Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Cum ați ajuns sa lucrați in domen...

Wifi-conectat dar fara internet

Recomandare service aer condițion...
 Trenuri MD in Spania

Care a fost cea mai lunga calator...

Statie de dedurizare

Cum deschid un folder de la un bu...
 Sameday schimba easybox-ul selectat

Motoras pompa acvariu

Am nevoie de parerea voastra pent...

Poti sa iei somaj cu depozite ban...
 Analiza tehnica

Sumele impuse la stat se regasesc...

Sfat secțiune lemn acoperi&#...

Electronica pentru copii
 

Cum vă merge net-ul Vodafone, Partea a II-a.

* * * * - 3 votes
  • Please log in to reply
15619 replies to this topic

#919
cut3ryan

cut3ryan

    Pro FM <3

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,597
  • Înscris: 04.04.2008
Pai cu bricheta au verificat :)))) daia  si focul...

#920
tdan08

tdan08

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,235
  • Înscris: 06.12.2006
Mda. Nu stiu ce sa zic. Eu la 12 am trecut pe strada aia care este la 100 de metri de serviciul meu si erau 3 masini de pompieri, vreo 5 de la gaze, 2 smurduri, 3 masini de politie si circulatia era restrictionata. Nu am stat sa vad mai bine ca nu sunt genul gura casca. Dar am ramas impresionat de 'trupele' de la toate institutiile de urgență si am presupus ca s-a intamplat ceva grav. In fine. Poate erau veniti pentru o scurgere de gaze si ulterior a luat foc.

#921
Neaceasca85

Neaceasca85

    Forumist din Slatina, Olt

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 82,489
  • Înscris: 14.10.2008
0311001000 oricum merge aiurea, dupa ce ca se aude tare si cam distorsionat acel robot cu Bine ai venit la UPC, in timpul zilei cand e mai aglomerata linia, se aude un mic pocnet si robotul intra cu delay de 5 secunde, auzindu-se si mai tare si mai distorsionat, overdrive de-a dreptul.Posted Image

La RDS sunt 2 Call Centere, cel pentru rezidential te intampina cu o voce ce spune tare si apasat, cel pentru business are o voce care vorbeste si repede si cam in soapta. La RTC se aude si tare si clar, fara distorsiunea UPC-ului dar cu un ecou de camera inexistent la ceilalti.

In iarna trecuta cand a fost incendiu la metrou de a ars tot fibra UPC, am prins caderea Call Centerului, nu pornea deloc, deconecta si ton de ocupat.

#922
vespalen1

vespalen1

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 37
  • Înscris: 15.04.2013
Si-a revenit?

#923
tdan08

tdan08

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,235
  • Înscris: 06.12.2006
da. acum e ok.

#924
grinci

grinci

    Bang the bass, turn up the treble

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,225
  • Înscris: 10.09.2013
Daca repet testul iese mai mult sau mai putin. Nu e o viteza constanta sau cu o plaja mica de oscilatie

[ http://www.speedtest.net/result/3150570355.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]FP200

#925
feribalint

feribalint

    Il Consigliere

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,235
  • Înscris: 24.05.2010
Și pe site UPC cum îți iese testul?

#926
grinci

grinci

    Bang the bass, turn up the treble

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,225
  • Înscris: 10.09.2013
Depinde de moment. Iese si 200, dupa 2 secunde iese 160,140, 170... Variaza. Asta seara ca ziua e mai tot timpul maxim. Dupa 17 incep fluctuatiile. De sunat nu mai sun ca problema e semnalata pe toate canalele. Probabil nu se poate face nimic.

Edited by grinci, 07 December 2013 - 19:26.


#927
tdan08

tdan08

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,235
  • Înscris: 06.12.2006
Acum incep sa simt si eu dezavantajul uploadului mic. Pana acum nu aveam nevoie de upload. Dar recent mi-am facut cont pe google drive sa stochez fisiere personale in cloud. Am inceput sa uploadez pozele acolo. Si atunci m-am lovit de viteza de melc de la upload. Si acum ma gandeam ca astia de la upc sunt cam idioti. In conditiile in care aplicatiile de tip cloud se inmultesc si devin din ce in ce mai prezente pe deviceurile utilizatorilor, cat de prost sau indiferent fata de clienti, poti fi sa pastrezi o viteza de upload de 6 mbps si sa mai si spui ca satisface cerinta pietei dupa studiile facute de compania ta. Acum recomand rdsul din toate punctele de vedere.

#928
feribalint

feribalint

    Il Consigliere

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,235
  • Înscris: 24.05.2010

View Postgrinci, on 07 decembrie 2013 - 19:25, said:

Depinde de moment. Iese si 200, dupa 2 secunde iese 160,140, 170... Variaza. Asta seara ca ziua e mai tot timpul maxim. Dupa 17 incep fluctuatiile. De sunat nu mai sun ca problema e semnalata pe toate canalele. Probabil nu se poate face nimic.
Mie pe site UPC imi iese tot timpul 200Mbps,in schimb pe speedtest ajung doar la 170-180Mbps. La torente la fel merge in viteza contractata,aici mai depinde si de torente....nu la toate merge la viteza maxima.

View Posttdan08, on 07 decembrie 2013 - 19:32, said:

Acum incep sa simt si eu dezavantajul uploadului mic. Pana acum nu aveam nevoie de upload. Dar recent mi-am facut cont pe google drive sa stochez fisiere personale in cloud. Am inceput sa uploadez pozele acolo. Si atunci m-am lovit de viteza de melc de la upload. Si acum ma gandeam ca astia de la upc sunt cam idioti. In conditiile in care aplicatiile de tip cloud se inmultesc si devin din ce in ce mai prezente pe deviceurile utilizatorilor, cat de prost sau indiferent fata de clienti, poti fi sa pastrezi o viteza de upload de 6 mbps si sa mai si spui ca satisface cerinta pietei dupa studiile facute de compania ta. Acum recomand rdsul din toate punctele de vedere.
Inseamna ca nu ai vazut abonamente de net in afara tarii...... Nu spun ca nu ar trebui upload mai mare,dar momentan asta este, trebuie sa ne multumim cu ce avem. In orice caz pe extern nu stam rau, concurenta sta bine pe metro...cum iese afara deja se schimba situatia....

Edited by feribalint, 07 December 2013 - 19:39.


#929
dacotec

dacotec

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,297
  • Înscris: 13.12.2007
Incerc sa intru pe adresa routerului Cisco-192.168.0.1 sa-l configurez pe un anume canal dar pagina nu se deschide.Mai sunt si alte adrese la aceste routere de la CISCO?

#930
w21

w21

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,142
  • Înscris: 04.04.2008

View Postferibalint, on 07 decembrie 2013 - 19:38, said:

In orice caz pe extern nu stam rau, concurenta sta bine pe metro...cum iese afara deja se schimba situatia....

Nu zau? Posted Image

Sper sa nu primesc report, dar nu e frumos sa vorbim fara sa cunoastem doar pentru ca trebuie scos curat operatorul favorit din orice situatie (doar discutia era despre upload).

Nu il mai pun si pe ala cu 400 pe NY, ca sa nu ma suspende. Si testele sunt facute seara, cand reteaua de suflet gafaie si pe metro.

Edited by w21, 07 December 2013 - 19:59.


#931
tdan08

tdan08

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,235
  • Înscris: 06.12.2006
Abonamentele din afara de la upc sau rds? Cu ce ma incalzesc pe mine abonamentele de afara? Pe mine ma intereseaza ce este in tara ca aici trăiesc. Nu ma incanta cu nimic daca pretul la benzina este mai mare sau mai mic afara. Benzina o iau din romania. Si cu fraza 'trebuie sa ma multumesc cu ce avem' nu ma defineste. In viata mea, daca ma multumeam cu ce aveam, nu mai evoluam deloc si nu ajungeam sa obtin unele lucruri. Am vazut si vitezele de pe extern de la rds pe topicul rds. Aici esti subiectiv.  Oricum ai da-o nu se compara deloc cu viteza upcului care este mica spre foarte mica. Norocul upc-ului este ca in zona mea nu este rds. Upcul este singurul. Dar nu mai e mult si apare si rdsul. Se pare ca rdsul 'nu se multumeste cu ce are' :)

Edited by tdan08, 07 December 2013 - 19:54.


#932
grinci

grinci

    Bang the bass, turn up the treble

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,225
  • Înscris: 10.09.2013

View Postferibalint, on 07 decembrie 2013 - 19:38, said:

concurenta sta bine pe metro...cum iese afara deja se schimba situatia....

Se prind 300 - 400 - 500Mbps si mai bine cu multe servere din Europa la RDS.

Edited by grinci, 07 December 2013 - 19:57.


#933
654321

654321

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,817
  • Înscris: 12.03.2007

View Postdacotec, on 07 decembrie 2013 - 19:47, said:

Incerc sa intru pe adresa routerului Cisco-192.168.0.1 sa-l configurez pe un anume canal dar pagina nu se deschide.Mai sunt si alte adrese la aceste routere de la CISCO?
Deschide cmd, scrie acolo ipconfig /all si apasa enter
Deruleaza in lista si cauta DHCP Server
Adresa care apare acolo e adresa routerului

Edited by 654321, 07 December 2013 - 20:04.


#934
tdan08

tdan08

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,235
  • Înscris: 06.12.2006
Noi vorbeam de upload aici. Nu de download.  Oricum si uploadul la rds este net superior celui de la upc.... chiar si pe extern.

Edited by tdan08, 07 December 2013 - 20:03.


#935
Neaceasca85

Neaceasca85

    Forumist din Slatina, Olt

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 82,489
  • Înscris: 14.10.2008
In maxim 1 an va baga si UPC Romania un 20 de upload acolo, daca raman fixati pe 6, chiar sunt idioti sau sefa e doar blonda. Posted Image

#936
feribalint

feribalint

    Il Consigliere

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,235
  • Înscris: 24.05.2010
Exact ;)
Pt mine cloud este doar un fel de backup.Si crede-ma am Dropbox,Drive,Box,Skydrive si Jottacloud. Nu am zis ca nu vreau upload mai mare,dar trebuie sa ma multumesc momentan cu ce am. Am RDS la poarta dar din cauza atitudinii angajatiilor RDS(de aici) nu vreau sa am de a face cu ei.In privinta netului de la concurenta nu peste tot merge bine. Finul meu care sta la 2 case mine are netul de 1GB....care din pacate gafaie doar cu 300-400 Mbps. Si le are atat cu calculatoarele cat si retelistica.Din pacate asta este situatia cu toate ca deja au fost 2 echipe la el.Nimeni nu este perfect.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

3 user(s) are reading this topic

2 members, 1 guests, 0 anonymous users

hjjhhjh3232323565, NikoroB

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate