Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum sterg mails din Promotions

Vanzare cumparare fara transfer b...

Receptie ciudata, in functie de t...

Donez medicamente renale ptr pisica
 Ce componenta e asta si ce ziceti...

Dupa 20 ani de facultate, am uita...

Mobile.de ofera imprumut de bani ...

problema test grila
 Digi24 a disparut de pe TV Lg

Drept de proprietate intelectuala...

Jante noi shitbox

Trinitas TV 4K
 Dacia 1316 cu 6 usi ...

Frecventa modificata radio

Un nou pericol pt batrani

Ar trebui sa vindem imobiliarele ...
 

Battlestar Galactica: Blood and Chrome (2012)

- - - - -
  • Please log in to reply
20 replies to this topic

#1
Mocebon

Mocebon

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,625
  • Înscris: 06.10.2006
De pe IMDB
Plot: The adventures of young William Adama in the First Cylon War.
Cast:
Luke Pasqualino  - William Adama
Ben Cotton - Coker Fasjovik
Jill Teed - Commander Ozar
Lili Bordán - Dr. Becca Kelly
Leo Li Chiang - Osirus Marine Sergeant

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/Qj50xJhWdcM?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/8i2YUAeJRNs?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#2
KoShiMin

KoShiMin

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,813
  • Înscris: 06.09.2006
Da... Să fie într-un ceas bun. Un prequel care va atrage obligatoriu toți fanii Battlestar Galactica (cel puțin într-o primă fază, până ne vom lămuri ce e cu el). Mi-aș dori ca producătorii să ducă această încercare de a profita de pe urma acestei franchize la un nivel mai bun decât precedenta (deoarece mie Caprica mărturisesc că nu mi-a prea plăcut).

#3
tidicristi

tidicristi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,276
  • Înscris: 06.08.2007
Episoadele respective sunt pe canalul "Machinima Prime" , vor fi 10 episoade a cite 12 min . Prin 2013 va fi si un film de 2 ore .

http://www.youtube.c.../MachinimaPrime

#4
danX

danX

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,566
  • Înscris: 26.06.2003
Caprica chiar a fost nasol.... prea mult "Tanar si nelinistit" si prea putin BSG.

#5
YOUR_GOD

YOUR_GOD

    Not assigned

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,920
  • Înscris: 01.01.2010
Da, dar Caprica a evoluat, a.i. spre final era chiar bun.
Ca si Universe, desi acesta nu avea nicio constanta.
12 minute episodul?! Lol, mai mult dureaza reclamele...nu ca s-ar difuza in Ro, dar, asa, venind vorba...

#6
blackcat

blackcat

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,217
  • Înscris: 29.11.2001
Am vazut 4 minute din primul episod si m-am plictisit. O prostie.

#7
f300

f300

    30k si ma duc

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,000
  • Înscris: 27.09.2008
W00T!
Deja sint disponibile doua episoade se pare, pe youtube, pina la 1080p, presupun ca "oficiale" ca altfel deja le dadeau jos. Syfy astia se pare ca nu fac numai prostii (schimbarea numelui, cum pisici sa nu-ti convina numele scifi ?!?!?!?!); video-urile sint disponibile, fara restrictie pe ip, free, etc. EXCELENT.

Bine, ramine de vazut cum e cu episoadele astea de 12 minute de indata ce gasesc ceva timp sa ma uit linistit la ele (sincer nu am mari sperante, dar vedem).

#8
KoShiMin

KoShiMin

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,813
  • Înscris: 06.09.2006
Da, ne-am cam ambalat degeaba. E, de fapt, episodul pilot al serialului proiectat de cei de la SyFy să înceapă în 2013, despărțit în 12 miniepisoade (webisodes), difuzate on-line. Se pare că au renunțat să mai facă serialul după ce și-au luat-o cu Caprica (păi și cine e de vină? nu tot ei?).

Nu prea sunt fanul webisoadelor (și la cele din Battlestar Galactica m-am uitat mai câș, așa, doar pentru că mă plictiseam la vremea respectivă), seamănă mai mult cu niște teasere (în genul miniseriei Halo 4: Forward into Dawn).

Să vedem dacă va apărea până la urmă și filmul pe Blu-Ray, de care zicea tidi, nu e nimica bătut în cuie nici cu ăla.

Edited by KoShiMin, 11 November 2012 - 12:19.


#9
caroline_hi

caroline_hi

    One moon shows in every pool, in every pool the one moon.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,813
  • Înscris: 04.12.2007
Urmaresc pe youtube, dar e cam naspa sa il vezi asa, pe bucati.
Ce am remarcat e ca e exact ca Battlestar Galactica in toate privintele: muzica, nave, actingul actorilor, stil ... Nu stiu daca e de bine sau de rau, dar parca ma asteptam la mai mult. Mi se pare ca nu au imbunatatit nimic.

Edited by caroline_hi, 19 November 2012 - 13:33.


#10
Genjurooo

Genjurooo

    Inchizitor

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,030
  • Înscris: 24.11.2006
BSG ala a inceput puternic. Chiar credeam ca o sa fie fain, dar in cele din urma s-a transformat intr-o porcarie. Toata abureala aia fara sens cu democratia si flota civila ma calca pe nervi. Apoi aiurelile religioase care pana la urma au distrus total serialul.
Normal ca celor carora le-a placut BSG nu le place Caprica, cum nici celor carora le-a placut Stargate nu le place SGU. Pt. ca SGU si Caprica sunt seriale bune, iar ei erau obisnuiti cu porcarii.

#11
caroline_hi

caroline_hi

    One moon shows in every pool, in every pool the one moon.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,813
  • Înscris: 04.12.2007
SGU si Caprica sunt gen telenovele. BSG avea ceva mai mult in spate: un razboi, nave misto, lupte in spatiu, supravietuire, politica, roboti -> cool.

#12
quantiqus

quantiqus

    Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 685
  • Înscris: 31.07.2012
Deci:

1. Blood and Chrome pare interesant.

2. Seria Stargate a fost una reusita. Da, chiar si Universe-ul. Nu a fost deloc o telenovela, insa a fost diferita de SG-1 si Atlantis.
SG-1 si Atlantis sunt mai copilaresti. Ai echipa de oameni (oameni buni) care se lupta cu extraterestri. Si care, bineinteles, castiga intotdeauna, chiar daca alienii sunt de 10 ori mai multi, mai puternici si mai avansati. Ei castiga. E deajuns doar de zambetul blondei fiziciene si de o duma a lui Jack O'Neill ca sa isi distruga adversarii. La dracu cu Goaulzii si cu Ori, care erau de n ori mai smecheri, ca tot si-o luau in barba de la Fantastic 4. Asta in SG-1.
In Atlantis lucrurile stau cam la fel. Doar ca personajele sunt mai slabe. O'Neill (personaj bine conturat, cu umor de calitate) e inlocuit de un cacanar cu fitze de Hollywood (caracterul, nu nu stiu de actor). Singura lui calitate e faptul ca reuseste sa-si mentina o freza perfecta chiar si atunci cand e captiv de nu stiu cate zile pe nu stiu ce planeta de alieni. Apoi o ai pe Teila, Tela, cum dracu o chema. Aia merita batuta cu parul doar pentru idiotenia aia de fraza cu "i fight for my people, the honour of my people, bla bla". Teal'c e inlocuit de pletos... imi scapa numele, dar si ala e enervant cu zambetul ala tamp chiar si in cea mai stresanta situatie. Ala ultimul, McKoy cu-n coi, scotian sau ce dracu era, e interesant ca personaj si se ridica la nivelul lui Daniel din SG-1, spre deosebire de restul.
Cu toate acestea, mi-au placut SG-1 si Atlatis. Deoarece explorau planete noi si, chiar daca scenariile erau alte dracului de simple si de prevazatoare (good always wins, yeah?), descopereau anumite culturi, moduri necunoscute de viata si toate cele.
Apoi a urmat SGU. La inceput am fost sceptic in a-l privi din cauza criticilor. Dar serialul e foarte reusit si sa dea in Ebola aia de l-au anulat. Da, are si momente din alea mai cliseice precum idila dintre militarul cel chipes, organ si mereu cu binele in fata, si fata simpatica de politician. Insa, per amsamblu e reusit. Personajul lui Carlyle, doctorul Rush, e unul foarte bine creat, ce ramane in memorie. Diferenta e ca se pune baza mai mult pe psihologic decat pe SF. Nu se mai exploreaza planete ca in primele doua seriale, acum se cearta intre ei oameni. E ceva mai aproape de realitate, intrucat situatia nu e asa de roz pentru oameni, si-o cam iau de la alieni mai puternici decat ei (deh, se complica scenariul, nu ca in Atlantis cand popo-seful si pletosul ucideau 50 de creaturi doar cu un bocanc si 3 firimituri de paine).

3. BSG e un serial SF foarte, foarte bun. Jos palaria! Are de toate!
Caprica nu s-a dorit a fi ceva pe masura BSG, ci doar un prequel scurt. In a mea opinie, a fost acceptabil. Prea multi asteptau imposibilul de la serial.

[ http://www.deviantart.com/download/176635160/Stargate_on_tv_funny_by_dioxholster.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ http://iruntheinternet.com/lulzdump/images/gaters-gonna-gate-stargate-jack-1286241667e.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#13
Genjurooo

Genjurooo

    Inchizitor

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,030
  • Înscris: 24.11.2006

View Postcaroline_hi, on 19 decembrie 2012 - 21:58, said:

SGU si Caprica sunt gen telenovele. BSG avea ceva mai mult in spate: un razboi, nave misto, lupte in spatiu, supravietuire, politica, roboti -> cool.

Si daca in loc de politica erau iepurasi roz tot ziceai: "are mai mult in spate" e "-> cool". Politica aia nu-si are rostul. Din momentul ala si apoi cand a inceput sa exaspereze audienta cu religia lu' peste (clar din lipsa de inspiratie), serialul a devenit complet neconvingator.

Dupa o catastrofa de magnitudinea aleia nu mai exista politica, ci doar dictatura militara. Nu-ti permiti sa-ti pierzi timp si energie cu chestii marunte si diferentele de opinie se rezolva prin forta.

Iar lupte in spatiu, da. Dupa 50 de mii de episoade cu creatura aia care se vroia presedinta si alte 50 de mii cu religie, mai bagau si ei o lupta.

View Postquantiqus, on 19 decembrie 2012 - 22:35, said:

3. BSG e un serial SF foarte, foarte bun. Jos palaria! Are de toate!
A fost un serial foarte, foarte bun cateva episoade la inceput. Apoi a devenit foarte, foarte prost.

Cat despre SG-1, MacGyver a facut serialul ala. Ca in rest nu prea are mare lucru. La fel ca BSG: Are 50 de mii de milioane de episoade penibile unde filmeaza 2 secunde poarta, se duc intr-o padure, filmeaza neste pomi si neste vorbe si gata episodu' SF. Dupa astea 50 de mii de milioane urmeaza un episod in spatiu sau cu atmosfera adevarata de aventura SF (ajutata de decoruri) si apoi alte 50 de mii de milioane de episoade penibile.

Edited by Genjurooo, 20 December 2012 - 00:07.


#14
tiestodj20

tiestodj20

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,701
  • Înscris: 04.06.2007
Stargate chiar a fost un serial bun, pana cand au facut telenovela SGU. In sezonul 2 isi mai revenisera cu SGU , dar deja era prea tarziu, prea multa vorbarie fara rost cand aveau la dispozitie un subiect cu  potential imens.

BSG e destul de aburit, mie nu mi-a placut, multa vrajeala plus toate chestiile religioase & shit nu aduc nimic bun.

#15
Genjurooo

Genjurooo

    Inchizitor

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,030
  • Înscris: 24.11.2006
SGU avea atmosfera de SF.
SG-1 te bombarda cu iarba si paduri.

Atmosfera aia o poti crea si fara decoruri, doar prin felul cum se desfasoara evenimentele (si multe filme/seriale faine nu au avut decoruri foarte "extraterestre"), dar SG-1 a esuat si fara. De ce zic asta?
Pt. ca premiza serialului cere sa se desfasoare prin lumi extraterestre (spre deosebire de alte filme), dar toate planetele sunt prea terestre. Cu alte cuvinte: ieftin.

Edited by Genjurooo, 21 December 2012 - 16:26.


#16
caroline_hi

caroline_hi

    One moon shows in every pool, in every pool the one moon.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,813
  • Înscris: 04.12.2007
Dar uite ca stilul ala a rezistat 15 sezoane in total, pe cand labareala aia de SGU nu, oricat de misto au fost decorurile si efectele.

#17
Genjurooo

Genjurooo

    Inchizitor

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,030
  • Înscris: 24.11.2006

View Postcaroline_hi, on 21 decembrie 2012 - 22:08, said:

Dar uite ca stilul ala a rezistat 15 sezoane in total, pe cand labareala aia de SGU nu, oricat de misto au fost decorurile si efectele.

Pt. ca labareala de SG-1 era ieftina, iar asta era mai scump.
Asa si Tanar si Nelinistit a rezistat. Probabil e cel mai bun serial... Posted Image

Edited by Genjurooo, 22 December 2012 - 11:12.


#18
caroline_hi

caroline_hi

    One moon shows in every pool, in every pool the one moon.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,813
  • Înscris: 04.12.2007

View PostGenjurooo, on 22 decembrie 2012 - 11:10, said:

Asa si Tanar si Nelinistit a rezistat. Probabil e cel mai bun serial... Posted Image
O fi fost bun la categoria lui.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate