Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

SSD M2 ieftin pentru un laptop My...

Programator USB-ISP E-LAB

Monitor cu probleme
 Panouri PV - TVA de 5%, dar nu pt...

Inca doua zile libere in ianuarie

vt-x not support acer predator

Furt intre soti
 Casa verde fara injectare in retea

huawei p20 & p20 pro

Comanda de grup Signal Stick

Recomandare becuri LED
 Pot inchide un abonament de telef...

Lista firme austriece in Romania

Toyota bZ3, noul sedan electric

Recomandare melodii in genul asta
 

Configurare router, internet prin proxy, camin ASE

- - - - -
  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1
deleanuandrei00

deleanuandrei00

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 09.03.2011
Salut,

Am si eu nevoie de ajutor pentru a configura un router wireless Tenda. Mentionez ca stau in camin si am internet de la ASE prin proxy: cache.ase.ro, port: 8080.
Cer ajutorul aici deoarece nu vreau sa mai apelez de la cei de la retelistica de la ase pentru ca dureaza foarte mult si am nevoie de internet. (si momentan nu au program). Cum pot sa-l configurez astfel incat sa ii setez acel proxy? Atasez si doua poze din cmd cu toate detaliile despre ip-uri ( am facut pozele conectat direct cu cablul). Multumesc!

Attached Files



#2
gumball3000

gumball3000

    ...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,575
  • Înscris: 24.09.2006
http://forum.softped...r-pentru-proxy/

#3
deleanuandrei00

deleanuandrei00

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 09.03.2011
Mersi, nu ma ajuta cu nimic. E postat tot de mine dar situatia e alta si nici atunci nu am fost ajutat.

#4
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,074
  • Înscris: 08.12.2008
cu acel router nu vei putea naviga pe internet.

#5
gogy

gogy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 237
  • Înscris: 05.11.2006
Salut,

Ce anume vrei sa realizezi cu routeru ala Tenda ?
Cumva vrei sa nu mai fii nevoit sa te "legi" la cablu de retea pentru a accesa internetu' ?

Din postul vechi ( http://forum.softped...r-pentru-proxy/ ) imi dau singur raspunsul la a 2-a intrebare .
Tot ceea ce trebuie sa faci este sa legi cablul de retea in portul de WAN si setezi WAN-ul cu DHCP .
Mai departe faci setarile de retea wireless ( trebuie sa fie un wizard pe router ) ; setezi o cheie si cam atat.

Iti setezi in browser proxy-ul care e dat de cei de la ASE ( cache.ase.ro, port: 8080 ) si cand te conectezi la Wireless trebuie sa iti mearga fara probleme.
Setarea de proxy va fi rezolvata corect de catre routeru' Tenda, si mai departe browsing placut .

Daca e prea complicat se poate si sa setezi routeru Tenda ca un "repeater", adica partea de cablu sa o "extinda" pe wireless - simplu .

Stima,

PS: zi-mi ce ai reusit si mai discutam
PS2: @carmenclara1 - dece nu se poate face ceea ce doreste andrei ?

#6
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,074
  • Înscris: 08.12.2008
ttl=1  de exemplu....

#7
gogy

gogy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 237
  • Înscris: 05.11.2006
setarea routerului Tenda ca si "repeater" nu ar trece peste partea asta, deoarece e un echipament activ transparent
ca "repeater" nu ma refer la a connecta cablu' pe un port de LAN in router unde ai dat jos DHCP-ul innainte si astfel pe WiFi iei IP din reteaua de la ASE .....

altfel ar trebuii sa modifice TTL-ul innainte de a fi trimis cu alte echipamente

#8
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,074
  • Înscris: 08.12.2008
si asta trebuie si nu cred ca poate sa faca cu acel tenda...

#9
menes662000

menes662000

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 240
  • Înscris: 14.04.2009
Hello...
Hello. Am un linksys e900 si cand am reinstalat softul sau...am observat o problema. Ma conectez cu tel pe wifi(allview p5 quad), netul merge bine, dar la descarcare din play dureaza foarte mult pana sa inceapa descarcarea. Ruleza acea banda albastra in asteptare, cam 1-2 min, apoi abia incepe descarcarea propriuzisa. Mai face probleme si la youtube (dureza pana incepe sa redea) si la actualizarea meteo.

Daca ma conectez la o alta retea sau pe date mobile, merge perfect. Daca se conecteaza la routerul meu altcineva (ciudat) merge perfect...

Sa fie ceva oare din setarile routerului?

#10
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,074
  • Înscris: 08.12.2008
seteaza alte servere dns.  de preferat cele google

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate