![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
OpenCart instalare tema?
Last Updated: Nov 06 2014 17:23, Started by
RpgBoy
, Feb 07 2014 14:33
·
0

Posted 07 February 2014 - 14:33

Salut,
M-am tot uitat pe net cum sa instalez o tema noua pentru OpenCart 1.5.6 dar nu reusesc... Am intrat cu FTP Filezilla ca sa uploadez noua tema, dupa care m-am dus in Admin Panel ca sa schimb de la 'default' la 'newtheme', dar imi apare doar default. Pe net scrie sa uploadez in 'public_html/catalog/views/theme' dar in Filezilla imi apare doar 'themes'. Am uploadat acolo si nu merge, nu stiu unde sa incarc tema. Aveti idee? ![]() |
Posted 07 February 2014 - 14:45

sa o instalezi poate? ai un folder setup, install ?sau un fisier install.php .... iar folosesti nulled?
|
Posted 07 February 2014 - 14:48

Cum adica "iar folosesc"? Cand am mai folosit?..
Oricum, nu mai conteaza, e vina sefului, trebuie sa astept pana maine sa-mi dea detaliile ftp corecte. |
Posted 07 February 2014 - 15:32

sef? Cine ar angaja pe cineva la nivelul tau? Si chiar nu jicnesc.
Edited by MooF2010, 07 February 2014 - 15:33. |
Posted 08 February 2014 - 14:11

Posted 06 November 2014 - 17:23

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/9DR17wH3GTc?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
sper sa te ajute mai mult |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users