Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
sarea la sac

Volkswagen Jetta (Sfat / Pareri)

Recomandare caști pentru inot

imprimante Altex
 Cazier judiciar online

Banane

Robot pornire auto

vanzare auto PF catre PJ - la dis...
 Tensiune instabila generator Panzer

Identificare tip conector auto

Cronica carcotașilor vindea ...

eroare declaratie 100
 Dilema spalare masina iarna

Rovinieta - pot plati pana la ora...

Rack gantere

Tester ștergere eroare Renau...
 

Cum vă merge net-ul Vodafone, Partea a II-a.

* * * * - 3 votes
  • Please log in to reply
15646 replies to this topic

#901
tdan08

tdan08

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,246
  • Înscris: 06.12.2006

View Post654321, on 03 decembrie 2013 - 23:31, said:

Pai si de unde stii ca RDS nu limiteaza traficul spre UPC?

Pies: Testele se fac in reteaua ISP-ului tau.

pai din cate stiam eu rds-ul chiar limiteaza testele de pe upc. multi au zis-o.
eu nu fac niciun test pe rds ca nu este relevant deloc. viteza care o am pe serverul upc este cea reala. cand descarc torente numai in 200 sta. iar testele pe alte servere tot in jur de 200 sunt.

Attached Files


Edited by tdan08, 04 December 2013 - 00:11.


#902
dacotec

dacotec

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,297
  • Înscris: 13.12.2007
Azi s-a inlocuit celebrul TC7200 cu un Cisco..fara anten externe, ideea e ca acolo unde aveam 47 mbps acum am 43 si unde aveam 2mbps acum am 30!Deci, se poate!In scimb a picat netul complet de doua ori intr-o ora, routerul nou isi aprinse singur toate beculetele brusc si apoi ciuciu net.A tinut-o asa cam doua minute si apoi a mers iar corect.

#903
tdan08

tdan08

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,246
  • Înscris: 06.12.2006
cand aveam cisco 3925 se intampla uneori sa se blocheze cand descarcam cu viteza maxima in special torente (120 mbps pe vremea aia). dupa ce il restartam isi revenea. dupa ce am trecut la tgw870 si abonamentul de 200 mbps acasta problema nu am mai avut-o.
oricum, eu consider ca pe partea de wireless echipamentele oferite de upc sunt varza. cine are o casa cu o suprafata mai mare si mai vrea net si in curte nu prea are ce face cu routerele oferite de upc. cel mai bine, daca exista posibilitatea, este bine sa se faca o investitie in jur de 500 lei si sa se achizitioneze un router cu un semnal wireless pe care te poti baza.

Edited by tdan08, 04 December 2013 - 22:10.


#904
feribalint

feribalint

    Il Consigliere

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,263
  • Înscris: 24.05.2010
Culmea, stau la casă, routerul este la parter și am semnal și la etaj și în curte. Și asta cu router Thompson. Antenele externe sunt de la celălalt router(personal) , sunt mai puternice.

#905
cut3ryan

cut3ryan

    Pro FM <3

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,618
  • Înscris: 04.04.2008
Pai fara acest artificiu ii cam dai dreptate lui tdan08.

#906
feribalint

feribalint

    Il Consigliere

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,263
  • Înscris: 24.05.2010
Sincer până nu testez și cu antenele lui......

#907
tdan08

tdan08

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,246
  • Înscris: 06.12.2006
thomson twg870 este cel mai bun router oferit de upc.....  din alea proaste. daca il mai "tunezi" putin obtii poate o performanta mai buna dar nu te da pe spate. pacat ca sunt generatii relativ vechi de routere, limitate de upc si cu care nu te poti juca cum vrei cu ele. si eu am thomson, stau la etajul 3 si cand sunt in fata blocului am semnal de la routerul meu si acolo. dar semnalul este slab. dar nu se compara cu un asus pe care il are un vecin tot de la 3 si jos am semnal de la el aproape full.

#908
feribalint

feribalint

    Il Consigliere

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,263
  • Înscris: 24.05.2010
Eu pt cea ce am nevoie pt wifi imi este arhisuficient. Navigat pe net,si telefoane.

#909
dacotec

dacotec

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,297
  • Înscris: 13.12.2007

View Post654321, on 03 decembrie 2013 - 23:31, said:

Pai si de unde stii ca RDS nu limiteaza traficul spre UPC?

Pies: Testele se fac in reteaua ISP-ului tau.
  Inteleg ca este vorba de concurenta, dar alte site-uri independente indicat viteze net mai mici decat cel de la UPC.E ca si cum doua masini ar merge cu aceeasi viteza doar ca la una din ele viteza pe bord indica dublul celeilalte, lucru normal deoarece acea masina este un Ferrari!

#910
pahomi

pahomi

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 296
  • Înscris: 23.02.2010
Intreb aici sa nu mai deschid alt topic. Voi puteti suna la relatii clienti? Nu merge nici de pe fix nici de pe mobil numarul (0311000872). Mai stie cineva alt numar? Nici daca formez direct 872 de pe fix nu merge. Se aude ton, formeaza numarul apoi nu se intampla nimic. De pe mobil cand sun imi apare "call ended" imediat dupa ce formeaza. Ieri a facut la fel, nu inteleg ce se intampla. Poate s-au saturat de mine si mi-au blocat numerele :D Desi acuma ii sunam sa ma abonez la HBO, nu sa fac reclamatii.

#911
vespalen1

vespalen1

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 37
  • Înscris: 15.04.2013
A avut loc o defectiune si toate serviciile din Iasi si Roman au picat. Toata lumea suna si de aceea ai problema mentionata de tine.

#912
pahomi

pahomi

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 296
  • Înscris: 23.02.2010
Aha, multumesc de info!

#913
grinci

grinci

    Bang the bass, turn up the treble

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,225
  • Înscris: 10.09.2013
Si acum 3 - 4 saptamani a fost picat jumatate de zi tot. La tv am sesizat, la net n-am avut probleme pentru ca folosesc rds care nu face figuri.

#914
tdan08

tdan08

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,246
  • Înscris: 06.12.2006
Si bacaul e down

#915
grinci

grinci

    Bang the bass, turn up the treble

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,225
  • Înscris: 10.09.2013
Fix in prime time. Cam des la upc se intampla.

Edited by grinci, 06 December 2013 - 20:33.


#916
iceboy2010

iceboy2010

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,716
  • Înscris: 13.09.2011
In acest moment, serviciile UPC din Bacau, Roman, Iasi, Targu Frumos, Targu Neamt, Falticeni, Suceava si Botosani sunt afectate. Acest lucru se intampla din cauza unui incendiu petrecut in Bacau, in urma caruia a ars fibra optica. Serviciul de televiziune analogica este functional. Estimam ca serviciile vor reveni la parametri normali in jurul orei 23. Va multumim pentru intelegere.


https://www.facebook...tif_t=notify_me

Deci nu e vina celor de la UPC.

#917
tdan08

tdan08

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,246
  • Înscris: 06.12.2006
Aaaa. Azi am trecut pe langa acel incendiu care era la o casa situata la vreo 100 de metri de sediul upc bacau. Un scurtcircuit la o centrala termica. Dar totusi incendiul s-a petrecut pe la ora 11 si a fost stins pana la 12. Si reteaua a picat pe la 17.

Edited by tdan08, 06 December 2013 - 21:26.


#918
florianro

florianro

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,405
  • Înscris: 03.07.2007
Pai cica a fost pe la 17.30...

http://www.b1.ro/sti...ului-71088.html

(6 decembrie, ora 17:45) O casă situată pe strada Oituz din Bacău a luat foc, vineri, chiar în timpul unui control efectuat de angajaţi ai unei firme de revizii la gaze.

Naspa daca si la gaze lucram cu "Dorel"...

Edited by florianro, 06 December 2013 - 21:52.


Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate