Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Old Goods Of Asgard (Poets Of The...

Eterna și chinuitoarea probl...

Imi poate dona cineva pesti exoti...

Star wars, care e ordinea?
 Upgrade stocare! Pot clona SS...

Oferta de locuinte a scazut in Ro...

amortizoare pentru alt model

Ulei ungere lant /ulei amestec Hu...
 Vreau sa incep sa joc tenis de camp

titanic 1:200 libertatea

Upgrade ram Asus Rog Zephyrus G16...

Terminator End of war 2023
 Senzor de prezența/mișc...

Filmare camera video sau smartphone

Rog confirmare/infirmare solutie ...

Cablu fan controller - placa de b...
 

Serioux VisionTAB S700

- - - - -
  • Please log in to reply
174 replies to this topic

#55
Nicu Bratu

Nicu Bratu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 187
  • Înscris: 16.12.2005
Ai incercat ceva de pe aici: http://touchscreen-a...b-original.html ???
Sau chiar de aici ti-au venit ideile?

#56
lostrunner

lostrunner

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 02.01.2014
Exact! Deci cel original nu e pentru a mea ci pt alta, si celelalte la fel! Nu sunt perfect compatibile!

#57
genius

genius

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,514
  • Înscris: 23.11.2004
Ne ajută şi pe noi cineva ?
Am una care cere user şi pass .

#58
danstefan79

danstefan79

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 17.01.2012
Incearca Serioux S700TAB / S710TAB / S716TAB original stock firmware - http://touchscreen-a...ab-s716tab.html
sau Serioux S700TAB / S716TAB Recovery firmware - http://touchscreen-a...y-firmware.html

#59
lostrunner

lostrunner

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 02.01.2014
Nu merge nicunul corect,
In schimb am rezolvat complet,
Am gasit jellybean 4.2.2 v1 toxicro si un fix fag10 parca si am rezolvat-o. Am facut clona backup si acum merge perfect cu jellybean 4.2.2, gsenzor, touchscreen, rezolutie....

#60
prison

prison

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,575
  • Înscris: 06.10.2009
Am aceasta tableta http://www.serioux.c...-serioux-vision cum o pot conecta wi-fi la internet avand un stik (modem orange)Trebuie un routher cu intrare modem usb?

#61
nanashu

nanashu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,022
  • Înscris: 18.08.2004
exista un mod de a intra in Recovery la o astfel de tableta Serioux S700TAB? Daca da, CUM MAI EXACT?

Multumesc.

Edited by nanashu, 03 April 2014 - 20:29.


#62
paulkover

paulkover

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 49
  • Înscris: 13.02.2013
Gasiti aici cum sa resetati tableta :[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/wZyMaumWg08?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]. In ce priveste butoanele de volum ,mi se pare absurd sa nu aiba acele butoane, din moment ce in video sunt foarte vizibile,dar in caz ca sunt lipsa ,invizibile sau pur si simplu va e lene sa scoateti tableta din husa de piele, puteti baga tableta in recovery mod din setari(settings)/creati o copie de rezerva/recovery mode.Si apropo o data intrat in recovery mode tot va trebui sa folosesti acele butoane de volum "invizibile".
In ce priveste tableta blocata cu parola, ai 3 variante: fie returnezi obiectul proprietarului de drept fie iti aduci aminte parola, fie bagi un nou firmware(rom) , a 3 solutie fiind una care ar trebui absolut evitata, pentru ca nu exista vreo tableta serioux la care sa gasiti un rom care sa functioneze din prima(touch,g sensor,wifi,etc)

#63
BobDeville

BobDeville

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 34
  • Înscris: 19.12.2007

 paulkover, on 03 aprilie 2014 - 22:40, said:

Gasiti aici cum sa resetati tableta :[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/wZyMaumWg08?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]. In ce priveste butoanele de volum ,mi se pare absurd sa nu aiba acele butoane, din moment ce in video sunt foarte vizibile,dar in caz ca sunt lipsa ,invizibile sau pur si simplu va e lene sa scoateti tableta din husa de piele, puteti baga tableta in recovery mod din setari(settings)/creati o copie de rezerva/recovery mode.Si apropo o data intrat in recovery mode tot va trebui sa folosesti acele butoane de volum "invizibile".
In ce priveste tableta blocata cu parola, ai 3 variante: fie returnezi obiectul proprietarului de drept fie iti aduci aminte parola, fie bagi un nou firmware(rom) , a 3 solutie fiind una care ar trebui absolut evitata, pentru ca nu exista vreo tableta serioux la care sa gasiti un rom care sa functioneze din prima(touch,g sensor,wifi,etc)


ā€¦ daca te refereai la ceea ve am scris eu anterior afla ca Serioux S710 nu are butoanele 'invizibile' de care incerci sa spui tu,  are doar 3 butoane:  home, back si power .. evident dupa ce am scos tableta din husa de piele de cuc salbatic :) .. Scuze sarcasmul dar doar te imitam.
Daca ai incerca un google ai ramane surprins cate tablete exista fara butoanele de volume up/down.

PS:  daca tii neaparat iti fac o poza cu tableta ca sa te convingi.

Edited by BobDeville, 03 April 2014 - 23:45.


#64
paulkover

paulkover

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 49
  • Înscris: 13.02.2013
Scuzami sarcasmul, insa daca ai 3 butoane hardware( nu touch sau altceva) dintre care unul e power, restul de 2 butoane vor tine loc de vol up/down.Cele 2 butoane de volum pot fii schimbate in softul din tableta, mai precis pot fii mapate pt . orice, insa  cand ai tableta in mod recovery, nu poti folosi touchul sau un mouse, ci numai acele 3 "butoane"

#65
nanashu

nanashu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,022
  • Înscris: 18.08.2004

 lostrunner, on 06 martie 2014 - 21:10, said:

Nu merge nicunul corect,
In schimb am rezolvat complet,
Am gasit jellybean 4.2.2 v1 toxicro si un fix fag10 parca si am rezolvat-o. Am facut clona backup si acum merge perfect cu jellybean 4.2.2, gsenzor, touchscreen, rezolutie....

Salut, am si eu una cu exact acceasi cutie ca a ta, pe spate scrie S7002013047... Poti sa spui exact ce si cum ai facut sa-ti mearga perfect 4.2.2? Se simte diferenta la functinarea tabletei? Multumesc!

#66
nanashu

nanashu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,022
  • Înscris: 18.08.2004
am reusit, multumesc. Am luat-o pe rand (stiam ca la telefoane merge si am zis ca poate vrea si tableta)... Power + Vol Plus... Power + Vol minus (si asa a vrut, a intrat in meniul ala "secret" si de acolo am dat wipe / reset)

Ce am observat eu, unele aplicatii care ruleaza exclusiv in format "portret", pornesc rasturnat (practic butoanele fizice - power, vol plus / vol minus vin in partea de jos) :)

Edited by nanashu, 04 April 2014 - 17:17.


#67
nanashu

nanashu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,022
  • Înscris: 18.08.2004
@paulkover, "proprietarul de drept", mai exact proprietara, fiica varului meu, 9 ani, mi-a dat trei parole ("vezi ca poate e una din astea, ca le-am tot schimbat cand o aveam la scoala") dar nu a vrut cu niciuna din ele. Intre timp mama ei i-a luat un Ipad mini (sa nu se faca de ras printre prietene :)) si asa a ajuns tableta blocata la mine

#68
Ann0nyym0us

Ann0nyym0us

    Arrogant bastard

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,372
  • Înscris: 15.12.2009
Am primit tableta asta de la cineva, cu "ordinul" de a instala diverse jocuri pentru mezinul familiei, ca sa-si piarda timpul cu ele. Am instalat cateva jocuri din market, insa problema a aparut cand am vrut ceva un pic mai mare ca spatiu.

Am observat ca respectivul card microSDHC (Hama, 16GB v1) nu este recunoscut cum ar trebui de catre tableta. Mai exact, in Setari - Stocare, imi este afisata o data memoria interna, iar din nou aceleasi detalii pentru presupusul card SD. Mai jos apare o mentiune a unui extsd
cu capacitatea de 15.7GB, dar pe care nu-l pot folosi.

O alta chestiune pe care am observat-o este ca memoria interna (locul de stocare al aplicatiilor) se regaseste pe adresa /mnt/sd, iar cardul de 16GB pe adresa /mnt/extsd.

Ce se poate face astfel incat sa se poata folosi cardul?

LE: Tableta ruleaza Android 4.0.4

Edited by Ann0nyym0us, 11 April 2014 - 16:48.


#69
justnewsp

justnewsp

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 986
  • Înscris: 17.07.2010
"pe care nu-l pot folosi" - CUM ai probat daca il poate folosi sau nu ?
mnt....sd...extsd... este perfect normal asta.

#70
Ann0nyym0us

Ann0nyym0us

    Arrogant bastard

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,372
  • Înscris: 15.12.2009
Nu-l pot folosi, in sensul ca daca incerc sa trec o aplicatie pe cardul SD, spatiul liber din extsd nu se modifica si nici spatiul liber din memoria interna nu se modifica.

Edited by Ann0nyym0us, 11 April 2014 - 17:08.


#71
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 46,775
  • Înscris: 01.12.2001
Root la tableta
Instaleaza Link2SD https://play.google....k.Link2SD&hl=ro
Cardul sa fie formatat ext2/ext3/ext4

#72
justnewsp

justnewsp

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 986
  • Înscris: 17.07.2010
Dar aplicatia se muta ?
Ai probat aplicatii mai mari sau din alea de 2-3 Mb ?

"problema a aparut cand am vrut ceva un pic mai mare ca spatiu" - CE problema ??

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate