![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Dezmat total de Duminica cu catelusii mei!
Last Updated: Nov 11 2013 17:08, Started by
speedhubro
, Nov 10 2013 21:56
·
0

Posted 10 November 2013 - 21:56

Alma e cateaua mea de vanatoare Brac German si cel mic este un catelus foarte simpatic, se numeste Carlos si face parte din rasa Jack Russell Terrier, sant prieteni mei adevarati!
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/RWgjOA7H62U?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Carlos mai are 2 frati (o catelusa si un catel), au 4 luni, care sant de vanzare, cine doreste pm! Attached FilesEdited by speedhubro, 10 November 2013 - 22:24. |
Posted 10 November 2013 - 22:12

Frumos, am si eu un catel si o pisica, dar prietenii sunt din aceeasi ..."rasa" ca mine !
![]() Edited by spik1, 10 November 2013 - 22:12. |
Posted 10 November 2013 - 23:19

sti faza cu tipu ala care o prezinta pe sorsa langa piscina si dupa zice "We don't caaareee" /??
|
Posted 11 November 2013 - 00:41

Nu e nicio diferență între câini, fie că sunt corcituri, maidanezi, sau cu cel mai pur pedigree. Sunt absolut la fel de inteligenți. Eu am mioritic, yorkshire, bichon, maidanez. Am avut carpatin, rottweiller și mulți maidanezi.
Nu e corect să tratezi câinii diferit dpdv al pedigree-ului. Eu i-am iubit și îi iubesc la fel pe toți. |
Posted 11 November 2013 - 00:44

da, asa este, eu am 2 de rasa si un maidanez, imi place de toti 3
|
Posted 11 November 2013 - 10:35

Nu e nicio diferență între câini, fie că sunt corcituri, maidanezi, sau cu cel mai pur pedigree. Sunt absolut la fel de inteligenți. Eu am mioritic, yorkshire, bichon, maidanez. Am avut carpatin, rottweiller și mulți maidanezi. Nu e corect să tratezi câinii diferit dpdv al pedigree-ului. Eu i-am iubit și îi iubesc la fel pe toți. asta pana nu se inmultesc necontrolat |
Posted 11 November 2013 - 13:37

In momentul in care dai multe sute de euro pentru un caine cu pedigree care nu va merge niciodata la vre-un concurs si nu va fi dresat niciodata pentru munca, trebuie cumva sa refulezi frustrarea pe cei care nu si-au luat aceleasi teapa dar au un caine frumos cu 90% din caracteristicile rasei.
P.S. Toti cainii trebuie castrati daca nu ai planuri sa te faci crescator. Altfel ajungi sa ii dai CG pe la tara sa fie pus in lant, ca te trezesti ca nu ai unde sa dai pui frumosi dar care nu au pedigree si numele unei canise prezente la cuncursuri in spate ca omul cumpara numai de la "profesionisti" ![]() |
Posted 11 November 2013 - 17:08

Când sunt ai tăi, ai control deplin asupra înmulțirii lor.
|
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users