Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Jante noi shitbox

Trinitas TV 4K

Dacia 1316 cu 6 usi ...

Frecventa modificata radio
 Un nou pericol pt batrani

Ar trebuii sa vindem imobiliarele...

Dupa renuntarea la aparat dentar

pelerinaj in Balcik
 Noul format Jpegli iși propu...

Dade, dade

Probleme accesare nr test telefon

Parola la lock screen
 Deparazitare externa pisici fara ...

Seriale turcesti/coreene online H...

Merita un Termostat Smart pentru ...

Sfat achizitie MTB Devron Riddle
 

Crime + Investigation.

- - - - -
  • Please log in to reply
104 replies to this topic

#37
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
Crime + Investigation  difuzarea “Lumea criminalilor”, serialul care pătrunde în mintea unora dintre cei mai înfricoșători criminali din lume, pentru a le dezvălui telespectatorilor gândirea și motivele ucigașilor, precum și firul soluționării celebrelor cazuri.
“Lumea criminalilor” investighează unele dintre cele mai șocante crime din lume şi, cu ajutorul mai multor experţi FBI, Scotland Yard şi din rândurile anchetatorilor de la Omucideri, examinează probele de la locurile crimelor, realizează profilul fiecărui criminal şi conturează detaliile criminalistice infiorătoare ale fiecărei omucideri, explicându-ne când, de ce şi cum a fost înfăptuită crima şi modul în care a fost elucidat fiecare caz, pe parcursul a câte 30 de minute pline de suspans.
Serialul debutează cu povestea celebrului “Ucigaș de pe Craiglist”, tânărul student la Medicină care a șocat Statele Unite ale Americii prin crima pe care a comis-o, și continuă prin a prezenta o serie de cazuri în egală măsură șocante și interesante, precum celebrul caz al celor doi lunetiști americani care au ținut sub asediu Washington DC timp de 23 zile.

#38
LibertyHG

LibertyHG

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,284
  • Înscris: 13.03.2017
Apropo, nu știu de când exact, dar C+I este și pe AKTA.

Nu știe nimeni ce audiențe are în general C+I?

#39
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,230
  • Înscris: 22.02.2017
Nu se masoara pentru ca nu are publicitate.

#40
Cristi_77

Cristi_77

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,523
  • Înscris: 10.03.2014

 LibertyHG, on 13 martie 2017 - 20:30, said:

Apropo, nu știu de când exact, dar C+I este și pe AKTA.
(...)

Din decembrie 2014, când au fost eliminate din grilă posturile Discovery.

Programul pe luna aprilie îl pot găsi undeva ?

#41
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
programul lunii aprilie 2017 al postului de televiziune [ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/71/Crime_and_Investigation_logo.png/80px-Crime_and_Investigation_logo.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ].


Întregul program poate fi descărcat de AICI

sursa

#42
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
programul lunii Mai 2017 al postului de televiziune [ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/71/Crime_and_Investigation_logo.png/80px-Crime_and_Investigation_logo.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ].

Întregul program poate fi descărcat de AICI

sursa

#43
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/71/Crime_and_Investigation_logo.png/80px-Crime_and_Investigation_logo.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Crime + Investigation redeschide „Arhivele crimei”

[ https://4.bp.blogspot.com/-hQQ95VJ7neI/WPjKvdBwwNI/AAAAAAAADfc/BoRfkmKDGLgPRaTvqcDpJubczYSFAy26QCLcB/s1600/Arhivele%2Bcrimei%2B%25282%2529.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Crime + Investigation® prezintă în exclusivitate o nouă serie din producţia nominalizată la premiile Emmy „Arhivele crimei”, care explorează cazuri criminalistice captivante, considerate timp de ani de zile de nerezolvat, şi poveştile detectivilor care le-au redeschis. Serialul va cuprinde 10 episoade de o oră fiecare care îi vor aduce pe telespectatori în mijlocul anchetelor.

Există peste 120.000 de cazuri clasate în SUA şi numai 1% dintre ele vor fi vreodată elucidate. De la povestea unui criminal care-şi aminteşte din copilărie moartea surorii lui la folosirea masivă a probelor ADN pentru a găsi un ucigaş, detectivii găsesc indicii pentru a rezolva cazuri chiar şi de acum 30 de ani şi a-i aduce pe vinovaţi în faţa justiţiei.

Noua serie va prezenta în fiecare episod cazuri fascinante şi va surpinde experienţele detectivilor care le investighează. Aceştia vor retrăi evenimentele crimelor și vor dezvălui noi particularităţi care îi vor ajuta pe privitori să pătrundă în atmosfera serialului și să înțeleagă mai bine cum s-au produs aceste situaţii tragice. Bazându-se pe noutăţi tehnologice din domeniul medico-legal şi pe influenţa exercitată de canalele de social media,  „Arhivele crimei” prezintă atât modul în care sunt soluţionate cazurile, cât și sentimentul de împăcare pe care acest deznodământ îl aduce familiilor și prietenilor victimelor.

Serialul a fost creat de multipremiatul studio Blumhouse Television, care a realizat documentarul de succes „The Jinx”, şi de studio-ul independent de producţie AMPLE. De asemenea, este narat de actorul american Danny Glover, o prezență permanentă pe ecranul cinematografului, scenă şi la TV de mai bine de 25 de ani.

sursa

Edited by 3xteam, 22 April 2017 - 14:06.


#44
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
Noutățile lunii mai 2017 la  [ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/71/Crime_and_Investigation_logo.png/80px-Crime_and_Investigation_logo.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


[ https://4.bp.blogspot.com/-ZQOUVdUug0k/WQcTS6uzljI/AAAAAAAADtg/2qEqT2pySkcHXy5gD4Ss4GQF5Wvyqs2IACLcB/s1600/CTSB-SL%2B-%2BJOHN%2BCANNAN%2B-%2BPOSSIBLE%2BKILLER.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Povești șocante din Marea Britanie (sezonul al șaselea) NOU ȘI ÎN EXCLUSIVITATE
din 22 mai, lunea, de la 23:00

Serialul „Crime care au şocat Marea Britanie” ne spune poveştile câtorva dintre cele mai şocante şi cutremurătoare crime domestice. Coşmarul fiecărei familii este retrăit şi povestit în detaliu de către cei rămaşi în urmă – rude, prieteni, dar şi alţi oameni ale căror vieţi au fost influenţate de înfricoşătoarele evenimente, cum sunt poliţiştii şi reporterii implicaţi în fiecare caz. Sunt prezentate și părerile unor experţi precum detectivul-şef David Swindle, acum aflat la pensie, şi psihologul Emma Kenny. Sezonul 6 include cazul şocant al unui „copil de aur” care şi-a ucis mama şi i-a ascuns cadavrul sub o rulotă; cazul unui tată care şia atras cei doi fii, de 12 şi 9 ani, în pod şi apoi a dat foc la casă; şi cazul unei familii distruse de o crimă brutală.


[ https://2.bp.blogspot.com/-fbQTn4aejmw/WQcTfhvhGkI/AAAAAAAADtk/GeYi6iINf8k8V0qrFKbtPvmZ-QCZKm1RACLcB/s1600/i-266059_9.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Evadare din secta poligamă NOU ȘI ÎN EXCLUSIVITATE
din 20 mai, sâmbăta, de la 23:00

În mai, Crime + Investigation® prezintă serialul documentar original „Evadare din secta poligamă”, bazat pe drama a trei tinere femei care au scăpat dintr-o sectă poligamă, numită Clanul Kingston, cu doar câţiva ani în urmă. Acum, cele trei femei ajută alţi adulți şi copii să evadeze şi să se adapteze la viaţa din afara sectei. Difuzat sămbătă, la ora 22:00, „Evadare din secta poligamă” e în exclusivitate la CI®.

Născuți după gratii NOU ȘI ÎN EXCLUSIVITATE
din 13 mai, joia, de la 22:00

Aproape 75.000 de femei intră anual la închisoare în SUA şi circa 10% dintre acestea sunt însărcinate. Acest lucru înseamnă că 7.500 de copii se nasc anual după gratii în SUA, un număr uimitor de mare. În majoritatea cazurilor, copiii sunt despărţiţi de mamele lor imediat după naştere. Dar există câteva state în care, pentru binele copilului şi reducerea ratei recidivismului, deţinutele însărcinate îşi pot păstra copiii şi îi pot creşte în spatele gratiilor. În prezent, în SUA există opt astfel de programe experimentale în penitenciare, iar noi avem acces la unul dintre acestea. Penitenciarul de femei Indiana este o închisoare de maximă securitate care aplică programul „Wee Ones” în Blocul 7 al complexului penitenciar.


[ https://3.bp.blogspot.com/-aRduCb9qj5o/WQcTp2HBFGI/AAAAAAAADto/CbgXKfw7RnsRusYqUzeVDUEvWRi8PaaDACLcB/s1600/Coldcasefiles_S01_EP04.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


sursa

#45
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
Noutățile lunii mai 2017 la  [ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/71/Crime_and_Investigation_logo.png/80px-Crime_and_Investigation_logo.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Arhivele crimei PREMIERĂ ÎN CONTINUARE


joia, de la 23:00

În mai, la CI continuă în exclusivitate noul serial „Arhivele crimei”. Există peste 120.000 de cazuri clasate în SUA şi numai 1% dintre ele vor fi vreodată elucidate. Narat de faimosul actor Danny Glover, „Arhivele crimei” explorează captivantele cazuri considerate timp de ani de zile de nerezolvat şi poveştile detectivilor care le-au redeschis. Serialul a fost creat de acelaşi studio care a realizat succesul „The Jinx”. Fiecare episod îi urmăreşte pe detectivii şi pe rudele al căror devotament nestrămutat aduce dreptate pentru victimele crimelor, în loc ca dosarele celor dragi să se piardă în arhivele cazurilor clasate. De la povestea unui criminal care-şi aminteşte din copilărie moartea surorii lui, la folosirea masivă a probelor ADN pentru a găsi un ucigaş, detectivii găsesc indicii pentru a elucida cazuri chiar şi de acum 30 de ani şi a-i aduce pe vinovaţi în faţa justiţiei. În exclusivitate la CI.

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/MLnmjcS64xk?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

sursa

Edited by 3xteam, 01 May 2017 - 17:36.


#46
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,844
  • Înscris: 07.07.2009

[ https://i.imgur.com/MF35QyX.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] RECOMANDĂRILE LUNII IULIE 2017


Attached File  A0016951.JPG   122.72K   0 downloads

60 de zile după gratii: Atlanta (sezonul al treilea) NOU ȘI ÎN EXCLUSIVITATE
marțea, din 11 iulie, la ora 24:00


„60 de zile după gratii: Atlanta” pătrunde în penitenciarul Fulton din  Atlanta pentru un nou sezon exploziv într-una din cele mai periculoase închisori din SUA. Cu de cinci ori mai mulți deținuți decât în sezoanele anterioare, probleme grave cu drogurile, bande puternice și amenințarea continuă a violenței, voluntarii sunt aruncați și mai adânc în periculoasa lume de după gratii. Penitenciarul districtual Fulton, condus de gardianul-șef col. Mark C. Adger, e infestat de bande rivale, droguri și corupție. Aflând despre succesul răsunător al programelor din districtul Clark, din Indiana, colonelul Adger a hotărât să apeleze și el la ajutorul civililor nevinovați pentru a ajunge la sursa acestor probleme și a oferi o privire obiectivă asupra vieții din închisoarea pe care o conduce.

PROMO:

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/oZKqywzd3qU?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Attached File  KA_01_HomicideHunter_S05.jpeg   160.22K   2 downloads

Vânătorul de criminali (sezonul al cincilea) NOU ȘI ÎN EXCLUSIVITATE
lunea și joia, din 3 iulie, la ora 22:00


În iulie, numai la Crime + Investigation®, lt Joe Kenda și echipa sa de luptători contra crimei din Colorado Springs se întorc cu sezonul 5 din Vânătorul de criminali. Cel mai urmărit serial polițist reality din America îi urmărește pe Kenda și echipa lui, care au rezolvat peste 387 de cazuri de crimă. Cu o rată de succes de 92%, Kenda e cel mai bun detectiv de Omucideri. Veniți alături de el în timp ce ne prezintă câteva dintre cele mai dificile cazuri de crimă la care a lucrat împreună cu echipa sa. Explorați dedesubturile lumii interlope americane pe CI și aflați secretele activității unuia dintre cei mai buni detectivi de la Omucideri.

PROMO:

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/8DHlVSW4COc?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Attached File  i-266059_9.jpg   466.83K   2 downloads

Evadare din secta poligamă (sezonul al doilea) CONTINUĂ - NOU ȘI ÎN EXCLUSIVITATE
sâmbăta, din 8 iulie, la ora 23:00


Sezonul 2 din serialul original „Evadare din secta poligamă” începe în iulie la CI. Serialul prezintă dramatica activitate a trei tinere femei care au scăpat dintr-o sectă poligamă numită Clanul Kingston cu doar câțiva ani în urmă. Acum, cele trei femei ajută alți oameni, tinere, tineri și copii să scape și să se adapteze la viața din afara sectei. Difuzat sâmbăta la ora 23:00, „Evadare din secta poligamă” e în exclusivitate la CI.

PROMO:

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/gH4CARjOg3E?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Attached File  Primele 48 de ore_2.jpg   454.42K   3 downloads

Primele 48 de ore (sezonul 20) PREMIERĂ ÎN CONTINUARE
joia, din 29 iunie, la ora 23:00


În medicină, vorbim de „ora critică”. În investigațiile polițienești, vorbim de primele 48 de ore. Orice polițist vă va spune că, dacă nu are o pistă, un suspect sau o arestare în primele 48 de ore, șansele de rezolvare a cazului se reduc la jumătate. Serialul „Primele 48 de ore” îi urmărește pe detectivii specializați în omucideri în timpul acestor prime ore esențiale, în cursa pentru soluționarea diverselor crime. Urmăriți detectivii din câteva echipe de elită care se folosesc de indicii pentru a elucida noile cazuri - cu un cronometru care marchează trecerea inexorabilă a celor 48 de ore.

Sursa: https://zonadetelevi...rile-lunii.html

#47
LibertyHG

LibertyHG

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,284
  • Înscris: 13.03.2017
De ieri seară C+I nu mai merge pe AKTA Digital. E problemă la AKTA sau așa e la toți?

#48
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,844
  • Înscris: 07.07.2009
La UPC funcționează.

Attached File  crime.png   2.78MB   33 downloads

#49
Cristi_77

Cristi_77

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,523
  • Înscris: 10.03.2014
Din 11 septembrie, sezon nou (4 parcă) din ”Crime care au șocat Marea Britanie”.

#50
Cristi_77

Cristi_77

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,523
  • Înscris: 10.03.2014
Din 27 noiembrie începe sezonul 5 din ”Crime care au șocat Marea Britanie”, iar ”Primele 48 de ore” are episoade noi, în fiecare marți la 22:00. Luni la aceeași oră, o nouă producție originală Crime&Investigation, ”Jo Frost şi copiii ucigaşi din Marea Britanie” (cu redifuzare duminică la 22:00). Cam acestea ar fi, pe scurt, noutățile lunii noiembrie. Sper ca anul viitor, A+E Networks să lanseze și la noi H2 și de ce nu, la un moment dat, Crime&Investigation HD.

#51
Cristi_77

Cristi_77

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,523
  • Înscris: 10.03.2014
Duminica viitoare începe un program special dedicat sărbătorilor de iarnă: ”Crime de Crăciun”, momentan nu am informații suplimentare cu zilele în care va fi transmis fiecare program în parte.

Edited by Cristi_77, 22 November 2017 - 21:02.


#52
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
Poate ajunge si RDS la un acord cu cei care detin Crime & Investigation. Deocamdata pauza. La fel si pentru ID Xtra.

#53
LibertyHG

LibertyHG

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,284
  • Înscris: 13.03.2017
Luni, 8 ianuarie, de la 23:00, începe „Răpirea lui Elizabeth Smart”.

#54
Cristi_77

Cristi_77

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,523
  • Înscris: 10.03.2014
Duminică, 7 ianuarie (ora 23:00 parcă) debutează seria ”Crime în familie”. Acum, nu știu dacă sunt episoadele difuzate acum ceva timp și pe CBS Reality (parcă au fost 2 sezoane) ori e o producție originală a celor de la A+E Networks, rămâne de văzut. Momentan, alte noutăți pentru începutul anului viitor nu am văzut, cel puțin pe post. Mai multe detalii despre program găsiți aici. http://ro.crt-tv.com/program-tv/

Edited by Cristi_77, 29 December 2017 - 17:52.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate