![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Chrome OS
Last Updated: May 08 2014 15:38, Started by
emyboy
, Dec 21 2012 15:15
·
0

Posted 07 May 2014 - 11:00

Vad ca e din ce in ce mai popular Chrome OS, mai ales printre firme. Tot mai multi producatori lanseaza produse cu Chrome OS: HP, Asus, Lenovo...
HP Chromebook 11 si Chromebook Pixel sunt interesante. Care e avantajul fata de Linux Mint, OpenSuSE, Ubuntu? Pentru ca e destul de rudimentar Chrome. |
Posted 07 May 2014 - 11:03

Cum de ai tras concluzia ca-i "popular Chrome OS, mai ales printre firme" ! N-am intalnit (nici nu inseamna ca am trecut prin multe).
Povestea tine de cloud, daca vrei un astfel de OS cu avantajele si dezavantajele sale. |
Posted 07 May 2014 - 11:21

"The Chromebook platform has reached 9.6% share in North American business and institutions, and 21% of the associated notebook sales market". E ceva.
Chromebook-ul de la Samsung a fost nr.1 la vanzari pe Amazon! HP Chromebook 11 review http://www.theverge....ebook-11-review |
Posted 08 May 2014 - 15:38

Eu am avut un Chromebook, dar eu am instalat Ubuntu pe el.
Chrome OS e un sistem de operare foarte minimalist, practic e doar un browser, deși poți să vezi filme stocate local, poți să asculți muzică, etc. Totuși, e foarte limitat și e read-only, adică nu poți să-l modifici cum vrei, nu poți să instalezi programe. Poți să instalezi doar extensii pentru Chrome, evident. Când l-am testat ultima oară, nu accepta subtitrări pentru filme, spre exemplu.
Eu nu ma inscriu in segmentul vizat de ei. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users