Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Zilele emailului

Best gaming laptop?

Humane (2024)

Recomandare casti 100-150 lei
 Schimbare bec far VW Touran 1T3

Plata impozit PF

Ce parere aveti de viteza/ modul ...

Love Lies Bleeding - 2024
 Cum sterg mails din Promotions

Vanzare cumparare fara transfer b...

Receptie ciudata, in functie de t...

Donez medicamente renale ptr pisica
 Ce componenta e asta si ce ziceti...

Dupa 20 ani de facultate, am uita...

Mobile.de ofera imprumut de bani ...

problema test grila
 

Asus Memo Pad HD7

- - - - -
  • Please log in to reply
424 replies to this topic

#1
catry86

catry86

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 135
  • Înscris: 23.05.2007
Folosesc aceasta tableta de aproximativ o luna si am numai cuvinte de lauda. Se misca excelent, nu agata deloc, ecran superb si lista poate continua, insa am o micuta problema si anume, ceasul din sistem ramane in urma, revenindu-si pe parcurs. Spre exemplu daca ora la care tastez este 21:15 ceasul din coltul din dreapta imi arata ora 17 . Mentionez ca ceasul din widgetul de vreme functioneaza perfect. Aveti idee de la ce poate fi ?  Invit pe toti posesorii acestei tablete sa posteze aici ce le place/ nu le place la acest device.

#2
ionut_blue

ionut_blue

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,933
  • Înscris: 07.08.2011
Hmmm...interesant Posted Image

#3
chflorin

chflorin

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,993
  • Înscris: 11.01.2011
In setari ai ,,Date&Time'' . Mergi la ,,Automatic date & time'' si debifeaza acolo .

Edited by chflorin, 19 September 2013 - 21:49.


#4
catry86

catry86

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 135
  • Înscris: 23.05.2007
Intre timp m-am jucat prin setari si am debifat `automatic date and time` si intr-adevar de acolo parea sa fie problema.

#5
StaVAraSH

StaVAraSH

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 654
  • Înscris: 01.05.2005
Ce versiune de android aveti? 4.2.2 este? sau 4.3 ?

#6
ionut_blue

ionut_blue

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,933
  • Înscris: 07.08.2011
Daca tot ati deschis subiectul, prezentati putin tableta cu puncte pozitive si negative, baterie, etc.
M-am uitat si eu la ea,are un pret bun fata de performante. Posted Image

#7
Aspru

Aspru

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,513
  • Înscris: 04.03.2005
Am in brate tableta de 2 zile, tre sa mai treaca un timp ca sa imi fac o parere clara. Oricum am dat in ea cu jocuri (junioru) net la greu si vad ca se comporta nesperat de bine. Ecran foarte bun unghiuri foarte bune. Chiar daca e plastic, acesta e foarte solid, tableta e zdravana. pret de 678 de lei cu tot cu TVA, ASUS => zic eu ca e o afacere buna. Nu am am vazut nicio diferenta intre Nexus si HD7 gandind cu buzunarul.

p.s De rau nu prea am ce sa zic pana acum.

#8
cstef30

cstef30

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 241
  • Înscris: 22.04.2007
Referitor la ceas, si eu patesc acelasi lucru, dar nu-mi dau seama ce provoaca decalajul, chiar si fara reglajul orei dupa retea cateodata ramane in urma.
Un alt aspect neplacut este palpairea ecranului pe fond alb, chiar si cu smart saving dezactivat, insa nu se intampla prea des . In rest, am tableta de aproximativ o luna, isi merita banii, autonomia este f buna, am rulat filme hd (720p) aprox. 8-9 ore, cu casti, se misca fluent, jocuri pretentioase nu am pus, max Asphalt7 care ruleaza fara intreruperi. De auzit ,se aude decent in difuzoare, ecranul putea fi mai luminos, dar este utilizabil si afara, cand e soare puternic.
Sunt curios cand (daca) apare 4.2.2  .

Edited by cstef30, 20 September 2013 - 20:00.


#9
StaVAraSH

StaVAraSH

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 654
  • Înscris: 01.05.2005
Intrebare, daca tin tableta pe latime in mana si apas mai tare sau mai sus, sunt inversate butoanele (softul)daca apas pe butonul din dreapta ar trebui sa creasca, dar scade...la voi tot asa este? In rest nu am ce sa reprosez.

#10
catry86

catry86

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 135
  • Înscris: 23.05.2007
@cstef30  debifeaza "automatic date and time" si nu are trebui sa mai ai probleme cu decalajul. Cel putin la mine a mers. Despre tableta ce sa va mai spun, ecranul este super luminos, eu il tin la 50% si se vede f bine.  Jocuri nu obisnuiesc sa joc, am incercat nfs most wanted si se misca impecabil, bateria tine aprox 7-8 ore, pana acum nu s-a blocat deloc. Vine cu versiunea de android 4.2.1. Partea negativa, pana acum, ar fi ca ecranul se murdareste foarte repede.

Edited by catry86, 20 September 2013 - 23:07.


#11
catry86

catry86

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 135
  • Înscris: 23.05.2007
Mda, ceasul meu a ramas blocat la 17:58, a ramas in urma cu 2 ore. Foarte ciudata treaba...se pare ca problema persista.

#12
pascutz

pascutz

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 171
  • Înscris: 16.11.2010
Buna! Eu o detin de o saptamana si am patit urmatoarele cu ea:
-am pornit-o, am conectat-o la net(wi-fi de la romtelecom) am introdus parola si nici o problema vreo 2 zile si dupaia nu imi mai mergea netul deloc pe ea, cu toate ca in acelasi timp laptopul era conectat la net, la acelasi router,telefonul la fel si semnalul imi indica si scria ca este foarte bun si excelent, dar nu imi incarca pe tableta nici o pagina. Dupa ce am cautat vreo 2 zile pe net si nu am gasit nimik am apasat eu pe butoanele de la router si s-a conectat iarasi si acuma merge fara probleme! Ideea era ca trebuia sa apas pe butonul WPS de pe router! Deci tehnologia asta mi-a cam dat batai de cap cateva zile bune! Nu inteleg nici acuma cum de a mers vreo 2 zile netul pe ea si dupaia nu a mai vrut sa se conecteze decat dupa ce am facut pasii astia cu WPS. Acuma sunt fericit ca merge!
-intre timp am instalat REAL RACING 3 si am jucat jocul fara probleme vreo 2 ore si dupaia in timp ce se incarca o cursa am vrut sa dau mai incet si atunci am reusit sa blochez tableta si nu si-a mai revenit decat cu un restart, apoi am continuat jocul fara probleme! Acesta a fost singurul joc care mi-a creat probleme, adica a reusit sa blocheze tableta, dar si scrie la specificatiile jocului k ai nevoie de minimum 1,2Ghz, atat cat are tableta! Jocul REAL RACING 3 este senzational si merge foarte bine, nu am avut nici un lag sau oice alte probleme, doar ca am reusit atunci sa o blochez si a trebuit un restart si dupaia am continuat de unde am ramas!
-celelalte jocuri, gen Angry Birds, Candy Crash, etc. nici nu le simte tableta, ruleaza foarte bine!
-am incercat sa vad filme online si mi s-a incarcat pagina mai repede pe tableta decat s-a incarcat pe laptop care ii tot ASUS si il am de 4 ani(Asus M70VN). Si se vedea foarte bine filmul, pe ecranul de 7inch.
-la navigatul pe internet(atunci cand a mers si acuma ca iarasi functioneaza) ii o placere, paginile se incarca foarte repede, ai optiunea sa vezi paginile si in varianta de mobil si in varianta desktop! Pe mine m-a dor ochii daca lumina ii prea tare cand citesc stirile de pe site-uri si am folosit functia ASUS Splendid sa setez intensitatea culorilor si am scazut si luminozitatea sub 50% si am citit fara probleme, ca dintr-o revista sau ziar!
-pozele sunt ok, ai si optiuni de editare foarte misto.Am facut pozele, doar prin casa, fara sa fac setarile de lumina si alte detalii ca sa iasa bine pozele si au iesit decente(nu se comparara cu un aparat profesionist de vreo 20megapixeli).Dar daca vrei sa faci poza asa doar ca o amintire,fara sa te intereseze detalii camera ii perfecta, avand in vedere pretul tabletei de numai 700lei.
-asus audio wizard este senzatie, este de mare ajutor. Cand vrei sa asculti muzica selectezi optiunea music, cand vrei sa asculti un review selectezi optiunea speech si se aude mai clar vocea. Am ramas surprins placut! De fapt toate mini aplicatiile ASUS sunt utile si de mare ajutor(mini:calculator, cronometru, calendar, busola,browser, video player, audio wizard)
-eu mi-am luat varianta pe alb ca sa nu se vada amprentele si pe spate, ca destul se murdareste ecranul de amprente! Despre ecran inafara de chestia cu amprentele, nu am nici o plangere ci doar cuvinte de lauda.
In concluzie va zic ca la banii astia, nu gasiti un produs mai bun. Singurele tablete care sunt mai bune ca asta pleaca de la pretul de 1200Ron in sus! In rest toate tabletele intre 700 si 1199  sunt mai slabe ca acest MEMO PAD HD7. Si hai sa va si zic de ce:
-are 16 Gb memorie interna si mai puteti adauga inca 32GB cu un card
-are procesor Quad core de 4 nuclee si viteza de 1,2 Ghz si placa video IMG PowerVR SGX544
-ecranul este IPS cu rezolutie de 1280 x 800
-memorie RAM de 1GB ddr3
-are camera de 5megapixeli cu functie HDR, si camera frontala de 1,2mp
-are Bluetooth  4
- si sistemul de operare ii Android 4.2

Deci mai sus sunt punctele tari ale tabletei si va zic ca nu gasiti pe piata o tableta care sa coste intre 700 si 1199 care sa o bata la mai mult de 1-2 specificatii.
Deci in concluzie, daca aveti bani si nu aveti ce face cu ei, atunci noul nexus 7 ii o varianta mai buna decat memo pad hd7.
Eu am salar de 1100 si nu am considerat ca merita sa dau cu 500Ron mai mult pe nexus 7 2013.
Camera foto este de 5mega pe amandoua.
Memoria este de 16GB pe amandoua, si un plus la MEMO PAD HD7 ca are si slot de card aditional!
Amandoua au wi-fi si bluetooth 4 si le lipseste 3G-ul.
Deci pt mine asemanarile astea si ca procesorul ii un pic mai bun, are rezolutie mai mare ecranul si adroidul este de 4,3 in loc de 4,2 , nu am considerat ca merita sa cheltui 500ron in plus. De banii aia pot sa imi cumpar alte chestii, pot sa fac altceva cu ei, de exemplu sa imi iau o bicicleta sau haine,etc orice altceva.
Dar daca as fi avut un salar de cel putin 2000ron si nu as fi avut nevoie de bani si pt alte chestii as fi mers pe nexus 7 2013.

Momentan ma opresc aici, ca deja am scris prea mult si nu stiu daca se oboseste cineva sa citeasca atata! Daca mai imi amintesc ceva mai revin cu un comentariu!
Deci in concluzie eu zic ca cei de la ASUS au facut o treaba excelenta cu tableta asta si eu sunt foarte multumit de ea! Am dat doar 700lei si fac cu ea tot ce fac si cu laptopul, doar ca asta ii cu 4Kg mai usoara, si o pot lua cu mine peste tot + ca mai pot face si cateva poze pe unde umblu!
ASUS MEMO PAD HD7=BEST BUY=produs ieftin de calitate superioara

Edited by pascutz, 22 September 2013 - 13:45.


#13
shpeedy

shpeedy

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 313
  • Înscris: 04.10.2007
O intrebare: pana la urma are sau nu are GPS ? Si daca are, are si Glonass ?
Thx!

#14
StaVAraSH

StaVAraSH

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 654
  • Înscris: 01.05.2005
Are gps.

#15
pascutz

pascutz

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 171
  • Înscris: 16.11.2010

View Postshpeedy, on 22 septembrie 2013 - 14:16, said:

O intrebare: pana la urma are sau nu are GPS ? Si daca are, are si Glonass ?
Thx!
da are gps si unul foarte bun, cand am intrat pe GoogleMaps mi-a aratat exact pozitia unde ma aflam.

#16
pascutz

pascutz

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 171
  • Înscris: 16.11.2010
Deci pt cei care mai au intrebari dinastea la care isi pot raspunde singuri,daca intra pe orice site unde sunt scrise specificatiile, ii rog sa intre acolo si sa citeasca ce are tableta! Daca scrie ca are GPS, inseamna ca are, daca nu scrie ca are glonass sau GPRS sau orice altceva inseamna ca nu are(daca avea scria). aici pe site-ul celor de la asus scrie exact ce are, sper sa va ajute: http://www.asus.com/...#specifications

Tot pe site-ul lor sunt afisate si premiile pe care le-a primit tableta: http://www.asus.com/...ad_HD_7/#review

daca vreti sa instalati flash player, atunci intrati aici pe site asta de mai jos si descarcati si urmati pasii cum scrie
http://www.it-blog.r...-pentru-android

#17
shpeedy

shpeedy

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 313
  • Înscris: 04.10.2007

View Postpascutz, on 22 septembrie 2013 - 20:17, said:

Deci pt cei care mai au intrebari dinastea la care isi pot raspunde singuri,daca intra pe orice site unde sunt scrise specificatiile, ii rog sa intre acolo si sa citeasca ce are tableta! Daca scrie ca are GPS, inseamna ca are, daca nu scrie ca are glonass sau GPRS sau orice altceva inseamna ca nu are(daca avea scria). aici pe site-ul celor de la asus scrie exact ce are, sper sa va ajute: http://www.asus.com/...#specifications

Tot pe site-ul lor sunt afisate si premiile pe care le-a primit tableta: http://www.asus.com/...ad_HD_7/#review

daca vreti sa instalati flash player, atunci intrati aici pe site asta de mai jos si descarcati si urmati pasii cum scrie
http://www.it-blog.r...-pentru-android


Nu e nevoie sa te ataci... Daca stii si poti raspunde, nu vad ce te costa sa repeti (asta ca sa nu mai zic ca deja se daduse raspuns).

Stiu destul de bine cu ce se mananca Android si tabletele, dar am pus intrebarea intrucat:
- nu am gasit vreun review in care sa se spuna ceva de GPS;
- chiar daca este specificat pe site-ul producatorului, nu ar fi prima situatie in care acelasi model sa aiba mai multe variante cu functii in plus sau in minus; drept urmare, am vrut sa ma asigur ca varianta comercializata la noi are si GPS.

Toate cele bune !

#18
pascutz

pascutz

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 171
  • Înscris: 16.11.2010
si-a cumparat careva husa, sau folie protectie ecran?
daca da, atunci va rog detalii!

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate