![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
CARTUS IMPRIMANTA Hp 3745
Last Updated: Nov 15 2005 20:11, Started by
Tarzan_Spintecatoru
, Nov 15 2005 00:28
·
0

Posted 15 November 2005 - 00:28

Am cumparat o imprimanta Hp DJ-3745 din magazin shi mi sa terminat cartusul negru, am luat refil pt incarcare shi acum imprimanta nu imi mai recunoste cartusul.Cand in pun la locul lui, imprimanta nu mai merge,sta ca shi cum ar sta pe stanby shi nu mai face nimic.Ca sa imi mearga trebuie sa scot cartusul negru.Se poate face intr-un fel sa nu ajung la cumpararea altui cartus nou care este destul de scump.Vreun program de pacalit senzorul din carus.ORICE SUGESTIE E BINEVENITA.Va multumesc[/size].[size=1]
|
Posted 15 November 2005 - 20:11

daca nu il mai recunoaste nu ai ce sa faci.....decat sa cumperi altul nou
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users