Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Despre compania de aministrare Sq...

Durere taietura deget dupa 2 luni

Dalți gravare lemn

Didgeridoo
 Motorola Edge 50 Ultra

Gaura perete apartament cu evitar...

Orientare antena prime focus

Problema conectare mail yahoo
 comisioane asociatie proprietari

Primul sistem de televiziune cu p...

Internetul este neutilizabil fara...

Eroare cloud burn icopy face id
 DermaRoller ce este ?

Articole limba Germana

Cum se imparte legal o mostenire ...

Avem sanse sa avem energie electr...
 

Galaxy S3 Neo - discutii generale

- - - - -
  • Please log in to reply
2274 replies to this topic

#55
muraru_dan

muraru_dan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 807
  • Înscris: 23.06.2007
Astazi am vazut ca e iarasi la promotie pe site-ul Domo, la comanda exclusiv online la 899 lei. Doar varianta pe alb.

#56
marius_yo21

marius_yo21

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 750
  • Înscris: 28.09.2005


View Postmokolino29, on 02 octombrie 2014 - 17:23, said:

...aseara m am chinuit vreo 6 ore sa il descarc de la 54% la 5% ca sa il pot pune la incarcat peste noapte...Posted Image

Chiar nu inteleg de ce inca mai exista oameni prost informati cu privire la modul de incarcare a bateriei telefoanelor....Voi chiar nu intelegeti ca e total aiurea sa stai sa urmaresti incarcarea/descarcarea bateriei atat de meticulos?...pune la incarcat cand te atentioneaza tel...si scoate cand e 100% .. ATAT....si daca nu e posibil sa faci incarcarea cap coada nu te stresa...oricum vei ajunge sa schimbi telefonul inainte de a fi nevoie de inlocuirea bateriei....
No ofense dar ne cacam pe noi pt o baterie dar dam usor un salariu pe un telefon....

#57
muraru_dan

muraru_dan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 807
  • Înscris: 23.06.2007
A iesit si custom recovery pt Neo.
Se gaseste pe xda.

#58
mokolino29

mokolino29

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 297
  • Înscris: 10.03.2014
Totul bine, frumos, dar am obsevat ca se blocheaza de tot cel putin o data pe zi cand vreau sa deschid un joc, si doar dupa restart isi revine. La voi vi s-a intamplat?

#59
danidica

danidica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,582
  • Înscris: 09.09.2013
Ce contează, telefonul rămâne unul super.. Vineri imi vine și mie. Se aude ca la cel original difuzorul?

#60
muraru_dan

muraru_dan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 807
  • Înscris: 23.06.2007
Sunetul se aude la fel ca pe s3-ul clasic. Nu ma refer la raspunsul in frecventa, ma refer strict ca volum al difuzorului. Nu stiu ce codec audio are neo, insa sigur are de la Qualcomm, in timp ce s3-ul clasic are Wolfston, ce e o idee mai bunicel mai ales cand e si modat.

Eu am zeci de jocuri pe telefon, de toate genurile si pana acum niciodata nu mi s-a blocat.

Probabil e si din vina jocului.

Despre ce joc e vba?

#61
mokolino29

mokolino29

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 297
  • Înscris: 10.03.2014

View Postmuraru_dan, on 07 octombrie 2014 - 08:56, said:

Eu am zeci de jocuri pe telefon, de toate genurile si pana acum niciodata nu mi s-a blocat.

Probabil e si din vina jocului.

Despre ce joc e vba?
O sa razi...jocul este Candy Crush, Lost Bubble, Bubble Witch Saga, jocuri micute de genul acesta...e telefonul sotiei.
In rest telefonul este BESTIAL, sunt incantat de durata de viata a bateriei...3 ZILE intregi, noaptea pus pe mod avion.

#62
danidica

danidica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,582
  • Înscris: 09.09.2013
Un timp îndelungat sigur nu îl voi schimba, nu sunt genul care să îmi schimb in lucri din simplul motic că nu mai e la modă... Abia după un an și ceva m-am decis să renunț la alview-ul meu a4all :))

#63
muraru_dan

muraru_dan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 807
  • Înscris: 23.06.2007
Moko, nu stiu ce sa zic, eu am jocuri mai complexe si nu simt ca telefonul mai are doar 1 GB spatiu de stocare disponibil si o duzina de aplicatii ce pornesc in fundal.
Insa ce am sesizat e ca joculetele astea cu popularitate mare au f multe servicii ce ruleaza in fundal.
Cumulate jocurile, e posibil sa se bata ceva cap in cap.

Asta am observat pe telefonul sotiei, un onest trend plus, care dupa cateva zile cere un restart, pur si simplu fiind asaltat de tot felul de notificari (datorate unor evenimente din aplicatie), sa dai de papa la pisici, sa cauti nu stiu ce prostii, sa cumperi prostii, etc. Ele odata cu trecerea timpului parca "inebunesc" fereasca sa pornesti dupa ceva zile wifi-ul dupa o perioada ceva mai indelungata de stationare ca nu mai contenesc cu notificarile.

Aceste evenimente, numite receive-re daca sunt multe pot cauza pbme.
Nu exclud totusi sa aiba si telefonul/androidul ceva. Daca nu ai cine stie ce pe el, refa-i setarile din fabrica si ia-o de la inceput.

NEO-ul intentionez sa-l rootez cat de curand si cu un program gen Autorun Manager Pro sa dezactivez pt toate aplicatile ce nu ma intereseaza sa ma bazaie la cap, receiverele precum auto updateuri, sa te notifice sa-i dai de papa pisicii, sa reporneasca dupa un kill smdp.

O aplicatie despre care am auzit de bine ar fi Greenify ce pune aplicatia selectata atunci cand nu mai e utilizata in hybernare, astfel incat ea nu mai ruleaza deloc in background.
Doar cand e pornita atunci e complet functionala.
E buna aplicatia insa eu poate vreau totusi parte dintr-o aplicatie, anumite receivere totusi sa ruleze, pt care autorun managerul il consider mai bun.
Insa necesita root, necesita varianta comerciala si desigur ceva pricepere pt ca daca dezactivezi ceva ce nu trebuie poate sa duca la pbme cu aplicatiile, eventual cu androidul daca receiverul ii apartine.

Incercati si Clean Master, curata junkurile din telefon si alte prostii numai ca fiti cu bagare de seama ca el cauta si aplicatiile nefolosite de mult timp, respectiv kiturile aplicatiilor ce i se par lui ca nemai fiind de folos astfel incat va puteti trezi cu vre-un kit de pe card disparut sau cu vre-o aplicatie stearsa.
Pt asta va trebui sa customizati voi setarile sa stearga doar cache-ul.
Dar in rest isi face treaba, e f buna.

Programe gen Advanced Task Killer sunt cam inutile, doar atat sunt bune pt ca poti opri doar o anumita aplicatie, iar androidul are un management al memoriei destul de bun, ce opreste aplicatia din fundal ce-a mai nefolosita atunci cand memoria se umple peste un anumit nivel.
Dar asta cu conditia ca respectiva aplicatie sa nu aiba un receiver ce-i zice androidului sa o reporneasca in caz ca ea nu mai e in memorie, fapt ce duce la consum inutil de energie pt ca aplicatia va reporni.

Sunt aplicatii si care odata kilarite nu mai reporesc insa acelea si rezidente in ram, sunt cuminti si nu prea cauzeaza pbme de fel.

Pt ca, am vazut f multi ce tin cu tot dinadinsul sa aiba cat mai mult ram liber.
Mult ram liber inseamna si putin cahe, ceea ce inseamna si fluneta in rulare scazuta.
Degeaba ma simt eu bine ca am mult ram liber daca aplicatia ce o vreau sa ruleze trebuie sa-si reporneasca anumite servicii, sa-si reincarce anumite date, in loc sa le ia din ram direct sau doar sa activeze niste servicii ce doar au fost puse in stand by.

Bineinteles, reversul medaliei este atunci cand avem o groaza de aplicatii rezidente si putin ram, fapt ce cauzeaza intradevar lag, dar sincer nu e cazul neo-ului, el are de pus la dispozitia aplicatiilor, asta dupa ce androidul si-a incarcat to ce vre-a el, aprox 500 MB de ram si eu sicer nu l-am vazut cu mai putin de 250 MB ram disponibili niciodata.

#64
danidica

danidica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,582
  • Înscris: 09.09.2013
Greenify varianta premium îți dă posibilitatea să le pui în hiber are dar să primești notificările de la facebook  de exemplu chiar dacă hibernează..
încă o dată vă întreb, rulează asphal 8 și gta san andreas cu lag? Vreau să îl iau special pt asta.
Telefonul clasic SIII le rulează fără lag și fărp probleme :)

#65
muraru_dan

muraru_dan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 807
  • Înscris: 23.06.2007
Ia-l odata si nu mai te fastaci. Am zis doar ca e mai performant in orice decat s3-ul clasic....
Asta legat de lag.

Despre pbme mai vedem, Asphaltul 8 e moca, GTA-ul nu. Daca-l cumperi teoretic nu ar treb sa ai pbme.
Daca il descarci de la vecinii rusi va treb sa testezi si va dura pana vei da peste o vers stabila.
Eu recunosc ca a treb sa testez vre-o 4 versiuni pana sa dau peste una care sa si mearga.

Ieri am pus Vice City pt un prieten ce a vrut sa-l joace. si l-a jucat cateva ore. Si acela mergea f bine. Mie la grafica mi s-au parut la fel, eu nejucandu-ma genul asta de jocuri astfel incat nu le-am descifrat diferentele, prefer bibiurile si shooterele.

Azi de dragul tineretii m-am delectat cu un quake2 spre exemplu, diseara incerc si un doom3.

Edited by muraru_dan, 07 October 2014 - 15:55.


#66
danidica

danidica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,582
  • Înscris: 09.09.2013
Nu știam că există doom pentru android... Varinta buna de gta san andreas știu de unde să o iau :) Mă pricep și am să îl pun la mn pe blog....
Personal tinerețea mea a fost marcată de un joc cu raliuri :)) Rally 2 sau așa ceva =))
Gta san andreas cere cerințe mai mari la grafică.
Apropo, ai reușit cu root-ul?  :D

#67
muraru_dan

muraru_dan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 807
  • Înscris: 23.06.2007
Inca nu l-am rootat. De mers merge, cu odin-ul, inca nu merg programe gen framaroot.

Quake1, 2, 3, doom2, return of castle wolfenstein, jocuri ce au facut istorie, toate ruleaza pe android. Ai nevoie de datele jocului original si aplicatia de pe magazin play.

Oricum, mie nu mi-au sarit in ochi diferente intre vice city si san nadreeas. Cel din urma poate luminarea (umbrele) sa o aiba mai dezvoltata insa de rulat ruleaza perfect. Ti-am spus, ce ai vazut pe youtoube e o facatura.

#68
danidica

danidica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,582
  • Înscris: 09.09.2013
Wolfestein... Doamne ce dor îmi este de jocul ăsta.... Mâine duc actele la acel magazin, sper să mi-l dea pe loc.. Nu prea mă descurc la jocuri de shootere de pe touch dar sper să mă descurc.. Țin minte că am terminat return to castle wolfestein in 6-7 luni :))


#69
muraru_dan

muraru_dan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 807
  • Înscris: 23.06.2007
Mda, sper sa nu te superi pe mine Danidica, eu mor de ciuda ca am sters kit-ul initial ce-l gasisem pt San Andreeas, dintre multimea de kit-uri mi-a atras atentia ca scria compatibilitate pt tegra si Qualcomm si am zis ca ala-i.

De fapt pe langa un kit modat si modificat pt compatibilitate nici datele nu aveau 2,5 GB cat are jocul ci aveau in jur de 2,2 GB.
Pt ca, precum am spus, cu acel kit mie nu mi s-a parut mare diferenta grafica intre Vice city si San andreeas.
Ieri, cum prietenul meu m-a batut la cap ca vrea si San andreas-ul sa-l joace, nemaiavand kit-ul initial am zis sa-l descarc din nou.

Si surpriza de numa numa.
Jocul arata intradevar mult peste vice city, are lag de mori daca esti pe setari mai mari, e cat de cat jucabil pe low insa nu e din cauza performantei cipului Adreno ci a lipsei oricarei optimizari din partea programatorilor pt altceva decat cipurile celor de la ARM si Imagination Tech.
Iar ca dimensiune precum am spus are 2,5 GB numai ca si date.

De fapt, jocul ruleaza cu lag si pe cipurile Adreno 320 cu 20-30 fps, abia pe Tegra 4 ruland peste 40-50 fps-uri.

Din pacate aseara nu am mai gasit acel kit compatibil, na baietii buni au mai sters unele torente. Ce sa-i faci.

Asadar, nu-i vina telefonului cat a dezvoltatorului.

Ai acum 2 optiuni: fie iti cumperi un s3 clasic, joci san andreas-ul insa poti avea pbme pe viitor pt ca cipurile mali 400 sunt mai slabe ca si instructiuni suportate decat adreno 3xx, fie iti cumperi neo, vei juca san andreas-ul pe low cu ceva rabdare iar restul mult mai bine.

Asa ca jocul nu merita cumparat, doar cautat poate baietii rai vor mai da drumul la acel kit de compatibilitate.

Edited by muraru_dan, 08 October 2014 - 08:08.


#70
danidica

danidica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,582
  • Înscris: 09.09.2013
Merg pe neo. Pe viitoe probabil va apărea și acel kit, nu? Logic așa ar fi să apară și pt alte tipuri de cipuru grafice

#71
danidica

danidica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,582
  • Înscris: 09.09.2013
Am vb în câteva ore îl am. Măcar celelalte merg bine sau sunt probleme și cu ele?

#72
mokolino29

mokolino29

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 297
  • Înscris: 10.03.2014

View Postdanidica, on 08 octombrie 2014 - 09:31, said:

Am vb în câteva ore îl am. Măcar celelalte merg bine sau sunt probleme şi cu ele?

Pe ce culoare l-ai luat?

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate