![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Metallica - Some kind of monster
Last Updated: Nov 23 2005 22:54, Started by
MembruAnonim
, Nov 13 2005 01:05
·
0

Posted 13 November 2005 - 01:05

Am vazut de curand Metallica - some kind of monster, filmul facut in timpul inregistrarilor pentru albumul St Anger, si mi s-a parut "foarte tare frate"
![]() deoarece nu prea am ascultat metallica in tinerete(am inceput sa ascult prin 2002), au fost unele chestii care nu le stiam despre trupa (de ex. ca au fost doar 3 timp de vreo 10 ani si a mai intrat un basist chiar in timpul inregistrarilor pentru St. Anger) l-a mai vazut careva? ce parere aveti? |
Posted 13 November 2005 - 11:16

N-am apucat sa vad filmul, dar din ce spui tu acolo, filmul se incadreaza la fantasy. In 1986 a murit primul lor basist Cliff Burton si a fost inlocuit destul de repede cu Jason Newsted (parca in ´87). Jason a plecat in 2001 si l-au adus pe Robert Trujillo in 2002. Deci nu vad cum s-a ajuns la 10 ani..
|
Posted 14 November 2005 - 00:11

evident am inteles eu gresit
![]() chestia ca l-am vazut in 2 reprize, de fiecare data foarte obosit... prin urmare, caut timp sa-l mai vad odata de la inceput la sfarsit, dar sa fiu odihnit ![]() |
Posted 14 November 2005 - 15:09

Filmul este interesant. In primul rand atunci cand spui Metallica te gandesti la thrash/speed metal-ul din anii 80, apoi la succesul lor din anii 90 cu Load si ReLoad, care au avut un sunet putin diferit fata de albumele precedente. Ca sa scurtam povestea te gandesti la niste zei ai metal-ului. Ca sa vezi in film cu James Hetfield isi duce fetita la lectii de balet, cum fiul lui Ulrich bate la tobe etc. Si cand te gandesti ca pe vremuri erau porecltiti Alchoolica.
![]() |
Posted 23 November 2005 - 22:43

Genial filmul ! L`am vazut si eu si mi`a placut mult ...cred ca mi`ar fi placut chiar daca nu as fi fost fan Metallica
|
Posted 23 November 2005 - 22:54

l-am vazut si eu cam acum vreo 2 luni, si din ce imi mia amintesc, e o promovare masiva a " brand"-ului, ca sa zic asa, Metallica...
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users