Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cutie de viteze manuala schimbata

Sofer pe ambulanta

Cum lipesc o lustra pe beton? Cum...

Achiziție boxa portabila sau...
 Pareri despre DS 923+? Procesor R...

Samsung Galaxy S10 probleme DNS

Extravalerianic și tiroidita...

Trigliceride ușor scazute - ...
 Problema internet DIGI - zte zxhn...

Suport umbrele 80 - 100 cm

Eroare calculator - Releu bujii O...

Plane (2023)
 Nesimtire si/sau incompetenta?

Physical: 100 (2023)

Este Kaufland și Carefour in...

The Three-Body Problem
 

filtrare dupa mai multe criterii/ vb basic

- - - - -
  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
opium_21002100

opium_21002100

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 12.11.2008
Buna seara.
Am o baza de date legata la un proiect in vb 2008. prin mysql connector si avisata in datagridview.
incerc  sa fac un criteriu de cautare/filtrare cu mai multe obtiuni si anume:

ex: daca anul egal 2014 si/sau daca judetul este iasi, etc etc.

am reusit sa fac sa imi filtreze dupa o singura obtiune ex: anul = 2014 sau dupa mai multe obtiuni dar numai daca folosind or

problema este ca am vreo 9 criterii de cautare si utilizatoarul trebuie sa poate opta pentru orice combinatie

Va rog ajutor
atasez proiect

Attached Files


Edited by opium_21002100, 03 March 2014 - 23:15.


#2
_Smiley_

_Smiley_

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,487
  • Înscris: 24.02.2006
unde filtrezi datele? direct in serverul de baze de date, sau aduci toate datele si faci filtrarea pe client (in datagridview)?

#3
opium_21002100

opium_21002100

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 12.11.2008

View Post_Smiley_, on 04 martie 2014 - 07:18, said:

unde filtrezi datele? direct in serverul de baze de date, sau aduci toate datele si faci filtrarea pe client (in datagridview)?
la comboboxuri bifez use databound items: si selectez datasource, display member si value member.

pentru a actualiza datagridview folosesc Me.LucrariTableAdapter.Anul(Me.Registru_lucrariDataSet.lucrari, ComboBox3.SelectedValue.ToString)
unde LucrariTableAdapter, Registru_lucrariDataSet sunt generate automat de vb cand am conectat baza de date (add data source)

daca ai o solutie sunt dispus sa schimb si modalitatea de conectare la baza de date

am atasat in primul post proiectul (VB 2008)

Edited by opium_21002100, 04 March 2014 - 08:18.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate