![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Jonglerii cu creditele neperformante, pe banii deponenților
Last Updated: Dec 09 2013 15:05, Started by
Xenon2006
, Dec 09 2013 15:05
·
0

Posted 09 December 2013 - 15:05

„Am văzut că sursele atrase de la băncile-mamă – pasivele externe - au scăzut brusc la doar 66,4 miliarde de lei în septembrie anul acesta. Vârful fusese de 88 miliarde de lei în decembrie 2008. Ne-am speriat, pentru că banii aceștia veniseră să dea credite în perioada de boom și scădeau putenic, deși nu scădeau la fel de mult și creditele“, a declarat Nicolae Cinteză, directorul Direcției de Supraveghere din BNR, la seminarul EU-Cofile, organizat la Sinaia de Asociația Română a Băncilor (ARB) și Alpha Bank. Potrivit afirmațiilor sale, situația i s-a părut periculoasă, în condițiile în care rata de neperformață a creditelor crește (în luna octombrie a juns la 21,7%), iar sursa externă de finanțare (de la băncile-mamă) – se înlocuiește cu cea internă (banii deponenților români). „Eu sunt suspicios. Riscăm ca o rată foarte mare de neperformanță a creditelor, adică nenorocirile create din surse externe, să fie finanțată din sursă internă. Am zis că nu vom permite așa ceva“, spune Cinteză. sursa |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users