![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Concurs pe forum cu intrebari dificile din biblie
Last Updated: Dec 23 2014 18:50, Started by
enohabel
, Feb 22 2014 11:48
·
0

Posted 22 February 2014 - 11:48

Ghicitoarea lui Samson;
Din cel ce mananca a iesit ce se manca, si din cel tare a iesit dulcetza'' Aici avem o parabola cine aspira la un premiu trebuie sa identifice, element cu element, ce ar reprezenta Leul, ce ar reprezenta Samson. ce ar reprezenta albinele in hoitul de leu ? si de ce Samson nu a spus parintilor sai despre leu asta e prima intrebare dilema din biblie. urmatoarea v-a fi despre piatra din capul unghiului |
Posted 22 February 2014 - 11:57

Ghicitoarea lui Samson; Din cel ce mananca a iesit ce se manca, si din cel tare a iesit dulcetza'' Aici avem o parabola cine aspira la un premiu trebuie sa identifice, element cu element, ce ar reprezenta Leul, ce ar reprezenta Samson. ce ar reprezenta albinele in hoitul de leu ? si de ce Samson nu a spus parintilor sai despre leu asta e prima intrebare dilema din biblie. urmatoarea v-a fi despre piatra din capul unghiului Daca ne spui si noua ce inseamna "a manca" si "mancare" dpdv duhovnicesc, afli singur. Leul este ori Hristos, ori satan, in functie de contextul spiritual. |
Posted 22 February 2014 - 11:59

am o alta intrebare existentiala... de ce naiba insista majoritatea sa puna cratima in nenorocirea aia de particula a viitorului "VA"?
asta e fara premii! |
Posted 22 February 2014 - 11:59

da... asta am vrut sa intreb si eu!!! ce inseamna concurs? care sunt premiile sau recompensele? si care e regulamentul? cum se puncteaza? cine stabileste castigatorii?
|
Posted 22 February 2014 - 12:05

Eu am crezut ca a iesit Softnews din criza si face iarasi concurs, ca-n vremurile bune. Imi cer scuze!
|
Posted 22 February 2014 - 12:26

Daca ne spui si noua ce inseamna "a manca" si "mancare" dpdv duhovnicesc, afli singur. Leul este ori Hristos, ori satan, in functie de contextul spiritual. Zexe tu zici ceva pertinent la intrebarea pusa de tine tu stii raspunsul..asa ca esti candidat la premiu |
Posted 22 February 2014 - 12:27

Posted 22 February 2014 - 12:34

da... asta am vrut sa intreb si eu!!! ce inseamna concurs? care sunt premiile sau recompensele? si care e regulamentul? cum se puncteaza? cine stabileste castigatorii? pai simplu, eu finantez, iar raspunsul bun v-a supus unui juriu alcatuit di 7 forumisti documentati in biblie premiul 1 = 100 $, premiul 2... 50$,,, e clar sau nu ??? intrebari suplimentare....
da... asta am vrut sa intreb si eu!!! ce inseamna concurs? care sunt premiile sau recompensele? si care e regulamentul? cum se puncteaza? cine stabileste castigatorii? Cstigatorii vor fi stabiliti de un juriu de 7 forumisti |
|
Posted 22 February 2014 - 12:58

de asemenea, recomand cu multa caldura si o carte de gramatica a limbii romane ca e jale... Edited by vladutz114, 22 February 2014 - 12:59. |
Posted 22 February 2014 - 13:21

Initiatorul nu stie nici sa scrie si voi vreti premii?
|
Posted 22 February 2014 - 13:56

Posted 22 February 2014 - 14:13

Initiatorul nu stie nici sa scrie si voi vreti premii? eu sunt de moda veche, gramatica limbii romane a suferit schimbari pe parcurs, tu nu erai nascut...probabil.... este clar pe vremea mea se scria : sint nu sunt, ok omule inainte de a continua cu intrebari din topic( sunt sigur ca habar nu ai dar te-ai bagat ca musca in lapte) o victima sigura.... ce ar fi sa ne duelam fata in fata orice domeniu vrei tu, pune intrebarea... sau cel mai bine sa ramai on-topic si sa ne deslusesti ghicitoarea lui Samson...te ascultam cu mare atentie, ai 2 variante sunt sigur ca poti deslusi ghicitoarea, dar ramane valabil; pune tu o intrebare de cultura generala, si o sa-ti dau raspuns |
Posted 22 February 2014 - 14:15

|
Posted 22 February 2014 - 14:20

Am citit 'fomisti' in loc de 'forumisti' ![]() ??? fomisti ??? ce vrei sa zici ? ceva careva flamanzi rau ?
Dar are bani de dat babanul , aşa că nu mai contează unde pune cratima ![]() Asa-i frate numa sa vina raspunsul potrivit paco paco vrei sa faci parte din juriu ??? Ar fi bine sa repetam Ghicitoarea lui Samson; Din cel ce mananca a iesit ce se manca, si din cel tare a iesit dulcetza'' Aici avem o parabola cine aspira la un premiu trebuie sa identifice, element cu element, ce ar reprezenta Leul, ce ar reprezenta Samson. ce ar reprezenta albinele in hoitul de leu ? si de ce Samson nu a spus parintilor sai despre leu asta e prima intrebare dilema din biblie. urmatoarea v-a fi despre piatra din capul unghiului |
Posted 22 February 2014 - 14:21

pai simplu, eu finantez, iar raspunsul bun v-a supus unui juriu alcatuit di 7 forumisti documentati in biblie premiul 1 = 100 $, premiul 2... 50$,,, e clar sau nu ??? intrebari suplimentare.... Cstigatorii vor fi stabiliti de un juriu de 7 forumisti Ai aprobare? De sus, de jos, din părți?... |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users