Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Voua va este usor sa cititi conto...

Faceti mancare acasa vs mancatul ...

Am nevoie de codulde autentificar...

Ambreiaj care nu cupleaza in R. A...
 [Cum] Magneti Puternici - Cum se ...

Problema cuptor electric cu disju...

Merita achizitionat DFSK Fengon 5...

Pret actual invelitoare
 Probleme baterie Samsung A54

Schema statie auto Renegade REN 1...

Magazine IT de incredere

Parere SKODA Octavia 3 2.0TDI 150CP
 Achizitie telefon 1000-1200lei

Unde gasesc o lampa buna pe gaz?

Consulta specialiștii... Und...

Fostul director al Frontex: Comis...
 

R.C.S. - Digi: C.A.M. C.I.+

- - - - -
  • Please log in to reply
5890 replies to this topic

#37
Ciubex

Ciubex

    Senior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 9,864
  • Înscris: 03.02.2005
Faza e ca nea' basel o sa plece de la Cotroceni, da' la RCS, carduri CI+ tot nu o sa apara. :)
Asa ca dj_captainu, a dat un estimare optimista :)

#38
Neaceasca85

Neaceasca85

    Conservator pe energie

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 87,973
  • Înscris: 14.10.2008
Dupa mine cand vor sista analogicul musai sa ofere CI-uri. Au timp pana in 2020. Posted Image

#39
sauron_c

sauron_c

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 96
  • Înscris: 16.03.2006
Astept sa vad cat ma mai tine frustrarea, avand in vedere ca la altii gasesc cardul  CI cat si mai multe canale HD. Pana si calitatea SD lasa de dorit la ei. Alta data ofereau si calitate. Acum stiu doar de servicii la pret de saorma.

#40
easy90rider

easy90rider

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,980
  • Înscris: 01.07.2007

View PostNeaceasca85, on 13 aprilie 2013 - 02:44, said:

Dupa mine cand vor sista analogicul musai sa ofere CI-uri. Au timp pana in 2020. Posted Image

Daca nu ma insel se renunta la analogic terestru nu si la cel prin cablu!

#41
Neaceasca85

Neaceasca85

    Conservator pe energie

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 87,973
  • Înscris: 14.10.2008
Ala terestru trebuia sistat in 2012 dar uite ca nu s-a intamplat, pe cablu va putea fi cat timp vor vrea, dar la un moment dat nu le va mai renta sa tina in functiune atatea statii si sisteme.

#42
eyer

eyer

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 847
  • Înscris: 09.03.2006
Cand am trecut de la Dolce (satelit) la DigiNet (fibra) si dupa ce am anulat contractul cu Romtelecom, am ramas cu parabola de la Dolce montata pe zidul casei (plus STB-ul fara cartela bineinteles, care a trebuit predata).

Oare daca as baga in slotul CI (Common Interface) din televizorul meu Samsung un modul ca asta:  http://www.ebay.com/bhp/ci-module
as prinde ceva de pe sateliti cu parabola Dolce?

Nu de alta, dar ca sa folosesc la ceva slotul CI din televizor... pana cand Digi va introduce optiunea CI + Card ca cei de la UPC !

#43
Extinct

Extinct

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,079
  • Înscris: 24.02.2007
1. Asta nu e aria de TV
2. Asta nu e aria de Dolce.
Deci, cred ca nu ai pus intrebarea unde trebuie

#44
Neaceasca85

Neaceasca85

    Conservator pe energie

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 87,973
  • Înscris: 14.10.2008
Felicitari pentru rezilierea Romtelefonului.

#45
eyer

eyer

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 847
  • Înscris: 09.03.2006
OK, atunci reformulez:
Daca as achiziona de pe eBay acel modul CI ca sa bag in el cardul Digi (acela aflat in STB) este oare fezabil?
Cu alte cuvinte, acel modul CI + cardul Digi poate inlocui STB-ul de la Digi pe un televizor dotat cu slot CI?

In manualul de la televizorul meu Samsung scrie asta:

Quote

Slotul de conexiuni Common Interface
Pentru urmărirea canalelor plătite, trebuie să aveți inserată placa „CI sau CI+ CARD”.
● Dacă nu inserați placa „CI sau CI+ CARD”, unele canale vor afișa mesajul „Semnal demodulat”.
● Informațiile de asociere care conțin un număr de telefon, ID-ul „CI sau CI+ CARD”, ID-ul gazdei și alte informații vor fi afișate în aproximativ 2~3 minute. Dacă este afișat un mesaj de eroare, contactați furnizorul de servicii.
● După finalizarea configurării informațiilor despre canale, este afișat mesajul „Actualizare finalizată”, care indică faptul că lista de canale este actualizată.
● Imaginea afișată poate fi diferită în funcție de model.

NOTĂ
● Trebuie să obțineți o placă “CI sau CI+” de la furnizorul local de servicii de cablu.
● Îndepărtați placa “CI sau CI+” scoțând-o cu atenție cu mâna, deoarece prin cădere se poate deteriora.
● Inserați placa “CI sau CI+” în direcția marcată pe aceasta.
● Locul de amplasare a slotului COMMON INTERFACE (Interfață obișnuită) poate varia, în funcție de model.
● Placa „CI sau CI+ CARD” nu este acceptată în anumite țări și regiuni; consultați în acest sens distribuitorul autorizat.
● Dacă întâmpinați probleme, vă rugăm să contactați furnizorul de servicii


#46
Extinct

Extinct

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,079
  • Înscris: 24.02.2007

View Posteyer, on 01 iunie 2013 - 11:52, said:

OK, atunci reformulez:
Daca as achiziona de pe eBay acel modul CI ca sa bag in el cardul Digi (acela aflat in STB) este oare fezabil?
Cu alte cuvinte, acel modul CI + cardul Digi poate inlocui STB-ul de la Digi pe un televizor dotat cu slot CI?

In manualul de la televizorul meu Samsung scrie asta:

Nu se poate, pentru ca receptorul e imperecheat cu cartela. Poate daca-l desfaci p'ala din receptor si cumva il adaptezi la televizor, ar putea sa mearga. Altfel nu.

#47
Shahinul

Shahinul

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 177
  • Înscris: 19.10.2003
Si eu am aceeasi nemultumire legata de lipsa cardului CI de la RCS. Am un televizor foarte bun cu care receptionez toate canalele digitale dar nu m-ar fi deranjat pentru cativa lei in plus sa vad si cateva din cele codate. Nu mi se pare normal sa folosesc 2 telecomenzi ca sa ma uit la tv. Sincer vina este a clientilor pentru ca daca am refuza in numar foarte mare sa ne complacem cu acele cutii si a doua telecomanda, pana la urma RCS-ul ar pune la dispozitie si CI-uri pentru doritori. "Clientul e stapanul nostru." e doar un banc la care cei care ofera servicii se amuza teribil pentru ca noi ne-am obisnuit sa platim pentru toate mizeriile.

Edited by Shahinul, 08 June 2013 - 18:11.


#48
tenie5022

tenie5022

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 491
  • Înscris: 11.08.2009
Cine v-a promis ca va oferă CI  de la RDS ? Nu plătiți o mizerie ci știați ce cumpărați de la început . Daca ar fi codate toate programele digitale cum ar fi ? RDS se obliga sa ofere digital prin decodor , faptul ca nu sunt codate multe din programe este un bonus .

#49
mosudan

mosudan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 125
  • Înscris: 22.05.2013

View Posttenie5022, on 08 iunie 2013 - 20:42, said:

Cine v-a promis ca va oferă CI  de la RDS ? Nu plătiți o mizerie ci știați ce cumpărați de la început . Daca ar fi codate toate programele digitale cum ar fi ? RDS se obliga sa ofere digital prin decodor , faptul ca nu sunt codate multe din programe este un bonus .

Pai mai nene ,eu platesc pentru canallele astea ,si nu le pot vedea pe led din cauza humaxurilor obosite pe care le au !! Si cred ca tu tii cu ursul sau lucrezi acolo..!!Posted Image Mai devreme sau mai tarziu tot or sa puna la dispozitie aceste dispozitive ca or sa li se impuna,si abia astept ,sa ma bucur de asta....!!!  Posted Image

Edited by mosudan, 01 July 2013 - 06:26.


#50
balauru_furios

balauru_furios

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,250
  • Înscris: 03.02.2004
Si Diablo cam si T-rex cam merg perfect pe Digi, inclusiv HD. Exista insa probleme de compatibilitate cu televizoarele, e chestie de noroc.

Parerea mea e ca asta e si unul din motivele pentru care Digi nu se complica deocamdata sa ofere cam-uri.

#51
Shahinul

Shahinul

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 177
  • Înscris: 19.10.2003

View Posttenie5022, on 08 iunie 2013 - 20:42, said:

Cine v-a promis ca va oferă CI  de la RDS ? Nu plătiți o mizerie ci știați ce cumpărați de la început . Daca ar fi codate toate programele digitale cum ar fi ? RDS se obliga sa ofere digital prin decodor , faptul ca nu sunt codate multe din programe este un bonus .

Pana in vara asta aveam un tv cu tub catodic... oare trebuia prin 2009 cand am facut abonament la rcs-rds sa ma fi gandit ca imi luam led acum?! Tu sustii ca serviciile sa ramana proaste sau faci lobby pt rcs-rds ca vad ca esti pro prin alte mesaje pe forum. Sincer eu voiam sa renunt la tv dar norocul lor e ca sotia nu vrea si ca nu am alta optiune deocamdata in blocul unde locuiesc.

#52
minoss

minoss

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 238
  • Înscris: 26.08.2007
Am visat si eu la asa ceva acum cateva luni cand au scos Discovery, la un moment dat eram si cu un cam ci in mana, mai mai sa-l cumpar. Am renuntat cand au dat toata grila digitala la liber. Acum de cand au reinceput sa codeze posturile, am inceput sa ma rog sa vina UPC pe scara mea, ca aia au ajuns in secolul 21 si au cam-uri.

#53
connectorxp

connectorxp

    Avid mountaineer.

  • Grup: Moderators
  • Posts: 14,879
  • Înscris: 14.11.2004
Si eu astept UPC la mine, e jale sa stau cu decodorul ala negru si urat.

#54
stelist_tm

stelist_tm

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 32
  • Înscris: 09.03.2008
Va salut
Am citit acest topic pentru ca sunt interesat de acest modul cam. Am vorbit cu cei de la rds despre acest lucru si mi-au spus ca nu au in oferta curenta. Dupa aceasta convorbire le-am scris o sesizare prin care am cerut un termen de introducere a modulelor cam, pentru a ma hotari daca mai ramin la ei sau nu. Cred ca ar trebui ca toti cei care sunt abonati rds si au televizoare performanta sa scrie cite o sesizare in acest sens.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate