Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
arii

Sapa peste pardoseala

Smart phone pentru auz deficitar

Manager transport marfa. Pareri. ...
 BIOS F.24 pentru HP Pavilion g7-2...

Meta Quest 3 512 gb

Father's Day

Clipboard files copy/paste, filen...
 Boardgame-uri despre cuvinte

Care-i treaba cu Reddit-ul? (nu m...

Diferente diferentiale

Finala Eurovision 2024
 De ce nu mai sunt proteste?

Etanșare intre cada perete b...

Back-up box Fronius ?

Router de la Digi nu face fata la...
 

DELIR LA ANTENA 3

- - - - -
  • Please log in to reply
55 replies to this topic

#1
jericho

jericho

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,067
  • Înscris: 02.09.2005
Mai jos aveti "stenogramele" din emisiunea Sinteza zilei, din noaptea alegerilor.
A se vedea declaratiile de dinainte si de dupa aflarea rezultatelor. Dupa parerea mea, in afara de radu tudor , restul toti merita sa ajunga direct la balamuc. Ma rog, e doar parerea mea, nu trebuie sa fie si a voastra.
Recunosc ca eu i-am urmarit in acea seara, pur si simplu a fost o eliberare sa le vad dezbaterile si, mai ales, zbaterile. :)


Emisiunea Sinteza zilei din seara alegerilor. Ora 20.00. Gâdea îi îndeamnă pe oameni să meargă repede să voteze în ora care a mai rămas până la închiderea urnelor.

Mihai Gâdea: Disperarea este atât de mare astfel încât se recurge la încălcări de lege și lucruri greu de înțeles pentru cineva care vrea să trăiască într-o democrație. Se stabilesc mitinguri, sunt oamenii chemați în oraș, se pregătește să se dea foc la țară pentru că unii pur și simplu nu vor să plece de la putere. Vom difuza aceste imagini, toate pregătirile de încercări de a da foc la țară. Întrebarea este: în această oră, veți decide voi, cei care ați trăit toate umilințele din acești zece ani, ce se va întâmpla cu România de aici încolo? Sau vor decide oamenii regimului? Voi care ați trăit tăieri de salarii, închideri de spitale, umilințe inimaginabile, veți avea, în seara asta, pentru cei care nu ați votat încă, curajul de a merge să spuneți ce vreți să se întâmple cu țara asta sau o vor face oamenii care au făcut-o timp de zece ani de zile prin toate manevrele cu putință?
S-au furat în România 7,4 milioane de voturi, s-au furat în România industrii cu totul, s-au furat atât de multe lucruri astfel încât ne întrebăm ce nu a rămas furat. Probabil că lucrurile care nu au rămas furate sunt puține, dar, cu siguranță, ceea ce se va încerca în această seară, este dacă se vor fura și aceste alegeri pentru că există, în momentul de față, suspiciuni majore, vă difuzăm chiar acum fotografie cu un autocar cu numere de România prezent la alegerile, la secția de votare din Grecia, din Atena. Ce să caute un autocar cu turiști tocmai în ziua alegerilor și tocmai la secția de votare din Atena? Întrebarea este ce veți face dumneavoastră, veți lăsa autocarele să voteze sau, în minutele rămase, indiferent cât de greu și de complicat ar fi la acest moment, vă veți ridica, veți merge în cabina de vot, la momentul ăsta cabinele sunt goale, puteți vota imediat, sunt atât de multe secții de votare în București și în țara întreagă. Mergeți la vot în această seară și spuneți-vă punctul de vedere, este cel mai important drept pe care-l avem și au fost oameni care și-au promis că, orice ar fi, nu vor vota la aceste alegeri, cum este colegul și prietenul nostru, Mircea Badea. Cu toate astea, în această seară, a mers la vot pentru că... pentru că ce, Mircea Badea?


Mircea Badea: Eu am mers la vot ca să-i anulez votul domnului Crin Antonescu, pe de o parte. Am înțeles că și dânsul, care optase să nu meargă la vot și dup-aia s-a răzgândit, nu mai țin minte de ce, dar a zis că se duce. Și atunci eu m-am dus să-i anulez votul. Mă interesează foarte mult domnul Crin Antonescu pentru că este cel care și-a bătut, practic, joc de atâtea milioane de votanți antibăsiști, pe de o parte. Pe de altă parte, am văzut în mediul virtual niște valuri de înjurături la adresa mea alături de îndemnul: „mergeți la vot” și am înțeles că lumea mă înjură că nu mă duc la vot. Și, atunci, am zis: „bine, atunci, dacă mă înjură că nu mă duc la vot, atunci să mă duc la vot”. Deci, vezi, mai multe... văzând atâtea valuri de înjurături și văzându-l și pe domnul Crin Antonescu, am zis: „domnule, gata, mergem la vot”. Asta este.


Adrian Ursu: O megadiversiune tipic băsistă, să someze guvernul, să dea ordonanță, cu trei ore înainte de închiderea votului, prin care să prelungească programul secțiilor de votare viza doar guvernul cererea prezidențială, nu și BEC, singurul care putea să decidă eventual o astfel de situație, deși, după cum bine știm, legea nu permite nici măcar BEC-ului o astfel de prelungire de program. Ne-a spus-o biroul însuși la turul întâi.

Mircea Badea: În unele locuri, unii, după ce votează, se așează din nou la coadă și fac scandal că nu apucă să voteze și înjură.

Mugur Ciuvică: Este problema... este că acum, în momentul ăsta, băsiștii se străduiesc să nu plece.

Adrian Ursu: Da.

Mugur Ciuvică: Și tot sistemul băsist se străduiește, lucrează acum cu Ene, cu aia, cu aia, cu toți, cu alții care nu apar la televizor sau pe care nu-i cunoaștem că sunt ascunși prin birouri, prin instituții, se străduiește să fure, încă o dată, practic, a treia oară, flagrant, voturile românilor. Se pregătesc să facă o combinație între ce au făcut în 2009 și ce au făcut în 2012 la referendum. Adică să arunce la coș cumva voturile și să rămână ei în forță, la putere, pentru că de-aia sunt băsiști, băsismul vrea să rămână mult timp de acum încolo pentru că s-a creat, a fost creat în ăștia zece ani, nu pentru zece ani, ci pe termen nelimitat. Și oamenii muncesc acum, se străduiesc să fure din nou voturile românilor, din punctul meu de vedere.



Argumentul gândacului de bucătărie

Răzvan Dumitrescu: Și, Mihai Gâdea, încă un argument, dacă cei care ne privesc nu au fost încă la vot, au mai întâlnit situații în care gândacul de bucătărie să plece de la ei din apartament fără să dea cu spray? Așa ceva nu se întâmplă niciodată, deci folosiți această putere pentru că nu o aveți în fiecare zi, doamnelor și domnilor. O aveți o dată la patru ani, dacă vorbim despre parlamentare, sau o dată la cinci ani când este vorba despre prezidențiale. În rest, riscați să fiți invadați de gândacii de bucătărie, care sunt aceiași, dar care fac și pui. Așadar, nu uitați, dacă aveți insecticidul, doar în seara asta mai aveți timp să-l folosiți.

Mihai Gâdea: Da. Oana Stancu, ce le-ai spune oamenilor care, în aceste minute, stau, privesc, au votat sau cei care se gândesc: „nu mă duc eu să votez, cine știe ce se va întâmpla”, ce le-ai spune?

Oana Stancu: Să încerce să dea la o parte intoxicările din această perioadă, și mesajele fiecărei tabere, să se gândească doar la ceea ce au trăit în România din 2004 încoace, ba chiar din 89 încoace pentru că tot se face trimitere permanent la perioada dinainte de 89. România a avut de suferit în acești ani, a plătit cu propria piele ce s-a întâmplat la guvernare, în acest regim toxic, și atunci fiecare are un motiv, din punctul meu de vedere, să iasă azi să spună: fără acest regim toxic.

Mihai Gâdea: Doamnelor și domnilor, există, în momentul de față, sondajele de opinie vorbesc despre o mică diferență, este o foarte mică diferență ce o arată, este indicată de cel mai important exit-poll care va fi difuzat la ora 21. Însă, în momentul ăsta, este important ca fiecare om din România, fiecare votant să-și exprime, în mod evident, opțiunea pentru a putea vedea, în mod clar, dacă avem un câștigător sau nu, motiv pentru care, încă o dată vă spun, este esențial, vital să mergeți să trimiteți regimul lui Traian Băsescu înafara istoriei.

Răzvan Savaliuc: Eu cred că este important ca cei care nu au votat și doresc să scape de regimul lui Traian Băsescu să iasă să voteze, chiar dacă intuiesc că diferența mică va fi în favoarea unui candidat, s-ar putea să aveți surpriza ca, cu ajutorul unor voturi de afară, auzind că se plimbă autocare pe acolo, să se mărească artificial numărul de votanți pe la secțiile din diaspora.

Mugur Ciuvică: Dacă ar fi numai voturile de afară nu ar fi o problemă că, până la urmă, ar fi voturi și asta este viața. Problema este mișcarea asta subterană, nu voturile, că voturile...

Răzvan Savaliuc: Știu.

Mugur Ciuvică: Voturile sunt voturi. Problema este voturile furate. Problema este că se agită diverși să nu recunoască.

Mircea Badea: Așa este.

Mugur Ciuvică: Diferențele respective.

Mircea Badea: Dacă ar fi voturi pe bune, ar fi... asta este.

Mugur Ciuvică: Ceea ce ar fi exact referendumul din 2012.

Mircea Badea: Asta este!

Mugur Ciuvică: Adică nu recunoaștem.

Mircea Badea: Acum, domnule, dacă se numără pe bune voturile și rezultă într-un fel... La revedere, asta este votul. Să nu se întâmple ceea ce s-a întâmplat în 2009, asta ar fi o problemă.

Răzvan Dumitrescu: Prin urmare, doamnelor și domnilor, singura soluție pentru a anihila sistemul acesta care, de multe ori, nu se vede, dar care dorește să se substituie votului cetățeanului, este să mergeți la vot.

Mircea Badea: Da, și facem un apel, nu, pentru cei care au plecat din România special ca să voteze în străinătate, că sunt mulți astfel de oameni, facem un apel ca, după ce votează, să nu se mai așeze din nou la coadă și să urle că nu sunt lăsați să voteze, că se aglomerează treaba.

Mihai Gâdea: Arătăm fotografia cu autocarul la secția de votare din Atena, este un autocar cu numere de București. Ce să vezi, tocmai în ziua votului, un autocar a plecat dimineață din București la Atena, cu niște oameni care trebuiau să voteze. Ce să vedeți, însă, doamnelor și domnilor, nu era singurul autocar și lucrul acesta se pare că s-a întâmplat și în alte locuri.

Răzvan Dumitrescu: La ce folosește un autocar cu număr de România, care ajunge la o secție...

Alessandra Stoicescu: De București, chiar, Răzvan Dumitrescu. Este pus de o doamnă care locuiește în Atena, a postat încă de mai dimineață, stând la coadă, a zis: domnule, sunt multe autocare. Femeia nu a pozat fiecare autocar în parte. Sunt autocare ce aduc mulți, mulți turiști. De exemplu, le putem adăuga și pe doamna Monica Macovei la Londra și pe doamna Elena Udrea la Paris, că ele nu au ales să voteze aici.
.

Răzvan Dumitrescu: Mai este foarte puțin până vom afișa aici, în fața dumneavoastră, rezultatele pe care le avem de la acest exit-poll.

Mihai Gâdea: Ce vă oferim sunt rezultate care includ diaspora, toate secțiile de votare din România și din străinătate.

Mircea Badea: Da, primesc informații că deja au început mișcările de stradă în România, acum când încă nu s-a terminat votul.

Răzvan Dumitrescu: Care este motivul?

Mircea Badea: Deci, în acest moment, sunt mișcări de stradă în București.

Reacțiile de după aflarea rezultatelor
Adrian Ursu: Sunt apropiate și fac corectura de ce sunt aproape 200.000 de voturi diferența dintre cei doi, dar aș remarca discursul domnului Klaus Iohannis care a fost lacrimă, dar lacrimă din discursul lui Băsescu Traian. E la dictare, nu mai încape nicio îndoială că e la dictare și mai mult decât atât, conține elementul cheie, ce ne spune domnul Klaus Iohannis, care mulțumește diasporei pentru că a venit la vot, că rezultatul va fi decis de Curtea Constituțională. Deci din nou rezultatul votului românilor nu contează. Ce contează, ne spune domnul Klaus Iohannis, moștenitorul lui Băsescu Traian, că... înțelegeți de ce vă tot spuneam și lumea zicea n-are cum, el e neamțul bun, el e ăla care altfel, e altfel decât ceilalți, de ce vă spuneam că e prelungirea lui Băsescu Traian? Pentru că gândește și acționează la fel. Nu dăm doi bani pe votul românilor, contează manevra noastră din Curtea Constituțională.

Adrian Ursu: Dar trebuie să spunem că exit-poll-ul, de fiecare dată prefigurează, pe baza tendințelor și ce se va întâmpla în următoarele două ore în țară și în cazul ăsta și în diaspora, nu sunt excluse de tot cele două ore.

Răzvan Dumitrescu: Numai că noi știm foarte bine că de multe ori rezultatele se schimbă după închiderea urnelor.

Adrian Ursu: Vroiam să spun că aceste rezultate includ și o estimare pentru cele două ore care nu sunt prinse în calculul de până acum.

Mihai Gâdea: Radu Tudor, cum apreciezi rezultatul și mai ales ce se poate întâmpla de la acest moment?

Radu Tudor: Mi se pare că absența lui Victor Ponta de la declarațiile orei 21, personajul principal atât de așteptat sunt un semnal, televiziunea națională îl dă pe Victor Ponta pe locul 2 și cred că...

Mihai Gâdea: Televiziunea națională condusă de liberali.

Radu Tudor: Atâta timp cât inclusiv PSD creditează această diferență foarte mică și acest număr de voturi obținute de Klaus Iohannis, eu ca jurnalist, nu pot să spun că patru sondaje de opinie nu indică un lucru corect. E o diferență atât de mică, încât e imposibil până mâine la prânz cel puțin să spunem dacă 10.000 sau 20.000 de voturi îl depărtează pe Iohannis de Ponta sau invers.

Mugur Ciuvică: E totuși o mirare că 25% din cei care l-au votat pe Tăriceanu nu l-ar mai fi vrut pe Tăriceanu prim-ministru, cumva. Asta mi se pare o mirare. Cum e o mirare, e pentru mine o mirare și aș fi foarte interesat să aflu cum se întâmplă chestia asta. Totuși foarte mulți oameni l-au votat pe individul ăla pe care l-am văzut la televizor marți și miercuri. Nu au votat altceva. Pe ăla l-au votat.

Răzvan Dumitrescu: Li s-o fi făcut milă.

Mugur Ciuvică: Poate să apară într-adevăr votul de milă sau de rușinea candidatului.

Răzvan Dumitrescu: Cum ți se pare milă câteodată de un cerșetor în tramvai și scoți leul, cam așa se poate întâmpla când omul pozează în victimă, foarte accentuat. Este prins la toate capitolele ți se face chiar milă. Există această inversare, se poate întâmpla. Elena Udrea, foarte interesant. 13% totuși din electoratul Elenei Udrea votează cu Ponta.

Mihai Gâdea: Cu Iohannis 86%. E normal, fac parte din aceeași familie, familia băsistă.

Adrian Ursu: Dar nu ne mai fierbeți, dați-ne Macovei.

Răzvan Dumitrescu: La cererea lui Adrian Ursu, iat-o pe Monica Macovei. 6% votează cu Ponta și...

Mihai Gâdea: 93% cu Klaus Iohannis.

Adrian Ursu: Vă dați seama că la ora asta Monica Macovei umblă cu barda prin oraș să-i caute pe ăia 6%?

Mircea Badea: Ăia 6% îți explic de ce. Pentru că au înțeles că Ponta a propus-o pe Kovesi pe post de...

Adrian Ursu: Și că o și păstrează, că a anunțat că o păstrează.

Mircea Badea: Domnul Dan intră la nehotărâți.

