![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Tutorial de HTML ...
Last Updated: Oct 20 2003 15:44, Started by
BIGphAntom
, Dec 28 2002 17:25
·
0

Posted 28 December 2002 - 17:25

salutare!
ma intereseaza un tutorial de html offline ca sa-l dau cuiva sa invete! Tot ce am gasit eu este doar online(stiu ca se pot downloada), dar eu am avut acum ceva timp un astfel de tutorial arhivat, dar se pare ca l-am pierdut! ma ajuta careva!? |
Posted 28 December 2002 - 17:36

Am eu ceva daca te intereseaza "Creating cool htmp 4 web pages".
|
Posted 28 December 2002 - 22:21

REVIN,ca vad ca am omis ceva important!
SA FIE IN ROMANA! - ca respectivu nu su prea are cu EN |
Posted 28 December 2002 - 22:29

E destul de usor , da in romana nu e.Si mai greu gasesti in romana dar daca dai de asa ceva imi zici si mie !
|
Posted 28 December 2002 - 22:46

faza e ca eu am avut asa ceva in romana, nu era prea mult, dar era, aveai si ceva poze in arhiva si urmand instructiunile puteai sa vezi daca ceea ce ai facut tu este asemanator cu ce au gandit ei(aste pt inceput)
DAMN, de ce nu am scris-o pe un cd?!? |
Posted 28 December 2002 - 23:42

Asta care il am eu pot sa zic ca e super usor ai si exemple .Asta se bazeaza in special pe exemple!!
|
Posted 11 August 2003 - 01:12

err, daca ai cauta oleaca nu ar trebui sa umpli forumurile:
google.com does the trick, ain't it amasing ![]() datorita gradului inalt de dificultate cerut pt a executa click pe Search prezentam o mostra de rezultat: HTML - pas cu pas : creati un SITE plecând de la ZERO Aceste pagini se doresc a fi un ghid in care puteti afla detaliat cum sa creati un site, incepand cu crearea paginilor (fisierelor HTML) componente, inserarea ... Description: Ghid HTML pentru începători. Category: World > Român? > Computere > Formate de date www.notiuni.html.go.ro/ |
Posted 20 October 2003 - 15:44

Quote Originally posted by search err, daca ai cauta oleaca nu ar trebui sa umpli forumurile: google.com does the trick, ain't it amasing ![]() datorita gradului inalt de dificultate cerut pt a executa click pe Search prezentam o mostra de rezultat: www.notiuni.html.go.ro/ Wow...amazing! Esti genial! |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users