Salt la conținut

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Masurare parametri CATV prin Conn...

Youtube a inceput sa aiba lag!?

Internet Archive - adauga item la...

Electrica Furnizare + Poșta ...
 Probleme cu scurgerea de ulei pe ...

Blocuri cu apartamente de 5+ camere

Casa noua finisata, teava incalzi...

Ce marca si model de DVD-RW sa cu...
 Achizitie camera video auto (II)

Baza de date cu imagini pe bani

Robotul martian european, revigor...

Are cineva o inregistrare Radio R...
 Geoana: „Sistemul de vot es...

Imprimare mai multe pagini intr-o...

trebuie sa depun declaratie unica...

Ruse vs Rusesti
 

Design interior

- - - - -
  • Vă rugăm să vă autentificați pentru a răspunde
39 răspunsuri în acest subiect

#19
tcostin74

tcostin74

    New Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 1
  • Înscris: 17.04.2013
@ Nero-d...perfect de acord cu experienta necesara fiecarui absolvent de cursuri universitare.....in facultate am fost invatati unde sa cautam si cum sa calculam....pentru cele cu profil tehnic.
Cat priveste bravada, pumnii in piept pe tema experientelor dvs cu divesti arhitecti la constructia monumentelor "arhitectonice" ...sunt curios ce activitate/cariera aveti....atributul de "monument" de dobandeste in timp... "arhitectonic" implica ansamblul de elemente constructive, punerea in opera...."arhitectura" implica si arta pe langa elementele constructive.
Dar discutia poate continua la nesfarsit....asa cum orice opera de arta ajunge sa fie controversata....fiecare cu gustul lui....unora la plec brunetele, altora blondele, altora roscatele.....nu va exista nici-o femeie - si asta pe verificate :)  - bruneta la cap, blonda la subrat si roscata intre picioare!...
Succes Atelierului Ilbah....nu aveti cum sa fiti aplaludati de toti...conteaza mai mult cu ce cunoastere pleaca cursantul...ar fi bine sa puteti oferi posibilitatea fiecarui cursant sa ofere un feedback!

@Nero-d ...imi e clar ca o sa va luati de faptul ca am cunoscut femei cu par la subrat.....cum altfel...show must go on!!

#20
ateliereleilbah

ateliereleilbah

    New Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 10
  • Înscris: 10.03.2013
Multumim tcostin74! :) Ne bucura toate comentariile voastre. Cei interesati de design-ul interior urmaresc toate comentariile si cu siguranta stiu sa citeasca printre randuri. Evident ca si comentariile care spun ca arhitectii sau designerii sunt "tampiti" sunt binevenite (pentru ca releva nivelul discutiei si calitatea sau credibilitatea unora dintre comentarii). Cei care afirma aceste lucruri isi descalifica orice fel de comentariu anterior sau care va urma. Cursul de Design interior este o riposta impotriva kitsch-ului si a ideii de "lasa ca fac singur" ca eu stiu mai bine. Cursul de design interior este pentru cei cu bun simt, care constientizeaza ca design-ul de interior este o arta, o meserie care se invata.

#21
mar_k

mar_k

    New Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 15
  • Înscris: 01.07.2012
Un arhitect si/sau decorator e nepretuit pe langa casa/firma omului ! :)
Cele mai reusite lucrari in ansamblul unei amenajari de interior le-am obtinut prin colaborare cu un arhitect sau designer, motiv pentru care in cazul lucrarilor mai mari sau pretentioase recomandam clientilor sfatuirea cu unul din cei mentionati . Ei functioneaza ca un translator intre scopul final urmarit de utilizator si punerea in practica a viziunii pe fiecare sector de interes in parte,avand ca scop final armonizarea amenajarii.Ei sunt vizionari si artisti;eu sunt tehnic
Spre regretul meu distanta care ne separa este prea mare pentru a participa la curs.

#22
ateliereleilbah

ateliereleilbah

    New Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 10
  • Înscris: 10.03.2013
Fiecare participant completeaza la finalul cursului o fisa de feedback in care ne transmite ideile sale. Acest fise sunt insa pentru uz intern, noi le folosim pentru a ne imbunatati mereu cursul si pentru a tine mereu cont de parerile participantilor. Pe site-ul nostru nu vor aparea niciodata testimoniale pentru ca nu caracterizeaza conceptul nostru de ateliere. Am incercat sa folosesc o exprimare eleganta referitoare la ideea de testimoniale :).

Bineinteles mar_k. Nu exista absolut nici un fel de dubiu :)

#23
Trifdaniel

Trifdaniel

    New Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 20
  • Înscris: 01.05.2012
imi pare rau, dar nu m-am putut abtine  sa nu ma bag si eu ca musca in lapte :D
era mentionat mai sus ca arhitecti si sau designeri sunt " tampiti " acuma depinde cu ce ochi privesit ... ca si "creator " din punctul meu de vedere trebuie sa fii umpic tignit .... proectele bune vin din idei tampite care pe parcursul timpului se dezvolta si reaiasa ceva fabulor.  Ce tine de stilulire antice de design,  cei care zic ca nu se fac bani din asa ceva se inseala .... faceti o analiza de piata pe antichitati si vedeti cine au potential financiar sunt fascinati de tot ce inseamna vechi ... Iar cei care zic ca designul nu trebuie invatati aducetiva aminte de orele de desen din scoala cand profesori vau pus prima data pensula in mana, daca nu var fii explicat cum sa o folositi oare vati fii dat seama singuri ca prima data trebuie sa inmuiati pensula in apa pentru a putea dilua culoarea.  din punctul meu de vedere ateliereleilbah nu va promis ca va face designeri, va spus ca va invata primi pasi va pune acea pensula in mana cu care sa invatati sa pictati ... pentru a deveni un designer renumit trebuie mult mai multa munca ... dar cu un curs de genu incepeti. va spune de unde sa porniti :) asta e parerea mea si daca ar avea cursuri in timisoara eu cu siguranta masi inscrie

#24
ateliereleilbah

ateliereleilbah

    New Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 10
  • Înscris: 10.03.2013
Inscrierile continua la [email protected] !  mai multe detalii despre curs pe www.ateliereleilbah.ro

#25
ateliereleilbah

ateliereleilbah

    New Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 10
  • Înscris: 10.03.2013
Data de incepere a cursului este 8 mai 2013. Adresa Bld. Dacia, nr 103, Atelierele ILBAH (vis-a-vis de Piata Spaniei)

#26
magda_marin

magda_marin

    New Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 14
  • Înscris: 10.11.2013
la toate cursurile astora ie o bataie de joc ore ptine toti inghesuti preturi mari io am facut designu la atelierele Ilbah o porcarie de curs faceam cam de 2ori pe sptamana asa cam 2-3 ore in total nu stiu daca am facut in 3 luni 50 de ore faceam amestecat cam de toate si de fapt nimic Posted Image toate fetele erau nemultumite ca nu aveam loc sa ne miscam in cameara aia
ne punea sa copiem dupa o carte de la o scola din italia desenele si tiparu le scotea de acolo mie personal nu mia iesit nimic din iele am masina de cusut si totu ce am nevoie acasa ce sa mai cred ????!!!!! cand intrebi altceva dacat stie ia doamna Mirela e pa langa total.....
acum iei ne  zic ca dau diploma de dizainer da nu dau asa ceva dau de tipare sau nustiu ce proiectant de imbracaminti....pai eu asta am platit ????!!!!!
NU recomand cursul de la Atelierele Ilbah ie o porcarie care costa si 1500 lei !!!!!

#27
ringrand

ringrand

    New Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 1
  • Înscris: 04.07.2014
Salutare,

Am observat diverse discutii referitoare la acest topic insa majoritatea in faza de presupuneri sau pareri personale fara sa fi fost pe la aceste Ateliere.
Va comunic eu in calitate de fost cursant la unul din serviciile prezentate de Atelierele Ilbah.

Din afara par niste profesionisti (pana si SITE ul te vrajeste)  stau foarte bine la capitolul formalitati si pana aici esti tare entuziasmat...Dar nu ti trebuie mult ...este de ajuns un prim curs sa vezi despre ce e vorba. Eu dupa 6 vizite (cursul a cate 2-3 h) nu am ramas cu nimic si nu ca as fi o incuiata ca, am in background ceva experienta atat cu oamenii cat si cu informatiile complexe. Cunosc diferenta intre calitate, prestanta si superficialitate.
Cea care preda sta foarte bine la capitolul de self presentation: cursuri in Italia, diverse workshopuri, calatorii etc  bravo ei insa nu se reflecta din pacate in tot ceea ce urmeaza.

Asadar, cursul este prezentat pe proiector.  Dra Miruna Ardelean citeste cuvant cu cuvant caci, probabil cei care frecventeaza acest tip de curs,  sunt analfabeti. Nu exista loc de intrebari, nu exista o discutie interactiva si nu mai spun ca nu va ofera niciun suport de curs, sustinand ca are drepturi de autor. Chiar si cand s-a ajuns la informatii mai complexe ...ei bine....nu , are drepturi de autor de parca ea ar fi inventat cifrele romane , teoriile, ecuatiile. Orice vei solicita ti se va raspunde clar: cauta pe internet ! Absolut orice !  Daca observa ca, respectiv cursantii doresc sa noteze ghici ce....fast click foward fara sa mai poti adauga ceva pentru ca Dra Miruna citeste neintrerupt. Intr-adevar dupa curs, ai oportunitatea sa-i adresezi cateva intrebari insa ti se va raspunde la modul subiectiv, nu stie sa-ti explice concret ...
Am intervenit si am obiectat asupra acestui fapt sustinand ca, nu inteleg pentru ce platesc. :"Sa presupunem ca, oricine cumpara o carte nu inseamna a plagia un autor, ci, doar ne folosim de acele informatii la modul personal , de formare...." Mi s-a raspuns cu aroganta si anume : "Asta e situatia ! Vreti continui, bine....nu, atunci ma opresc..."   Nu ai cu cine discuta. Sunt total dezamagita . Inca de la inceput s-au retras 3 persoane din aceleasi motive.

Nu sunt deloc profi, nu stiu sa prezinte un curs util. Nu stiu cum stau la capitolele hairdressing, nails samd  dar in domeniul design-ului interior sunt inca la un nivel de NOVICE.
Se aplica procedura  "calificari" pe banda insa vei avea doar o diploma , o hartie care-ti va folosi la....DA.  V-ati raspuns singuri....

1500 lei ? Va las pe voi sa decideti daca merita  !

Editat de ringrand, 04 iulie 2014 - 08:27.


#28
magda_marin

magda_marin

    New Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 14
  • Înscris: 10.11.2013

 ringrand, on 04 iulie 2014 - 08:08, said:

Salutare,

Am observat diverse discutii referitoare la acest topic insa majoritatea in faza de presupuneri sau pareri personale fara sa fi fost pe la aceste Ateliere.
Va comunic eu in calitate de fost cursant la unul din serviciile prezentate de Atelierele Ilbah.

Din afara par niste profesionisti (pana si SITE ul te vrajeste)  stau foarte bine la capitolul formalitati si pana aici esti tare entuziasmat...Dar nu ti trebuie mult ...este de ajuns un prim curs sa vezi despre ce e vorba. Eu dupa 6 vizite (cursul a cate 2-3 h) nu am ramas cu nimic si nu ca as fi o incuiata ca, am in background ceva experienta atat cu oamenii cat si cu informatiile complexe. Cunosc diferenta intre calitate, prestanta si superficialitate.
Cea care preda sta foarte bine la capitolul de self presentation: cursuri in Italia, diverse workshopuri, calatorii etc  bravo ei insa nu se reflecta din pacate in tot ceea ce urmeaza.

Asadar, cursul este prezentat pe proiector.  Dra Miruna Ardelean citeste cuvant cu cuvant caci, probabil cei care frecventeaza acest tip de curs,  sunt analfabeti. Nu exista loc de intrebari, nu exista o discutie interactiva si nu mai spun ca nu va ofera niciun suport de curs, sustinand ca are drepturi de autor. Chiar si cand s-a ajuns la informatii mai complexe ...ei bine....nu , are drepturi de autor de parca ea ar fi inventat cifrele romane , teoriile, ecuatiile. Orice vei solicita ti se va raspunde clar: cauta pe internet ! Absolut orice !  Daca observa ca, respectiv cursantii doresc sa noteze ghici ce....fast click foward fara sa mai poti adauga ceva pentru ca Dra Miruna citeste neintrerupt. Intr-adevar dupa curs, ai oportunitatea sa-i adresezi cateva intrebari insa ti se va raspunde la modul subiectiv, nu stie sa-ti explice concret ...
Am intervenit si am obiectat asupra acestui fapt sustinand ca, nu inteleg pentru ce platesc. :"Sa presupunem ca, oricine cumpara o carte nu inseamna a plagia un autor, ci, doar ne folosim de acele informatii la modul personal , de formare...." Mi s-a raspuns cu aroganta si anume : "Asta e situatia ! Vreti continui, bine....nu, atunci ma opresc..."   Nu ai cu cine discuta. Sunt total dezamagita . Inca de la inceput s-au retras 3 persoane din aceleasi motive.

Nu sunt deloc profi, nu stiu sa prezinte un curs util. Nu stiu cum stau la capitolele hairdressing, nails samd  dar in domeniul design-ului interior sunt inca la un nivel de NOVICE.
Se aplica procedura  "calificari" pe banda insa vei avea doar o diploma , o hartie care-ti va folosi la....DA.  V-ati raspuns singuri....

1500 lei ? Va las pe voi sa decideti daca merita  !


Deci nu is io nebuna Posted Image ! Vad ca la toate cursurile istea is numai treineri praf si pulbere, ce ma intereseaza pe mine sau pe alti colegi cursanti de diplomele lor din hartie colorata daca nu invat nimicPosted Image  !!!!!
La dizain de haine e chiar mai grav ca la interior cam tot ce am facut am facut de pomana am mers la un atelier sa vorbesc pentru angajare si patroana a ras de mine cu ce citez ,,balari,,am venit de la marele curs....
Ce desen de moda, ce proiectare de tipare sa nu mai vorbim de partea de croitorie ca nu au nici o treaba istia cu asta cand am facut io nu aveau masini de cusut absolut nimic Posted Image  si madam Diaconu era nemultumita ca nu is in stare sa desenez corect un crochiu Posted Image
Am cautat si io sa vad ce mare dizainar e si asta si am gasit ca a facut nu stiu ce cursulet de vara pe afara sponsorizata na ca se poarta de un fost .....abia acum imi dau eu seama ce pleazna Posted Image am luat ca de aia ne punea sa copiem ca apucatele tipare din carti .....
Iaca adevarul crud ...inca o fabrica de facut manichiuriste,frizeri,florari,fotografi,dizaineri de haine si interioare si multe alte ,, specializari,, Posted Image
Si la noi ca si la voi cateva fete au renuntat e clar ca vina nu a fost la iele.Posted Image
Ar fi bine sa auzim si ce au patit si alti cursanti la atelierele ilbah unde sansa ta e aproape de 0....:)

#29
fulgutza_new

fulgutza_new

    New Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 10
  • Înscris: 01.12.2013

 magda_marin, on 02 februarie 2015 - 13:37, said:



Deci nu is io nebuna Posted Image ! Vad ca la toate cursurile istea is numai treineri praf si pulbere, ce ma intereseaza pe mine sau pe alti colegi cursanti de diplomele lor din hartie colorata daca nu invat nimicPosted Image  !!!!!
La dizain de haine e chiar mai grav ca la interior cam tot ce am facut am facut de pomana am mers la un atelier sa vorbesc pentru angajare si patroana a ras de mine cu ce citez ,,balari,,am venit de la marele curs....
Ce desen de moda, ce proiectare de tipare sa nu mai vorbim de partea de croitorie ca nu au nici o treaba istia cu asta cand am facut io nu aveau masini de cusut absolut nimic Posted Image  si madam Diaconu era nemultumita ca nu is in stare sa desenez corect un crochiu Posted Image
Am cautat si io sa vad ce mare dizainar e si asta si am gasit ca a facut nu stiu ce cursulet de vara pe afara sponsorizata na ca se poarta de un fost .....abia acum imi dau eu seama ce pleazna Posted Image am luat ca de aia ne punea sa copiem ca apucatele tipare din carti .....
Iaca adevarul crud ...inca o fabrica de facut manichiuriste,frizeri,florari,fotografi,dizaineri de haine si interioare si multe alte ,, specializari,, Posted Image
Si la noi ca si la voi cateva fete au renuntat e clar ca vina nu a fost la iele.Posted Image
Ar fi bine sa auzim si ce au patit si alti cursanti la atelierele ilbah unde sansa ta e aproape de 0....Posted Image

Interesant, ce pot spune in trecut am cochetat si eu cu un curs de design tinut de dl Oianu insa am descoperit mergand acolo ca nu era ceea ce cautam si m-am indreptat spre UnArte unde sunt studenta.
Hai sa vedem ce ofera frumos ambalat si impachetat scoala ilbah ?
Modulul 1 :Curs design 1800 lei vad ca sunt 70 ore adica 2 ori/sapt x 3 ore in 3 luni am cautat o diploma ceva de calificare nu am gasit pare a fi hobby
Modulul 2: Proiectare tipare 3000 lei cam 120 ore adica 2 ori/sapt x 3 ore in 5 luni in final daca faci modulul 1+ modulul 2 :  calificare de Proiectant tipare cu diploma
Concluzie pt 5000 lei si in total cam 200 de ore primesti o diploma de proiectare tipare si nicidecum de designer vestimentar ???!!!!
Asta ce sa fie o alta fabrica de diplome sau cum zicea cea de mai sus o hartie de sters la c...r ????
Oameni buni alea 200 de ore eu le fac la universitate intr-o LUNA !!!!! nu in 8 luni si fac carte 3 ani ca sa ies designer vestimentar cu licenta la purtator nu creator de gogosi si proiectant de ....
A si sa nu uit eu am dat pe anul de studii la unarte 4100 lei cam 9 luni de zile si cam 1500 de ore !!!!! ASTA MA VA FACE DESIGNER SIGUR !!!!

#30
superm

superm

    The difference is...

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 2.771
  • Înscris: 30.07.2008

 fulgutza_new, on 06 februarie 2015 - 12:25, said:


A si sa nu uit eu am dat pe anul de studii la unarte 4100 lei cam 9 luni de zile si cam 1500 de ore !!!!! ASTA MA VA FACE DESIGNER SIGUR !!!!

Nicio facultate nu te face sigur ceva sau cineva , nici chiar UnArte nu te face sigur "designer" chiar daca dai "4100lei cam 9 luni de zile si cam 1500ore"  . Darea de bani si trecerea timpului nu creeaza experienta si nu garanteaza cumulul de informatii necesare .

Bafta oricum si spor la munca si invatat !

#31
Nadria

Nadria

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Mesaje: 12
  • Înscris: 20.04.2015
Trist, dar adevărat! Am urmat și eu cursul de design interior la Ilbah, iar predarea s-a rezumat în toate cele 3 luni la niște informații foarte generale pe care le puteam găsi cu mare ușurința și "foarte" gratis pe google. Nu tu lucrul cu un soft de design interior profi, nu info minime despre tipuri de materiale și modul inspirat de folosire a lor. etc.. Pe scurt, o mare lipsa de info concrete, la obiect, cu adevărat practice și folositoare în lucrul cu un client. La sfârșitul cursului am concluzionat Marea păcăleală, plătită bine, dat pt ca sunt o ființă optimista, am luat în calcul faptul ca am cat de cat o diploma în acest domeniu care ma pasionează, plus ma bazez mai departe pe propria-mi curiozitate nativa și putere de învățare autonoma, căutându-mi singura singurica info profi de care am nevoie. Am văzut ca ei promovau la sfârșitul acestui prim curs pe l_an finalizat la ei, un alt "curs" de specializare "avansata" zic ei, însă mie nu-i ajuns prima păcăleală, n-am vrut s-o  înghit și pe a doua la fel de costisitoare și probabil la fel de inutila.

Trist, dar adevărat! Am urmat și eu cursul de design interior la Ilbah, iar predarea s-a rezumat în toate cele 3 luni la niște informații foarte generale pe care le puteam găsi cu mare ușurința și "foarte" gratis pe google. Nu tu lucrul cu un soft de design interior profi, nu info minime despre tipuri de materiale și modul inspirat de folosire a lor. etc.. Pe scurt, o mare lipsa de info concrete, la obiect, cu adevărat practice și folositoare în lucrul cu un client. La sfârșitul cursului am concluzionat Marea păcăleală, plătită bine, dat pt ca sunt o ființă optimista, am luat în calcul faptul ca am cat de cat o diploma în acest domeniu care ma pasionează, plus ma bazez mai departe pe propria-mi curiozitate nativa și putere de învățare autonoma, căutându-mi singura singurica info profi de care am nevoie. Am văzut ca ei promovau la sfârșitul acestui prim curs pe l_an finalizat la ei, un alt "curs" de specializare "avansata" zic ei, însă mie mi-a  ajuns prima păcăleală, n-am vrut s-o  înghit și pe a doua la fel de costisitoare și probabil identic inutila.   Îmi pare rău, draga Ilbah.. as fi  vrut sincer sa am doar cuvinte de lauda pt voi.

#32
mariusneh

mariusneh

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 295
  • Înscris: 28.06.2007

 Nadria, on 20 aprilie 2015 - 08:13, said:

... Am văzut ca ei promovau la sfârșitul acestui prim curs pe l_an finalizat la ei, un alt "curs" de specializare "avansata" zic ei, însă mie mi-a  ajuns prima păcăleală, n-am vrut s-o  înghit și pe a doua la fel de costisitoare și probabil identic inutila.   Îmi pare rău, draga Ilbah.. as fi  vrut sincer sa am doar cuvinte de lauda pt voi.

Dacă te înscrii și la cursul avansat atunci cu siguranță vei fi un designer cu experiență. Amară, dar tot experiență se numește.

#33
Nadria

Nadria

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Mesaje: 12
  • Înscris: 20.04.2015
Ai dreptate, dar n-o caut cu lumânarea! 😊 știi vorba aia : "prostul invata din propriile greșeli, deșteptul dintr-un altora, idiotul niciodată!". Aspir (cel putin) la prima categorie 😉

#34
magda_marin

magda_marin

    New Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 14
  • Înscris: 10.11.2013

 Nadria, on 20 aprilie 2015 - 10:12, said:

Ai dreptate, dar n-o caut cu lumânarea! �� știi vorba aia : "prostul invata din propriile greșeli, deșteptul dintr-un altora, idiotul niciodată!". Aspir (cel putin) la prima categorie ��

Iaca exact asa am patit si io, nu tu cursuri scrise nu practica pe masina de cusut mai nimic, iau si de pe internet cunostinte la fel ,dupa care .....clar ca trebuia sa continu cu alt modul asa sa mai cotizez ceva banuti la astiaPosted Image reclama au ca platesc disperati pe la reviste si alte cele au site unde pun asa zise vedete platite sa zica ca jafurile lor de cursuri is ok .....la dizain la noi au facut un mareee tam-tam cum te angajeaza ei la o firma de haine , concurs si alte abureli ...........rezultat pauza nici aia da nici astia de la ilbah nu au mai vrut sa stie iei de noi dupa asta numai vrajeala
mai primesc pe facebuk ca fac concursuri de dizain sa mearga ei cu oameni la spectacole de moda si alte cele Posted Image asa, asa faceti concurs ca nu scoateti nici macar un dizainer si cautati la mica publicitate persoane care sa va reprezinte cursul vostru :)))
asa e cursu de dizain la istia croitorie ioc ace infipte in bust ,tipare copiete dupa carti si veci pururi nu iese nimic, trainer care nu stie de cpul lui cand intri in el si nu stie nimeni daca este sau nu dizainer cu diploma  :)))) concursuri cica sa te faca ei mare dizain pe scena.....si te alegi cu ciuciu.......Posted Image
ocoliti daca isteti dastepti cursurile istea ca va da o hartie sa va stergeti la ...nas si nu de asta ati mers la ei...

#35
superm

superm

    The difference is...

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 2.771
  • Înscris: 30.07.2008
...au 16 000 aprecieri pe facebook si comentarii "de bine"  dar pe aici doar cateva critici . Nu cred ca ii deranjeaza si  ma gandesc ca viitorii cursanti nu vor fi foarte influentati de cateva comentarii negative . Mai multi ,coerent si mai detaliat , poate macar schimba optica ambelor parti ca altceva nu vad ...Pana atunci "cainii latra ,ursul merge" si Posted Image

#36
fulgutza_new

fulgutza_new

    New Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 10
  • Înscris: 01.12.2013
Pentru cei ce vor sa aiba cunostinte complete de design interior exista in tara asta doar 2 scoli una la stat si una particulara.
Cea particulara se numeste,, Scoala de design Serban,, si de cand s-a deschis in 2010 a reusit sa se impuna pe piata prin seriozitate, traineri de exceptie , dotari corespunzatore si ce este cel mai important ore de curs exact cat ai nevoie peste 1000 in cele 9 luni de studii cu seminarii, practica si laborator de grafica asista dotat. Traineri sunt ingineri si arhitecti cu experienta practica enorma si sunt in numar de 8 unii din ei sunt lectori si la mine la facultate :)
Tarifele sunt excelente pt ceea ce ofera cursul, si anume practica foarte multa si nu predare cu laptopul de pe net cum am vazut ca se plang cei de pe aici.
Cei ce vor sa verifice exact cat sunt de profesionisti pot accesa link-ul: https://scoaladesign...erta-de-studii/
Nu cred ca ma poate contrazice cineva ca acest curs la ora actuala este cel mai bun .

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

Utilizatori activi: 1

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate