Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum sterg mails din Promotions

Vanzare cumparare fara transfer b...

Receptie ciudata, in functie de t...

Dupa 20 ani de facultate, am uita...
 Mobile.de ofera imprumut de bani ...

problema test grila

Digi24 a disparut de pe TV Lg

Drept de proprietate intelectuala...
 Jante noi shitbox

Trinitas TV 4K

Dacia 1316 cu 6 usi ...

Frecventa modificata radio
 Un nou pericol pt batrani

Ar trebuii sa vindem imobiliarele...

Dupa renuntarea la aparat dentar

pelerinaj in Balcik
 

Idei pentru scenarii

- - - - -
  • Please log in to reply
37 replies to this topic

#19
SucreBolivar88

SucreBolivar88

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,263
  • Înscris: 03.03.2012
Titlu : Insula rosie
Descriere : Un echipaj, eliterian, format din mai multi oameni cu trecutul mai mult sau mai putin patat  sunt nevoiti datorita faptului ca nava a luat apa si incepe sa se scufunde, sa se refugieze pe o insula zarita in ultima clipa. Multi nu ajung pe plaja. Cei vreo 15 insi care se salveaza,  restul trebuie sa  se descurce cum pot, se hranesc cu ce pot : nuci de cocos, mici ierbivori, plante etc. Nu dupa mult timp isi dau seama ca nu sunt singuri pe insula, intr-o ambuscada sangeroasa sunt ucisi 5 oameni din cei care sau salvat. Dar spre norocul restului, ei reusesc sa captureze un inamic. Acesta este torturat si dezvaluie ca  traseul navei era de dinainte stabilit de insusi guvernul eliterian, care dorea de fapt deportarea si nimicirea elementelor declasate ale societatii ( insula era prea mica  pentru a primii prea multi deportati), undeva departe dar asta nu putea face oficial pentru ca Eliteria era o democratie . Oamenii  se hotaresc sa reziste , ajutati de torturat ei descopera un  mic depozit de arme, se inarmeaza si pornesc spre marea confruntare cu regimentul eliterian aflat pe insula , cu scopul de a lichida deportatii. Are loc o confruntare epica  in care deportatii usor inarmati sunt  invinsi de trupele eliteriene care au trei blindate. Raman in viata doar 3  deportati, care printr-un ultim efort nimicesc depozitul de arme al regimentului, impreuna cu ultimii soldati. Filmul se termina cu  anuntul la radio Eliteria despre 2 evenimente triste : scufundarea, datorita unei furtuni a  unui vas comercial si  pierderea contactului cu un regiment  militar trimis in  prospectie pe o insula indepartata !

#20
republicall

republicall

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,211
  • Înscris: 26.02.2008
"Fauna"

Motivatie: vi s-a intamplat vreodata ca o vrabie sa intre in voi din greseala? Sau ati auzit de ursii care ocazional isi includ in meniu oameni? Sau de pasari care ataca oameni? Exista o gena care fac ca un animal sa fie mai indraznet, mai diferit, sa incerce altceva.

Actiunea filmului se petrece intr-un viitor nu foarte indepartat. Societatea devenind mult mai pacifista, astfel de animale sunt stranse intr-o rezervatie special construita, un spatiu imens dar ermetic cu clima proprie si securitate sporita. Dupa cateva sute de ani de evolutie, ceasul rau aduce un meteorit care, din cauza unei defectiuni tehnice si a unui sir de ghinioane prostesti, nu poate fi oprit si astfel intreg globul este pus pe avarii. Pentru a se salva, cateva sute de oameni se refugiaza in sanctuar. Ce urmeaza este greu de descris in cuvinte(nu pentru ca n-as sti Posted Image  ). Saracii oameni vor avea de a face cu evolutia perversa a naturii, alimentata de selectia artificiala creata de habitat. Ursi cu minte de criminal in serie, carduri de pasari inteligente si insetate de distrugere, bivoli salbatici SALBATICI, cimpanzei hiper activi ... you name it.

Un spectacol de sange si crima la propriu in care nimeni nu va scapa. Vizionare placuta!

Edited by republicall, 16 August 2014 - 18:54.


#21
republicall

republicall

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,211
  • Înscris: 26.02.2008
"Totul e posibil"

Filmul ar putea fi chiar si o miniserie cu vreo 5-6 episoade.

In urma cu 2 miliarde de ani, o civilizatie foarte avansata tehnologic, aflata la cateva milioane de ani lumina, s-a stins in mod natural, adica a intrat in adormire. Neavand cunostinta de alte civilizatii probabil din cauza distantei oricum mult prea mari, civilizatia nu a tinut cont de rezidurile de tehnologie scapate de sub control. Cand nu mai aveau loc de un anumit produs il eliberau in spatiu pentru a face loc altuia mai nou si mai bun. Un astfel de produs era un nor de energie folosit la construirea si materializarea a ceea ce constructorul alien isi punea in minte sa realizeze.

Intamplarea face ca de la eliberarea lui in spatiu, fapt mult mai ieftin decat distrugerea lui, au trecut 2 miliarde de ani, timp in care norul ajunge in proximitatea pamantului ca apoi sa-l inconjoare. Insa apare o problema pentru situatia data, in sensul ca oamenii nu erau constienti de existenta acestuia, iar norul este doar un executant. Probabil v-ati dat unii seama de ce urmeaza sa se intample.

In prima etapa norul se reactiveaza deoarece se autosesizeaza cum ca exista forme de inteligenta constienta cu nevoi si cerinte. In etapa a doua el cauta "constructori" si incearca sa le inteleaga cerintele. Problema este ca noii constructori sunt simpli oameni cu diferite necesitati, de la simple nevoi la orice putea mintea umana sa fabuleze. Norul nu sta prea mult pe ganduri si intra intr-o legatura telepatica rand pe rand cu mai multi oameni aflati in diferite situatii si le indeplineste prin materializare cuantica "dorintele" interpretate ca si specificatii tehnice. Unii oameni isi materializeaza femei dezbracate in pat cu nevestele in timp ce fac dragoste cu acestea, in alte situatii persoane atacate isi materializeaza arme si isi ucid agresorii, la unii le apar case, bani...surpriza fiind maxima pentru acestia. Dupa un numar nesfarsit de evenimente oamenii incep sa se prinda de situatie si urmeaza o cursa nebuna de "improprietariri" pana la refuzul pamantului, societatea atingand un lux nemaiintalnit. Minunea nu dureaza prea mult deoarece oamenii aflati in continua expansiune ating limita maxima pe care norul o poate da. situatia nu este acceptata de unele personaje care incearca prin diferite metode sa uzurpe partea altora, care la randul lor nu stau sa se uite cum le dispare minunea si astfel incepe un razboi cum nu s-a mai vazut. Arme de o tehnologie fara precedent si scenarii cum nu s-au mai vazut, armate de roboti de toate formele zei si semizei intr-o confruntare apocaliptica.

Totul se sfarseste brusc in momentul in care norul decide ca situatia duce spre anihilare totala astfel ca el nu poate asigura reusita nici macar a unui constructor, moment in care se inactiveaza permanent. Ramasi in curul gol si sifonati bine, pamantenii isi reiau viata din "evul mediu" in care au ajuns.

Sa nu uitati sa lasati ochelarii 3D la iesire. Va multumim. Posted Image

Edited by republicall, 18 August 2014 - 14:20.


#22
xfanstein

xfanstein

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 34
  • Înscris: 22.08.2013
am eu o schita de film psihologic. Dupa ce se intimpla un accident suffletul victimei nu poate intra nici in rai nici in iad. Victima inca nu e moarta. Pentru a hotari daca merge sau nu in iad trebuie sa joace sah cu diavolul. In acelasi timp are sansa sa se reintoarca la viata , dar schimbarile de pe tabla de sah codifica actiuni ulterioare din viata. Victima nu stie prea bine sa joace sah si i-ar fi prielnic sa joace dame. Incearca sa negocieze cu diavolul si sa-l traga pe sfoara cu numarul de partide , cu partile de tabla , cu prima miscare. Punctul culminant se concentreaza asupra probabilitatii. Daca la sah e aproape sigur ca pierde atuci ii trebuie cel putin 2 partide de dame cu scor pozitiv.

#23
sam92

sam92

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 151
  • Înscris: 08.01.2013
''Semiexistence''

Genul filmului:SF
Anul 2114.Multe din tainele teleportarii sunt deja descifrate.Se incearca prima teleportare a unui om pe o planeta din afara sistemului solar.In urma unei erori a supercomputerului cuantic care coordona proiectul,Jaren Stevanson ajunge pe o planeta ciudata, unde superpozitia cuantica nu colapseaza in urma observarii.Practic, cea ce vede Jaren nu se afla nici in existenta, nici in inexistenta ci in potentiala semiexistenta.Astfel culoarea pielii i se schimba aproape instantaneu, e cand frig, cand cald atmosfera e cand plina de dioxid de carbon, cand foarte respirabila. Vorbim de o lume extrem de instabilaTotusi Jaren intalneste zone foarte stabile, despre care va afla ca sunt amenajate de extraterestrii cu ajutorul unor sofisticate instalatii care transforma existenta in inexistenta pentru a extrage stabilitatea din acasta.Astfel pe distanta de cateva mii de ani lumina in jurul planetei nu se mai afla nimic material, nimic existent.Intelegand, ca o extindere a capacității acelor instalatii reprezinta un pericol pentru sistemul solar si implicit pentru Terra, Jared le sugerează extraterestrilor sa folosească materia din gaurile negre.Acestia il considera nebun, din moment ce nu se vad acestea trebuie sa faca parte din inexistenta, deci sunt inutile.Totusi acestia incep sa experimenteze, iar planeta devine din ce in ce mai stabila, instalandu-se tot mai mult in existenta.Jared trebuie acum sa conserve semiexistenta pentru a nu rămâne prizonier pe planeta straina

Edited by sam92, 31 August 2014 - 19:01.


#24
republicall

republicall

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,211
  • Înscris: 26.02.2008
Blocul condamnatilor.

Este un film spaniol deoarece se potriveste ca feeling si regie cu filmele spaniole de comedie din ultimii ani.

Filmul este o comedie neagra despre experienta mortii. Blocul condamnatilor este o cladire imensa de garsoniere care de-a lungul timpului a devenit un final de linie pentru locuitorii acesteia. Batranii, sinucigasii si ciudatii bantuie coridoarele si interactioneaza rezultand situatii din cele mai ciudate. Viata lor e pe atat de agitata pe cat de linistit este finalul fiecaruia iar moartea se succede cu o viteza ametitoare si aleatoare.

Tonul este unul vesel al umorului negru si arata curajul nebun si inconstienta in fata mortii implacabile. Personajele ajung sa isi accepte senin destinul scurt pe care il confera blestemul cladirii, ei stiind de la bun inceput scopul mutarii lor la destinatia finala.

Edited by republicall, 14 October 2014 - 19:47.


#25
republicall

republicall

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,211
  • Înscris: 26.02.2008
Left Alone

O idee mai veche.

Un grup de oameni este rapit de extraterestri si este dus pe o planeta folosita ca si gradina zoologica unde sunt adapostite mii de specii extraterestre in interiorul unor cupole de energie(fiecare planeta cu speciile ei avea o cupola destinata). In urma unui atac din partea unei specii dusmane administratorii sunt nevoiti sa fuga. In acel stadiu gradina zoo intra pe pilot automat si dezactiveaza accidental, in urma unei avarii, toate sistemele de securitate.

In prima faza o mare parte din specii mor din cauza aerului inospitalier din afara cupolelor. Pamantenii supravietuiesc si incep lupta de supravietuire deoarece se vor confrunta cu mii de specii din cele mai diabolice si infometate, cum erau creaturile din alien, predator si alte cele. Reusind sa se alieze cu un grup de umanoizi reusesc in cele din urma sa preia controlul blocului administrativ si sa reporneasca sistemele de securitate.

The end.

Edited by republicall, 24 October 2014 - 22:32.


#26
blacktiti89

blacktiti89

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,635
  • Înscris: 25.05.2009
Titlu: Pictorul(The Painter)
Gen: Horror
Povestea este despre un pictor marginalizat de societate care are puterea sa isi aduca picturile la viata. Adica orice picteaza capata forma in lumea reala. Asta n-ar fi rau, daca ar picta doar flori, fluturi sau pudeli. Dar nu! El picteaza doar ucigasi psihopati, monstri, demoni, fantome si fenomene naturale violente cum ar fi incendii, cutremure, tsunami-uri uriase sau uragane devastatoare. Pictorul uraste oamenii, intrucat in copilarie a fost batjocorit pentru pasiunea sa, parintii l-au descurajat cu brutalitate si s-a luptat sa-i convinga pe oameni sa ii cumpere picturile(dap, stiu, e un fel de Hitler si chiar e o scena in care picteaza acest dictator!!)iar primele picturi au fost vandute la preturi de nimic! Un ofiter de politie, Colin, trebuie sa il opreasca inainte sa inece orasul cu creatiile sale. Daca la inceput din picturi ies ,,doar" simpli ucigasi, pe masura ce actiunea se intensifica, acest pictor creeaza cutremure de proportii biblice, monstri infricosatori(inclusiv din mitologiile antice), armate de zombie, si demoni tot mai periculosi. Colin va trebui sa lupte cu creatiile pictorului si sa distruga fiecare pictura pentru a preveni revenirea acestora. Apoi, o sa il urmareasca prin tot orasul, va descoperi ca picturile personajului negativ sunt de fapt portaluri spre dimensiuni fantastice, gauri in realitate prin care aceste fapturi pot patrunde in lumea noastra. Colin, in batalia finala, va intra printr-un astfel de portal-pictura si va lupta cu dusmanul sau chiar intr-unul dintre tablouri(denumit ,,Armageddon",-care infatiseaza aceasta batalie).

#27
sam92

sam92

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 151
  • Înscris: 08.01.2013
''Pescuit in ape tulburi''
Genul:Istoric, film-noir
Bulgaria in vara anului 1939.Abwehr-ul german tocmai a terminat o acțiune de contraspionaj, prin care au fost eliminați spionii bulgari din Ambasada Germana de la Sofia.
Totusi, pentru a nu supara Guvernul Bulgar, Ambasada angajează noi funcționari, al caror trecut nu e foarte clar.Printre ei se afla si Svetlana Amileva, o tanara idealista comunista.Aceasta afla de un plan de crestere a influentei celui de al Treilea Reich in Bulgaria.Practic, Germania intenționa ca intr-o anumita perioada, sa răscumpere titlurile de stat la un pret cu 50% mai mare decat cel normal.Svetlana intelege ca fondurile astfel obtinute pot fi folosite pentru finantarea activitatilor ilegale ale comunistilor.Dar apare o problema:Comunistii nu detin tituluri de st germane

#28
republicall

republicall

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,211
  • Înscris: 26.02.2008
"Treaba neterminata"

Un grup de barbati de varsta a doua infiinteaza o trupa pentru a participa la festivaluri gen medievale. Principala lor activitate este simularea luptelor dintre daci si romani. Dupa o perioada treaba incepa sa mearga din ce in ce mai bine si sa aiba un numar impunator de cereri si cu timpul angajeaza din ce in ce mai multi "soldati". Show-urile lor sunt mai stufoase iar armele cat mai reale si impunatoare.

Este interesant ca dupa un timp angajatii incep sa schimbe taberele in functie de predilectia lor pentru romani sau daci. Cu timpul acestia ajung sa aiba sentimente de apartenenta fata de grupul lor si incep sa se documenteze despre istoria lor. Incep sa se contureze din ce in ce mai mult doua grupuri in loc de unul singur. Discutiile se transforma in dispute patimase iar personajele dezvolta aminozitati declarate aruncandu-si acuze asupra cursului istoriei, cum ca romanii au adus perversitatea si religia indoctrinanta, sau ca dacii erau tarani si betivi...

Punctul culminant are loc intr-o zona muntoasa dupa ce autocarele lor s-au impotmolit intr-o zona noroioasa. S-au hotarat ca inca pot sa ajunga la destinatie pe jos daca traverseaza o padure si iau cu ei recuzita. Pe drum se aprind spiritele iar cele doua grupuri se despart. Dar nu inainte ca unul din ei sa arunce la nervi un buzdugan spre unul din tabara adversa ranindu-l destul de serios. Din una in alta cele doua grupuri incep sa se violenteze. Intr-un atac fulger romanii ii ranesc pe cativa din grupul dacilor si o iau la sanatoasa prin padure. Dacii se resimt dar se regrupeaza si pusi pe razbunare pornesc in urmarire.

Urmeaza o serie de scene spectaculoase in care personajele se ranesc destul de grav. Din nou istoria se rescrie, cine va iesi de aceasta data invingator?

Edited by republicall, 06 December 2014 - 18:33.


#29
sam92

sam92

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 151
  • Înscris: 08.01.2013
'Pescuit in ape tulburi''
Genul:Istoric, film-noir, road-movie
Bulgaria in vara anului 1939.Abwehr-ul german tocmai a terminat o acțiune de contraspionaj, prin care au fost eliminați spionii bulgari din Ambasada Germana de la Sofia.Totusi, pentru a nu supara Guvernul Bulgar, Ambasada angajează noi funcționari, al caror trecut nu e foarte clar.Printre ei se afla si Svetlana Amileva, o tanara idealista comunista.Aceasta afla de un plan de crestere a influentei celui de al Treilea Reich in Bulgaria.Practic, Germania intenționa ca intr-o anumita perioada, sa răscumpere titlurile de stat la un pret cu 50% mai mare decat cel normal.Svetlana intelege ca fondurile astfel obtinute pot fi folosite pentru finanțarea activităților ilegale ale comuniștilor.Dar apare o problema:Comunistii nu dețin tituluri de stat germane.In consecinta Svetlana ia legatura cu Stoyan, un agrarian cu acces in cercurile inalte ale partidului aflat in ilegalitate.De la acesta afla ca titlurile de stat sunt răspândite pe tot cuprinsul Bulgariei, si nu pot fi tranzacționate decat intre agrarieni.Stoyan ii face Svetlanei un certificat de membru fictiv si incep calatoria prin Bulgaria unde vor întâlni tot felul de oameni, de la tarani, învățători la militari si medici.Trec prin diferite peripetii, raman fara combustibil in padure, sunt confundați cu un cuplu local de răufăcători si stau o noapte in arest. Dimineata, sunt tratați ca niște  adevarate VIP-uri de primar, doar ‘’sunt oameni de la Capitala’’.La Nevrokop, in urma atacarii unui sediu al Organizației Revoluționare Interne Macedonene de către un detașament de pomaci, intra in posesia unei masini de falsificat bani pe care o vor folosi pentru a tipări titluri de stat germane false, pe care le vor folosi pentru a obține titlurile autentice deținute de puternica Organizatie Macedoneana.Ajung din nou la Sofia, si afla ca planul de răscumpărare este anulat pentru ca Germania a început războiul cu Polonia.Finalul e reprezentat de imaginea titlurilor de stat risipite, ‘’fără valoare’’, iar pe fundal un radio transmite știri despre mersul luptelor din Polonia.Oare sa fi trecut eroii filmului prin atâtea încercări degeaba?

Edited by sam92, 06 December 2014 - 20:27.


#30
republicall

republicall

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,211
  • Înscris: 26.02.2008
"Blink of the eye"

Un om se trezeste singur intr-o lume pustie fara sa inteleaga nimic din ce se intampla in jurul sau. Fiind genul de cercetator incepe sa caute explicatii si incet incet trage concluzia ca ar mai exista oameni dar incercarile lui de a descoperi locatia lor esueaza. E ca si cum ei se ascund. Intr-un demers dramatic reuseste sa prinda cateva persoane. Speriate la vederea lui acesta cere explicatii dar acestia refuza sa le dea. Il accepta timorati si prefacuti in randul lor dupa care intr-un moment de neatentie acestia dispar din nou.

Punctul culminant intruneste aflarea adevarului cu disparitia umanitatii. El afla ca este victima unui experiment din care facea si el parte, care lucra cu constiinta si materializarea gandurilor dar si disparitia materiei. In momentul in care el afla adevarul oamenii din jur striga la el disperati sa nu se gandeasca la disparitia lor dar acest lucru se intampla. Disperat si inspaimantat se gandeste la disparitia intregii lumi si... the end

Edited by republicall, 25 January 2015 - 09:41.


#31
republicall

republicall

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,211
  • Înscris: 26.02.2008
From this point of view.

Filmul prezinta viata lui Iisus inainte de venirea lui pe pamant. El se naste intr-un fel de rai sub directa grija si iubire parinteasca a lui Dumnezeu. Era un copil cuminte, blajin si iubitor, de altfel preferatul lui. El ajunge sa cunoasca imparatia lui Dumnezeu dar este atras de mic copil de o lume anume, decazuta. Crescand, afla tot mai multe despre aceasta lume, unde au ajuns oamenii pacatosi si ingerii decazuti. Cu timpul aceasta lume devine un of si o Mecca, un tel de neatins deoarece acei oameni nu mai pot fi salvati fiind alegerea intailor parinti, stramosi ai lor de a fi pe acea lume, aflati intr-o cardasie cu ingerii decazuti. Fiind un optimist incurabil si un perfectionist incearca sa afle cum le poate salva sufletele. Avand liber arbitru pur el alege fara stirea lui Dumnezeu singura solutie posibila si oricum singura oferita de ingerii decazuti. Iisus urma sa primeasca pedeapsa vesnica in iad pentru pacatele oamenilor. Si bineinteles nasterea lui pe pamant pentru a-si construi turma.

Ultimele clipe ale filmului arata si cealalta fata nevazuta in biblie si filmele clasice ale rastignirii, un Dumnezeu surprins, in lacrimi, sfasiat de durere care nu poate interveni intr-un destin implacabil.

Edited by republicall, 29 May 2015 - 19:44.


#32
SucreBolivar88

SucreBolivar88

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,263
  • Înscris: 03.03.2012
Batausul
Inceputul anilor 2000
Nelu, fost soldat in legiunea straina, revina in orasul sau natal : Strehaia.  
Fiind de mult absent din tara, este socat de omnipotenta la acare a ajuns mafia din orasul sau natal dar nu doreste sa intervina in conflictele dintre clanuri. Pana cand  parintii lui batrani sunt jefuiti intr-o noapte in care el era la lucru ( lucreaza ca badigard ).
Folosindu se de cunostiintele sale, superioare de arte martiale Nelu incepe sa faca ordine . Si incepe razboiul !!!
Batai, batai si iar batai.
Final : Nelu il bate mar pe seful clanului local ( il omoara pe el si pe banda lui ) si readuce linistea in oras.

#33
republicall

republicall

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,211
  • Înscris: 26.02.2008
Nebunia

Un miliardar in dolari din plictiseala ticluieste un plan si sta in asteptare ca nebunia sa inceapa. Totul urma sa porneasca de la un punct. Si nebunia incepu. Si continua. Si iesi un balamuc total.

Ce se intampla de fapt. Miliardarul nostru s-a gandit sa se distreze un pic si a luat toate filmele din anii 80 pana in prezent care contineau comori sau bani ascunsi si planteaza in realitate acele comori. Cum ar fi de exemplu FARGO in care un tip ascundea in zapada o valiza cu bani, el merge personal si pune intr-un loc cat mai apropiat de realitate exact o valiza cu bani de acea valoare.

Asteapta el cativa ani pana cand prima valiza sau primul cufar cu aur iese la iveala. Nu trece mult pana cand presa face legatura cu filmul respectiv, sa spunem "comoara piratilor". Din curiozitate un ziarist verifica si alta locatie din alt film celebru si spre stupefactia lui se afla si acolo o comoara. Face public acest fapt si stirea devine virala. Si de aici incepu nebunia: insule sapate de mii de oameni, ziduri de case doborate, canale inundate de oameni disperati, scorburi de copaci dinamitate si multe alte situatii pline de nebunii :)

Totul se termina cu iesirea in public a omului de afaceri care confirma ca toate comorile au fost descoperite.

#34
Basileios

Basileios

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 02.01.2016
Umbra

Un tip crescut intro familie new age, practicând de mic hipnoza și alte "pseudoștiințe", realizează că viața lui e de rahat și intră intro stare de melancolie. După o profundă meditare se hotărăște să devină bad boy. Având capacități paranormale, o sursă de venit substanțială din partea părinților și timp berechet la dispoziție, începe să cutreiere cluburile de noapte din oraș în căutarea de victime, fete tinere dornice de aventuri. Acesta le hipnotizează, le duce în apartamentul lui și le siluiește, după care le abandonează. După un timp poliția e confruntată cu un val de plângeri din partea părinților și ale victimelor. Poliția e depășită de situație și intervin serviciile speciale. Un agent al poliției împreună cu un agent al serviciilor speciale încep acțiunea de căutare și prindere al individului. După multe căutări, filaje, rețineri, interogatorii ale suspecților, tipul e de negăsit, parcă intrase în pământ. Se apelează la o unitate ultrasecreta a serviciilor secrete, specializată în războiul psihotronic, geodezic, fenomene paranormale, etc.. Aceștia le pun la dispoziție un agent psihotronic, el alăturându-se celor doi agenți. După o pauză tipul începe să iasă din nou la "agățat", intrând intrun club de fițe unde se ținea un recital cu un cunoscut cântăreț foarte iubit de femei. Agenții intuiesc ieșirea mentalistului și se pregătesc de o acțiune majoră, implicând forțele antitero ale poliției precum și alte forțe ale poliției și ale altor servicii. După ce agentul psihotronic îl descoperă și mentalistul își dă seama că e deconspirat, începe o bătălie fără precedent între mentalist și agentul psi, dezlănțuind toate forțele paranormale pe care aceștia le aveau. Clubul e făcut praf, forțele de ordine implicate se retrag intrun perimetru sigur, în club și împrejurimi tineri întinși pe jos, unii morți, alții răniți. În club doar cei doi mai erau întregi, negociind predarea mentalistului. Tânărului mentalist i se promite ștergerea dosarului dacă se alătură departamentului ultra-secret din care făcea parte agentul psi, urmând ca "ei" să se ocupe de restul. Acesta acceptă știind că era ultima lui șansa să scape curat din ceea ce a făcut și din războiul pe care la declanșat în club...

Va urma...


Vizionare plăcută!!

#35
Cornel_P

Cornel_P

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,489
  • Înscris: 10.11.2018
Studentul .

Alex este un student obisnuit care trăiește de pe o zi pe alta din cei trimit părinții și din micul salariu pe care l primește la Mcdonald. Clujul este mare iar viața scumpa . Alex are ieșiri destul de rare si este frustrat ca are o situație financiară asa de grea. Începe să planifice jaful unei bănci dar până la urmă își dă seama că ar fi cam riscant asa ca decide să jefuiască casieria universității Babeș Bolyai  pe care o cam știe pt ca a umblat pe acolo plătind taxele de școlarizare.
Acțiunea ii reușește si face rost de o sumă frumușică- 80000 lei . Imediat stilul de viata al lui Alex se schimba  însă nu radical . Are bani de cluburi , de ieșiri de prostituate . Problema ii ca bani se duc relativ repede , vreo jumate de an .
Din banii ce i au mai rămas își cumpără diverse ustensile : aparate de ascultat , franghii , cuțite, masca , pistol cu aer comprimat . Isi face un plan detaliat . Iar în scurt timp reușește niste jafuri grase în asa masura incat face rost de o sumă considerabilă.  A fi hot ii devine ca a doua natură.  Ziua este student ulterior medic rezident , noaptea da jafuri după planuri bine puse la punct si perfect executate. Alex ajunge sa fie un maestru . Nu o mai face neaparat pentru bani ci mai mult din hobby .  Va reuși Alex sa si gaseasca liniștea sau va patii ca în proverbul romanesc cu ulciorul ?

#36
republicall

republicall

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,211
  • Înscris: 26.02.2008
Morga zburatoarelor

Filmul se bazeaza pe inteligenta deosebita a ciorilor dintr-o anumita specie mai inteligenta. https://www.iflscien...es-could-pass-/

Intr-un orasel au loc tot felul de morti suspecte care pun in dificultate detectivii deoarece urmele nu duc nicaieri. Long story short, se descopera in final ca acele ciori provocau diverse accidente pentru ca la slujba de inmormantare aveau acces la un aliment deosebit de gustos si hranitor pentru ele.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate