Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Radu Stefan Banica ft. Juno - Sam...

Întrebare

Grupul de firme Paysera Bulgaria ...

Upgrade Ryzen 9 5900X -> Ryze...
 Priza aplicata cu intrerupator cu...

Tor cu IP de UK

Sugestii road trip Moldova + Mara...

Recomandare apartament 3 camere
 Casa in constructie la tara, ce s...

Procesor cu pini indoiti, vandut ...

Examene competența lingvisti...

Probleme vw golf 7
 laptop acer nu merge tastatura

De ce ca Freelancer caștigi ...

La mulți ani @hvz!

La mulți ani @cotzi!
 

Serioux VisionTAB S700

- - - - -
  • Please log in to reply
174 replies to this topic

#19
claudiu_felician

claudiu_felician

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 340
  • Înscris: 09.02.2008
mmisu120000 te ajut eu daca mai ai randare.Am un pc care imi face figuri si daca reusesc sa il pornesc,pe el am backup-ul il uploadez,daca nu saptamana viitoare cand merg inapoi in strainatate le pun de acolo.Am lasat un laptop acolo si te ajut cu cea mai mare placere.

#20
paulkover

paulkover

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 49
  • Înscris: 13.02.2013

View Postdavideo89, on 21 aprilie 2013 - 22:11, said:

Salut. Eu sunt cel care a customizat rom-ul pentru S710TAB din link-ul dat de tine in primul post.

Din pacate, nu am la dispozitie un S700TAB ca sa vad cu ce drivere trebuie sa-ti livrez rom-ul testat.

De ce am ales sa pun JB pe S710TAB? In primul rand e mult mai stabil/fluid si papa mult mai putina baterie.

Salut, scuze ca ma bag ca musca in ciorba, dar romul tau merge excelent si pe S716Tab dar cum se poate rezolva shiftul ecranului la stanga si eventual injecta un driver pentru G-sensorul de pe aceasta tableta ?Multumesc

#21
BobDeville

BobDeville

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 34
  • Înscris: 19.12.2007

View Postdavideo89, on 21 aprilie 2013 - 22:11, said:

Salut. Eu sunt cel care a customizat rom-ul pentru S710TAB din link-ul dat de tine in primul post.

Din pacate, nu am la dispozitie un S700TAB ca sa vad cu ce drivere trebuie sa-ti livrez rom-ul testat.

De ce am ales sa pun JB pe S710TAB? In primul rand e mult mai stabil/fluid si papa mult mai putina baterie.



Salut davideo,

Trei intrebari am:
1) romul customizat de tine se poate instala si pe Serioux GoTab S710? (nu ma pricep la tablete);
2) pasii de instalare sunt aceeasi ca din link? (http://vaevixen.com/...ab-fast-smooth/);
3) pe 4.0.3 cat e pe tableta acum exista un mic lag .. cu JB mai exista acest lag?
Iti multumesc anticipat!!!

#22
petrica13243

petrica13243

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 30.06.2013
Buna, am si eu o problema cu tableta .Acum aproximativ o luna am schimbat versiunea de android si anume JB 4.2.2 si nu reusesc sa fac sa mearga touchscreenul bine , adica merge dar foarte rau , daca apas un deget ea imi recunoaste doua :( unul in stanga iar celalalt in dreapta iar daca apas doua degete imi recunoaste patru . oricum a fost vina mea ca nu am facut un backup dar ininte de a incerca am vazut ca era un backup pe net care se instala cu uberizer si am zis ca e bun dar nu imi merge ,.cand intru in CWM primesc eroare cand formatez cache iar apoi cand trebuie sa montez imi da eroare la cache si emmc si daca continui ramane blocata cu imaginea de la serioux.Am incercat tot ce mi-a trecut prin cap dar nimic nu merge :( , am mai gasit si versiunea 4.1.1 jelly bean dar mi se intampla aceiasi chestie ca si cu 4.2.2.
Va rog! daca are cineva vreo idee sau vreun backup pentru CMW pentru s700tab as fi recunoscator Posted Image . Multumesc.

#23
costi322

costi322

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 136
  • Înscris: 03.03.2010
uite aici pentru S700 ,  eu am un 710, si ma manca si pe mine undeva sa ii fac update,dar cand am vazut ca sunt probleme la touch m-am lasat pagubas.http://touchscreen-a...b-original.html

#24
petrica13243

petrica13243

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 30.06.2013
Da...ala e romul original care am sperat ca e bun... Merci oricum :).
Oare un bakup de la s710 nu merge si la s700 ?asta e ultima speranta...alta idee nu mai am , totusi nu poti face un bakup din CWM si sa il pui pe forum sa incerc sa ii dau un restore si poate merge?

#25
doruletz87

doruletz87

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 25.09.2013

View Postclaudiu_felician, on 08 august 2013 - 13:10, said:

mmisu120000 te ajut eu daca mai ai randare.Am un pc care imi face figuri si daca reusesc sa il pornesc,pe el am backup-ul il uploadez,daca nu saptamana viitoare cand merg inapoi in strainatate le pun de acolo.Am lasat un laptop acolo si te ajut cu cea mai mare placere.

salut ai recuperat backup-ul?

#26
claudiu_felician

claudiu_felician

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 340
  • Înscris: 09.02.2008
Da,am back-ulul dar e pt.serioux s710 tab.Da un add la claudiu_felician.Ca si la colegul de forum cu care am mai vb si i-am tot promis ca il trimit si din pacate nu am reusit din lipsa de timp si neavand net de mare viteza.Mai vb pe mess

#27
petrica13243

petrica13243

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 30.06.2013
Nu mai are nimeni tableta asta ? Posted Image
Ma chinui cu ea de vreo 2 luni...Posted Image chiar dureaza asa mult sa faci in backup? Posted Image

Edited by petrica13243, 09 October 2013 - 17:55.


#28
Oski27

Oski27

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 55
  • Înscris: 31.07.2007
salutare, as dori daca ma-ti putea ajuta si pe mine cu un back-up original de serioux s710tab visiontab. sau link spre un firmware original. m-a mancat in 'palme' sa-l rootez cu uberizer > root > 0 (doar asa am reusit) am instalat root browser si am modificat build.prop ca sa am 'rezolutie' mai mare la lcd. (ro.sf.lcd_density=120) toate bune si frumoase dar acum imi porneste de fiecare data cu revenire la setarile de fabrica adica imi sterge toate aplicatiile instalate mai putin superuser-ul. nu mai pot modifica build.prop deoarece nu ma mai lasa sa instalez nimic imi zice ca are memoria plina... va rog sa ma ajutati si pe mine ... va multumesc

#29
paulkover

paulkover

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 49
  • Înscris: 13.02.2013
Verifica unde ai instalat busybox, daca e instalat doar in /system/xbin, trebuie copiat si in /system/bin, dupa care dai restart la tableta si verifici daca acum mai ai memoria plina.Fiindca nu mai poti instala nimic pe tableta cauta android commander si instaleaza pe pc, si la fel ca si in cazul adb, tableta trebuie sa fie conectata la pc cu usb debug pornit.
   Si a doua chestie, desi nu are legatura, daca aveti rom original sau backup pentru serioux s716tab ma intereseaza si pe mine.

#30
Oski27

Oski27

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 55
  • Înscris: 31.07.2007
L-am rescris pana la urma cu n versiuni de firmware dar niciunul perfect. acum am ramas deocamdata pe FaaastJB v2.5 si aplicate 2 module TS, prima foc110 si a doua s710tab, gasite si luate de pe alt site. 'mica' problema acum ca nu am sunet la toate jocurile (ex. Talking Ginger) si nu functioneaza camera, in rest e ok deocamdata. dar tot 'visez' la firmware-ul stock pentru s710tab, daca-l are cineva si poate sa m-ajute...

#31
claudiu_felician

claudiu_felician

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 340
  • Înscris: 09.02.2008
Uitati aici poate va ajuta http://www.4shared.com/zip/gtQX1tFa/dump.html .Efirmware de s710tab facut cu uberizer

#32
touched

touched

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 21
  • Înscris: 08.10.2007
Daca are cineva s710tab cu soft original ... m-ar ajuta foarte mult ceea informatiile din lsmod si getevent

Poate mai incearca cineva cyanogen10 sau faaastJB2.5 (ceea ce rulez momentan pe 710) ... oricum tableta la care lucrez are deja softul schimbat si as vrea sa vad ce drivere are nevoie defapt un s710tab original. Ar fi bine daca ar fi mai multi care ar post lsmod-ul de pe s710tab ...din cate am inteles un lot difera de altul :) si as vrea sa vad cam cat difera ceea ce aveti voi :D

http://www.techknow....hp?topic=6182.0

#33
nediam

nediam

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 10.02.2008
buna ma ajuta cineva cu un root pt.s710tab...am incercat diverse, nu merge...mersi

#34
paulkover

paulkover

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 49
  • Înscris: 13.02.2013

View Posttouched, on 16 noiembrie 2013 - 02:15, said:

Daca are cineva s710tab cu soft original ... m-ar ajuta foarte mult ceea informatiile din lsmod si getevent

Poate mai incearca cineva cyanogen10 sau faaastJB2.5 (ceea ce rulez momentan pe 710) ... oricum tableta la care lucrez are deja softul schimbat si as vrea sa vad ce drivere are nevoie defapt un s710tab original. Ar fi bine daca ar fi mai multi care ar post lsmod-ul de pe s710tab ...din cate am inteles un lot difera de altul Posted Image si as vrea sa vad cam cat difera ceea ce aveti voi Posted Image

http://www.techknow....hp?topic=6182.0

Te-as ajuta, dar eu am s716tab cu faaastJB2.5.Ar fii fost mai de ajutor daca faceai asta inainte sa schimbi softul, acum nu ai decat sa desfaci tableta si sa identifici "chip"-urile.S-au macar daca stii ce touchscreen ai si senzor de miscare.Shiftul sau ecran inversat e usor de rezolvat, mai nasol e cu senzorul de miscare si wifi.
Dar totusi am sa pun ce module am incarcate la S716tab:

8188eu  |=============>
8192cu  |=============>wifi
inet_ctp
gslX680 -------------------------------- ar fi trebuit sa folosesc gsl1680 dar nu am reusit sa rezolv ecranul inversat
mma7660
device 27006 (nu precizeaza modulul, poate fii driver lipsa, nu stiu.)
rtl8150
mcs7830
qf9700
asix
sun5i_csi0
gc0329
camera 53105
videobuf_dma_contig
videobuf_core
cedarx
mali
ump
dmard06
mc32x0   ----------------------senzorul de miscare
nand 22500
Probleme ce inca nu am rezolvat: desi pot folosi stick vodafone, nu mai pot folosi dongle usb de ethernet sau alt telefon pe post de modem, a doua problema e legata de busybox respectiv trebuie avut grija sa nu instalez in /xbin, a 3 problema e legat de felul cum monteaza un stick usb de memorie respectiv, daca tableta intra in standby cu stickul atasat, la revenirea din standby, desi stickul e montat cum trebuie( e citibil), aplicatiile ce au fost mutate pe partitia interna sd vor parea lipsa, insa un reboot rezolva problema.

#35
Oski27

Oski27

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 55
  • Înscris: 31.07.2007

View Postnediam, on 19 noiembrie 2013 - 11:40, said:

buna ma ajuta cineva cu un root pt.s710tab...am incercat diverse, nu merge...mersi
te-as sfatui sa ai grija cu incercarile de modare mai ales cu Uberizer la root cu obtiunea 0 (zero) !!! eu asa mi-am bushit s710tab-ul. si de atunci caut sa tot instalez tot felul de versiuni si inca nu am ajuns inca la nici una buna functionala 100%.

View Posttouched, on 16 noiembrie 2013 - 02:15, said:

Daca are cineva s710tab cu soft original ... m-ar ajuta foarte mult ceea informatiile din lsmod si getevent

Poate mai incearca cineva cyanogen10 sau faaastJB2.5 (ceea ce rulez momentan pe 710) ... oricum tableta la care lucrez are deja softul schimbat si as vrea sa vad ce drivere are nevoie defapt un s710tab original. Ar fi bine daca ar fi mai multi care ar post lsmod-ul de pe s710tab ...din cate am inteles un lot difera de altul Posted Image si as vrea sa vad cam cat difera ceea ce aveti voi Posted Image

http://www.techknow....hp?topic=6182.0
ai instalat cyanogenmod pe s710tab...? iti functioneaza 'toate' (wifi, gsensor, camera, touch)? eu am incercat faaastjb 2.5 dar nu aveam camera si aveam lag la gsensor iar la UNELE jocuri pt fiul meu gen Talking Tom nu aveam sunet .

#36
AndreiEmilian

AndreiEmilian

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 143
  • Înscris: 16.05.2013
Am primit si eu tableta ieri(s700) si as avea cateva intrebari:
1.Cum ii pot face root?
2.Cum intru in recovery?
3.Cand ati primit tableta avea folie de protectie pe ecran?A mea nu a avut folie pe ecran si prezinta zgarieturi fine pe ecran si pe spate in zona difuzorului(sigiliile cutiei erau neatinse).
Multumesc anticipat!

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate