Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Sfat achizitie MTB Devron Riddle

Problema mare cu parintii= nervi ...

switch microtik

Permis categoria B la 17 ani
 Sfaturi pentru pregatirea de eval...

Crapaturi placa

cum imi accesez dosarul electroni...

Momentul Aprilie 1964
 Sursa noua - zgomot ?

A fost lansat Ubuntu 24.04 LTS

Pareri apartament in zona Berceni?

Free streaming SkyShowtime de la ...
 Skoda Fabia 1.0 TSI (110 CP)- 19 ...

Mezina familiei, Merida BigNine

The Tattooist of Auschwitz (2024)

Se poate recupera numar de telefo...
 

Crime + Investigation.

- - - - -
  • Please log in to reply
104 replies to this topic

#73
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,880
  • Înscris: 28.11.2006
"Victimile"? :ciocan: Analfabeti rau astia de la care ai luat articolul.

#74
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,828
  • Înscris: 06.11.2018

Un serial documentar despre cazuri de otrăvire, pe Crime+Investigation


Attached File  Untitled-1024x569.png   593.35K   0 downloads

Postul TV Crime+Investigation va difuza un serial documentar despre cazuri de otrăvire din lume.

Se numește „Legături Otrăvitoare” și va avea premiera pe 21 octombrie. Se va difuza în fiecare miercuri, de la ora 22:00.

Sunt 13 episoade în total. În cadrul seriei se urmăresc unele dintre cele mai cunoscute cazuri de otrăviri din lume, atât din punct de vedere istoric, cât și din prisma proceselor psihologice aflate în spatele acestor crime.

În fiecare episod vor fi interviuri cu experți criminaliști și psihiatri și se vor analiza schemele de gândire ale unor criminali celebri, printre care și Lyda Southard, Nannie Doss și Graham Young.

De asemenea, pe parcursul seriei, vor fi dezvăluite metodele ingenioase și greu de detectat la care apelau criminalii, dar și efectele pe care substanțele administrate le-au avut de-a lungul timpului asupra victimelor lor.

Sursa: https://tinyurl.com/y6e2evlg

#75
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,828
  • Înscris: 06.11.2018

CRIME+INVESTIGATION: Recomandări din programele lunii decembrie


Televiziunea CRIME+INVESTIGATION a remis către hdsatelit.com câteva recomandări din programele lunii decembrie, detaliate mai jos.
Attached File  jodi.jpeg   19.77K   0 downloads
Jodi Arias: Secretele colegei de celulă (Titlul original Jodi Arias: Cell Mate Secrets) (1x60’)

Din 15 decembrie, în fiecare marți@21:00 CET

La șapte ani după ce a fost condamnată pentru crimă cu premeditare, apar noi informații tulburătoare despre Jodi Arias și despre uciderea fostului ei iubit, Travis Alexander, în timp ce fostele ei colege de celulă și cei mai apropiați confidenți fac mărturisiri zguduitoare despre timpul petrecut în spatele gratiilor alături de criminală. Într-un interviu exclusiv la dublu, Tracy Brown și Donavan Bering dezvăluie detalii și informații șocante pe care le-au auzit direct de la Arias, inclusiv o nouă teorie bombă despre noaptea în care Alexander a fost omorât cu sânge rece chiar de către iubita lui.
Attached File  filmat.jpeg   81.85K   0 downloads
Filmat la tribunal (titlul original Court Cam) Sezonul 3 (10x30’)

Din 18 decembrie, în fiecare vineri@22:00 CET

Serialul ”Filmat la tribunal” te conduce către cele mai dramatice momente din sălile de judecată din America. De la izbucniri înspăimântătoare la judecători furioși, această serie prezintă locul unde s-a întâmplat povestea din spatele poveștii. Găzduit de Dan Abrams, seria documentară va include, de asemenea, interviuri cu judecători, martori și victime pentru a spune adevărata poveste a crimei din spatele celor mai sălbatice și emoționante momente din instanță surprinse pe cameră.
Attached File  marea.jpeg   54.08K   0 downloads
Marea Britanie ucigașă cu Dermott Murnaghan (titlul original Killer Britain with Dermot Murnaghan)

În fiecare luni@22:00 CET

Găzduit și produs de unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști din Marea Britanie, Dermot Murnaghan, serialul explorează crime întâmplate pe teritoriul Marii Britanii pline cu intrigi, detectivi și povești îngrozitoare de omucideri și ură. În fiecare episod, Dermot Murnaghan evocă un caz despre care a scris sau pe care l-a investigat în detaliu. Cele cinci povești cu și despre crime sunt prezentate cu ajutorul imaginilor din arhivă și a interviurilor-cheie cu cei mai apropiați de caz, inclusiv mărturii ale membrilor familiei victimelor dar și a ofițerilor criminaliști care au ajuns pentru primele investigații de la fața locului.

Sursa: https://www.hdsateli...andari-din.html

#76
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,828
  • Înscris: 06.11.2018

Noutățile lunii martie la  Crime+Investigation


Vânătorul de Criminali – Sezonul 8 – Episoade noi. Joia, ora 23:00

Locotenentul Joe Kenda și echipa sa de criminaliști din Colorado Springs au rezolvat 387 de anchete de omucidere fără precedent, rezultând o rată de soluționare de 92%.

„Vânătorul de Criminali” ne duce în culise alături de unul dintre cei mai buni detectivi criminaliști din lume pentru a afla cum se rezolvă cu adevărat crimele.

Filmat la tribunal – Sezonul 3 – Episoade noi. Din 19 Martie | Vinerea la ora 22:00

Seria „Filmat la tribunal” realizează o analiză complexă a unora dintre cele mai emoționante momente din sălile de judecată, surprinse de camerele de supraveghere.

Producția găzduită de prezentatorul de televiziune american, Dan Abrams, include, de asemenea, interviuri cu judecători și mărturii ale victimelor implicate în cazurile prezentate, pentru a completa imaginea de ansamblu a fiecărei povești prezentate pe parcursul celui de-al doilea sezon al serialului documentar.

Supraviețuitorii. Din 19 Martie | vinerea de la ora 23:00

Această nouă serie, găzduită de jurnalistul american Gio Benitez, arată experiența de a fi victima unei infracțiuni bruște, din momentul în care cei atacați percep pentru prima dată pericolul, cu potențialele efecte de lungă durată.

Cu ajutorul înregistrărilor de pe camerele de supraveghere sau surprinse cu telefonul mobil surprinse în momentul săvârșirii crimei, seria urmărește persoane care își văd de viața de zi cu zi și care s-au confruntat cu o situație periculoasă, fiind forțate să ia o decizie rapidă pentru a se proteja pe ele sau familiile lor.

Pe lângă mărturii, filmările capturate în detaliu de sisteme de securitate, camere ascunse, telefoane mobile și camere de bord sunt evidențiate și analizate pentru a ajuta la înțelegerea evenimentelor care au avut loc.

Jurnalistul Gio Benitez stă de vorbă cu fiecare dintre supraviețuitori și reflectă asupra incidentelor.

Sursa: https://tinyurl.com/3xshumar

#77
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,828
  • Înscris: 06.11.2018

Recomandările lunii Mai la Crime+Investigation


Crime din gelozie (13x60’) la Crime+Investigation
Din 05 mai | Miercurea, ora 21:00


Gelozia este probabil cea mai distructivă emoție din creierul uman. Este principala cauză a omorurilor conjugale la nivel mondial și, deși legile și morala sunt un factor puternic de descurajare a impulsurilor ucigașe - atunci când gelozia preia controlul, rezultatele pot fi neprevizibile.

Seria prezintă poveștile unor oameni obișnuiți care ajung la un final fatal din cauza gelozie, reliefând întâmplările dramatice și impactul din viața victimelor și a familiilor. Simpla prezență a unui partener gelos la locul nepotrivit în momentul nepotrivit poate duce la acte violente cu consecințe oribile.

Întâlnire, căsătorie, crimă (13x60’)

Din 05 mai | Miercurea, ora 22:00

O serie exclusivă despre crime adevărate care prezintă cea mai comună formă de omucidere din lume - atunci când o persoană căsătorită își ucide partenerul, „Întâlnire, căsătorie, crimă” are o distribuție de personaje pe care le recunoaștem cu toții: surori și frați, cei mai buni prieteni, pețitori, copii, părinți, foști prieteni de la școală sau colegi de muncă.

Cazurile scot în evidență și varietatea motivelor care duc la crimă, de la lăcomie (crime comise pentru a încasa banii de pe urma asigurărilor), la gelozie (în urma descoperii unor aventuri conjugale) sau pur și simplu comoditatea.

Supraviețuitorii, cu Denise Welch (6x60’)
Premiera 31 Mai | Lunea, ora 21:00


Găzduită de bine-cunoscuta actriță Denise Welch, emisiunea analizează ce înseamnă să trăiești cu trauma de a îndura și de a supraviețui unor infracțiuni oribile și efortul incredibil și curajul necesare pentru a-ți reface viața ulterior.

De la o înjunghiere provocată de un străin la un diabolic atac cu acid până la o sesiune de tortură filmată care a durat trei ore sau un abuz care a durat mai bine de treisprezece ani, Denise Welch stă de vorbă cu victimele pentru a afla cum s-au simțit și ce au experimentat în fiecare stadiu al crimei, cum au găsit forța interioară de a supraviețui și de a-și înfrunta atacatorul la tribunal, precum și cum arată viața lor.

Seria prezintă și interviuri cu prietenii și familia supraviețuitorilor, precum și comentariul unui avocat penal.

Crime+Investigation® a fost lansat în România din 2013 și este prezent pe toate platformele majore de cablu din țară, inclusiv: Focus Sat, Next-Gen Communications, Orange, Telekom și Vodafone.

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=19120

#78
CostyNn96

CostyNn96

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,544
  • Înscris: 18.04.2018
Inca astept acest canal pe langa INVESTIGATION DISCOVERY la digi 😥😐

#79
CABLE MAN

CABLE MAN

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,857
  • Înscris: 11.01.2006
La anul si la multi ani!DiGI nu introduc  canale pe bani,ci doar gratis.
Sunt reteau tv de cablu a saracului.Mult si prost!

Edited by CABLE MAN, 23 May 2021 - 23:08.


#80
LibertyHG

LibertyHG

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,284
  • Înscris: 13.03.2017
A apărut un element nou de grafică, și anume numele și ora emisiunii „brand new” (în premieră).
De ceva vreme există un voice over pentru identul care arată ce emisiuni urmează. Voice over-ul zice o mică descriere a emisiunii.

Sincer, aștept cu nerăbdare varianta HD deși cei de la A+E zic că nu o au în plan...

Attached Files

  • Attached File  C+I.jpg   71.75K   44 downloads

Edited by LibertyHG, 14 June 2021 - 20:26.


#81
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,828
  • Înscris: 06.11.2018

Recomandările lunii august la Crime + Investigation. Trei idei de documentare pentru fanii genului


În luna august, la Crime+Investigation, urmăriți-i pe cei mai buni criminaliști ai Australiei în căutarea de noi posibile victime ale ucigașului de autostopiști', în seria Ivan Milat: Secrete îngropate, și aflați unul dintre cele mai bine păstrate secrete ale industriei navelor de croazieră cu un nou sezon din Ucigași în croazieră.

Secretele pușcăriașilor. Din 4 august | Miercurea, de la ora 23:00
Attached File  Cellmate_Secrets_1080x1420_FIN-974x1280.jpg   126.81K   0 downloads
„Secretele pușcăriașilor' oferă o perspectivă fără menajamente asupra unor crime adevărate. Fiecare episod prezintă un caz celebru cu noi detalii, secrete și mărturisiri făcute de cei care au fost cel mai aproape de condamnați în spatele gratiilor: colegii de celulă, concubinii din închisoare, gardienii sau prietenii prin corespondență.

Noi detalii și teorii despre cele mai notorii crime sunt dezvăluite odată cu expunerea scandalurilor sexuale, trădărilor sau a secretelor șocante. Episoadele vor urmări poveștile incredibile ale deținuților Casey Anthony, Susan Smith, Drew Peterson, Chris Watts, Joyce Mitchell și Shayna Hubers.

Ivan Milat: Secrete îngropate. Din 17 august | Marțea, ora 22:00
Attached File  IvanMilat-Poster-960x1280.jpg   228.04K   0 downloads
La un an după moartea celui mai cunoscut criminal în serie din Australia, Ivan Milat, într-o închisoare de maximă securitate, cei mai buni criminaliști ai Australiei vrea să demonstreze că acesta a făcut mai multe victime.

Cunoscut și ca „ucigașul de autostopiști', acesta a fost condamnat pe viață în 1996 pentru uciderea a șapte turiști și autostopiști. Moartea sa lasă alte câteva dispariții nesoluționate, în contextul în care anchetatorii au speculat că Milat are legătură cu mai multe crime raportate în zonă. Psihologul criminalistic Tim Watson-Munro și Dr Xanthe Mallett, antropolog judiciar și criminolog, vor descoperi dovezi convingătoare la 50 de ani de la moartea primei victime a lui Ivan Milat.

Ucigași în croazieră | Sezonul 2. Din 25 august | Miercurea, de la ora 22:00
Attached File  cruise-1-1600x900.jpg   114.34K   2 downloads
Serialul documentar „Ucigași în croaziere' revine la Crime+Investigation cu un nou sezon. Emisiunea dezvăluie unul dintre cele mai bine păstrate secrete ale industriei navelor de croazieră și anume că viața celui urcat la bordul unei astfel de nave de milioane de euro este în pericol din primul moment al îmbarcării.
Din 2011, peste 200 de călători, majoritatea femei, au dispărut fără urmă, lucru care a început să stârnească întrebări și să determine declanșarea unor anchete. În multe dintre cazuri, persoanele dispărute au fost declarate asasinate.

Unele crime au fost rezolvate oficial, fără a răspunde însă la toate întrebările care planează încă asupra lor, însă altele au fost tăinuite din motive greu de înțeles pentru persoanele apropiate.

Publicul Crime+Investigation va avea acces la modul în care anchetatorii și persoanele apropiate ale victimelor au scos la iveală noi probe sau au urmat diverse piste pentru a descoperi mobilul din spatele acestor crime misterioase.

„Ucigași în croaziere' le oferă telespectatorilor o relatare nemijlocită a luptelor cu care se confruntă familia și prietenii celor dispăruți sau asasinați și face o analiză aprofundată a fiecărui caz în parte alături de experți în domeniu. Serialul documentar include, de asemenea, reconstituiri dramatice ale evenimentelor.

Crime+Investigation® a fost lansat în România din 2013 și este prezent pe toate platformele majore de cablu din țară, inclusiv: Focus Sat, Next-Gen Communications, Orange, Telekom și Vodafone.

Sursa: https://tvmania.ro/r...ion-302044.html

#82
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,828
  • Înscris: 06.11.2018

Din ianuarie 2022 în programul TV la Crime+Investigation: episoade noi din „Criminali cu sânge-rece”, „Copii după gratii” și „Primele 48 de ore”


Televiziunea de documentare Crime+Investigation a anunțat noutățile din program pentru ianuarie 2022, printre care episoade noi din „Criminali cu sânge-rece”, „Copii după gratii” și „Primele 48 de ore”.

Prezentăm în continuare descrierea pe larg a programelor:

Criminali cu sânge-rece | Sezoanele 4 și 5

Din 3 ianuarie | De luni până vineri, de la 12:50

Pe întinsul teritoriu alb nord-american, în Alaska, oamenii dispar într-un ritm extrem de ridicat. Este locul în care, dacă vrei, te poți îndepărta de orice, unde poți trăi la limita subzistenței și unde rămâi ascuns dar în același timp, la vedere. Pentru un criminal, acest teritoriu vast este acoperirea perfectă pentru a comite crima perfectă.

Prezentat din perspectiva membrilor familiei, a anchetatorilor și, uneori, a răpitorilor lor, seria „Criminali cu sânge-rece” spune poveștile victimelor unor crime violente care luptă să supraviețuiască vicisitudinilor naturii și a brutalității omului.

Copii după gratii: sentință pe viață sau eliberare condiționată | Sezonul 2

Din 4 ianuarie | Marțea, ora 23:00

În SUA, mii de deținuți ispășesc condamnări pe viață, fără eliberare condiționată, pentru infracțiuni comise când erau minori, dar sentințele le-ar putea fi reanalizate în urma unei hotărâri recente a Curții Supreme a Statelor Unite ale Americii conform căreia termenele de viață obligatorii fără posibilitatea de eliberare a minorilor reprezintă o încălcare a celui de-al optulea amendament.

Acest documentar serial aduce în prim plan poveștile a opt tineri condamnați care speră să își recapete libertatea în urma rejudecării cazurilor lor. Emisiunea prezintă crimele comise, precum și noile dovezi care au ieșit la lumină și desfășurarea procesului de rejudecare.

Fiecare episod prezintă mărturiile exclusive ale tinerilor condamnați, precum și opiniile psihologilor criminaliști și ale oamenilor legii.

Primele 48 de ore | Sezonul 24, Prima parte

  Din 27 ianuarie | Joia, ora 22:00
În medicină este numită „ora critică”. În anchetele penale, vorbim despre „primele 48 de ore”. Întrebați orice detectiv – absolut toți vă vor spune că, dacă nu au o pistă, un suspect sau o arestare în 48 de ore de la producerea evenimentului, șansele lor de a rezolva cazul sunt reduse la jumătate.

Cu o grafică stilizată care seamănă mai degrabă cu o dramă TV decât cu un reality show, seria urmărește detectivii criminaliști în aceste ore critice, luptându-se cu timpul pentru a rezolva cazurile. Fiecare episod îi prezintă timp de o oră pe unii dintre cei mai buni detectivi criminaliști, pe măsură ce urmăresc cazuri complicate, în ritm alert, ce se intensifică din ce în ce mai mult odată cu trecerea celor 48 de ore critice.

Crime+Investigation® dezvăluie lumea complexă a crimelor, purtând telespectatorii într-o călătorie în căutarea adevărului, dreptății și a unei mai bune înțelegeri a comportamentului unui ucigaș.

Fiecare călătorie este personală și emoțională, fiind completată de poveștile anchetatorilor, experților și a victimelor și apropiaților acestora. Crime+Investigation® are o distribuție la nivel internațional în peste 50 de milioane de case în 18 limbi.

Crime+Investigation® s-a lansat în România în 2013 și se distribuie pe toate platformele majore de cablu din țară inclusiv: Focus Sat, Next-Gen Communications, Orange, Telekom și Vodafone, cu excepția semnificativă Digi / RCS & RDS.

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=19768

#83
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,828
  • Înscris: 06.11.2018

Din programul TV al lunii martie la Crime+Investigation. Care sunt premierele


Crime+Investigation difuzează în martie programe cu unii dintre cei mai buni detectivi criminaliști ce încearcă să rezolve cazuri complicate în noi episoade din „Primele 48 de ore: Minute Critice”, poveștile eroice și îngrozitoare în „Am supraviețuit unui ucigaș în serie” și detalii despre criminalul în serie Dennis Rader, în serialul documentar „BTK: Confesiunile unui criminal în serie”.

Primele 48 de ore | Sezonul 24, Partea a doua

Din 17 martie | Joia, ora 23:00

În medicină este numită „ora critică”. În anchetele penale, vorbim despre „primele 48 de ore”. Întrebați orice detectiv – absolut toți vă vor spune că, dacă nu au o pistă, un suspect sau o arestare în 48 de ore de la producerea evenimentului, șansele lor de a rezolva cazul sunt reduse la jumătate.

Cu o grafică stilizată care seamănă mai degrabă cu o dramă TV decât cu un reality show, seria urmărește detectivii criminaliști în aceste ore critice, luptându-se cu timpul pentru a rezolva cazurile. Fiecare episod îi prezintă timp de o oră pe unii dintre cei mai buni detectivi criminaliști, pe măsură ce urmăresc cazuri complicate, în ritm alert, ce se intensifică din ce în ce mai mult odată cu trecerea celor 48 de ore critice.

Am supraviețuit unui ucigaș în serie

Din 25 martie | Vinerea, ora 23:00

„Am supraviețuit unui ucigaș în serie” documentează poveștile eroice și îngrozitoare ale unora dintre supraviețuitorii ucigașilor în serie.

Spusă din punctul de vedere al supraviețuitorilor, seria evidențiază puterea și perseverența oamenilor obișnuiți care întâlnesc și depășesc răul pur.

Telespectatorii vor descoperi poveștile criminalilor printre care Andrew Urdiales, Richard Beasley („Ucigașul de pe Craigslist”), Angel Resendiz („Asasinul de pe calea ferată”) și David Parker Ray.

BTK: Confesiunile unui criminal în serie

Din 15 martie, Marțea, ora 23:00

„BTK: Confesiunile unui criminal în serie” examinează crimele oribile și încearcă să pătrundă în mintea celebrului criminal în serie Dennis Rader, care în prezent ispășește 10 condamnări consecutive pe viață în închisoarea El Dorado.

Dr. Katherine Ramsland, autoare și profesor de psihologie medico-legală, a ținut o corespondență cu Rader pe parcursul unui deceniu. Aceasta împărtășește detalii intime despre trecutul lui Rader și despre crimele sale îngrozitoare, oferind în același timp informații criminaliștilor și forțele de ordine pentru a-și îmbunătăți procesul de depistare și, eventual, pentru a-i descuraja pe infractorii extrem de violenți.

Acest documentar scoate la lumină viața dublă dusă de Dennis Rader, atât ca cetățean model, cât și ca ucigaș fără inimă. Ramsland investighează evoluția lui Rader dintr-un simplu băiat american într-un monstru american care a făcut ravagii în Wichita, Kansas, și care a rămas necapturat timp de treizeci de ani.
Prin conversații telefonice exclusive cu însuși Rader, noi dovezi prezentate în premieră, interviuri și mărturii surprinzătoare, precum și cu acces la desenele și jurnalele codificate ale lui Rader, toate acestea însoțite de expertiza lui Katherine Ramsland, telespectatorii vor afla cine este omul din spatele acronimului BTK (“Bind, Torture, Kill” / „leagă, torturează, ucide”), vor afla adevărul din spatele titlurilor de prima pagină și li se va dezvălui o parte din secretele pe care Rader încă le mai păstrează.

Crime+Investigation aparție A+E Networks, alături de televiziunea-fanion a grupului, History Channel.

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=19886

#84
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,828
  • Înscris: 06.11.2018

Recomandările lunii iulie la Crime+Investigation


Televiziunea Crime+Investigation a anunțat recomandările din programul lunii iulie, printre care o serie despre erorile judiciare din Marea Britanie, munca medicilor legiști în rezolvarea crimelor și o serie exclusivă care prezintă cea mai comună formă de omucidere din lume - atunci când o persoană căsătorită își ucide partenerul.

Prezentăm în continuare serialele cele mai importante a căror premieră a fost anunțată de Crime+Investigation pentru luna iulie:

Injustiție britanică

Premiera luni, 25 iulie, ora 23:00

Jurnalistul de investigație Raphael Rowe explorează unele dintre cele mai șocante erori judiciare și condamnări pe nedrept din istoria recentă a Marii Britanii. În acest serial de neratat despre crime adevărate, Rowe, care a petrecut 12 ani în închisoare pentru o crimă pe care nu a comis-o, analizează două cazuri șocante care au dus oameni nevinovați în spatele gratiilor.

Rowe îi întâlnește pe cei afectați de erorile judiciare și îi conduce pe telespectatori într-o călătorie intimă și revelatoare, explorând investigațiile care au distrus viețile celor acuzați pe nedrept și dezvăluind eșecurile repetate din cadrul sistemului de justiție penală britanic.

În 1988, Raphael Rowe a fost arestat pentru crimă, fiind unul dintre cei „Trei de pe M25”. A fost condamnat la închisoare pe viață, dar, după lungi apeluri, a fost achitat și eliberat zece ani mai târziu, condamnarea sa fiind anulată.

Secretele de la morgă | Sezonul 2

Din 27 iulie, miercurea, de la ora 23:00

„Secretele de la morgă” explorează cazuri importante de crimă din perspectiva medicului legist, care lucrează alături de detectivii de la omucideri pentru a face dreptate victimelor și familiilor acestora. Cadavrul unei victime spune o poveste ascunsă, iar acești experți post-mortem ajută la rezolvarea crimelor prin deslușirea misterului din interior spre exterior. De la observațiile inițiale de la locul crimei până la autopsie și dincolo de aceasta, aceste episoade intră în profunzime pentru a dezlega puzzle-uri fascinante ale crimelor.

Întâlnire, căsătorie, crimă | Sezonul 2

Din 10 iulie | Duminica, ora 23:00

O serie exclusivă despre crime adevărate care prezintă cea mai comună formă de omucidere din lume - atunci când o persoană căsătorită își ucide partenerul. „Întâlnire, căsătorie, crimă” are o distribuție de personaje pe care le recunoaștem cu toții: surori și frați, cei mai buni prieteni, pețitori, copii, părinți, foști prieteni de la școală sau colegi de muncă.

Cazurile scot în evidență și varietatea motivelor care duc la crimă, de la lăcomie (crime comise pentru a încasa banii de pe urma asigurărilor), la gelozie (în urma descoperii unor aventuri conjugale) sau pur și simplu comoditatea.

Crime+Investigation® dezvăluie lumea complexă a crimelor, purtând telespectatorii într-o călătorie în căutarea adevărului, dreptății și a unei mai bune înțelegeri a comportamentului unui ucigaș.

Fiecare călătorie este personală și emoțională, fiind completată de poveștile anchetatorilor, experților și a victimelor și apropiaților acestora.
Crime+Investigation® este disponibil la nivel internațional în peste 50 de milioane de locații și difuzat în 18 limbi.

Crime+Investigation® a fost lansată în România în 2013 și este prezentă pe mai multe platforme de cablu din țară, inclusiv: Focus Sat, Next-Gen Communications, Orange și Vodafone.

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=20103

#85
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,828
  • Înscris: 06.11.2018

Recomandările lunii august la Crime+Investigation


Crime+Investigation difuzează în august noi episoade ale seriei „Filmat la tribunal”, prezentată de jurnalistul Dan Abrams, cazuri importante de crimă prezentate din perspectiva medicului legist în „Secretele de la morgă” și noi episoade din seria despre crimele din micile orașe ale Americii - „Oraș Criminal”.

Filmat la tribunal - Sezonul 4A

Din 5 august | Vinerea, ora 23:00

Seria „Filmat la tribunal” realizează o analiză complexă a unora dintre cele mai emoționante momente din sălile de judecată, surprinse de camerele de supraveghere. Astfel, publicul va putea asista la momente tensionate, care includ reacții neașteptate ale unor judecători furioși, confruntări directe iscate în timpul procesului sau chiar încercări de evadare ale unor acuzați.

Producția găzduită de prezentatorul de televiziune american Dan Abrams include, de asemenea, interviuri cu judecători și mărturii ale victimelor implicate în cazurile prezentate, pentru a completa imaginea de ansamblu a fiecărei povești prezentate pe parcursul celui de-al doilea sezon al serialului documentar.

Oraș Criminal

Premiera duminică, 21 august, ora 22:00

Seria explorează modul în care crima afectează comunitățile din micile orașe ale Americii. În fiecare episod sunt scoate la iveală viețile oamenilor simpli și circumstanțele în care aceștia ajung victime, subliniind și prezentând în același timp motivele făptașilor. Prin reconstituiri dramatice ale evenimentelor, seria îi transpune pe telespectatori la locul crimei.

Secretele de la morgă | Sezonul 2

Miercuri, de la ora 23:00

https://www.dropbox....oBW1w_xdUa?dl=0
„Secretele de la morgă” explorează cazuri importante de crimă din perspectiva medicului legist, care lucrează alături de detectivii de la omucideri pentru a face dreptate victimelor și familiilor acestora. Cadavrul unei victime spune o poveste ascunsă, iar acești experți post-mortem ajută la rezolvarea crimelor prin deslușirea misterului din interior spre exterior. De la observațiile inițiale de la locul crimei până la autopsie și dincolo de aceasta, aceste episoade intră în profunzime pentru a dezlega puzzle-uri fascinante ale crimelor.

Crime+Investigation® dezvăluie lumea complexă a crimelor, purtând telespectatorii într-o călătorie în căutarea adevărului, dreptății și a unei mai bune înțelegeri a comportamentului unui ucigaș.

Fiecare călătorie este personală și emoțională, fiind completată de poveștile anchetatorilor, experților și a victimelor și apropiaților acestora.
Crime+Investigation® este disponibil la nivel internațional în peste 50 de milioane de locații și difuzat în 18 limbi.

Crime+Investigation® a fost lansat în România în 2013 și este prezent pe toate platformele majore de cablu din țară, inclusiv: Focus Sat, Next-Gen Communications, Orange și Vodafone.

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=20159

#86
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,828
  • Înscris: 06.11.2018

Recomandările lunii septembrie la Crime+Investigation


Televiziunea Crime+Investigation a anunțat premierele lunii septembrie printre care "Anunță-mă când ajungi acasă", "Motiv pentru crimă", "Orașul Crimelor" - Sezonul 1 și "Cazuri clasate" - Sezonul 2B.

Prezentăm în continuare descrierea seriilor:

"Anunță-mă când ajungi acasă"

Premiera sâmbătă, 3 septembrie, ora 23:00

Titlul original: #TextMeWhenYouGetHome

https://www.dropbox....HwBNXteWBcaOsMa

Hashtag-ul #TextMeWhenYouGetHome („Anunță-mă când ajungi acasă”) a stârnit o conversație globală despre vulnerabilitatea și nesiguranța pe care o simt femeile atunci când sunt singure în locuri publice. Această nouă serie prezintă poveștile femeilor care au fost răpite, rănite și chiar ucise de o persoană întâlnită în locuri publice.

În fiecare episod, poveștile lor sunt spuse prin interviuri emoționante, însoțite de reconstituiri ale evenimentelor, transcrieri ale convorbirilor telefonice și alte „urme” digitale lăsate în urmă de victime, folosite ulterior de anchetatori pentru a rezolva cazul. În mai multe episoade, femeile care au supraviețuit atacului agresorilor au ales să vorbească public despre experiențele lor.

"Motiv pentru crimă"
Titlul original: Motive To Murder
Premiera 5 septembrie, de luni până vineri, de la ora 21:00
https://www.dropbox....yN0hJploba?dl=0
Când un distins medic al Marinei SUA și soția sa sunt înjunghiați în casa lor din San Diego, poliția pornește în căutarea unui ucigaș brutal. Când un bunic iubit dispare în zona rurală a statului Utah, un simplu caz de dispariție devine o crimă complexă de răpire și o crimă șocantă. Iar atunci când în spitale din New Jersey și Pennsylvania pacienții mor în mod misterios, se răspândește un zvon conform căruia aceasta este mâna unui ucigaș în serie.

Seria „Motiv pentru crimă” face o analiză psihologică a cazurilor de crimă care au ținut prima pagină a ziarelor din întreaga lume: de la crime pasionale și criminali în serie la crime de ocazie și împușcături în masă.

"Orașul Crimelor" - Sezonul 1
Titlul original: Murdertown
Premiera 5 septembrie, lunea, de la ora 23:00

dropbox.com/sh/r3ueeeqrpxtwyh4/AABbJgTJRi_6LBVEPtJXFs_sa?dl=0

Actrița și prezentatoarea Katherine Kelly (Happy Valley; Secrete oficiale) prezintă unele dintre cele mai șocante crime din Marea Britanie, făcând o analiză complexă a impactului crimei asupra comunităților locale.

Seria documentară reconstruiește pas cu pas rezolvarea crimelor, prezentată din punctul de vedere al celor imediat afectați, prietenii și rudele victimelor, uneori chiar cei puși sub acuzare.

În fiecare episod Katherine Kelly călătorește în orașele și comunitățile locale unde au avut loc crimele pentru a expune poveștile tragice și modul în care viețile și locurile sunt afectate de crimele șocante.

"Cazuri clasate" | Sezonul 2B
Titlul original: Cold Case Files
Premiera joi 22 septembrie, ora 23:00
dropbox.com/sh/musj99bp1d1suk4/AACFl3nrDybDcRa12SS_l5-pa?dl=0
Prezentată de jurnalistul american Bill Kurtis, seria prezintă reexaminarea crimelor rămase de mult timp nerezolvate. Cu ajutorul tehnologiei criminalistice și a noilor dovezi, polițiștii și detectivii încearcă să dezlege cazurile și să clarifice întrebările fără răspuns.

De la amintirile din copilărie ale unui criminal despre moartea surorii sale până la utilizarea testelor ADN în masă pentru a găsi făptașul unei crime, acești detectivi găsesc noi indicii pentru a rezolva crime vechi de zeci de ani, aducându-i pe vinovați în fața justiției.

Fiecare poveste este adusă la viață prin dramatizări cinematografice și relatări la persoana întâi de la detectivii și apropiații care au trăit experiențele îngrozitoare.

Crime+Investigation® face parte din portofoliul A+E NETWORKS și dezvăluie lumea complexă a crimelor, purtând telespectatorii într-o călătorie în căutarea adevărului, dreptății și a unei mai bune înțelegeri a comportamentului unui ucigaș.

Fiecare călătorie este personală și emoțională, fiind completată de poveștile anchetatorilor, experților și a victimelor și apropiaților acestora. Crime+Investigation® este disponibil la nivel internațional în peste 50 de milioane de locații și difuzat în 18 limbi.

Crime+Investigation® s-a lansat în România în 2013 și se distribuie în prezent pe toate platformele majore de cablu din țară cu excepția Digi: Focus Sat, Next-Gen Communications, Orange și Vodafone.

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=20224

#87
CostyNn96

CostyNn96

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,544
  • Înscris: 18.04.2018
astia de la digi chiar sunt cu......hai ca am inteles , investigation discovery NU, dar nici macar asta Crime+Invest???? in afara de digi cred ca toti operatorii au macar unul din aceste 2 canale in grila, fie ca vb de id sau ci...la digi pauza lunga si deasa, desi in 2009 cand s a lansat in Romania id a fost primul operator care la introdus in grila...

#88
_Gaby_

_Gaby_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,071
  • Înscris: 15.11.2021
Crime+ Investigation Channel va primi feed local.  

<<Vedem entuziasmul pe care atât telespectatorii noștri, cât și partenerii noștri de piață îl au pentru brandul și programele noastre. Ambiția noastră este să continuăm să spunem povești locale pe History Channel ș𝗶 𝘀ă 𝗹𝗮𝗻𝘀ă𝗺 𝘂𝗻 𝗳𝗲𝗲𝗱 𝗹𝗼𝗰𝗮𝗹𝗶𝘇𝗮𝘁 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗖𝗿𝗶𝗺𝗲+𝗜𝗻𝘃𝗲𝘀𝘁𝗶𝗴𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻, televiziunea noastră axată pe documentare true crime”.>>

Sursa: https://www.paginade...hannel-20843476

#89
jytouip

jytouip

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 690
  • Înscris: 18.07.2019
Probabil vor sa bage reclame pe el

#90
TheSignMetro64

TheSignMetro64

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 897
  • Înscris: 07.09.2018
Il așteptăm la RCS.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate