Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Confort House Bucuresti - Militar...

Furtul de copii straini, pentru &...

Pedometre, coliere pentru vaci pe...

Prajituri pt cafenele, calcul pre...
 Masea cazuta

Inceput in dj

La mulți ani @tehnics!

La mulți ani @futurist!
 La mulți ani @Lowrider!

Curatare/Dezinfectare Carti vechi

Recuperare filmare camera de bord

Hota cu diametrul tubului de evac...
 Yamaha ax 470

Independenta financiara, pensiona...

Upgrade / inlocuire PC

Cablu cu inel magnetic
 

Schimbarea functiei butoanelor tastaturii

- - - - -
  • Please log in to reply
14 replies to this topic

#1
ZaitzDucu

ZaitzDucu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 167
  • Înscris: 07.12.2008
Are cineva idee cum as putea schimba functia butoanelor la o tastatura, nu din software ci din hardware, adica cand apas ''a'' calculatorul sa primeasca comanda ca am apasat pe ''b'' sau ''c'' etc..

Astept pareri, fara ''microsoft keyboard layout creator'' ca e din software..

#2
driftking91

driftking91

    Freak on a leash

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,652
  • Înscris: 28.12.2008
http://www.autohotkey.com/

Edited by driftking91, 18 October 2013 - 16:20.


#3
ciine

ciine

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,068
  • Înscris: 04.06.2007
Tastatura e construita pe o matrice ,coloane si randuri , daca se inverseaza o pereche de adrese pe aceasta matrice se pot schimba doua coloane sau doua randuri s.a.m.d

#4
shmu

shmu

    Clickahoolic

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,460
  • Înscris: 09.01.2008
trebuie sa desfaci tastatura si sa incerci sa inversezi o parte din "liniile" de contact (vezi cele din stanga) e posibil sa mearga
[ http://i01.i.aliimg.com/img/pb/138/626/464/464626138_818.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

presupun ca vrei sa faci o farsa... nu e asa simplu si pentru 3 minute de amuzament nu cred ca merita.

#5
AlinE

AlinE

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,634
  • Înscris: 31.07.2009
corect, dar cum poti modifica un traseu pe 2 folii din plastic?

#6
ever_forever

ever_forever

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,403
  • Înscris: 03.02.2006
schimbi butoanele intre ele, si atunci cand apesi a, sa apesi de fapt pe b

pentru farse, torni apa pe tastatura

Edited by ever_forever, 18 October 2013 - 16:47.


#7
ZaitzDucu

ZaitzDucu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 167
  • Înscris: 07.12.2008

 ever_forever, on 18 octombrie 2013 - 16:44, said:

schimbi butoanele intre ele, si atunci cand apesi a, sa apesi de fapt pe b

pentru farse, torni apa pe tastatura

 shmu, on 18 octombrie 2013 - 16:19, said:

presupun ca vrei sa faci o farsa... nu e asa simplu si pentru 3 minute de amuzament nu cred ca merita.

Nu e pentru farse, oricum din cate vad e complicat, nu cred ca o sa pot face ceva..

#8
pompa

pompa

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 123
  • Înscris: 27.12.2006

 ever_forever, on 18 octombrie 2013 - 16:44, said:

schimbi butoanele intre ele, si atunci cand apesi a, sa apesi de fapt pe b

pentru farse, torni apa pe tastatura


APA CU ZAHAR  Posted Image

 ZaitzDucu, on 18 octombrie 2013 - 15:59, said:

Are cineva idee cum as putea schimba functia butoanelor la o tastatura, nu din software ci din hardware, adica cand apas ''a'' calculatorul sa primeasca comanda ca am apasat pe ''b'' sau ''c'' etc..

Astept pareri, fara ''microsoft keyboard layout creator'' ca e din software..


ce ai vrea defapt sa faci?Da mai multe detalii poate vine vre-o ideie....  nu cunosc decat soft... Keyboard-Remapper-1.2

Edited by pompa, 19 October 2013 - 22:31.


#9
ZaitzDucu

ZaitzDucu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 167
  • Înscris: 07.12.2008
Merside raspuns @pompa, dar nimic :(

Pai e vorba de conectarea a doua tastaturi la calculator, pentru a juca fifa cu prietenii de pe tastaturi la ambii jucatori. Momentan folosesc a doua tastatura ca joystick virtual, deci in fifa imi e vazuta ca joysctick; numai ca nu pot folosi de exemplu aceleasi butoane pt ambii jucatori, daca la jucatorul 1 folosesc A S D F Q W E  si sagetile, pentru al 2 lea H J K L Y U I O si numpadurile 4 5 6 8.  Cu o tastatura modifica ( adica cea de a 2a) din hardware as putea folosi aceleasi butoane pt ambii, adica sa apas pe A S D F Q W E numai ca, calculatorul va primi comanda ca am apasat de ex tastele H J K L Y U I O..
PS. Nu merge cu nici un fel de software pentru ca odata schimbat sa zicem "A" cu "B" se schimba pt ambele tastaturi si nam rezolvat nimic..

Edited by ZaitzDucu, 20 October 2013 - 12:56.


#10
shmu

shmu

    Clickahoolic

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,460
  • Înscris: 09.01.2008
si daca iti iei ceva de genu nu merge?

#11
pompa

pompa

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 123
  • Înscris: 27.12.2006

 ZaitzDucu, on 20 octombrie 2013 - 12:54, said:

Merside raspuns @pompa, dar nimic Posted Image

Pai e vorba de conectarea a doua tastaturi la calculator, pentru a juca fifa cu prietenii de pe tastaturi la ambii jucatori. Momentan folosesc a doua tastatura ca joystick virtual, deci in fifa imi e vazuta ca joysctick; numai ca nu pot folosi de exemplu aceleasi butoane pt ambii jucatori, daca la jucatorul 1 folosesc A S D F Q W E  si sagetile, pentru al 2 lea H J K L Y U I O si numpadurile 4 5 6 8.  Cu o tastatura modifica ( adica cea de a 2a) din hardware as putea folosi aceleasi butoane pt ambii, adica sa apas pe A S D F Q W E numai ca, calculatorul va primi comanda ca am apasat de ex tastele H J K L Y U I O..
PS. Nu merge cu nici un fel de software pentru ca odata schimbat sa zicem "A" cu "B" se schimba pt ambele tastaturi si nam rezolvat nimic..

Ar trebui sa mearga cu putina rabdare merge dar na sti cum este totul costa...

#12
ZaitzDucu

ZaitzDucu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 167
  • Înscris: 07.12.2008

 shmu, on 21 octombrie 2013 - 11:21, said:

si daca iti iei ceva de genu nu merge?

Normal ca merge, am 2 dar numai nervi imi fac cu ele.. mai bine nu le folosesc, ori de la Sony ori nimic. Dar nu ai citit ca eu vreau sa folosesc 2 tastaturi.. Nu caut alternative..

#13
pompa

pompa

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 123
  • Înscris: 27.12.2006
hmm stai ca nu mi iese ceva  ...tu ai zis ca folosesti A S D F Q W E  si sagetile, pentru al 2 lea H J K L Y U I O si numpadurile 4 5 6 8.   primul are7 taste si al doilea are 8  ...banuiesc ca ai pus tasta ''O" in plusdin greseala asta  fara sageti  si mai spune mi daca asa seteaza jocul atunci cand jucati doi jucatori

A  S  D  F  Q  W  E
H  J   K  L   Y  U   I   O
daca fac aceleasi comenzi

#14
shmu

shmu

    Clickahoolic

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,460
  • Înscris: 09.01.2008
apropo... teoretic poti schimba hardware cate un grup de taste. nicidecum sa le pui cum vrei tu

ai desfacut vre-o tastatura pana acum? stai putin si gandeste-te cum schimbi firele din matricea aia astfel incat sa schimbi fiecare tasta individual?

#15
ZaitzDucu

ZaitzDucu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 167
  • Înscris: 07.12.2008

 pompa, on 21 octombrie 2013 - 16:23, said:

hmm stai ca nu mi iese ceva  ...tu ai zis ca folosesti A S D F Q W E  si sagetile, pentru al 2 lea H J K L Y U I O si numpadurile 4 5 6 8.   primul are7 taste si al doilea are 8  ...banuiesc ca ai pus tasta ''O" in plusdin greseala asta  fara sageti  si mai spune mi daca asa seteaza jocul atunci cand jucati doi jucatori

A  S  D  F  Q  W  E
H  J   K  L   Y  U   I   O
daca fac aceleasi comenzi

Intr-adevar O-ul este in plus, dar nu are relevanta asta. butoanele poti sa le configurezi cum vrei tu. Eu le-am pus asa ca imi era mai comod, si erau libere, adica nu sunt utilizate de jucatorul 1, de ex.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate