Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Dupa renuntarea la aparat dentar

pelerinaj in Balcik

Noul format Jpegli iși propu...

Dade, dade
 Parola la lock screen

Deparazitare externa pisici fara ...

Seriale turcesti/coreene online H...

Merita un Termostat Smart pentru ...
 Sfat achizitie MTB Devron Riddle

Problema mare cu parintii= nervi ...

switch microtik

Permis categoria B la 17 ani
 Sfaturi pentru pregatirea de eval...

Crapaturi placa

cum imi accesez dosarul electroni...

Momentul Aprilie 1964
 

Sa-mi cumpar apartament in West Residential Park?

- - - - -
  • Please log in to reply
49 replies to this topic

#37
Tyby

Tyby

    blue balls

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 15,394
  • Înscris: 29.11.2001

View Postadelinae2012, on 08 octombrie 2013 - 17:04, said:

Pentru cei care locuiesc deja aici, cat cat faceți cu mașina personala pana la unirii dimineața, intre orele 7-8?

Eu personal fac undeva intre 20 si 30 minute, in functie de traseul ales. Insa nu cred ca pot reprezenta neaparat o referinta in acest sens.

#38
pufarin

pufarin

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,597
  • Înscris: 21.02.2006

View Postpetre69, on 08 octombrie 2013 - 17:14, said:

Chiar langa metrou dimitrie leonida
E cea mai mare smecherie din bucuresti dar multi nu vad decat baneasa and shit
Treaba lor ca vor regreta
Vezi ca e si un topic despre apartamentele de acolo

Ba uni vad foarte bine ceata galben/rosiatica produsa de fostul IMGB plus traficul mai mult blocat dimineata si seara.

#39
petre69

petre69

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 35,785
  • Înscris: 27.01.2009

View Postpufarin, on 08 octombrie 2013 - 19:15, said:



Ba uni vad foarte bine ceata galben/rosiatica produsa de fostul IMGB
Produsa de cine ?
Ca imgb e inchis de peste 10 ani iar acolo nu era fum nici inainte

View Postpufarin, on 08 octombrie 2013 - 19:15, said:

traficul mai mult blocat dimineata si seara.
E aproape cel mai aerisit trafic di bucuresti
Dar ai metroul la scara si daca lucrezi tot intr-o zona unde ai metrou ,trebuie sa fii nebun sa mergi cu masina

#40
pufarin

pufarin

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,597
  • Înscris: 21.02.2006
Cred ca stiu mai bine decat tine, trec in fiecare zi pe acolo.
L.E. Ca sa nu mai pun la socoteala mirosul care vine de la groapa de gunoi Vidra in zilele "norocoase".

Edited by pufarin, 08 October 2013 - 20:06.


#41
stelian78

stelian78

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 12.09.2013

View Postadelinae2012, on 21 septembrie 2013 - 08:23, said:

@stelian 78; Daca o sa ajung in zona zilele astea o sa fac poze ''cățelușilor'' din zona si din interiorul complexului (acolo unde nu ar trebui sa existe), si o sa le postez aici ca sa nu mai existe dubii in aceasta privinta.
  Sa înțeleg ca ați găsit răspunsul la întrebarea din titlul acestui topic.
Multumesc pentru raspuns. Nu, nu stiu inca daca imi cumpar apartament la Scandinavia sau Fortuna. Inca sunt in cercetari. Spre exemplu am fost acolo cand a plouat torential si nu erau strazi inundate, canalizarile au functionat impecabil. Apoi am cerut informatii despre cutremur si rezistenta blocurilor bla bla. Cei de la Premium Imobiliare mi-au spus ca blocurile rezista pana la 8 grade. Regret sa-ti spun dar nu am vazut caini, am si intrebat in mod expres, mi s-a spus ca in afara de 4 catei de la santier, nu exista caini. Repet, in Militari sunt haite!

View Postpetre69, on 08 octombrie 2013 - 19:31, said:

Produsa de cine ?
Ca imgb e inchis de peste 10 ani iar acolo nu era fum nici inainte


E aproape cel mai aerisit trafic di bucuresti
Dar ai metroul la scara si daca lucrezi tot intr-o zona unde ai metrou ,trebuie sa fii nebun sa mergi cu masina
Stiu complexul. Este mai varza decat Militari.

#42
anducoj

anducoj

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,233
  • Înscris: 04.03.2006
In primul tau post pe acest site ai pus o intrebare. In cele 12 postari ti-ai dat raspunsul cu varf si indesat. Pe langa asta, ai gasit doar puncte pozitive si niste hiper avantaje in a cumpara un apt in respectivul ansamblu. Pai daca esti asa doct in acest domeniu, cunosti asa de bine blocul respectiv, te iei de gat cu nepriceputii care gasesc tot felul de hibe imaginare, posibil ai fost si pe la ghicitoare, de unde ai aflat despre un eventual cutremur de 8, CE ROST MAI ARE PREZENTA TA IN ACEASTA ARIE?? Du-te baiatule si fa achizitia respectiva, nu lasa invidiosii de serviciu sa-ti strice placerea de a te muta intr-un dream residence!

#43
adelinae2012

adelinae2012

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 29
  • Înscris: 19.09.2013
Pai domnule stelian78, prin postul dvs. de astăzi ați dovedit clar ca sunteți interesat de fapt de promovarea și reclama acestui ansamblu rezidențial deci nu de cumpărarea unui apartament aici. Ori sunteți de la premium imobiliare, ori din partea dezvoltatorului direct. Sau poate aceștia v-au promis vreo reducere la apartament pentru ca le faceți reclama aici. Si zic asta pentru ca urmăresc și pagina wrp de pe Facebook și ca să vezi coincidenta si acolo au fost postate informații despre rezistenta blocurilor la cutremure de pana la 8 grade sau de faptul ca nu au fost inundate străzile din complex la ploile de săptămâna trecuta. Maidanezi sunt in cele 2 complexe, va pot confirma cei care locuiesc deja acolo, consultati paginele topicelor dedicate ansamblurilor Fortuna si Scandinavia de pe acest forum. Pare ciudat si faptul ca in  cele doar doua vizite făcute in acest ansamblu, ati putut ajunge la concluzia ca nu sunt maidanezi (cand de fapt noi am vazut haite), ca blocurile sunt rezistente la cutremure, ca strazile nu sunt inundate, si altele....toate numai pozitive. De preturi nu aţi zis nimic. Cum vi se par preţurile?
Sa va amintesc ca anul trecut pe timpul asta blocul 3 din Scandinavia era vândut sau rezervat  în proporție de 60-70%, majoritatea apartamentelor fiind vândute cu Prima Casă. Din păcate anul acesta situația e mult mai complicata cu acest program, preturile apartamentelor din București au scăzut conform statisticilor cu 4-5% și surpriză, apartamentele din acest complex situat în județul Ilfov, oraș Bragadiru, sunt mai scumpe decât anul trecut. Şi sa va amintesc ca anul trecut apartamentele s-au vândut singure, fără reclama pe facebook sau softpedia, și asta ar trebui sa dea de gândit dezvoltatorului.
O promisiune neîndeplinită a dezvoltatorilor e supermarketul din blocul 5 din Fortuna, care se lasă așteptat de mai bine de 2 ani, cu toate ca pe site-ul ansamblului e menționat supermarket. Si magazinaşul din blocul 1 nu se poate numi nicidecum supermarket.
Și vă rog nu mai comparați acest complex cu cel din Militari,sau cele de la IMGB e vorba de alta zona, alta infrastructura, alte preturi.

#44
Tyby

Tyby

    blue balls

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 15,394
  • Înscris: 29.11.2001
Rogu-va, terminati cu balacareala (si mai ales cu tonul) ca nu va face nici un fel de cinste.

Asa cum spuneam mai sus, locuiesc de cateva luni in Fortuna, si pot sa confirm ca nu sunt nici caini (cel putin in Fortuna), si ca strazile nu au fost inundate la intemperiile de saptamana trecuta, comparativ cu mare parte din Bucuresti, pe unde aveai impresia ca a trecut vreun pui de Katrina recent.

Chestia cu rezistenta la 8 grade la cutremur o aud acum prima data, insa, personal, consider ca astfel de cifre sunt relative, indiferent de cine le "presupune". Ce pot sa spun - cu mana pe inima - este ca nu-mi doresc sa apuc sa testez rezistenta niciunei cladiri la un astfel de cataclism.

Nu stiu cum s-a simtit ultimul in zona, ca am fost plecat, insa pot spune ca - cel putin la mine in casa - nu a cazut nimic (si am destule care ar fi putut sa o faca).

Referitor preturi: celor care am facut o investitie aici ni s-a parut - cel mai probabil - ca raportul calitate / pret este unul bun, altfel nu cred ca ne-am fi "bagat". Si cred ca am pus in balanta mai toate aspectele cand am facut evaluarea respectiva, si pe cele bune, si - mai ales - pe cele rele. Si iarasi - cel mai probabil - noua ne-a dat cu plus.

Trebuie sa intelegeti ca nu toti cauta aceleasi lucruri si nici nu judeca prin aceeasi prisma la posibilitatea achizitionarii unei locuinte: unii vor metrou aproape, altii vor liniste, altii vor politie, gradinita, scoala sau supermarchet, altii vor calitate si feedback pozitiv etc. Mi se pare absurd sa imi scot ochii cu un alt personaj care poate si-a dorit un apartament cu acelasi numar de camere, insa la 60% din pret, pentru ca atat a avut disponibil, sau atat a considerat ca merita. Cum pot eu sa contrazic pe cineva pe criteriile de mai sus, cand respectivul a fost interesat - in mod obiectiv poate - de pretul final al apartamentului, pe cand pe mine m-a coafat un spatiu util de 2 ori mai mare, la un pret doar un pic mai mic pe metrul patrat.

Unui alt utilizator poate i se pare Bragadiru la capatul pamantului si Berceniul pruna, pe cand eu nici macar nu am luat in cosiderare posibilitatea de a vedea ceva langa IMGB (oricum trec asa de rar prin zona aia incat chiar ar fi fost o idee proasta).

Deci? Care e mai bun?

C'mon! Sunt topice deschise pentru mai toate zonele din Bucuresti si adiacente, cu utilizatori activi care locuiesc in caminele / rezidentialele etc respective. Este suficient sa intrebati ce va intereseaza, si vi se va raspunde. De cele mai multe ori civilizat si la obiect. Cu o singura conditie: sa aveti si voi aceeasi atitudine. Este loc pentru toata lumea.

PS: am fost acuzat deja pe topicul cu Fortuna ca sunt Demusca, deci nu are rost sa repetati ideea, nu mai e originala. Posted Image

PPS: supermarchetul din WRP nu s-a infiintat dintr-un motiv simplu: nu s-au gasit investitori suficient de dornici care sa considere investitia ca fiind una rentabila si au refuzat (ex. Mega Image, din ce stiu eu), desi stiu ca li s-au oferit facilitati locative suficiente. Mie mi se pare o decizie de business proasta, insa ce treaba am eu sa ma bag in afacerea omului?

#45
Josef_Mengele

Josef_Mengele

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,997
  • Înscris: 09.10.2011

View PostTyby, on 09 octombrie 2013 - 23:36, said:

Chestia cu rezistenta la 8 grade la cutremur o aud acum prima data, insa, personal, consider ca astfel de cifre sunt relative, indiferent de cine le "presupune". Ce pot sa spun - cu mana pe inima - este ca nu-mi doresc sa apuc sa testez rezistenta niciunei cladiri la un astfel de cataclism.
Nu sunt relative domnule Super Moderator, sunt deosebit de exacte in masura onestitatii proiectantilor, a constructorilor, si a intregii echipe responsabile de cladirea blocului, incepand cu studiul geo.
Eu sunt ing. Mecanic, firma mea a avut onoarea sa verifice calculele de rezistenta ale avionului A380 cu care cred ca puteti zbura fara sa spuneti ca e relativ daca ajunge rupt in bucati, sau fara vre-o aripa, doar ca bate un vanticel mai tare.

Rezistenta la 8 Righter este obligatorie in constructia cladirilor din beton armat, asta in masura in care s-au inregistrat in tara seisme apropiate acestui nivel, si oricum, in timp, exista o deteriorare a rezistentei datorita imbatranirii si rigidizarii materialelor, cat si a unei posibile evolutii negative a solului.

Ce doresc sa subliniez, e ca daca se proiecteaza o structura care sa reziste la 8 Righter si e construita intocmai, va rezista! Nu exista ca e relativa, sau se presupune

View Postpetre69, on 08 octombrie 2013 - 19:31, said:

E aproape cel mai aerisit trafic di bucuresti
Dar ai metroul la scara si daca lucrezi tot intr-o zona unde ai metrou ,trebuie sa fii nebun sa mergi cu masina
O stare de greata ma cuprinde fata de metrou, cand imi amintesc anii studentiei, unde locuiam la Pacii, si faceam naveta la Politehnica, atat de aglomerat era, incat stateam langa usa, altfel, riscam sa mai reusesc sa cobor decat la eroilor.

Metroul are doua probleme usor de rezolvat,

1. caldura excesiva iarna, unde transpiri pana la piele, se rezolva prin sporirea ventilarii mecanice, si prin deschiderea TUTUROR usilor acceselor in statii, ca de-aia au proiectat prostii aia acces lat de 10m, nu sa il inchizi cu termopane si sa lasi un rahatel de 2m ca esti tu destept.
2. Supra-aglomerarea si intervalul de timp. Costa destul de putin sa plimbe trenurile goale, nu inteleg si nu doresc sa accept intervale mai mari de 5m la metrou, chit ca e 1 om in tot trenul.
La noi si seara, si dimineata, tot aglomerat e! Inteleg cand capacitatea tehnica e depasita, nu cand e nesimtirea prea mare.
2b, tot la supraaglomerare, cacaturile de BM2 aduse in bataie de joc, fara ventilatie suficienta cand e aglomerat, si care nu mai e in stare sa mearga cu 80 la ora in situatii de supraincarcare, se reduce la 60 la ora si cauzeaza intarzieri in lant.
Trebuia urgent rectificata problema, sau renuntarea la trenuri.
2c. Tot la supra-aglomerare, transferul cretinoid de la Pu1Pu2... Eu sper in M4, care sper sa aiba un Mega Izvor de 4 magistrale M1,3,4, 5 si sa indrepte niste erori, precum ocolul dubios prin Crangasi pt Gara.
Daca transferurile cu noile M4 si M5 nu vor fi gandite cu curul, anomalia de la Pu1,2 nici nu va mai conta!

Edited by Josef_Mengele, 10 October 2013 - 00:09.


#46
adelinae2012

adelinae2012

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 29
  • Înscris: 19.09.2013
@tyby Sa va bucurati de alegerea făcuta in Fortuna. Noi asteptam sa mai coboare un pic preturile, și noua ne place complexul, cu plusurile sau cu minusurile acestuia. Nu a fost intentia mea sa intru in polemică cu nimeni.

#47
specgogu

specgogu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 179
  • Înscris: 13.01.2008
Sunt interesat de achizitia unui apartament in West Residential Park. Va rog sa-mi spuneti daca ati reusit sa mai negociati preturile afisate pe site, si daca da cu aproximativ cat %. Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

#48
Asterixu

Asterixu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 07.12.2008

View Postspecgogu, on 04 noiembrie 2014 - 13:16, said:

Sunt interesat de achizitia unui apartament in West Residential Park. Va rog sa-mi spuneti daca ati reusit sa mai negociati preturile afisate pe site, si daca da cu aproximativ cat %. Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Incepe sa fie o alegere tare proasta cartierul asta.

- Apa, care e de calitate indoielnica se opreste din ce in ce mai des.
- incep sa nu mai existe locuri de parcare pentru vizitatori, si gasirea unui loc de parcare incepe sa semene cu Bucurestiul.
- Finisaje slabe, de calitate mediocra.

Pe scurt, avantajele de care vi se spune la vanzare sunt niste gogosi umflate.

#49
claudiu2005cc

claudiu2005cc

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 20.09.2007
https://ibb.co/kqLr1R
https://ibb.co/erqPMR

Poze cu apa din cartier. Si se intampla din ce in ce mai des. Plus sunt de acord cu tot ce a zis Asterixu. Ma astept ca in curand sa isi inchida oamenii si balcoanele in asa fel incat sa arate ca un ghetou veritabil.
Acum 3 ani cand m-am mutat, parea un vis frumos, dar se pare ca an de an ne afundam intr-un cosmar. Din ce in ce mai aglomerat, trotuare inexistente, foarte multe strazi neasfaltate, gropi pe toate strazile.

#50
extropy

extropy

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 715
  • Înscris: 15.11.2016
E apa cu namol terapeutic. Ca la techirghiol.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate