![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Antihristul - cine este el de fapt: un om sau o organizatie formata din oameni?
Last Updated: Apr 11 2015 13:40, Started by
Dude_2nd
, Nov 01 2012 09:04
·
0

Posted 28 September 2014 - 12:46

Posted 28 September 2014 - 18:22

Posted 28 September 2014 - 19:21

Despre Anticrist eu am postat de cateva ori la topical Apocalipsa,Domnul Isus il citeaza pe Daniel si vb despre ;Uraciunea pustiirii, ap Pavel il numeste ;Omul faradelegii, Fiul pierzarii, acel nelegiuit" Cele mai multe interpretari il identifica pe Anticrist cu calaretul de pe calul alb din apoc; cap 6 si eu subscriu aici, calul este alb, deci un fenomen pozitiv, are arc dar nu are sageti, deci v-a cuceri toata lumea prin diplomatie ![]()
Chestia asta se intampla după rapire. ![]()
sunt secretara Anticristului! ![]() ![]() ![]() ![]() ce babaciune si-a mai tras si Antihristul... ![]() |
Posted 29 September 2014 - 07:44

Posted 25 October 2014 - 08:35

Posted 25 October 2014 - 10:41

Posted 25 October 2014 - 11:30

Posted 25 October 2014 - 13:06

pai tocmai asta e. insa vezi teoria ortobabilonica referitoare la Antihrist cat de deformatoare a adevarului e. Am mai zis asta și o să repet: legenda venirii ”Antihristului” foarte mediatizată de bisericile ortodoxă și catolică, cred că vine din teama lor, nu atât de antihriști, ele însele fiind cuiburi pline de și conduse de antihriști, cât de ”Antehrist”, ce va veni să le distrugă cu ”suflare gurii sale”.Pentru că este bine știut că Dumnezeu însuși va coborî pe pământ să-i pună mai întâi pe dușmanii lui Hristos așternut picioarelor sale și abia apoi va veni a doua oară Hristos, cu slavă, să judece vii și morții. |
Posted 27 October 2014 - 10:06

Anticrist ἀντίχριστος, = inlocuitor al lui Cristos
Cristos, χριστος = Unsul = mā·šî·aḥ מָשִׁ֖יחַ ἀντί = in locul lui Deci unsul sau unsi falsi. (Mat.24:24) (Marc.13:22) (2Tes.2:4)(2Tes.2:3)(1Ioan.2:18)(1Ioan.4:3) Edited by husand, 27 October 2014 - 10:15. |
Posted 12 November 2014 - 21:21

Anticrist ἀντίχριστος, = inlocuitor al lui Cristos Cristos, χριστος = Unsul = mā·šî·aḥ מָשִׁ֖יחַ ἀντί = in locul lui Deci unsul sau unsi falsi. (Mat.24:24) (Marc.13:22) (2Tes.2:4)(2Tes.2:3)(1Ioan.2:18)(1Ioan.4:3) Nu cumva acel Isus care NU a fost UNS niciodata ? Dar care cu toate acestea este slavit de toti cei care doar CRED cu numele de Isus UNSUL? Nu cumva Isus UNSUL care nu a fost UNS niciodata UNS este adevaratul Antichrist? |
|
Posted 15 November 2014 - 08:50

Antihristul=Babilonul cel Mare, Curva de lux al Cezarului, care a capturat si deturnat Crestinismul fondat de Isus spre cloaca aceea care este astazi.
Dupa operatiunea de capturare/deturnare a Crestinismului de catre Antihrist=Omul faradelegii=Babilonul cel Mare, acesta a adus urmatorul soi roade: 1. Cruciadele. 2. Inchizitia. 3. WWI + WWII 4. Minuni mincinoase de tot soiul, pentru a amagi pe cei lesne crezatori si necunoscatori ai Scripturilor Edited by Dude_2nd, 15 November 2014 - 08:54. |
Posted 16 November 2014 - 14:35

Antihristul=Babilonul cel Mare, Curva de lux al Cezarului, care a capturat si deturnat Crestinismul fondat de Isus spre cloaca aceea care este astazi. Antichristul este numele unei persoane una care este impotriva Hristosului adevarat si se da el drept Hristul ca sa va insele ... si nu numele unui oras ...asa ce vorbesti ? Asa ca numele Antichristului este un nume bazat pe MINCIUNA si acest nume mincinos este Isus Christos ...pentru ca adevaratul Isus din Nazareth NU a fost UNS niciodata ca sa merite sa poarte numele de Christos=UNSUL... asa ca cine in numeste pe Isus ca fiind Christosul ...ori mine ori nu stie ce vorbeste pentru ca nu are proprietatea termenilor Quote
Dupa operatiunea de capturare/deturnare a Crestinismului de catre Antihrist=Omul faradelegii=Babilonul cel Mare, acesta a adus urmatorul soi roade: 1. Cruciadele. 2. Inchizitia. 3. WWI + WWII 4. Minuni mincinoase de tot soiul, pentru a amagi pe cei lesne crezatori si necunoscatori ai Scripturilor |
Posted 16 November 2014 - 17:02

nu stiu de ce va mintiti singuri, mesajul lui Isus, inteles cu mintea mea, e sa fii bun si drept, oamenii care au ucis in numele lui Dumnezeu si Isus, nu sunt in rezonanta cu Dumnezeu
voi doar incercati sa-i aparati pe darwin si hitler ( nu acuz acesti oameni dar asta faceti pt ca toti stim ideile pe care le-au avut ) sau daca Dumnezeu nu e cum imi doresc eu, incercati sa dati un aer divin sadismului Edited by stanes, 16 November 2014 - 17:12. |
Posted 16 November 2014 - 17:21

nu stiu de ce va mintiti singuri, mesajul lui Isus, inteles cu mintea mea, e sa fii bun si drept, oamenii care au ucis in numele lui Dumnezeu si Isus, nu sunt in rezonanta cu Dumnezeu voi doar incercati sa-i aparati pe darwin si hitler ( nu acuz acesti oameni dar asta faceti pt ca toti stim ideile pe care le-au avut ) sau daca Dumnezeu nu e cum imi doresc eu, incercati sa dati un aer divin sadismului Isus nu este singurul care zice să fii bun și drept, dar pare să fie primul care și arată cum să fii bun și drept. Pentru că aici stă problema cea mare, de vreme ce mulți își închipuie că sunt buni, drepți și chiar vii, dar sunt răi, nedrepți și.... morți. |
Posted 16 November 2014 - 17:30

oricum ar fi Dumnezeu trebuie sa acceptam situatia, neavand un alt indreptar incerc sa traiesc, sa supravietuiesc pe ce a spus Isus
|
|
Posted 22 November 2014 - 20:55

nu stiu de ce va mintiti singuri, mesajul lui Isus, inteles cu mintea mea, e sa fii bun si drept, Quote
oamenii care au ucis in numele lui Dumnezeu si Isus, nu sunt in rezonanta cu Dumnezeu Quote
voi doar incercati sa-i aparati pe darwin si hitler ( nu acuz acesti oameni dar asta faceti pt ca toti stim ideile pe care le-au avut ) sau daca Dumnezeu nu e cum imi doresc eu, incercati sa dati un aer divin sadismului Asa ca Antichistul este de fapt falsul Christos ...pentru ca rabinul Isus din Nazaret nu s-a numit niciodata Christos si nici nu a fost uns in functia de rege ca sa fi fost UNS sa poata fi denumit Christos...asa ca Isus NU este Christos ...iar Falsul Christos care mantuieste oamenii la fel ca Hitler ...acesta este Antichristul!
Întrebarea mea preferată: Vorbești în calitate de exeget biblic, de proroc sau de dumnezeu? |
Posted 30 November 2014 - 08:34

Antichristul este numele unei persoane una care este impotriva Hristosului adevarat si se da el drept Hristul ca sa va insele ... si nu numele unui oras ...asa ce vorbesti ? E un sablon de crestini apostaziati iesiti din mijlocul urmasilor apostolilor lui Isus, care au capturat si deturnat Biserica fondata de Isus Hristos, iar roadele acelei Biserici deturnate ti le-am expus mai sus: cruciade, Inchizitie, razboaie inclusiv mondiale, etc. totodata, este deconspirat si sub denumirea de Babilonul cel Mare, prostituata de lux al Cezarilor de orice coloratura politica. |
Posted 11 April 2015 - 12:32

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users