Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Adaptor usb3.1gigabit vs Adaptor ...

La multi ani @Atreides!

La multi ani @KENSINGTON!

La multi ani @burebista!
 La multi ani de Florii!

Stihl fs 70 c-e

Challengers (2024)

Care mai sunt mediile de admitere...
 Laptop cu HDD atasare memorie MMC...

Hartile google nu mai au chenarul...

Tomate in ghiveci la curte?

Idei cale de actiune recuperare g...
 Intoleranța lactoza- vegan v...

Tobe acustice insonorizare in blo...

Cine canta? Fragment din melodie...

Tablou sigurante Dacia Sandero 2012
 

Apeluri ciudate ... rau :)

- - - - -
  • Please log in to reply
87 replies to this topic

#73
TheAdi

TheAdi

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 319
  • Înscris: 15.08.2014
Scuze sa nu pot sa zic decat ... ba esti nebun ?!!!! In ce tara traim ... .  Ca sa nu cumva sa dispara postul tau am facut o copie sa il pun din nou daca e sters.

Orice banuiala are un motiv deci ... .

#74
BWD

BWD

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,010
  • Înscris: 02.02.2013
Si stai asa ca nu stii tot, eu am scris doar asa rapid, un rezumat la ce-i mai important. Posted Image In caz ca ai impresia ca politia te ajuta cu ceva in caz ca ai probleme (cu orice, nu numai in cazul de fata) - uita de asta. Fiecare e pe cont propriu. Care are banu cotizeaza si inchide gura politiei, apoi daca vii cu plangere esti amenintat cu amenda pentru abuz. Posted Image

Edited by BWD, 18 November 2014 - 03:33.


#75
TheAdi

TheAdi

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 319
  • Înscris: 15.08.2014
Scrie te rog mai multe detalii sau trimite-mi pm.

#76
BWD

BWD

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,010
  • Înscris: 02.02.2013
Nu e nimic relevant, doar asa ca idee, nu te increde prea mult in institutiile statului. Poate o sa mai mearga ceva dupa ce SPER ca va face ordine noul presedinte, dar asa cum sunt lucrurile la ora actuala, e haos si coruptie totala.

Edited by BWD, 18 November 2014 - 03:45.


#77
TheAdi

TheAdi

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 319
  • Înscris: 15.08.2014
Ai putea sa mai povestesti despre cum crezi ca ti s#ai ascultat apelurile, despre duba aia ... multe. Mai deschidem si noi ochii. Noi adica romanii.

#78
BWD

BWD

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,010
  • Înscris: 02.02.2013
Sau poate nu. Inca nu mi s-a urat cu libertatea. ;) E destul cat am scris ca sa fie deschisi niste ochi.

#79
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,193
  • Înscris: 18.04.2008

 BWD, on 18 noiembrie 2014 - 03:21, said:

Chestiile astea se intampla mai frecvent decat credeti voi. Eu la un moment dat m-am pus rau de tot si practic am incheiat-o cu fostul cel mai bun amic al meu, si COINCIDENTA, in zilele imediat urmatoare, bunica-mea primeste clasicul apel-inselatorie cu "a avut nepotul dvs. un accident, a omorat pe cineva si vrem bani", atentie, CU EXPRESII PE CARE LE FOLOSESC NUMAI EU CU EA, ADRESANDU-SE EXACT CUM MA ADRESEZ SI EU si cu ACEEASI VOCE cu a mea. Simultan, tonul de apel de pe telefon mi-a fost schimbat de la distanta in "Ma-ta e c**va." (fara a fi avut cineva acces fizic la el). Posted Image

Prietena mea a fost urmarita cu duba fara numere dupa anumite afirmatii online despre "figuri bisericesti"... etc.

Deci da, esti sub urmarire.


