Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
RMN Decontat

Jgheab clasic forma "U"- ...

Reparatie plafoniera LED

Defect ciudat Videorecorder Panas...
 lege de reglementare a shrinkflat...

Care este cota parte la succesiun...

Camera auto DVR PNI Voyager S2600...

Cartelul din Carpati - mafia PNL ...
 Trecut: Europa versus S.U.A. la c...

Garantie apartament dezvoltator

Aplicație GPS cu zoom automa...

Ipad Pro & Air 2024
 Service si revizii reprezentanta

Ati returnat produse pe aliexpres...

Certificate de nastere digitale

Fitbit sau huawei band ?
 

Lista neagră - termopane și nu numai

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
661 replies to this topic

Poll: Despre utilitatea listei (283 member(s) have cast votes)

Dorim să vă consultăm opinia în privința utilității/inutilității acestui topic. Si chiar mai mult decat atât.

  1. Da, il consider util. (211 votes [71.53%])

    Percentage of vote: 71.53%

  2. Nu, nu il consider util. (10 votes [3.39%])

    Percentage of vote: 3.39%

  3. Da, il consider util si doresc sa primeasca atributul de IMPORTANT. (72 votes [24.41%])

    Percentage of vote: 24.41%

  4. Il consider revoltător, poate sa decada in uitare. (2 votes [0.68%])

    Percentage of vote: 0.68%

Vote Guests cannot vote

#487
geosor

geosor

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 66
  • Înscris: 27.03.2015
-cei de la izoterma au spus ca pachetul de sticla,cu sigilare si argon sa executat la saint gobain,confirmat si de reprezentantul venit de la ei,care a prezentat un ciclu de spalare sigilare in mediu de argon samd,deci izoterma a luat pachetul de sticla si doar la montat cu calare si baghete etc cine e vinovat cel care a produs sau cel care a montat?ai doua distantiere de 10 si 12 la unele pui 10 int si 12 ext ,la altele 12 int si 10 ext.
-veka,profil B 2.8mm,si nu A 3mm,cind am cerut distantierul mai mare ,veka a spus nu,montati bagheta asta si nu cealalta,odata ca la dimensiunea usilor nu trebuiesc coltare termosudabile,la vederea problemelor ,de ce nu sa pus,care=i logica?veka prin ctr de livrare impune si tehnologia de fabricare,solutii tehnice,soft deviz,soft de debitare samd, plus consiliere la probleme ivite pe parcursul lucrarilor.veka  a dat dispozitie sa se rezolve acest incident si ulterior sa nu mai fie un precedent ,sa constatat si ce sa trimes raspuns nu se stie decit,ca cei care au facut expertiza au dat un alt raspun fata de cel transmis mai departe.sper ca dupa anume demersuri sa se dea un rasppuns bun sau rau,dar nu de excroci care se afla la conducere aici.

#488
Dorel-Mesterel

Dorel-Mesterel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,617
  • Înscris: 24.11.2015

 geosor, on 09 ianuarie 2016 - 21:32, said:

-veka,profil B 2.8mm,si nu A 3mm,cind am cerut distantierul mai mare ,veka a spus nu,montati bagheta asta si nu cealalta,odata ca la dimensiunea usilor nu trebuiesc coltare termosudabile,la vederea problemelor ,de ce nu sa pus,care=i logica?


Trecand peste faptul ca 2,8 este limita minima a clasei A, la Veka nu e cazul, dar sa zicem, cine si cu ce instrument a realizat masuratoarea? Sa zicem ca masuratoarea este corecta, profilul de pvc are anumite tolerante, ca orice alt produs de acest gen, deci, daca cea mai mica masuratoare da 2,8, e A MARE. La peretele de sustinere a sticlei si la cel dinspre zid limita clasei A este de 2,5mm. Sunt insa multe aspecte care tin de aceasta clasa A, majoritatea termopanistilor nu le stiu, standardele din Romania sunt incomplete, sunt multe. Nu cred ca ai masurat tu peretii profilului, de fapt cred ca nici nu stii ce profil ai. Spune-ne macar ce ai comandat, ce serie de profil ai comandat si ce serie ai primit?

La usile de intrare, este recomandata folosirea coltarelor sudabile, atat ca, tu nu cred ca ai usi de intrare. Tu probabil ai niste ferestre mai mari. Ca la toata lumea, toc de fereastra 65mm +cecevea intermediara 105mm, asta scrie in oferte, daca ai acceptat asta nu te plange. Pe cereveaua de 105mm se pot pune coltare termosudabile, sunt rare situatiile in care se si intampla asta, oricum, asta nu inseamna ca fereastra se transforma in usa, ci doar ca fereastra este ceva mai buna.

Pana la urma, problemele tale au o rezolvare simpla, iei contractul (impreuna cu anexa tabloului de tamplarie), factura si bonul de casa si te duci la ANPC, daca ce scrie in anexa cu tabloul de tamplarie nu corespunde cu realitatea, Izoterma va trebui sa rezolve problema (nu veka si nici saint gobain).

Tu insa ai spus, ca ai CONFIGURAT lucrarea, eu tare am senzatia ca tu ai crezut ca stii ce este aia tamplarie termoizolanta (ca toti constructorii de altfel), cand te-ai uitat in oglinda si ti-ai dat seama ca habar n-ai, ai inceput sa te interesezi. Lucrarea fiind configurata deja de tine, nu mai ai ce sa faci, decat sa te plangi ca n-au facut aia scoala cu tine. Unii dintre "termopanisti" sunt dispusi sa faca scoala cu clientii, dar cand clientii vin ei destepti, nu se mai pune problema.

Oricum, tu habar n-ai ce e aia tamplarie nici acum, deci sa nu cumva sa ai senzatia ca poti da sfaturi, daca tii la clienti tai si ii respecti, recomanda un specialist, tu fa-ti treaba asa cum spui, fara ciment de calitate inferioara si fara fier inferior. Ca nu toti se cred specialisti si unii sigur vor face alegeri mai bune decat tine.

#489
geosor

geosor

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 66
  • Înscris: 27.03.2015
daca nu erau usi de intrare si cu dimensiuni mari ,nu erau necesare coltare termo,se folosea doar profil usa ext.ai dreptate nu am habar de timplarie,caci daca aveam habar nu eram pacalit de niste nesimtiti care ofera una si monteaza altceva.tu dupa cum vad te doare in cot de client,scopul tau este banul,dar ai grija ca sar utea sa se intoarca roata,nu te crede atotstiutor.cind configurezi ceva il faci cu cel care pune in practica,asa e normal,dar ce e normal in tara asta cind sunt cei ca tine care nu tin cont de doleantele beneficiarului si mai mult imui sa fie un pret bun pt tine,usor de executat.un arhitect cind elaboreaza un proiect va avea o discutie pt elaborarea lui.nu poti configura un dormitor de 3*3 daca clientul are nevoie  de 20mp,in principiul(ce  lipseste la foarte multi executanti,indiferent de profesie),beneficiarul isi expune cerintele lui,parerile lui etc,iar tu ca un bun executant vii cu solutiile tehnice si explicatiile pt fiecare varianta cu argumente pro si contra,asta inseamna consiliere si cistig.dupa mintea  ta,ai masurat si i-ai luat avnsul,ii demolezi  si ii faci mizerie pri toata casa,eventual ii mai aduci si alte pagube,ai prins profilul in spuma caci ff multi nici dibluri nu pun,ii transmiti sa nu umble citeva ore sau poate o zi,ai incasat restul de bani si ii promiti ca eventualele reglaje le faci ulterior.NU FRATE,TU STII CE INSEAMNA UN TERMOPANIST RESPECTAT,iti masoara ,iti ofera solutii tehnice in functie de zid,amlasament(chiar daca implica mai multe tipuri de profil,sticla samd)dar respecta nuanta,arhitectura etc.,ii demonteaza timplaria veche,ii face curetenie dupa montaj si reparatia unde sa montat(obligatoriu trebui sa ai un angajat pt asa ceva),curetenie si incasezi bani,inclusiv pe rearatie si curetenie,care oricum sunt incluse in pretul de oferta.APROPO, AI REALIZAT UN DEVIZ-OFERTA PT TERMOPANE sau macar sa fi vazut sa nu iti cer prea mult ,stii ce contine el?.CIND REALIZEZI UN LUCRU DE CALITATE,BANI VIN DE LA SINE.poate realizezi si tu de ce tara asta coboara si nu urca pe scara evolutiei,datorita unor pacalic de la termopane,investitori de carton,supraspecialisti de la coada vaci in super meseriasi in constructii si altele.UITATI-VA LA CEI DIN CONDUCEREA TARI,REALIZATI  CE ATI ALES ,COMPARATIVA CU EI si aflati cine ii javra sau misei.Cind am privit in oglinda am vazut nesimtire,hotia si fatul ca am avut incredere in niste javre care au devenit mari ,,patroni,, cu diploma luata cu brinza.

#490
Dorel-Mesterel

Dorel-Mesterel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,617
  • Înscris: 24.11.2015
In sfarsit, pot sa dau like-uri, nu stiu carui fapt se datoreaza asta, geosor are unul, din toata inima.

#491
geosor

geosor

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 66
  • Înscris: 27.03.2015
de ce?cu ce te-am deranjat iar?

#492
Dorel-Mesterel

Dorel-Mesterel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,617
  • Înscris: 24.11.2015

 geosor, on 10 ianuarie 2016 - 13:20, said:


Cind am privit in oglinda am vazut nesimtire,hotia


Trebuie sa fie dura imaginea, dar daca asta ai vazut, nu pot decat sa fiu de acord cu tine.

Nu vrei tu sa ne lasi? Cu aprecierile negative asupra alegerilor noastre, nu vrei tu sa emigrezi complet, sa uiti de tara asta si de noi ?

Sunt vreo trei milioane ca tine, care au pretentii de la noi, atat, doar pretentii, stati prin alte tari si din cand in cand simtiti nevoia sa ne "scuipati", ca suntem naspa, ca suntem hoti, ca va fraierim, nu mai bine ne lasati voi in pace? Ca ne descurcam si fara voi, pe bune acuma, de ce nu ti-ai construit casa acolo unde platesti impozite si taxe, acolo unde produsele si serviciile sunt de calitate, acolo unde este curatenie pentru ca statul o face, nu pentru ca cetatenii o mentin, ca voi asta ati inteles.

Si da, reprezentantii nostri sunt ca noi, niste nasparlii, niste hoti si niste prosti, dar sunt ai nostrii, voi nu sunteti. Voi sunteti niste lasi, care preferati sa va oferiti toata puterea de munca si toate capacitatile altor state, incercati macar sa nu emiteti pretentii, incercati macar sa nu ne judecati alagerile si incercati sa nu ne influentati alegerile. Apropo de influentarea alegerilor, voi ati influentat ultimele alegeri, daca nu erati voi rezultatul putea fi altul. Macar era alegerea noastra, asa, habar n-avem, daca este alegerea noastra sau a unora care vin doar de sarbatori in tara si care ne "scuipa" ori de cate ori li se ofera ocazia.

Noi traim aici, noi decidem, voi sunteti cetateni straini (din punctul meu de vedere), emiteti pretentii in statele unde platiti impozite si taxe, in statele unde respectati legile chiar daca sunt cretine.

Si tara asta nu coboara, ci urca, atat ca in lipsa a trei milioane, urca un pic mai greu, iar cei trei milioane nu au cum sa vada asta, pentru ca nu sunt cetateni ai acestei tari.

In continuare, ma bucur de teapa pe care ti-ai luat-o, sunt convins ca o meriti. Am mai vazut oameni ca tine, in aceeasi situatie, m-am bucurat si pentru ei, fara discriminari.

#493
Dorel-Mesterel

Dorel-Mesterel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,617
  • Înscris: 24.11.2015

 geosor, on 10 ianuarie 2016 - 18:24, said:

de ce?cu ce te-am deranjat iar?

Like-ul, e de bine, cica iti place sau ceva si mie imi place ce scrii tu, pentru ca imi confirma opiniile.

#494
geosor

geosor

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 66
  • Înscris: 27.03.2015
d-le dorel cacarel,pt cultura ta generala de agarici <<<traiesc,muncesc si platesc taxe si impozite sa se infrupte neispraviti,hoti si pacalici ca tine.sustin prin ce platesc si nu putin niste handicapati  in parlament si guvern,milogi si cersatori care traiesc pe spinarea noastra a contribuabilor.nu am sa plec de unde am investit pt ca de 25 ani sunteti tot dorei ,pupincuristi si lingeti la cur orice politician care va da o bere si un mic.eu nu am pretentii,am idealuri,teluri si planuri,pretentii au milogi,cersatori care asteapta cu mina intinsa si plingindu-si de mila .oricum eu nu sunt las ca tine ,las e acela care pacaleste,insala si nu are respect pt semenul sau.cind eu luptam la lovitura de stat din 89,tu poate nici nu erai,si nici nu am nevoie de indemniztii, ajutoare sau altele.tu nu cred ca ai suferit la mineriade sub comanda criminalului de iliescu pe care tot il pupati in cur.NU DOREL NU AM VRUT,NU VREAU SI NU VOI CERE POMANA,DEMNITATEA MEA ESTE MAI PPRESUS DE ORICE,.EU IN LOC DE PERSOANA TA  CONSIDER CA AM FACUT CEVA PT TARA ASTA,DAR TU DOAR ESTI LA SUPT.eu am adus si am investit si m-am lovit de dorei ca tine aproape in fiecare zi..eu in detrimentul tau incerc sa schimb ceva,dar ma lovesc de dobitoci care vad mici si bere,si gindesc bogatii peste noapte.stii citi dobitoci care isi pling de mila vad dimineata in crisma cu alcoolul in fata.eu am luat teapa si te bucuri,bravo,orice rahat incapabil si frustrat se bucura de necazul altuia.tu cred ca ai luat teapa vieti tale,ramanind acelasi nimic dintodeauna.iti urez eu tie ce-mi urezi tu mie,retragindu-ma cu ideea ca pierzind citiva  zeci de mii de lei,este mmmmmmult mai putin decit demnitate si repectul meu ca om.

#495
fastcojo

fastcojo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,390
  • Înscris: 12.05.2006

 geosor, on 10 ianuarie 2016 - 13:20, said:

TU STII CE INSEAMNA UN TERMOPANIST RESPECTAT,

Eu stiu ce inseamna, si nu ma refer la mine!

Am vazut multi din cei respectati cu al caror cuvant si sfat tehnic unii ca tine se sterg la c*r dupa care se plang ca au fost furati, pt ca au gasit ( cred  ei) ceva mai ieftin la termopanistul de langa!

Spre stiinta ta gaselnita cu clasa A, B,, etc doar dupa grosimea peretilor exteriori e o smecherie facuta cu multi ani in urma de Gealan.

Si spre stiinta mea, spune-mi si mie numele fabricii unde s-a facut sticla si locatia mea, ca sunt curios sa-i vizitez!

PS. Chiar daca esti nervos, pt a fi luat in serios ar trebui macar sa scrii corect gramatical!!!!!!!!

#496
conu71

conu71

    Termopanist

  • Grup: Moderators
  • Posts: 9,082
  • Înscris: 22.06.2004

 geosor, on 09 ianuarie 2016 - 21:32, said:

-cei de la izoterma au spus ca pachetul de sticla,cu sigilare si argon sa executat la saint gobain,confirmat si de reprezentantul venit de la ei,care a prezentat un ciclu de spalare sigilare in mediu de argon samd,...........

saint gobain fabrica sticla si nu face pachete de sticla termopan
.
am vazut ca incerci sa iei in bascalie pe ceilalti colegi de forum care nu sunt de acord cu ideile tale. faza cu dorel cacarel nu va fi sanctionata astazi dar data viitoare cand se va mai intampla nu voi mai fi asa de permisiv...

incearca sa te calmezi, sa iti aduni ideile si sa incerci sa scrii corect pentru ca posturile sunt foarte greu de urmarit

#497
euribiontuL

euribiontuL

    dibaci

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,275
  • Înscris: 15.07.2006
date fiind antecedentele din urmă timp, a fost o greșeală că i-am permis lui geosor să infiripe pe aici. chiar n-a fost de dragul să mai avem si noi ce discuta.
Credeam că și-a schimbat registrul. Dar, nu! Posted Image Coforumuștii nu trebuie să devină țintă jignirilor indiferent cat am fi de supărati pe viată.
Caută să-ti plasezi atitudinile acestea în altă parte, geosor. Drum bun!

Edited by euribiontuL, 11 January 2016 - 12:43.


#498
geosor

geosor

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 66
  • Înscris: 27.03.2015
Asa se procedeaza,se omit anumite lucruri in contract.Cind nu aveti ce face cu bani si vreti stres dupa ce finalizati casa, va recomand IZOTERMA CONSTRUCT.referitor cine a facut la mine pachetul de sticla,cei de la IZOTERMA au aduspe cei de la SAINT GOBAIN,individul cate a venit a spus ca reprezinta firma saint gobain.citind mai sus aflu ca chiar am fost pacalit de agentul dela IZOTERMA ,de ce? cind am cerut pachet mai mare gen 44 sau 52 a invocat varii motive si din cauza asta ei nu au mai luat utilaje decit  pt softline 70,nu 80 sau 90.cind au aparut problemele,a procedat ca si la sticla, a adus un idiot care a sustinut ideea pachetului de 36 (4-6-4).CONCLUZIA cind vrei sa faci ceva,documenteazate bine,iar pe agent baga-l in masa ,interesul lui sa vinda marfa multa,proasta sau nu,cistig mare.Incheiind acest subiect,,FERITI-VA DE HOTI DE LA IZOTERMA CONSTRUCT.

#499
Dorel-Mesterel

Dorel-Mesterel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,617
  • Înscris: 24.11.2015

 geosor, on 20 ianuarie 2016 - 10:01, said:

Asa se procedeaza,se omit anumite lucruri in contract.Cind nu aveti ce face cu bani si vreti stres dupa ce finalizati casa, va recomand IZOTERMA CONSTRUCT.referitor cine a facut la mine pachetul de sticla,cei de la IZOTERMA au aduspe cei de la SAINT GOBAIN,individul cate a venit a spus ca reprezinta firma saint gobain.citind mai sus aflu ca chiar am fost pacalit de agentul dela IZOTERMA ,de ce? cind am cerut pachet mai mare gen 44 sau 52 a invocat varii motive si din cauza asta ei nu au mai luat utilaje decit  pt softline 70,nu 80 sau 90.cind au aparut problemele,a procedat ca si la sticla, a adus un idiot care a sustinut ideea pachetului de 36 (4-6-4).CONCLUZIA cind vrei sa faci ceva,documenteazate bine,iar pe agent baga-l in masa ,interesul lui sa vinda marfa multa,proasta sau nu,cistig mare.Incheiind acest subiect,,FERITI-VA DE HOTI DE LA IZOTERMA CONSTRUCT.

Daca te lasa moderatorii mult pe aici, sigur te conving ca ai facut o afacere.

Pentru cititorii care nu simt nevoia sa rezoneze cu tine si pentru cei care chiar vor sa stie concret diferentele de eficienta, e bine de stiut, ca geamul in configuratia expusa de tine poate avea un coeficient de 0,7 w/mpk, geamul mai lat de 44 sau 50/52mm, poate avea 0,6 respectiv 0,5 w/mpk.

Deci maximul de eficienta pe care il puteai obtine, peste ceea ce ar trebui sa ai, este de 0,1 pentru pachet de 44 si 0,2 pentru pachet de 50/52. Este bine de stiut ca aceasta diferenta se obtine, sau nu, doar prin existenta sau nu a argonului in pachetul de geam, ceea ce nu presupune costuri suplimentare semnificative. Diferenta intre profile care sa permita pachete de 44 respectiv 50/52mm si cele care permit 36/40mm este ceva mai mare.

Acum, daca tu ai senzatia ca 0,1w/mpk era suficient pentru a nu avea probleme, te inseli, ori cu pachet de 44 ori cu asta pe care il ai, la tine pe geamuri tot se revarsa Dambovita. Pentru ca, la tine problema nu este ca pachetul are 36mm si nici ca profilul este softline 70.

Daca tu ai senzatia ca lucrurile ar fi stat altfel cu sticla mai lata si profil mai lat, te inseli, ai fi platit semnificativ mai mult, iar rezultatul ar fi fost cam acelasi, poate debitul raului de pe geamuri ar fi fost mai mic, era o Dimbovita mai mica asa.

Vezi, intelegi ca ai facut o afacere?

#500
conu71

conu71

    Termopanist

  • Grup: Moderators
  • Posts: 9,082
  • Înscris: 22.06.2004
am fost ieri pe faza cand se apucase sa puna acelasi post pe toata aria si I am dat 5 zile sa se calmeze. ajunge frate o data, nu trebuie sa ne spamezi ca sa iti intelegem "durerea din suflet"

#501
Vox13

Vox13

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,166
  • Înscris: 05.11.2011
Am  3 usi de la Fereastra 1 din Neamt  toate in dreptul balamalelor au burta si bate vantul interior exterior.Profilul este salamander si feroneria maco.Au un an jumate vechime .In dreptul balamalelor magnetul nu are nici o tendinta .Armatura de fier oare lipseste ?

#502
cristobob

cristobob

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,491
  • Înscris: 06.01.2014

 conu71, on 21 ianuarie 2016 - 10:05, said:

am fost ieri pe faza cand se apucase sa puna acelasi post pe toata aria ...
Încă unul ?

#503
ciprian2016

ciprian2016

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 13.03.2016
ce parere aveti despre termopanele salamader bluevolution 92 in comparatie cu rehau synego?

#504
Dorel-Mesterel

Dorel-Mesterel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,617
  • Înscris: 24.11.2015

 ciprian2016, on 13 martie 2016 - 12:52, said:

ce parere aveti despre termopanele salamader bluevolution 92 in comparatie cu rehau synego?

Teoretic, bluevolution ar trebui sa fie peste Synego, practic exista situatii in care nu e.
Pentru mai multe opinii, posteaza intrebarea, cu mai multe detalii in aria din link-ul de mai jos. Aici e cu plangeri, "reclamatii", desfiintari, etc. .
http://forum.softped...rie-si-geamuri/

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate