![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Instalare ArchLinux
Last Updated: Dec 29 2013 16:43, Started by
Guillaume
, Nov 22 2013 17:44
·
0

Posted 22 November 2013 - 17:44

Salut.
De aproximativ 1h mă chinui cu următoarea eroare la instalarea Arch Linux: Quote mounting /dev/disk/by label to /run/archiso/bootmnt waiting 30 seconds for device /dev/disk/by label ERROR device did not show up after 30 seconds Această eroare îmi apare după ce selectez să-mi booteze de pe stick. Stick-ul l-am făcut bootabil cu Unetbootin: odată făcut bootabil în windoze(formatare stick fat32) odată bootabil în Ubuntu(formatare ext4). În ambele situații aceași eroare. Am găsit ceva idei, iar una din ele era cu modificarea syslinux.cfg, adică așa: default menu.c32 prompt 0 menu title Archlinux Installer timeout 100 label unetbootindefault menu label Archlinux_x86_64 kernel /arch/boot/x86_64/vmlinuz append initrd=/arch/boot/x86_64/archiso.img archisodevice=/dev/sdb1 ../../ label ubnentry0 menu label Archlinux_i686 kernel /arch/boot/i686/vmlinuz append initrd=/arch/boot/i686/archiso.img archisodevice=/dev/sdb1 ../../Tot nimic. Configurație: Laptop HP Pro Book 4530s Intel® Core™ i3-2330M CPU @ 2.20GHz × 4 7.7 GiB ATI Radeon 6490M(dezactivată din BIOS) Ai mai întâlnit cineva aceată problemă? Edited by Guillaume, 22 November 2013 - 17:45. |
Posted 22 November 2013 - 18:01

Dacă fac cu dd, cum formatez stick-ul? fat32 sau ext4?
|
Posted 22 November 2013 - 18:27

se formateaza singur, stai fara grija.
o alta metoda sigura de a face stick bootabul este cu imagewriter din windows. daca nu merge, cumpara un dvd si fa-l bootabil. |
Posted 22 November 2013 - 18:32

Merge, îl ia acum. Mă mai documentez puțin la partiționare și trec la treabă. Mulțumesc.
![]() |
Posted 22 November 2013 - 18:57

Posted 28 December 2013 - 10:02

Am curăţat acest topic de mesajele care nu discutau despre ArchLinux şi am dat warn celor care au făcut off-topic.
Forumeală plăcută în continuare. |
Posted 28 December 2013 - 13:07

Bai tata, nici acuma n-am inteles care parte din Arch se downloadeaza si instaleaza fiindca obisnuiti
Ma duc pe pagina de download Arch linux si ce gasesc acolo? Intre 10 si 14 link-uri (precizare numerele prezentate nu sunt exacte) aruncate acolo fara a fi grupate macar sa priceapa, care ii sunt de folos, orice handicapat ca mine de exemplu. Linux de orice fel sucks, deoarece uita de cele mai multe ori cui se adreseaza. In rest poate fi bun sau foarte bun, dar fara partea de mai sus care este cea mai importanta are un imens handicap. PS. Daca nu-ti convine ce am scris poti sa-mi dai si ban, am si altceva mai bun de facut in perioada asta. Spor la sters. Aparte tot restul: Sarbatori Fericite! la toti linuxistii si nu numai lor. Edited by poadol, 28 December 2013 - 13:04. |
Posted 28 December 2013 - 13:40

Bai tata, nici acuma n-am inteles care parte din Arch se downloadeaza si instaleaza fiindca obisnuiti Ma duc pe pagina de download Arch linux si ce gasesc acolo? Intre 10 si 14 link-uri (precizare numerele prezentate nu sunt exacte) aruncate acolo fara a fi grupate macar sa priceapa, care ii sunt de folos, orice handicapat ca mine de exemplu. Linux de orice fel sucks, deoarece uita de cele mai multe ori cui se adreseaza. [ https://i.imgur.com/IkIDahZ.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] 2- Arch se adresează utilizatorilor cu cunoștințe medii-avansate! Unui începător îi dai informații detaliate, dar cineva care vrea Arch sau Gentoo sau Slackware se presupune că se descurcă c-un link. Edited by shogun1, 28 December 2013 - 13:41. |
|
Posted 28 December 2013 - 13:53

https://wiki.archlin...tallation_Media
Pune la stick numele de ARCH-2013XX , unde XX este versiunea ta. Asta ar fi rezolvarea. + foloseste http://unetbootin.sourceforge.net/ pentru a pune iso-ul pe stick. Si nu uita la urma sa dai rename la stick cum am indicat mai sus. Edited by wolfydRg, 28 December 2013 - 14:07. |
Posted 29 December 2013 - 16:43

E cam panarama. Mai bine Universal Usb Installer pe win si multisystem pe linux. Si bine ca nu a patit ca mine (mesaj 134) ![]() http://forum.softped...x/page__st__126 Rezolvarea mesaj 139. Edited by xxvirusxx, 29 December 2013 - 16:44. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users