![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Cod blocare SIM uitat
Last Updated: Dec 07 2005 04:05, Started by
RDM
, Dec 06 2005 13:07
·
0

Posted 06 December 2005 - 13:07

Mi-a dat taica miu un Samsung c100, cand am bagat cartela in el .. surpriza.. imi cere Cod Blocare SIM. Insa taica-miu a uitat codul care l-a pus cand si-a luat telefonul si acum nu pot sa-l folosesc eu. Stie cineva cum pot anula acel cod?
Multumesc anticipat! |
Posted 06 December 2005 - 14:16

sunt ceva coduri de samsung cu care iti poti reseta telefonul..incearca asa...eu de exemplu am un samsung x450 si am gasit ceva program care cica decodeaza telefoane cu ceva generator de coduri si am incercat un cod pt alt samsung care mi-a resetat telefonul complet in afara de java...am pierdut nr de tel,ringtonuri,imagini tot fara jocuri...nu stiu sigur daca merge pe telefonul tau dar mie nu mi-a mai cerut decat codul pin dupa tragicul eveniment
![]() |
Posted 06 December 2005 - 17:49

vezi poarte nu a schimbat codul si e ala implicit al samsungului.
nu stiu care e, cauta si tu pe net dar probabil ca e ceva gen 1234, 12345 sau 00000 |
Posted 06 December 2005 - 19:27

Pana acum nu am reusit cu nici un cod.. care ar fi solutia pana la urma? O rescriere de soft?
|
Posted 07 December 2005 - 04:05

ala e codu de siguranta al telefonului, adika nu il lasa sa-l foloseasca decat cu o cartela stabilita initial, codu ala de care se vorbeste ii spune full eprom reset si se calculeaza in functie de imei, poti incerca si resoftarea
p.m. me for details p.s. macar dati mesaj cu motivu pt care stergeti posturi mey astia |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users