Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Problema turbina Audi A4 2002

Cumparare masina noua din Rep. Mo...

Problema Blu-ray Samsung HT-J4500

Asus Strix Tactic Pro - A aparut ...
 Grefa - fruct. Singular

Metoda pentru a schimba tastele i...

Ce spune Ghimetria si Kabbala des...

O parte din ce o sa fac !
 Atentat terorist in Finlanda

What Happened to Monday? (2017)

Casa de marcat autonoma - self ch...

Va fi Romania afectata ECONOMIC d...
 Recomandare bicicleta toate tipur...

Masina lovita / numere rosii

Echivalent studii romanesti in uk

Asuprirea din Coreea de Nord - de...
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

R.C.S. - Digi: C.A.M. C.I.+

  • Please log in to reply
5469 replies to this topic

#1
bogdanbuza

bogdanbuza

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 31.12.2007
  • ID membru: 266,678
  • Locație: Timisoara
salut,

(in caz ca am postat aiurea, imi cer scuze in avans, si rog un moderator sa mute postul meu in locatia corespunzatoare)

problema mea e in felul urmator:

detin 2 TV LG seria LW si LX. am 2 decodoare HUMAX digi+C(inafara de abonamentul pentru HD, am tot ce se poate avea de la ei; le dau bani frumosi in fiecare luna), dar sunt nemultumit de calitatea imagini pe TVurile mele (47" si 55"). ambele televizoare au tuner DVB-C (vad posturile digitale SD si HD cu tunerul televizorului) doar ca programele codate le pot vedea doar prin HUMAX. canalele digitale SD sunt mai clare daca le vad prin tunerul TV-ului decat prin decodorul de la RDS-RCS. ambele televizoare au un slot PCMCIA.

ce posibilitate este sa gasesc adaptoare/CAM/CI+ pe PCMCIA care sa fie recunoscute de tvurile LG( 47LW4500 si 55LX9500) si sa poata decoda cartelele RDS(sa zicem ca prin absurd as rezolva cumva ca la RDS sa mi se faca imperecherea intre cartela actuala si noul decodor). stie cineva ceva despre asemenea CAM/CI+ pe PCMCIA.

am gasit ceva modele pe net, cum ar fi acesta sau acestea de aici sau acesta; doar ca nu am gasit care din acestea ar fi suportate de tvurile LG.

va multumesc.

Edited by a_d_y, 14 October 2013 - 17:18.


#2
alexa32

alexa32

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,176
  • Înscris: 12.08.2006
  • ID membru: 91,084
  • Locație: Bucuresti
Asta e subiect tabu pe aici chiar daca sunt carduri oficiale cu abonament platit la zi.

#3
dygey

dygey

    Al dracu' Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,162
  • Înscris: 13.10.2009
  • ID membru: 520,064
  • Locație: Bucuresti

View Postbogdanbuza, on 23rd March 2012, 22:56, said:

ce posibilitate este sa gasesc adaptoare/CAM/CI+ pe PCMCIA ... si sa poata decoda cartelele RDS...
nici una deocamdata. pana n-or sa dea ei propriile CAM-uri, decodorul e singura modalitate.

View Postbogdanbuza, on 23rd March 2012, 22:56, said:

(sa zicem ca prin absurd as rezolva cumva ca la RDS sa mi se faca imperecherea intre cartela actuala si noul decodor)
n-o sa vezi asa ceva.

si cum nici programele codate nu-s asa multe la numar, nu merita efortul sa-ti bati atata capu'.

LE: pe slotul de CI al unui tv/STB poti pune orice CAM. indiferent de norma in care acesta lucreaza, va fi compatibil.

Edited by dygey, 23 March 2012 - 23:12.


#4
bogdanbuza

bogdanbuza

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 31.12.2007
  • ID membru: 266,678
  • Locație: Timisoara

View Postdygey, on 23rd March 2012, 23:08, said:

nici una deocamdata. pana n-or sa dea ei propriile CAM-uri, decodorul e singura modalitate.


n-o sa vezi asa ceva.

si cum nici programele codate nu-s asa multe la numar, nu merita efortul sa-ti bati atata capu'.

LE: pe slotul de CI al unui tv/STB poti pune orice CAM. indiferent de norma in care acesta lucreaza, va fi compatibil.

hm... pai teoretic inafara de Synaps CHD-3000 CI CX PVR nu as avea alta optiune... eu totusi prefer sa folosesc doar TVul fara alt device aditional... inca sper la asta... asa ca voi incerca sa imi aduc un CAM PCMCIA de pe undeva... va voi anunta daca si ce imi iese. binenteles ca orice sfat/idee pana atunci este mai mult decat bnevenita. ;)

#5
dygey

dygey

    Al dracu' Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,162
  • Înscris: 13.10.2009
  • ID membru: 520,064
  • Locație: Bucuresti

View Postbogdanbuza, on 23rd March 2012, 23:23, said:

hm... pai teoretic inafara de Synaps CHD-3000 CI CX PVR nu as avea alta optiune...
ce e cu decodorul asta? aici vorbim de RDS si Nagravision Merlin, ce cauta un decodor care suporta Conax in discutie?

View Postbogdanbuza, on 23rd March 2012, 23:23, said:

eu totusi prefer sa folosesc doar TVul fara alt device aditional... inca sper la asta... asa ca voi incerca sa imi aduc un CAM PCMCIA de pe undeva...
eu ti-as sugera sa-ti iei gandul pana nu scot cei de la RDS un CAM oficial. in rest, bani aruncati si timp pierdut aiurea.
ai rabdare, ca e posibil sa apara asa ceva si la RDS. nu ma intreba cand si de unde stiu...

sfaturi si idei, cel putin aici, n-o sa gasesti. e lesne de inteles de ce, chiar daca vorbim despre un card original, cu plata la zi.

#6
claudiuT

claudiuT

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 199
  • Înscris: 09.02.2006
  • ID membru: 65,290
  • Locație: Bucuresti
rcs-rds are camuri professionale nagravision dar sint destinate in principal providerilor care preiau programele lor. Pentru persone fizice nu cred ca sint disponibile iar la o miscare de genul cam si card disponibile pentru abonati nu cred sa vedem prea curind.
Despre camurile de nagravision astea sint  dedicate,camul de nagra pentru hd+nu va merge decit cu card de hd+, la fel trebuie sa fie si cu cele de digi ,asa ca ce apare prin magazine ca avind suport pentru providerii cu codare nagra nu prea cred sa fie adevarat.

#7
vasilemadalincristian

vasilemadalincristian

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,964
  • Înscris: 07.12.2006
  • ID membru: 114,653
  • Locație: Ploiesti
Sper macar ca impulsionati de concurenta , vor lua in calcul varianta CAM-urilor

#8
crislacor

crislacor

    Cui îi pasă...?!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,027
  • Înscris: 20.06.2009
  • ID membru: 473,817
  • Locație: Otelu-Rosu

View Postvasilemadalincristian, on 8th April 2012, 12:39, said:

Sper macar ca impulsionati de concurenta , vor lua in calcul varianta CAM-urilor
Stai liniștit, nu există așa ceva...! :console:

#9
alexa32

alexa32

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,176
  • Înscris: 12.08.2006
  • ID membru: 91,084
  • Locație: Bucuresti

View Postcrislacor, on 8th April 2012, 14:13, said:

Stai lini?tit, nu există a?a ceva...! :console:


  Lasa-ne sa visam... :D

  As incerca legarea placii CI din televizor in interiorul receiver SD cu cartela imperecheata...zic si eu asa...

Edited by alexa32, 08 April 2012 - 16:33.


#10
crislacor

crislacor

    Cui îi pasă...?!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,027
  • Înscris: 20.06.2009
  • ID membru: 473,817
  • Locație: Otelu-Rosu
Să ne faci și nouă o poză cu legăturile astea...da' înainte de a le băga în priză...! :naughty: S-ar putea ca ”după” să nu mai ai ce fotografia...! :lol:

#11
alexa32

alexa32

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,176
  • Înscris: 12.08.2006
  • ID membru: 91,084
  • Locație: Bucuresti
Sunt curenti/tensiuni mici pe acolo deci riscul de a face "boom" e mic.;)
  Stai linistit ca nu ma bag ca n-am un receiver de "kilarit",ala care-l tin pentru experiente n-are card.
  Am zis-o asa ca o idee...

#12
madad

madad

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 06.03.2007
  • ID membru: 151,361
  • Locație: Brno, Czech Republic
Pacat ca nu avem la dispozitie CAM CI din partea RDS & RCS. Sunt interesat si eu sa elimin conserva asta de la Digi satelit.

#13
dammaris2003

dammaris2003

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 15
  • Înscris: 15.03.2007
  • ID membru: 155,111
A reusit cineva ceva cu CAM-ul?
sunt si eu interesat. Dar sincer spun ca ma depaseste orice chichita in electronica. Asa ca daca se poate "mura-n gura" raman dator.
Tot ce stiu e ce am citit pe forumuri>
Acum intrebarea mea este.
Se poate totusi ca sa mearga un DIABLO CAM2 Light pe RDS? se poate imperechea?
Omul zice ca da. Este pe un site. Nu stiu daca ii pot da numele...

sooooo: A gasit cineva o solutie???
merci fain... abia astept sa scap de 2 telecomezi... ca ma dispera...
o zi faina
m,

#14
dic_star79

dic_star79

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,907
  • Înscris: 09.01.2008
  • ID membru: 271,122
  • Locație: Romania
Da se poate, doar cei de la tehnic te poate ajuta/ne ajuta cu imperecherea smartcardului cu camul !

#15
stargab2004

stargab2004

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 24
  • Înscris: 12.07.2009
  • ID membru: 484,635
  • Locație: Pitesti
interesant ca da lumea mii de lei pe tv-uri de 47 si 55 inch apoi ar mai da inca cateva sute bune pe cam-uri dar nu mai da 350 de lei pe un receiver hd ca sa vada toate programele. asa e romanul....

#16
rohen17

rohen17

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,046
  • Înscris: 31.01.2010
  • ID membru: 556,882
  • Locație: Iasi
Deci treaba sta in felul urmator. Am un pachet digital HD(am si decodor HD pentru un alt TV) de la RDS si am un decodor digital normal de la rds(cu un card) care era conectat la un TV mai vechi. Acum am schimbat acel TV mai vechi cu acesta: http://www.mediagala...cm-full-hd-hdmi . Acest TV receptioneaza digital si HD fara nici un decodor ceea ma scapa de stresul a 2 telecomenzi :D, insa programele in plus gen HBO, HBO HD, Digi Film nu merg. Din cate am inteles acel card de la decodor-ul digital trebuie sa-l inserez in slotul CI al televizorului. Imi trebuie vreun adaptor ceva? De unde il pot obtine? Vreau ca in final sa pot vedea si programele HD si cele aditionale (gen HBO) fara decodor. Multumesc.

#17
baducu

baducu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 975
  • Înscris: 21.08.2008
  • ID membru: 362,146
  • Locație: Galați
Nu e disponibil modul CI la RDS.

#18
nasol2008

nasol2008

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 953
  • Înscris: 06.06.2008
  • ID membru: 334,163
Cardul CI e diferit de cardul din decodoarele celor de la RDS. RDS nu ofera acest serviciu, daca nu ma insel in Romania era o singur provider de televiziune care oferea si carduri CI, dar nu-mi aduc aminte ce firma anume. UPC cred.

Edited by nasol2008, 19 December 2012 - 19:27.


Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users