Adrian Ursu: Domnul Dan ați văzut că astăzi le-a transmis alegătorilor săi că au trei opțiuni: să pună pe unul, pe altul sau pe amândoi. Ăsta a fost mesajul de la urne al domnului Dan Diaconescu.

Răzvan Savaliuc: Aici au contat mult mesajele taberei băsiste care au trâmbițat autonomia, că viitorul regim va da autonomie maghiarilor.

Alessandra Stoicescu: Erau încolonați în spatele lui Iohannis și Tokes și ai lui.

Mircea Badea: Crede-mă, dacă iese Băsescu pe următorii 5 ani, e ultima problemă asta.

Răzvan Savaliuc: Și s-ar putea să avem din nou aceeași problemă, că minoritatea asta maghiară decide politica în România.

Mircea Badea: Ca de obicei.

Spălarea pe creier s-a făcut prin internet

Răzvan Dumitrescu: Mai avem urban 55% pentru Iohannis și în rural 40,4%. Sunt și astea date care ajută la înțelegerea votului. Desigur că până la urmă tot numărarea este cea care ne va scoate din situația asta estimativă.

Adrian Ursu: Ele confirmă într-un fel că ceea ce s-a întâmplat în perioada asta pe Internet, a fost o propagandă extrem de eficientă, că PSD a pierdut bătălia asta de multă vreme și nu e în stare s-o recâștige și mai confirmă cât de ușor e să manipulezi în acest mediu, cât de ușor e să arunci o temă și să ți se rostogolească pe urmă, fără să mai gândești. A fost o spălare de creier pe internet cum nu s-a mai văzut până acum. Nimeni n-a gândit pasul doi. S-a spus de pildă la un moment dat, vai ce ticăloasă măsura aia de a trimite pe studenți în vacanță. Ticăloasă că ce? I-a împiedicat cineva să voteze? Dacă se duc acasă, ei au dreptul să voteze.

Mihai Gâdea: Avem ceva, e un breaking news. Sunt protestatari care merg spre sediul PSD. Rezultatele sunt cele pe care le vedeți, însă avem protestatari și vom difuza aceste imagini în direct, vedeți chiar acum.

Răzvan Savaliuc: Seamănă Mihai cu 2004, în Piața Universității, când nu era foarte clar ce s-a întâmplat la vot, tot așa se numărau, era strâns și a fost scoasă lumea în stradă.

Alessandra Stoicescu: Și când sloganul reinventat acum era Nu puteți voi fura, cât putem noi vota. Pe care l-a reinventat, îl clama și Udrea, îl strigau toți. Aici i-aș da dreptate lui Adi. E surprinzător cât de ușor manipulabili sunt niște oameni tineri și educați.

Mircea Badea: Nu e așa de surprinzător.

Oana Stancu: Educați în ce sens?

Alessandra Stoicescu: Educați, cu studii superioare. Dacă sunt cu studii superioare, trebuie să-i tratezi ca pe niște oameni educați.

Oana Stancu: E ceva diferit. Pentru că sunt oameni care se informează zero sau o dată la 4 ani, de pe Facebook și atunci e o problemă.

Alessandra Stoicescu: Da, Oana, dar tot ce vei citi ca tratat de sociologie, că un om mai puțin educat este, teoretic, un om mai ușor manipulabil, un om mai educat, adică cu studii mai avansate ar trebui să fie, teoretic, mai greu manipulabil. Pentru că își mai pune o întrebare, a mai citit o carte. Cam asta era întotdeauna discuția. Și mă întreb în continuare, poate îmi dați voi o explicație cum poți să vii în 2014 în România cu tema comunismului? Cu corupția o înțeleg și aici o putem discuta la nesfârșit. Dar să vii cu tema comunismului și să mai prindă la niște oameni care ai pretenția că au citit o carte măcar, este totuși surprinzător pentru mine.

Oana Stancu: Adaug că lider al acestei mișcări de ”Jos comuniștii” să fie fost procuror comunist Monica Macovei. Asta ca să punem sare pe rană definitiv.

Despre ieșirea în stradă a bucureștenilor ”pro-Iohannis”

Oana Stancu: Faptul că acești oameni sunt gata pregătiți ca la ora 21 să ia direcția Palatului Victoria, sediului PSD, faptul că erau invitați în același mediu virtual de reprezentanții de soi ai propagandei băsiste să iasă pe Arena Națională...

Adrian Ursu: S-o ocupe, că altfel cum?

Oana Stancu: S-o ocupe, că de închiriat bănuiesc că nu. Asta arată că teza cu anulat alegerile pe ideea de furt este atent pregătită, pentru că oamenii ăștia știa că nu pot câștiga alegerile după o diferență de 10% decât cu astfel de mijloace.

Răzvan Dumitrescu: Știi, cum era lozinca aceea, dacă doriți să revedeți secvențe din programul de Revelion. Ei bine, dacă doriți să revedeți secvențe de la alegerile din 2004, din 2009 și de la referendum, uitați-vă acum ce se întâmplă în București.

Dana Grecu: Înțeleg că n-au acceptat referendumul pentru că nu au ieșit 7,4 milioane de oameni în stradă, deci aveau nevoie de presiune.

Mircea Badea: Absolut că da. Dacă ieșeam atunci după ce s-a furat votul, eu am ieșit, m-am plimbat de mai multe ori în jurul Cotroceniului...
Dana Grecu: Tu, domnul Ghișe.

Mircea Badea: Sigur, la inițiativa domnului Ghișe. Maximum 1000 de protestatari am fost atunci. Dacă am fi ieșit 100.000 nu mai vorbeam în seara asta despre Traian Băsescu.

Alessandra Stoicescu: Întrebarea este dacă numărătoare votului, numărarea bob cu bob o să fie în favoarea lor, domnul Iohannis se mai duce la Curtea Constituțională? Îl mai macină dreptul la vot a celor din diaspora?

Răzvan Dumitrescu: În niciun caz. Dar și-a lăsat această poartă deschisă prin declarație și pentru această eventualitate.

Radu Tudor: Legea spune că rezultatul alegerilor, indiferent care este acesta e validat de Curtea Constituțională.

Ursu cheama la manifestații

Adrian Ursu: N-ar fi bine să se facă niște manifestații și în fața instituțiilor ăstora care de ani de zile decid de trebuie să fie de țara asta, dincolo de ce hotărăsc oamenii ei? Adică, totuși aceste instituții, cărora văd că toate guvernele care vin le măresc bugetele, le fac tot felul de favoruri, le umflu schema de personal și le dau puteri peste puteri, n-ar trebui să fie ele reduse la ceea ce este rolul lor, printr-un același tip de presiune publică? Văd că nu este niciun fel de problemă să instigi lumea să vină în stradă. Eu am constatat că nu e nicio problemă să chemi oamenii în stradă, din moment ce o face președintele, o fac lideri de partid, o fac lideri de opinie, o fac așa-ziși ziariști și nimeni nu protestează când ăia îi cheamă în stradă, pentru că este pentru scopul nobil, pentru oamenii frumoși din piață. Atunci nu e absolut nicio problemă, nu se sesizează CNA, nu se sesizează SRI, nu se sesizează NATO. Ia să facem noi același apel ca toți cei care simt că țara asta a fost furată de-a lungul timpului de Curtea Constituțională, de serviciile de informații, de toate CSM-urile și alte instituții să mergem și noi să ne spunem acelor instituții ajunge, ne-ați furat destul, v-ați bătut joc de noi destul.

Răzvan Dumitrescu: Luați o pauză măcar.

Adrian Ursu: O nu voi lua o pauză, pentru simplul motiv că-mi dau seama în clipa de față că ceea ce am spus de-a lungul timpului în această campanie, înaintea campaniei se dovedește acum, până la virgulă că este adevărat. Când domnul Klaus Iohannis vine și spune Curtea Constituțională va decide care e de fapt rezultatul acestui vot, nu cetățenii înșiși, înseamnă că suntem din nou în fața unei manevre.

Mircea Badea: Vreau să spun o treabă cât se poate de obiectivă. Pentru o gândire calmă și logică asta este o treabă obiectivă ce vă spun. Să zicem că ar fi 3 milioane de români în străinătate. Să presupune că absolut toți s-ar prezenta la vot în străinătate. Ar putea 3 milioane de români să voteze în străinătate. Niciodată. De ce. Că nu ai cum să organizezi în afara țării alegeri ca în România, nu ai cum. Câtă vreme există acest sistem de vot, posibilitățile fizice, concrete de vot sunt extrem de limitate.

Mircea Badea: Sigur că este foarte simplu cum spune domnul Iohannis, domnule, chiar dacă un cetățean nu reușește să voteze e o problemă. Sigur, în abstract așa, e o problemă, dar în concret ce faci? Altfel decât schimbând sistemul de vot.

Răzvan Dumitrescu: Știi Mircea ce nedumerire am eu. De ce nimeni nu vorbește aplicat. Să ia legislația din Anglia și să vadă la cât timp după ce te-ai stabilit în altă parte decât în Marea Britanie nu mai deloc dreptul să votezi. Nu cumva la 5 ani? Deci dacă ești plecat după un număr de ani, de tot, din țară, automat nu mai ai dreptul să votezi. Nu spun că e normal să fie așa. Spun că există țări, date ca drept exemplu ca sistem democratic...

Cine și de ce au steaguri acasă?

Mihai Gâdea: Vedem deja în imagini protestatari cu steaguri, nu știu câți dintre dumneavoastră au steaguri de acea dimensiune acasă sau de fapt informațiile pe care noi le avem nu au decât dovada. Și anume că sunt membrii de partid, PDL, PNL și alte persoane capacitate de acești membri de partid care protestează în această seară pentru motive ce sunt încă necunoscute. Întrebarea este. E cineva într-atât de iresponsabil în această seară încât să dea foc la România pentru simplul fapt că rezultatele au fost pierdute de cel pe care îl susțin?

Mircea Badea: Răspuns, da, în mod evident, da.

Răzvan Dumitrescu: Eu mă aștept și la provocări foarte mari.

Răzvan Dumitrescu: Mitingul acesta de la PSD s-ar putea să aibă un mobil bine determinat. Să-i bulverseze toată noaptea asta, pentru că dacă se vor fura voturi, acum se fură, la numărătoarea care are loc până dimineață. Și trebuie să-i agite organizatorii ca să nu se concentreze pe număratul votului.

Răzvan Dumitrescu: Atenție, s-a mai întâmplat ceva între ora 19-21, vă rog să remarcați că de la 58% am ajuns la 61,9% aproape 62 de procente prezență la vot.

Dana Grecu: Lăsând la o parte cifrele astea, care oricum sunt în mișcare și apreciez faptul că și unii și alții, Iohannis mai puțin că a ieșit el, la Ponta au ieșit cei din staff-ul lui în frunte cu Dragnea, trebuie răbdare și prudență în a spune da sau nu pentru unul dintre candidați. Eu vreau să spun că mișcările de stradă sunt o expresie a democrației, oricum am lua-o. Că sunt chemați oamenii de partide politice, că sunt chemați de un candidat, că sunt chemați din interese financiare, e greu de spus, greu de controlat, ne întrebăm acum de ce nu au ieșit 7,4 milioane de oameni în stradă să atace o decizie absolut aberantă atunci în legătură cu menținerea lui Băsescu la Palatul Cotroceni, în ciuda votului lor. Păi, foarte simplu. Pentru că oamenii care au organizat și care au inițiat acel referendum erau tocmai cei care organizau și picau la pace cu cei contestați. Acuma, de ce nu ies și alți oameni decât cei care susțin candidatul Iohannis...

Mircea Badea: Eu zic că e bine că nu ies. Asta ne-ar mai lipsi.

Dana Grecu: E ca și cum ei ar contesta organizarea alegerilor de către actualul guvern. Ori oamenii probabil că își pun speranța că alegerile sunt corecte, că numărătoarea va fi corectă.

Adina Anghelescu: Și atunci de ce ies în stradă? Ce motivație au să iasă înainte?

Dana Grecu: Am spus de ce nu ies ceilalți în stradă.

Băsiștii, Udrea și votul din străinătate

Mircea Badea: Trebuie să mai remarcăm ceva. În spațiul public, că e vorba de televiziuni, că e vorba de Internet, lumea vorbește în genere despre Ponta, despre Băsescu, despre băsiști, despre anti-băsiști, pro-băsiști. Aproape nimeni nu vorbește despre Iohannis.

Răzvan Dumitrescu: A vorbit el despre el însuși de două ori și s-a văzut cum.

Răzvan Dumitrescu: E foarte interesant această sincronizare. Pe de o parte, pe șoseaua Kiseleff în fața PSD-ului, unde nu s-a reușit o confruntare cu jandarmii, pe de altă parte în Franța unde, iată, se reușește o confruntare cu jandarmii.

Mugur Ciuvică: Și înțeleg că au reușit și la Torino. Tot la fel, să se bată cu carabinierii care sunt jandarmii italieni. Acum ce rost mai are, totuși ideea să te bați cu jandarmul francez sau cu carabinierul italian, cam care e chestia, singura explicație e că vor cât mai mult scandal pe tema asta ca să poată să mătrășească ei alegerile.

Mircea Badea: E și doamna Udrea acolo la înfruntări, la Paris sau?

Raluca Lazăr: Am văzut-o în șiruri de așteptare, dar nu cred că, nu știu să vă spun, nu cred că mi se pare un subiect esențial.

Mihai Gâdea: Sunt anumite informații că doamna Udrea dădea cu geantă, dar nu știm dacă în jandarmi sau în…

Alessandra Stoicescu: Sau de pământ ca să o poată schimba.

Oana Stancu: Încă un element în drumul către demersul acesta al lor, în legătură cu rezultatul alegerilor. Au dat către presa lor rezultate după numărarea paralelă a 12% din secții. Cei de la PDL spun că ar avea Iohannis 58% și Ponta 42%. Asta pentru a acoperi ce vor să spună. Au fraudat alegerile… HotNews citează numărătoarea paralelă a PDL. Asta fac acum domnul Videanu și domnul Blaga în sediul din Modrogan.

Mihai Gâdea: Doamnelor și domnilor. Vor fi manipulări îngrozitoare așa cum am văzut de-a lungul timpului. Așa cum băsiștii sunt obișnuiți să facă și cum s-au specializat în acești ani de zile. Noi vom da inclusiv momentele de manipulare groasă pentru a vă arăta ce fac acești oameni, de ce sunt capabili. În momentul ce este vital, ce este esențial sunt, de fapt, voturile dumneavoastră, sunt modul în care v-ați exprimat votul și…

Mircea Badea: S-a întâmplat și în 2009 din cauza sistemului de vot care este unul cât se poate de fizic, de concret, s-a întâmplat și în 2009, dar atunci nu s-a făcut atâta tevatură pe tema asta. Dar iată, vă interesează ce spune Cristian Tudor Popescu?

Mihai Gâdea: Nu.

Monstruozitatea lui Badea

Mircea Badea: Dar dacă asta este și foarte posibil să fie, habar nu am, explicația acestei monstruozități, repet, ea rămâne o monstruozitate și dacă Ponta este președinte pentru că scorul mare a lui Iohannis mi se pare… a lui Iohannis, a lui Băsescu mi se pare o monstruozitate. Dacă acesta este motivul și anume faptul că unii au avut senzația că cineva încearcă să… dreptul la vot. Păi atunci avem o problemă mult mai mare în țara asta decât aveam senzația, de fapt, problema e mult mai mare, pentru că adevărul, informația obiectivă este că întotdeauna în străinătate conform sistemului actual, conform legilor actuale, care erau și atunci, întotdeauna au rămas oameni care nu au votat. Deși, repet, asta în condițiile în care voturile au fost mult mai puțin numeroase decât acum. Deci acum s-a votat monstruos mai mult decât în alte dăți când au rămas oameni care nu au votat și cu toate astea atunci nu a mai ieșit nici un scandal. nu s-a mai stârnit…

Mircea Badea: Dacă va câștiga Iohannis eu nu am nici o îndoială că va fi Băsescu prim-ministru.

Oana Stancu: Iar eu țin să îți reamintesc că am avut o ofertă de slujbă de la doamna Kovesi și am refuzat-o. Exact, doamna Kovesi m-a ofertat împreună cu actualul ministru al Justiției.

Mugur Ciuvică: Ați ratat acum aproape zece ani, ați ratat puteați să deveniți de atunci și de dreapta și capitalist angajat la DNA.
Săpuneala lui Ponta fiindcă s-a recunoscut învins

Mihai Gâdea: Doamnelor și domnilor, Victor Ponta a recunoscut că ar fi câștigat Klaus Iohannis în condițiile în care voturile nu au fost numărate.

Radu Tudor: Ba da, au fost numărate de PSD, aceste rezultate comunicate de Victor Ponta sunt în urma numărătorii paralele pe care Liviu Dragnea i-a oferit lui Victor Ponta.

Adina Anghelescu: Atunci de ce mai avem nevoie de o numărătoare care să fie validată de CCR, a BEC-ului. De când până când te declari, e foarte straniu așa mod de a te declara învins, Viorică nu mai era acolo. Este așa o… Cum adică să te declari învins când lupta nu s-a încheiat încă. În America încă se votează.

Alessandra Stoicescu: E același lucru pe care îl vezi într-o țară fundamental democratică așa cum este Statele Unite ale Americii, cum sunt Statele Unite ale Americii.

Adina Anghelescu: Nu s-a terminat votarea în Statele Unite ale Americii, mai au trei, patru ore.

Adrian Ursu: Încearcă să faci exercițiul acesta de imaginație. Traian Băsescu dacă mai avea o strapontină, o bară de tramvai, o țeavă mică de conductă, s-ar fi ținut de ea și ar fi spus: E a mea, e țeava mea, fac ce vreau, de aici conduc România. Aici e marea diferența, știi, dacă abandonezi lupta.

Radu Tudor: A câta oară constatăm că Băsescu știe să folosească foarte bine toate bețele, toate strapontinele și Ponta nu știe să folosească efectul celui mai mare partid din România.

Dana Grecu: Dar poate i-au cerut cei de la partid să facă mișcarea asta lui Ponta. Că îmi e greu să cred că altfel ai putea să o faci. Pe de altă parte, când spun că România nu are oameni de stat, toată lumea îmi sare în cap. Deci nu avem oameni de stat. Domnul Antonescu s-a sucit, când era lumea mai dragă s-a sucit și suceală a fost și a dat peste cap toată povestea asta că acum era președintele României. pot să garantez băgând…Ponta se sucește după cum vrea, odată cu coabitarea, acum vrea să plece și din Guvern, probabil că e presat de partid.

Adrian Ursu: Nu, această informație este… este manipulată, dar repet, dacă ea ar fi adevărată și ar exista această intenție eu cred că ar fi o mare greșeală față de cele 5,6 milioane de oameni care și-au pus încrederea că băsismul nu va fi reinstaurat în România.

Sursa

#2
babalaul

babalaul

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,308
  • Înscris: 02.08.2012
astia nu au inteles nici in ultima clipa ca nu s-a votat pentru Basescu.

#3
Prien

Prien

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,877
  • Înscris: 11.12.2006
Am foarte multi ani de cand trec prin A3 precum intercity-ul prin halta Cucuieti de sus..
Sincer, astept ca noul presedinte sa o intrebe pe mamzel usturoi,TOE, sau cum dracu ii spune ministresei de finante, mamzel, cat ai recuperat din suma stabiita de justitei? Cum, zero? De ce,,ai frecat tiparul sau ai luat $$$paga ca sa nu faci nimic?

Edited by Prien, 18 November 2014 - 13:44.


#4
aris86

aris86

    Traieste constient!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,870
  • Înscris: 26.02.2010
Aceeasi placa descrisa descrisa in emisiunea ”Sinteza zilei” mi-a fost turuita ieri de un simpatizant PSD, cuvant cu cuvant din anumite stenograme. Astia sunt ticalosi, ar trebui sa aplice legea si sa sanctioneze derapajele de la norma deontologica a televiziunilor.

#5
babalaul

babalaul

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,308
  • Înscris: 02.08.2012
”PSD ramane la guvernare. Sub conducerea lui Victor Ponta, rezultatele guvernarii sunt notabile. Au fost reparate toate nedreptatile facute impotriva populatiei, de catre fosta guvernare”, arata Gabriela Firea, in comunicatul de presa."

care e fosta guvernare ? cati ani de " fosta guvernare " mai vorbiti ?

View Postmagic-gabi, on 18 noiembrie 2014 - 13:41, said:

II imitam pe aia de la Latrina 3 Posted Image .
poate vrei sa-l imit pe Ponta, cu privirea in tavan.

Edited by babalaul, 18 November 2014 - 13:45.


#6
TorchMan

TorchMan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 226
  • Înscris: 21.10.2012
Ne plângem că europenii asociază românii cu țiganii. Ceea ce s-a întâmplat în platou a fost exact aceeași chestiune, doar că la o scară mult mai mică,evident. Așa cum nu poți judeca un popor după acțiunile unui individ, nu poți judeca un om cum că e băsist, doar pentru că provine din același mediu cu badea Traian. De ce ne-am simți jigniți de ceea ce afirmă europenii despre noi, când noi înșine facem aceleași porcării ? Cei care l-au votat pe Klaus Iohannis, au făcut acest lucru pentru că au văzut ceva în el. Nu pentru că îl doreau pe Băsescu președinte. Victor Ponta a pierdut datorită măgăriilor pe care le-a făcut. E o greșeală să zici că e vina lu' Băsescu și că Ponta merita să câștige (doar era un " sfânt " , nu ?)

#7
Prien

Prien

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,877
  • Înscris: 11.12.2006
Mie imi place de madam Firea. Desi nu inteleg cum dracu a luat studintele de fisu 1,25 la bac.
Vorba aia, prezenta asigura nota 1 . Asa ca ma tot intreb ce dracu o fi scris ala de i-a dat 0.25?
Asa ca ea fiind o asemenea mama priceputa, normal ca la job e si mai buna....aaaaaaa ca sa zic asa...

Edited by Prien, 18 November 2014 - 13:50.


#8
gigi_4476

gigi_4476

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,389
  • Înscris: 28.02.2007
aici e inregistrarea emisiunii, e mai misto cu imagini:
https://mega.co.nz/#...LhaDTqAUqr1TEZw

#9
glumetu

glumetu

    Jedi sora-mea!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,958
  • Înscris: 27.04.2005
astia de la Antene sunt scelerati de multa vreme, eu cred ca deja ei nu mai intoxica lumea pentru bani, ci chiar au devenit convinsi de ceea ce spun, s-au auto-otravit cu propriile emanatii.

E trist, dar pana la urma e viata lor, daca vor sa traiasca in transee si buncare pe timp de pace, cine suntem noi sa-i deranjam? :lol:

#10
xkos

xkos

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,627
  • Înscris: 23.07.2007
0,25 a valorat numele masii sau a lu' tacsu:)))

#11
babalaul

babalaul

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,308
  • Înscris: 02.08.2012

View Postxkos, on 18 noiembrie 2014 - 13:57, said:

0,25 a valorat numele masii sau a lu' tacsu:)))
0,25 e in marja de eroare.roaga-te sa nu dea cu masina peste tine. ca ajungi in spital si el ramane liber.

Edited by babalaul, 18 November 2014 - 14:03.


#12
jumborom

jumborom

    E bine așa cum e.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,617
  • Înscris: 25.11.2007

View PostPrien, on 18 noiembrie 2014 - 13:49, said:

Mie imi place de madam Firea. Desi nu inteleg cum dracu a luat studintele de fisu 1,25 la bac.
Vorba aia, prezenta asigura nota 1 . Asa ca ma tot intreb ce dracu o fi scris ala de i-a dat 0.25?
Asa ca ea fiind o asemenea mama priceputa, normal ca la job e si mai buna....aaaaaaa ca sa zic asa...


'Din punctul meu de vedere, a fi un bun familist înseamnă nu doar a fi căsătorit, ci şi a avea copii... Nu eşti un om complet fără să creşti un copil şi consider că, din greşeală, domnul Klaus Iohannis a spus ce gândea atunci când a afirmat că, neinvestind în educaţia copiilor, a investit în imobiliare. Într-un fel, pune mai mult preţ pe investiţia în imobiliare decât în educaţia copiilor'', a declarat Gabriela Firea.

Ma intreb, cati bani a investit in educatia baiatului ?!

#13
stalnet1

stalnet1

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,508
  • Înscris: 10.01.2007
familia flinstone

#14
Taylor_M

Taylor_M

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,209
  • Înscris: 08.08.2014

View Postgigi_4476, on 18 noiembrie 2014 - 13:54, said:

aici e inregistrarea emisiunii, e mai misto cu imagini:
https://mega.co.nz/#...LhaDTqAUqr1TEZw
Chiar nu-si Calca nimeni le inima sa o puna pe youtube? E ilegal sau ce?

Edited by Taylor_M, 18 November 2014 - 14:07.


#15
geo76com

geo76com

    Maninc clone fara memorie si stresez userii bugetari

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,006
  • Înscris: 14.09.2004

View Postbabalaul, on 18 noiembrie 2014 - 13:33, said:

astia nu au inteles nici in ultima clipa ca nu s-a votat pentru Basescu.

Esti optimist
Nu au inteles nici acum Posted Image
Si nici nu cred ca o sa inteleaga.

#16
sailor62

sailor62

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,208
  • Înscris: 28.07.2008
Un asa zis analist de pe la o firma de exit-poluri zicea pe latrina3  ca alegerile s-au pierdut datorita facebookcistilor si forumistilor si ca trebuie luat ca exemplu Erdogan in turcia care a chemat in sprijin o firma care s-a ocupat de o problema asemanatoare , si la orice postare contra apareau imediat 20 pro.
Deci e de asteptat ca la alegerile din 2016 va fi razboi total pe net...

#17
porphyrogenitus

porphyrogenitus

    priveste profund

  • Grup: Validating
  • Posts: 23,297
  • Înscris: 30.10.2005
Problema devine cronică.
Oameni buni.
Antena 3 există pt. că există oameni ca voi care privesc emisiunile lor și care pun preț pe munca lor.
Voi, privitorii, sunteți consumatorii de facto A3.
Dacă producția lor este tâmpă atunci și consumatorii lor sunt tâmpi.

#18
tetsuo

tetsuo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,977
  • Înscris: 26.03.2008

View PostTaylor_M, on 18 noiembrie 2014 - 14:06, said:

Chiar nu-si Calca nimeni le inima sa o puna pe youtube? E ilegal sau ce?

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/dizsWITIf0M?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Enjoy! :)

Oricum eu ii dau doar 7/10. Nu se compara cu editia speciala cand a intrat Felix la bulau. :lol:

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate