Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Asus ROG - Probleme mari wi-fi

Recomandare Apartament

reparatie zgarietura bara spate

Lipire XPS de hidroizolație ...
 Detectare dispozitiv de ascultare...

Detectare posibile dispozitive de...

suport/cutie fixare SSD in locul ...

Popcorn stradal
 De ce ard asa de violent masinile...

Sfat achizitie bicicleta MTB

Imi tot apare ipconfig

Degresant auto eficient
 Pistol care sa pulverizeze vopsea...

Cursuri inot apa netratata

Telefoane vechi, fixe si mobile c...

Sa desparțim cuvintele in cuvinte
 

Semnal calitate imagine rcs & rds

- - - - -
  • Please log in to reply
47 replies to this topic

#37
JustAlynutzu

JustAlynutzu

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 10.04.2016
Voi aveti probleme cu transmisia digitala prin cablu de la Akta??Posted Image

#38
diZy

diZy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,603
  • Înscris: 12.06.2006
Nu si daca am avea nu am posta aiurea in topicul Semnal calitate imagine rcs & rds.

#39
Neaceasca85

Neaceasca85

    You do the math

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 89,191
  • Înscris: 14.10.2008
Plus ca a dezgropat un topic vechi.

#40
Camataru10

Camataru10

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 833
  • Înscris: 28.05.2012
Salut. Am cablu Tv  si internet tot prin cablu, de la RDS. Nu am router, nu am modem. Sunt relativ multumit. Am televizor smart Sony KDL we660, cu smart cam introdus in Ci+.
Intrebarea mea este: Daca as solicita sa-mi monteze cablu TV si internet prin fibra optica se schimba cu ceva in bine semnalul TV? Se vor vedea mai bine programele TV? Presupune instalarea vreunui modem pentru fibra optica sau cum se face? Multumesc!

#41
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,201
  • Înscris: 18.04.2008
RDS u instalează FTTH când i se scoală clientului.
Acum depinde de calitatea cablului coaxial. Pe fibră fiind mai scurt nu ar trebui să mai fie pierderi.

#42
Camataru10

Camataru10

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 833
  • Înscris: 28.05.2012

View PostCamataru10, on 09 august 2017 - 09:58, said:

Salut. Am cablu Tv  si internet tot prin cablu, de la RDS. Nu am router, nu am modem. Sunt relativ multumit. Am televizor smart Sony KDL we660, cu smart cam introdus in Ci+.
Intrebarea mea este: Daca as solicita sa-mi monteze cablu TV si internet prin fibra optica se schimba cu ceva in bine semnalul TV? Se vor vedea mai bine programele TV? Presupune instalarea vreunui modem pentru fibra optica sau cum se face? Multumesc!
As vrea,totusi si un alt raspuns mai detaliat, daca se poate. Multumesc

#43
tenie5022

tenie5022

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 497
  • Înscris: 11.08.2009

View PostCamataru10, on 09 august 2017 - 15:53, said:


As vrea,totusi si un alt raspuns mai detaliat, daca se poate. Multumesc
Nu îți instalează nimeni fibra optica daca rețeaua din zona este de tip FTTB . Se instalează fibra doar in zonele cu acoperire FTTH .

#44
Camataru10

Camataru10

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 833
  • Înscris: 28.05.2012
In zona la mine este fibra optica!!
Eu v-am intrebat ceva si imi raspundeti altceva...
Daca as solicita sa-mi monteze cablu TV si internet prin fibra optica se schimba cu ceva in bine semnalul TV? Se vor vedea mai bine programele TV? Presupune instalarea vreunui modem pentru fibra optica sau cum se face? Multumesc!

Edited by Camataru10, 09 August 2017 - 21:49.


#45
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,201
  • Înscris: 18.04.2008
Dacă te trece pe FTTH, o să primești ceva de genu
Posted Image

Cel de jos este pentru internet și telefonie, iar cel de sus este pentru TV.
În mod normal trebuie să se vadă bine.
Eu am FTTB și se văd considerabil mai bine pe 8 metri de coaxial decât pe 80 metri pe care-i am la țară.

#46
CostyNn96

CostyNn96

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,544
  • Înscris: 18.04.2018
As avea si eu o intrebare asemanatoare pentru a nu mai deschide un nou topic....la un tv philips model 2020 calitatea semnalului este de 100% pe toate canalele din grila digitala digi, insa puterea semnalului exceleaza in functie de program tv, de ex pe tvr1 am calitate semnal 100% iar putere semnal 76%, pe tvr2 puterea semnalului este de 93%, pe cand calitatea 100%, si lista continua asa pana la ultimul canaal tv, este ok partea cu puterea semnalului sau si aceasta la fel ca si calitatea trebuie sa fie 100%? mersi

#47
cristyz

cristyz

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,990
  • Înscris: 28.08.2008
Atata timp cat programele merg bine nu te intereseaza puterea semnalului.

#48
anndrei86

anndrei86

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 631
  • Înscris: 16.04.2008
Este in regula puterea semnalului, nu ai cum sa ajungi niciodata la 100%. Asta ar insemna sa nu existe nici o pierdere pe traseu.

Edited by anndrei86, 12 July 2021 - 09:05.


Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate