![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Ce soft sau codec am nevoie sa vad acest AVI protejat? Un accident auto surptins de camera!
Last Updated: Sep 24 2013 14:16, Started by
comandantestr
, Sep 19 2013 22:23
·
0

Posted 19 September 2013 - 22:23

Buna ziua ,
Este vorba de un accident auto al tatalui meu ce a fost surprins de camera video a unui vecin amplasata in poarta acestuia! Am vrea sa o folosim ca si proba la politie insa vecinul nostru nu este prea comunicativ. Ne-a oferit acest AVI insa nimik mai mult. Nu ne-a oferit detalii despre aparatul cu care este facut sau alte detalii. Sper sa gasesc aici un ajutor pentru a vedea filmuletul asa cum trebuie. Va multumesc anticipat. Aici puteti descarca filmul: http://fisierulmeu.r...-CH-01-AVI.html |
Posted 19 September 2013 - 22:38

Incearca cu Bsplayer.
Oricum acel AVI cred ca este corupt, testat cu 3 playere si nu se vede bine (sau camera a fost defecta si a inregistrat asa), sau vecinu a taiat doar accidentu si nu l-a facut bine... LE. Asa se vede la mine Attached FilesEdited by xxvirusxx, 19 September 2013 - 22:43. |
Posted 19 September 2013 - 22:47

e prea mic fisieru - 656 kb - pt a putea fi ceva inteligibil
|
Posted 19 September 2013 - 22:50

Are 18 secunde dar sunt blocate liniile alea pe ecran. Probabil cand a taiat din total bucata asta n-a stiut el s-o codeze cum trebuie.
|
Posted 20 September 2013 - 18:24

MediaInfo spune că ai un video 640x480 cu 6 fps codat cu h263, un codec vechi dar des folosit la astfel de camere.
Ar trebui să ai o bucată mai lungă tăiată, ce ai tu acum pare corupt, probabil salvat prost după tăiere. Nu poate fi văzut corect de nici un soft de editare. |
Posted 24 September 2013 - 08:11

Da,
Va multumesc pentru informatii! Eu am vazut pe tv la el acasa imaginile cu accidentul exact asa cum a fost si se vedea normal. Fara nici o problema insa asta este ce mi-a dat mie pe stick. Este vorba doar de rea vointa inseamna. Pur si simplu nu vrea sa imi dea o copie asa cum ar trebuii. Va multumesc mult oricum. Numai bine |
Posted 24 September 2013 - 11:51

Păi dacă e vorba de un accident poate Poliţia să îi ceară toată filmarea fără probleme.
|
Posted 24 September 2013 - 14:16

Salut,
Pai chiar asa am si procedat. Am mers si am vb cu politia pt ca noua nu au vrut sa ne dea versiunea buna. Multumesc ! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users