Și eu am văzut de multe ori autoturisme fără numere în trafic și chiar într-o zi am văzut de mai multe ori aceeași mașină cu același șofer. Poate a fost coincidență, dar de pe Șoseaua Giurgiului a venit până în Drumul Taberei, apoi până la un bloc din Chirigiu unde am intrat să vorbesc cu cineva. De la acel prieten am văzut cum a mai stat 5 minute și a plecat.
Nu știu exact, dar un vecin se uită la filme porno anormale cu internetul meu, așa că m-am cam obișnuit. Din agendă am vreo 3 persoane (un prieten și 2 fete) cu care vorbesc mai mult prin mesaje. Acum în ele sunt mai multe chestii banale, „deocheate” (Posted Image) etc, iar tipul a zis că s-a ținut un Logan după el ceva tip și a scăpat de el printre străzi, undeva pe Șoseaua Viilor. Pe fete nu le-am auzit așa ceva, poate unde nici nu observă prea bine.
Dar chestia e că se întâmplă acum când sun pe cineva, primul „biiiip” din cască se aude foarte stricat de parcă difuzorul căștilor sau cel unde aud persoana ar avea membrana ruptă, apoi sună normal. Am zis că e de la 2G inițial, dar așa face și la 3G, pe toate telefoanele.
Pe lângă asta, când trimit mesaje durează enorm de mult până le trimite. Azi am trimis un mesaj după vreo 13 minute și confirmarea lui a venit acum o oră. Persoana care trebuia să primească mesajul a avut telefonul deschis. Al meu avea semnul de „trimitere” încă activat și se mișca.
Am fost acum 3 zile în Complex Aleea Castanilor și am trimis 2 mesaje care au făcut la fel, așa că le-am copiat și le-am trimis încă o dată și tocmai atunci au funcționat, dar au fost trimise copiile, apoi originalul.
Pe unde merg, când pornesc serviciul de date, fie 2G sau 3G are un timp mare de pornire. Pe 2G pornește cam după 3 minute, iar 3G-ul cam după 30 de secunde. Am băgat cartela într-un stick de date și acolo durează cam la fel. Mai am și un abonament de date, tot de la Vodafone, care pornește instant indiferent de tehnologia selectată.
Pe fix câteodată aud un ecou, câteodată nu. Nu am tehnologie VoIP, unde am auzit că are ecou că „așa e la VoIP”, ci cea clasică. Câteodată mai sună fixul și nu zice nimeni nimic sau mă sună și eșuează apelul, dar doar că cealaltă persoană nu aude ceva și mie îmi „piuie” casca. De câteva ori mi s-a întâmplat și mie. Cu ascultatul telefoanelor m-am obișnuit încă de mic. Tata lucrează în M.A.I. din 1995 și mereu au fost „ecouri” la telefonul fix.

Mi-e nu mi-e frică să scriu PUBLIC ceea ce mi se întâmplă.

#80
TheAdi

TheAdi

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 319
  • Înscris: 15.08.2014
Ideea e ca sunt lucruri ciudate intradevar dar greu de probat la o adica. Cum demonstrezi ca esti urmarit ?. Nu ai cum.

#81
iulian93

iulian93

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,417
  • Înscris: 17.03.2012
@KyKyKyKy am aceiasi problema cu mesajele , cu initiatul apelului si cu datele , mai putin 2G care ii trebuie tot 20-30 sec sa porneasca !
Sa nu zic ca de multe ori se auzea un gajait infernal in tel cand vorbeam la el , fie 2G fie 3G .... ( daca mai gasesc inregistrarea in telefon o pun aici )
Deja m-ai speriat :))

Tindeam sa vorbesc mult la telefon cu un numar acum ceva timp ( o prietena ) si de plictiseala , lipsa de ocupatie mai faceam glume cu "salutam baieti si fetele de pe fir" "am marfa buna" "uite bomba nu e bomba"  ( chestii prostesti )
Si inca o chestie , pe strada Radu Voda , langa in spatele Ambasadei Israelului ( cand dai din Bulevardul Dimitrie Cantemir ) tot timpul am vazut o dupa cu inscriptia "SRI" care in mod accidental ( sper eu ) ma intersectez cu ea cel putin o data - de doua ori pe saptamana ... ( poate-s eu paranoic )

#82
Rao633

Rao633

    Setting the stage to ride into the sunset

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,935
  • Înscris: 21.10.2014

 TheAdi, on 05 noiembrie 2014 - 11:58, said:

Ok si asa de proaste sa fie sistemele Vodafone ?. Nu imi vine sa cred.

Vâjâiturile care se aud uneori in timpul unei convorbiri se numesc "comfort tone" si sunt generate de centrala telefonica (msc). Scopul initial pentru comfort tone era sa protejeze urechea la variatiile bruste de sunete si era generat cu precadere cand nu se vorbeste sau intensitatea sunetelor in comunicatie este slaba.
Un comfort tone intotdeauna dispare cand incepi sa vorbesti mai tare decat in momentele anterioare.
Unii operatori au renuntat la el. Telefonia fixa de la rtc nu a avut niciodata comfort tone.

#83
Rao633

Rao633

    Setting the stage to ride into the sunset

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,935
  • Înscris: 21.10.2014

 KyKyKyKy, on 14 noiembrie 2014 - 17:55, said:

Când Telekom se „instala” peste Cosmote și Romtelecom am sunat-o pe mama de pe fix pe mobil (Romtelecom - Cosmote) și a răspuns un bărbat, iar la mama nu a sunat. Am format prima dată numărul din memoria telefonului fix, apoi am format numărul manual și s-a întâmplat la fel. Am reușit să vorbesc cu mama doar după ce am sunat de pe Vodafone și i-am zis să mă sune pe fix.

Nu vă gândiți acum că mama umblă pe la alții.

Problemele astea sunt cauzate de erori in comutatoarele (centralele) Telekomului. Cand tu suni de pe fix pe mobil, apelul trece prin 3 centrale: de la telefonul tau in centrala romtelecom careia ii esti abonat, apoi in centrala regionala de tranzit Romtelecom, apoi intra in reteaua mobila cosmote in centrala care are alocat nr mobil. De obicei, problemele apar in centralele de tranzit si interconectare care se congestioneaza foarte usor si in care apar frecvent erori datorita variatiilor bruste de trafic de la un moment la altul.  
La un cutremur de pilda, primele care pica sunt centralele de tranzit.
Romtelecom si Cosmote sunt renumite pentru astfel de erori in procesul de comutatie a apelurilor. Vodafone si el pateste uneori, iar Orange foarte rar.

In Bucuresti, cei mai feriti de astfel de probleme sunt abonatii centralei telefonice Dacia, singura din tara dotata cu un sistem dinamic de alocare a resurselor. Centrala Dacia are si linii de abonat, face si interconectare cu alte retele, face si semnalizare in reteaua romtelecom

Edited by Rao633, 11 December 2014 - 11:36.


#84
iulian93

iulian93

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,417
  • Înscris: 17.03.2012
Acum vin si eu cu intrebarea daca poate explica cineva sunetele acestea din inregistrare !
Cosmote/Telekom 2G  ( Telefon lasat pe automat dar in locatia in care a avut loc apelul sta mai mult pe 2G ) la 2:38 noaptea!

Attached Files


Edited by iulian93, 11 December 2014 - 21:59.


#85
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,193
  • Înscris: 18.04.2008
Mi separe o interferență sau conexiunea nu este stabilă. Și mie mi se mai întâmplă la Vodafone, dar închid apelul și sun iar. Asta nu o consider ciudat pentru că fiind o conexiune radio mai dă erori ca și la wireless, spre exemplu.

#86
mapost

mapost

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 337
  • Înscris: 11.06.2002
"Apeluri ciudate ... rau Posted Image"Posted Image

Ba , voi sunteti reali? Aici e 'Professional Zone' -> 'Aria tehnica' sau e zona alien?Posted Image
Va credeti in TwinPeaks?Posted Image

Edited by mapost, 20 February 2015 - 12:54.


#87
Aniketos

Aniketos

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 287
  • Înscris: 26.01.2015

 mapost, on 20 februarie 2015 - 12:54, said:

Ba , voi sunteti reali?
Foarte. Din pacate, foarte multi dintre voi habar nu aveti pe ce lume traiti.

#88
sam92

sam92

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 151
  • Înscris: 08.01.2013
Prin Iunie mi-am luat cartela Cosmote pe un telefon Samsung GT 2121 B, care anterior avusese un abonament Vodafone De atunci, cam de doua ori pe luna primesc apeluri ciudate, in sensul ca pe ecran apare ''Neidentificat'' cu doar doua optiuni:Accept si Respingere.Daca ii dau Respingere, cam in urmatoarea ora primesc din nou apelul.Daca-i dau Accept nu se aude nimic, dar absolut nimic.Problema mea e ca in ultima vreme apelurile astea vin pe la 4:30-5 dimineata.Eu vreau sa dorm nu sa raspund la telefon la ora aceea.Nu am dat importanta fenomenului, crezand ca e o farsa din partea cuiva cunoscut care apelează cu număr ascuns.Pana astazi cand am pus pe cineva sa ma apeleze cu numar ascuns.Surpriza!Pe ecran imi aparea ''Necunoscut'' si trei obtiuni ca la un apel normal:Accept, semnul de speker, si Respingere.Daca ii dam Respingere, apelul aparea in dosarul ''Apeluri nepreluate'' nu disparea pur si simplu ca cel ''Neidentificat''Care e cauza?Vodafone isi cauta ''oaia ratacita''?Telekom face teste de functionare a retelei?Sau e altceva?

Edited by sam92, 22 February 2015 - 16:40.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate