Digi Tel, telefonie fixa de la RCS-RDS
Last Updated: Feb 02 2023 22:59, Started by
catalinman
, Mar 12 2014 22:17
·
16

Posted 28 January 2023 - 19:50

Și eu am avut MM41D, merge ca o tigaie....
Cel puțin eu l-am folosit atât pe Digi, Orange cât și pe Vodafone. Doar la Vodafone a stat stabil VoLTE-ul, în rest... era distracție cu el. Da, e fain că are acumulator și îl poți pune oriunde, are un Android de pe vremea Droizilor, te doare mintea. |
Posted 28 January 2023 - 20:43

Eu nu am de ce să mă plâng. Funcționează perfect. Nu-l folosesc pentru altceva decât ceea ce este : un telefon fix.
Nu sunt fan Android așa că nu-mi pasă ce versiune de Android are. Pentru mine este irelevant. |
Posted 31 January 2023 - 17:39

Ce telefoane fixe se mai instaleaza acum? Eu am fibra cu internet si TV si un fixomobil Huawei cu SIM, m-au sunat ca vin maine sa ma treaca pe fibra..fixomobilul il am redirectionat pe mobil, il tin ptr. numar ca este foarte usor..azi cand m-am uitat la el, nici nu mai merge, s-o fi stricat alimentatorul s-au l-au dezactivat, nu-mi dau seama. Oare ma leaga la portul PSTN din GPON si ce aparat imi da, ca eu n-am altul..sau imi da altul tot pe reteaua mobila? Complicata operatiunea asta..am stat sambata toata ziua acasa, n-o venit nimeni, le-am facut ticket pe Digicare, ieri am sunat am stat 20 min la callcenter sa raspunda cineva, le-am propus sa activeze portul PSTN in GPON si sa le duc eu fix mobilul la ghiseu, au spus ca nu, ca daca tre sa mai umble la ceva fire ![]() Astept sa vina echipa atunci cand o veni, intre timp m-am uitat la Altex la telefoane fixe, au niste pocnitori Myria, alea ce le dadea Digi mai demult erau premium pe langa Myria ![]() |
Posted 02 February 2023 - 22:59

inca nu s-a intamplat nimic, maine voi suna la callcenter, daca nu obtin o solutie, ii apelam pe prietenii din biroul alaturat de la ANCOM, ei tot timpul sunt prompti..
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users