Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Tor cu IP de UK

Sugestii road trip Moldova + Mara...

Recomandare apartament 3 camere

Casa in constructie la tara, ce s...
 Procesor cu pini indoiti, vandut ...

Examene competența lingvisti...

Probleme vw golf 7

laptop acer nu merge tastatura
 De ce ca Freelancer caștigi ...

La mulți ani @hvz!

La mulți ani @cotzi!

Probleme testosteron
 Capac culbutori fisurat

Solutii pentru backup date person...

Difuzor bas Q Acoustic 3050

Bolojan la presedintie?
 

de la prepaid >> la abonament

- - - - -
  • Please log in to reply
18 replies to this topic

#1
nycolae

nycolae

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,951
  • Înscris: 29.03.2012
Salut!

Aveam un prepaid RDS pe care îl foloseam pentru net (4,96 EUR le livram pe lună), până mai ieri.
Cum oferta optim cu 2 EUR pare foarte okay, ieri am încheiat abonamentul respectiv. Și am primit și o altă cartelă, care, cică, urma să fie activată la un delay de 2 ceasuri din momentul semnării contractului. Ei, n-a fost așa, pe cartela nouă (primită la semnare abo) nu am semnal de nici un fel, în schimb folosesc în continuare prepay-ul ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Am mai stins telefonul, am mai schimbat între ele cartelele, nimic nou. În digicare nici nu apare acest abo nou.

Care să fie explicația? Mai trebuie așteptat zile, săptămâni?

Trebuie sunat sau scris nu-știu-unde?

Care ați mai trecut prin astfel de bucle?

Merci mult de atenție,

Nicu

#2
lucifer76

lucifer76

    Bashtan

  • Grup: Moderators
  • Posts: 32,574
  • Înscris: 13.06.2007
Ieri am facut si eu un abonament nou la RDS, dar s-a activat instantaneu cum am bagat SIM-ul.

#3
nycolae

nycolae

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,951
  • Înscris: 29.03.2012
zic şi eu, poate că mai durează trecerea de la prepaid la abo, ...
tu, direct abo ai luat?

#4
lucifer76

lucifer76

    Bashtan

  • Grup: Moderators
  • Posts: 32,574
  • Înscris: 13.06.2007
Dar de unde, am vrut sa pastrez prepaid-ul, dar cica nu se poate, si mi-au facut abonament cu numar nou. Poate de asta mi s-a activat imediat :).

#5
nycolae

nycolae

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,951
  • Înscris: 29.03.2012
băi să-nnebunesc, ... mie mi-au zis că se poate şi pot păstra numărul de la prepaid. sunt din arad.

#6
lucifer76

lucifer76

    Bashtan

  • Grup: Moderators
  • Posts: 32,574
  • Înscris: 13.06.2007
Pai asa e la RDS, 100 de angajati, 100 de pareri diferite :). Oricum statusem fix o ora la rand, pentru 3 euro cat mai aveam pe cartela nu aveam de gand sa mai fac cateva plimbari si la alte caserii.

#7
nycolae

nycolae

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,951
  • Înscris: 29.03.2012
mdea, ... eu aveam 12 EURO pe prepaid, ... poate uită de ei când o fi să mă treacă pe abo.

#8
DIGI_Helper

DIGI_Helper

    Senior Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 8,362
  • Înscris: 16.04.2014

View Postnycolae, on 06 mai 2014 - 07:41, said:

mdea, ... eu aveam 12 EURO pe prepaid, ... poate uită de ei când o fi să mă treacă pe abo.

Cat timp e prepaid RDS si treci pe abonament RDS soldul de pe carteva va trece in supraplata abonamentului.
Nu vei pierde suma.
Cat despre situatia cu cartelele, mi-ai putea da un COD CLIENT pe PRV sa verific SAU ai sunat la Relatii Clienti?

#9
nycolae

nycolae

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,951
  • Înscris: 29.03.2012
ok. codul client v-a fost trimis prin MP. n-am sunat nicăieri.

Nicu

#10
nycolae

nycolae

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,951
  • Înscris: 29.03.2012
merci pentru atenţie!
digi_H + colega lui din magazin m-au ajutat.
totul merge okay.

Nicu

#11
OctiPsy

OctiPsy

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 339
  • Înscris: 15.06.2010

View Postnycolae, on 06 mai 2014 - 06:47, said:

Salut!

Aveam un prepaid RDS pe care îl foloseam pentru net (4,96 EUR le livram pe lună), până mai ieri.
Cum oferta optim cu 2 EUR pare foarte okay, ieri am încheiat abonamentul respectiv. Şi am primit şi o altă cartelă, care, cică, urma să fie activată la un delay de 2 ceasuri din momentul semnării contractului. Ei, n-a fost aşa, pe cartela nouă (primită la semnare abo) nu am semnal de nici un fel, în schimb folosesc în continuare prepay-ul ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Am mai stins telefonul, am mai schimbat între ele cartelele, nimic nou. În digicare nici nu apare acest abo nou.

Care să fie explicaţia? Mai trebuie aşteptat zile, săptămâni?

Trebuie sunat sau scris nu-ştiu-unde?

Care aţi mai trecut prin astfel de bucle?

Merci mult de atenţie,

Nicu

Nu mai aștepta, sună la *777 și dă-le datele, o să obții de acolo informații mai concrete...
Nevermind... acuma am citit subiectul până la capăt... :)

Edited by OctiPsy, 08 May 2014 - 22:14.


#12
neaspiru

neaspiru

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 14.09.2008
La Galati, in pop, in 5 min am fost trecut de pe caretela rds la abonament de 2 euro.Pe cartela mai aveam vreo 3 euro care au fost transferati si ei automat pe abonament.

#13
nycolae

nycolae

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,951
  • Înscris: 29.03.2012
s-a rezolvat prin inscriere sesizare in digicare.
apoi telefon de la ei, explicat inca o data
si activare.
apoi n-a mers netul
idem, paşii de mai sus.
acum merg toate.

#14
alecsandrius

alecsandrius

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,607
  • Înscris: 26.04.2006
Eu ieri la amiaza am fost la casieria din Gara in Sibiu sa fac o trecere de la cartela la abonament. N-au stiut sa faca , au sunat alti colegi....ca cica sunt primul cu prepaid care vrea trecere pe abonament la ei in casierie, ca le trebuie un email cu o procedura, au zis ca ma suna, nu m-au sunat, azi dupa amiaza am trecut pe acolo.... n-au primit mailul cu procedura.....digi_helper a zis ca ma ajuta el dar degeaba tot nu m-a sunat nimeni. Catalin ai un mail cu un pdf cu procedura aia sa merg si eu sa-mi fac abonamentul ?

#15
lucifer76

lucifer76

    Bashtan

  • Grup: Moderators
  • Posts: 32,574
  • Înscris: 13.06.2007
Macar nu sunt singurul care a descoperit ca trecerea de la cartela la abonament este misiune imposibila :). Ce ziceam, 10 angajati au 10 raspunsuri diferite.

#16
smbn

smbn

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 65
  • Înscris: 21.09.2004
Well, eu am reusit cu chiu cu vai sa trec un digi-prepay pe abonament 2 euro. A durat o saptamana. Am depus sesizare, am luat legatura si cu digi_helper... Pana la urma s-a rezolvat. Cica era o chestie legata de seriile cartelelor prepay din nu stiu ce lot, etc. Evident ca sunt lucruri pe care ei n-o sa le spuna niciodata altora...

#17
alecsandrius

alecsandrius

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,607
  • Înscris: 26.04.2006
la mine nu stiau aia din casierie cum sa lucreze cu aplicatia....nici n-am ajuns la seria cartelei....

#18
yahell

yahell

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 923
  • Înscris: 26.02.2013

View Postsmbn, on 24 mai 2014 - 07:08, said:

Well, eu am reusit cu chiu cu vai sa trec un digi-prepay pe abonament 2 euro. A durat o saptamana. Am depus sesizare, am luat legatura si cu digi_helper.

trecerea de la digi prepay la DO2 a durat ~ 5 minute cat i-a luat domnisoarei sa listeze hartiile si sa le semnez.

se intampla in martie 2014 in Slatina.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate