacati si de Australia. Au facut o alianta ascunsa cu Korea de Sud care intodeauna au avut pretentii teritoriale asupra Tarii Oasului.

View PostDijonnais, on 21 noiembrie 2014 - 05:29, said:

Revolta Rusiei și simpatiile unora precum Ungaria sau Cehia se datorează exclusiv refuzului Germaniei de a investi în Est. Este  egoismul și naționalismul german care tot adună în Germania până se vor prăbuși pentru că nu vor mai avea cui vinde (pe datorie), care nu realizează că Germania e totuși prea mică pentru a juca la nivel de mapamond. Românii l-au ales inteligent pe Iohannis ca să-i convingă pe nemți de greșeală. Nu are cum să reușească, Pentru că de fapt este sub controlul serviciilor german, iar din România - după cum se vede deja - va fi atacat extrem de dur (pe mâna rușilor desigur). Să nu uităm și de alte  foarte mari păcate ale altora din Europa precum Franța, subminată de imigrația africană și iluzionată de visul de mare putere colonială în Africa (pe așa ceva se bazează Marine Le Pen când se declară împotriva integrării europene).

Cei care cred că s-a manifestat vocea bobolului pentru alte chestii - precum reforma și modernizarea - trăiesc în altă lume.

Imi place ca pe thread-ul cu declaratiile lui Adrian Severin ies la iveala userii care chiar au ceva de povestit la Balaceanca.

Edited by Cris007, 21 November 2014 - 08:12.


#30
Mr_Who

Mr_Who

    The One

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,728
  • Înscris: 24.11.2005

View PostDijonnais, on 21 noiembrie 2014 - 05:29, said:

Românii l-au ales inteligent pe Iohannis ca să-i convingă pe nemți de greșeală. Nu are cum să reușească, Pentru că de fapt este sub controlul serviciilor german, iar din România - după cum se vede deja - va fi atacat extrem de dur (pe mâna rușilor desigur).

Eu nu inteleg ce-i in capul alora care zic ca Romania are un presedinte neamt, ca ne conduce un neamt, ca e "sub controlul serviciilor germane". Sigur ca pesedistii au tot marsat pe prostia asta, pe care au transformat-o in lozinca de campanie. In afara de faptul ca are nume german, ca e etnic german, ce legaturi are Iohannis cu Germania? O fi vizitat Germania in concedii, da' in afara de asta? Omul e nascut in Romania, e cetatean roman, familia lui e mai romana decat familia lui Monta, descendentul unor imigranti albanezi si italieni stabiliti aici in secolul trecut.
Cei care l-au votat pe Iohannis "ca-i neamt" sunt idioti". Iohannis a castigat pentru ca reprezinta tot ce romanii dispretuiesc la pesede. A fost votat pentru ca e pro-european, spre deosebire de pesede, care-i pro-rus si anti-european, asa cum a demonstrat si in 2012, cand cu tentativa de lovitura de stat si suspendarea lui Basescu, cand nu s-au sfiit pesedistii sa-si afiseze dispretul fata de institutiile statului de drept, facand in paralel declaratii aiuritoare in reactie la avertismentele institutiilor europene referitoare la incalcarea regulilor democratiei. Iohannis a castigat insa, inainte de toate, pentru ca oamenii l-au perceput ca pe suporterul luptei, in Justitie, impotriva coruptiei endemice a politicienilor, cu reprezentanti de frunte in pesede, unii condamnati si inchisi, altii cu dosare penale pe rol, asteptandu-si randul la bulau. Inca ceva: la cati bani a spart pesedeul cu campania electorala si pomenile aferente, probabil puteau termina autostrada Transilvania.

#31
e_bulu

e_bulu

    parabulum

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,352
  • Înscris: 29.12.2009
Are "beamveu" nu pobeda.

#32
Kyth

Kyth

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,012
  • Înscris: 22.05.2013
Haide dom'ne sa fim seriosi. Poporul suveran a hotarat, ce mai tura-vura. A dat like, a dat share, apoi a dat TATOV. :clapping:

In ritmul asta, o sa auzim si despre alegerile din '46 ca ar fi fosr manarite de interese oculte si ostile Romaniei. :rolleyes:

Oh wait. Posted Image

#33
babalaul

babalaul

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,308
  • Înscris: 02.08.2012

View Postrinser, on 20 noiembrie 2014 - 22:59, said:

Eu sunt din categoria celora care nu-l suporta pe Ponta dar cred cu tarie ca alegerile au fost masluite. Ok, accept ca a votat strainatatea impotriva lui Ponta, dar sa-mi spui ca nu stiu cate judete din Moldova, Oltenia au votat impotriva mi se pare fantasmagoric. Pur si simplu s-au schimbat sacii cu voturi. In 2 ani vom fi in plin razboi cu Rusia cu tot ce va insemna acest lucru: morti cu sutele de mii, fuga capitalurilor, saracie etc. Si sunt sigur ca prostii cred ca ne va da UE covrigi cu unt. Mai degraba gaura..
bai ce tare esti.

#34
banifatich

banifatich

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 105
  • Înscris: 17.03.2012

View PostDijonnais, on 21 noiembrie 2014 - 05:29, said:

refuzului Germaniei de a investi în Est.

pe bune?  rapoartele banncii nationale a romaniei spun altceva

#35
abunea

abunea

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,723
  • Înscris: 23.11.2007
Asta a lamurit problemele grave cu cele doua molecule de hidrogen? Ca pana una alta, aia e o problema mult mai grava.

Nu inteleg de ce se mai uita cineva la maimutoiul asta, care a dovedit ca e imbecil complet, definitiv si iremediabil, nu are nici cea mai mica urma de bun-simt. Cel mai bun lucru pe care il putea face era sa isi tina pliscul inchis, exact cum a recomandat seful lui, Victor Ponta.

#36
benis

benis

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,142
  • Înscris: 04.02.2011

View PostPollux, on 20 noiembrie 2014 - 23:32, said:

culmea este ca psihopatii asia pe undeva au dreptate: eu nu am inteles cum la 25 de ani de la caderea comunismului unii inca se mai lupta cu el. Posted Image
mi se pare ridicol sa fii tanar de vreo 20-25 de ani, sa nu fi vazut comunismu' decat in filme dar tu sa te lupti cu el si cu URSS-ul. noaptea mintii, zau asa...

Da și nu, ce plm mai caută vechii m_iști comunistoizi în politică? Măcar în Germania, o bună parte din ei au ajuns la curățat buzi, nu ca la noi cu diferite funcții.

În altă ordine de idei, strategia externă a României este un fiasco atâta timp cât gradul de corupție este ridicat. Atâta timp cât este nevoie să te tragă de mână alte state ca să investighezi corupți, nu poți face p_la mare că tu vrei o politică internațională independentă. Ca să ce? Ca să exporți mârlănie și corupție?

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate