Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum sterg mails din Promotions

Vanzare cumparare fara transfer b...

Receptie ciudata, in functie de t...

Dupa 20 ani de facultate, am uita...
 Mobile.de ofera imprumut de bani ...

problema test grila

Digi24 a disparut de pe TV Lg

Drept de proprietate intelectuala...
 Jante noi shitbox

Trinitas TV 4K

Dacia 1316 cu 6 usi ...

Frecventa modificata radio
 Un nou pericol pt batrani

Ar trebui sa vindem imobiliarele ...

Dupa renuntarea la aparat dentar

pelerinaj in Balcik
 

Revolution (2012 - )

- - - - -
  • Please log in to reply
156 replies to this topic

#1
GaMeR

GaMeR

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 740
  • Înscris: 15.04.2007
Revolution

[ http://1.bp.blogspot.com/-P4YF3J-OomA/T7NRgmSiI4I/AAAAAAAAFz0/aWaJnjPg8SA/s640/nbc-evolution-series-2012.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Genul: Mister, SF
Anul  : 2012
Link : Imdb


Revolution este un serial de televiziune dramatic science fiction american creat de Eric Kripke pentru NBC network.
Prezentare : Modul nostru de viață depinde în totalitate de energia electrică. Deci, ce s-ar întâmpla dacă pur și simplu nu ar mai funcționa? Ei bine, într-o zi, ca un comutator poziționat pe oprit, lumea este brusc aruncată înapoi în Evul Mediu. Avioanele cad din cer, spitalele sunt închise iar comunicarea este imposibilă, nemaiexistând nicio tehnologie modernă care să ofere o explicație. Acțiunea serialului are loc la 15 ani mai târziu după acest eveniment; viața seamănând cu cea dinainte de revoluția industrială: familii liniștite care atunci când apune soarele aprind felinare și lumânări. Viața probabil că este mai lentă și mai dulce. Dar la marginea micilor comunităților agricole, pericolul pândește. Viața unei tinere femei este schimbată dramatic atunci când o miliție locală sosește și-l ucide pe tatăl ei, care, în mod misterios - și fără știrea ei - a avut cumva de-a face cu întreruperea curentului electric.

Edited by M0n0, 24 January 2014 - 22:51.


#2
orangfe

orangfe

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 376
  • Înscris: 11.05.2008
Am vazut primele doua episoade. E ok, usor neverosimil pe alocuri, gen bataia din primul episod cand Miles ii caftea pe toti. Si mi s-a mai parut stupida faza cu Aaron care i-a zis blondinei ca are medalionul, desi Ben i-a zis sa-l tina secret. Per total merge, nu-i rau.

#3
l-software

l-software

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,010
  • Înscris: 31.01.2009
e putin aberant. nu mai au curent, dar cu ce ii impiedica asta sa foloseasca locomotive pe abur/motorina, la fel si cu masinile, inteleg ca astea noi au computer de bord si etc dar o masina mai veche 80/90. si pana la urma daca s.a oprit curentu de ce nu folosesc generatoare. si cum de s.au oprit si bateriile? wtf?!? inafara de problema asta cu logica... ideea filmului cat si realizarea e okPosted Image

#4
Dihorul Razboinic

Dihorul Razboinic

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,322
  • Înscris: 01.10.2006
Din cite inteleg, nu s-au oprit doar generatoarele electrice, ci s-a oprit curgerea curentului sau cam asa ceva. Inseamna ca oamenii aia gindesc si functioneaza altfel decit noi, pentru ca si in organism este curent electric. De exemplu neuronii lor nu mai comunica prin impulsuri electrice pure, ci doar prin mecanisme ionice (care sunt oricum dominante). Adica te uiti la film, da' aia probabil nu gindesc ca tine si nu ii poti intelege. Sau cam asa ceva. :wacko:

#5
xymzar

xymzar

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,639
  • Înscris: 14.10.2004
Hm, nu prea convinge pana acum. Un fel de Falling Skies, la toti se opreste curentul. :)
Este timp sa se miste.
Nu cred ca o sa fie si un sezon 2.

#6
Automatism

Automatism

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 587
  • Înscris: 21.08.2012

View Postxymzar, on 27 septembrie 2012 - 11:56, said:

Hm, nu prea convinge pana acum. Un fel de Falling Skies, la toti se opreste curentul. Posted Image
Este timp sa se miste.
Nu cred ca o sa fie si un sezon 2.
Bre avem discovery si era iluminat public si înainte de curent: Erau felinare si toata lumea functiona ok, deci serialul asta este amuzament total.
Deci nu au mai avut curent si gata nu au mai tuns iarba care crestea pe cladire... ba la mine în oras nici acuma nu au masina de de tuns iarba si masina de aranjat gardul viu: merg cu coasa si foarfeca pentru gardul verde.
La mine este ok când se opreste curentul: Plec sa joc fotbal si seara adorm mai devreme.
Si ma uitam: Zicea ceva ca de la IRON MAN... ma gândeam: Acuma nene: Acuma vad serial bestial... vax.
Falling Skies - Aia au generatoare ca doar ma uit la serial), acolo a venit E.T. si a aruncat cu bombe.

Edited by Automatism, 27 September 2012 - 12:08.


#7
costy_ytsoc

costy_ytsoc

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,394
  • Înscris: 02.07.2005
mda, din trailer totul e muuult prea tras de par, dupa cum zicea cineva inainte , daca curentul electric n-ar mai putea circula, ar probleme mult mai mari decat ca nu-ti mai merge masina.
Iar faza cu avionul care efectiv pica din cer, zici ca e pentru prosti, avionul ala planeaza in pana mea ca nu leviteaza si cand s-a luat curentul cade ca bolovanul.
Eu sunt genul de telespectator care nu accepta astfel de cacaturi, sunt prea batatoare la ochi sa le pot ignora.
Edit: parca dieselurile nu au nevoie de electricitate sa functioneze, jeebus, oamenii astia ar trebui sa angajeze dreacu niste consultanti.

Edited by costy_ytsoc, 27 September 2012 - 13:31.


#8
Automatism

Automatism

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 587
  • Înscris: 21.08.2012

View Postcosty_ytsoc, on 27 septembrie 2012 - 13:08, said:

mda, din trailer totul e muuult prea tras de par, dupa cum zicea cineva inainte , daca curentul electric n-ar mai putea circula, ar probleme mult mai mari decat ca nu-ti mai merge masina.

Edit: parca dieselurile nu au nevoie de electricitate sa functioneze, jeebus, oamenii astia ar trebui sa angajeze dreacu niste consultanti.
Bre faza cu diesel nu stiam, acuma eu sunt specialist pe apocalipsa zombie... acolo mai avem curent si benzina sa bagam drujba în actiune.

Am vazut: http://www.imdb.com/title/tt0116225/ "Escape from L.A. (1996)"
Snake Plissken îs once again called în by the United States government to recover a potential doomsday device from Los Angeles, now an autonomous island where undesirables are deported.
Era o telecomanda care trimitea un EMP(Electromagnetic pulse) spre ce tara era îndreptat satelitul... îi lasa fara curent.
La sfârsitul filmului Plissken apasa codul 666 si da comanda la satelit sa lase toata planeta fara curent în speranta ca aia o sa faca pace.
Asa si cu filmul asta: Ma uit la trailer si ÎNCERC sa îmi placa(ca îmi plac filmele S.F.)... DAR nu reusesc sa trec peste faza ca fara curent lumea ar merge tot asa, adica nu mai este nevoie sa inventeze careva ceva.... toata tehnologia exista pe foaie: Nu mai are careva nevoie sa învete cum se toarna fierul, cum sa faca multe astea.
Da: Faza cu avionul mi-a parut cam aiurea: Am vazut pe Discovery ca partea de directie este mecanica(doar pilotul automat este comandat prin instalatia electrica): În caz ca pica curentul avionul poate sa fie dirijat manual.

Film Hippie.

Edited by Automatism, 27 September 2012 - 16:44.


#9
costy_ytsoc

costy_ytsoc

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,394
  • Înscris: 02.07.2005
am vazut si eu primele 2 episoade: deja e extrem de enervanta sora lu ala cu astm.
E mult prea multa vrajeala ieftina, parca e facut pentru prosti.
Au crescut plantele alea in 15 ani cat n-au crescut in alte orase abandonate in 30.
Cand s-a dus curentul(ma intreb cum dracu explica ei asta, emp e imposibil )  zici ca a luat si creierul oamenilor, si au luat-o de la  epoca de piatra.
Eu tot nu pot sa inteleg ce dracu ar putea sa opreasca "curgerea" curentul electric si sa nu afecteze nimic altceva.
In fine,  cred ca e doar un caz de scenarist american prost

Edited by costy_ytsoc, 27 September 2012 - 19:02.


#10
florinel

florinel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,113
  • Înscris: 29.06.2005
E drept, e tras de par. Dar in principiu, cred ca e facut pentru americani. Astia au scris pe cartile de instructiuni "verificati daca e bagat in priza". Cea mai mare parte a lor conduc masini automate pe benzina. Adica multe hilaritati pentru noi, chestii de neconceput pentru ei.

In principiu atmosfera de ev mediu relativ modern e destul de realista. Daca s-ar intampla asa ceva, rezultatul ar fi haos, razboi si distrugeri masive, inclusiv decimarea populatiei la un nivel record. Deci numai de tuns iarba nu ti-ar mai arde....
Cat despre avioane, cred ca partea de directie este hidraulica(aproape mecanica), iar partea hidraulica foloseste un motor pentru functionare, electric sau mecanic.

Din ce am inteles eu pana acum cred ca explicatia e un soi de puls electromagnetic continuu - cel mai probabil vreun experiment esuat..etc.Iar detinatorii de medalioane pot intrerupe efectul EMP-ului pe o anumita raza(vezi tantea cu calculatorul din sopron).

Anyway - nu stiu de ce va bateti capul. E un nou serial SF cu un scenariu mai slabut, da` cand te plictisesti, merge.

#11
costy_ytsoc

costy_ytsoc

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,394
  • Înscris: 02.07.2005
daca ar  fi vorba de un emp continuu(cam ciudata asocierea cuvintelor) atunci computerele alea ar fi distruse de mult, iar comunicatia intre cele 2 pc-uri ar cam fi imposibila.
Un emp, practic induce o tensiune mare in circuitele electrice, practic ar trebui sa vedem tot felul de manifestari gen neoane aprinse aiurea, cjestii metalice inrosindu-se etc.
Teoretic orice device ce a stat intr-o cutie metalica ar trebui sa supravietuiasca emp-ului; de fapt cred ca sunt necesare conditii mai lejere dar n-am stat sa caut.
Mai mult, generatoarele n-ar trebui sa fie afectate de un emp, atat timp cat nu sunt conectate la o retea(cum sunt cele din centrale). De ce? pentru ca acea retea se va comporta ca o antena si va capta energia emp-ului de pe o suprafata mult mai mare si deci tensiunea indusa in antena va fi uriasa.
Orice generator portabil ce nu se afla in functiune la momentul emp-ului e scapat

Edited by costy_ytsoc, 28 September 2012 - 01:29.


#12
Automatism

Automatism

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 587
  • Înscris: 21.08.2012
Macar am început sa avem si noi talent la depistat seriale FUCK ....
Acuma ceva timp urmaream PROMO SOCK pe AXN ca o sa vina un nou serial: Ca au lucrat mult la el: Era tot pe sistemul "de la producatorul" "de la actorul nominalizat pentru" SI ete asa a aparut: http://www.imdb.com/title/tt1441135/ - FlashForward.

#13
entity22

entity22

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,016
  • Înscris: 16.07.2007
total neverosimil dar merge asa pentru trecerea timpului, nu e prea plictisitor. Acu' si Dr Who e fantezist maxim dar e super distractiv deci atata timp cat lucreaza la celelalte aspecte ale productiei(gen personaje, actiune, dialog, cinematografie) e ok. Mie mi se pare chiar amuzant cum toate orasele alea au murit practic fara curent ,o descoperire relativ noua si in absenta careia civilizatia s-a dezvoltat si a construit orase functionale. Dar ,ma rog, ma gandesc ca poate idea a fost ca suntem asa dependenti acum de electricitate incat the very fabric of society depends on it sau ceva.
Tocmai am mai vazut un episod din seria aia Dezastre in aer unde unii au planat un ditamai Boeing-ul vreo jumatate de ora dupa ce le cazusera toate motoarele dar sigur scenaristii serialului nu au urmarit emisiunea haha.

Eh, dar mie-mi plac astea cu post-apocalyptic world asa ca sper sa reziste si sa "creasca"!

#14
Ovidiu93

Ovidiu93

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,821
  • Înscris: 07.03.2008
Da...atmosfera medievala, sa nu uitam de pantalonii de piele si look-ul lor foarte ingrijit impreuna cu hainele create de designeri. Daaa, sabiile...sa nu uit de sabii si disparitia armelor laser folosite pana acum.

Edited by Ovidiu93, 28 September 2012 - 17:17.


#15
xymzar

xymzar

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,639
  • Înscris: 14.10.2004
A adus cineva vorba de sabii.
Voi ati vazut cum arata? Arata ca ale interlopilor cand fac mascatii descinderi.
Un "box cu lama" Posted Image

Attached Files



#16
Automatism

Automatism

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 587
  • Înscris: 21.08.2012
Bre dupa primele doua episoade sa zic ca filmul merge: Decorurile sunt lucrate frumos(alea care nu sunt pe calculator) si actiunea pare ca merge: Mai bine zis ceva gagice si o lume distrusa.
Sa zicem ca dupa primele doua episoade o sa mai vizionez ca parca începe sa te prinda actiunea.
Parerea mea ca episoadele sunt interesante... dupa primele minute deja am uitat cât de tâmpita este ideea serialul si m-am uitat linistit la film.
Filmul începe sa se miste dupa ce pleaca din sat(adica partea de explorare): Acuma sa speram ca o sa fie bine si dupa primele doua episoade.

#17
costy_ytsoc

costy_ytsoc

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,394
  • Înscris: 02.07.2005
are panarama aia mica niste fite in cap de zici ca e teleportata din alt film; n-ai cum plm sa ai atitudinea aia dupa ce ai trait 15 ani in lumea aia.
Iar nu mai pot cu partea stiintifica, efectiv e o bataie de joc; cacatu ala de scenarist ori e prea prost ori testeaza cat de prosti sunt spectatorii.

#18
ccf_cristi

ccf_cristi

    Asa si?!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,497
  • Înscris: 13.10.2010
Mie imi place acest serial!
M-am uitat la primul episod, dar m-a luat somnul pe la jumatate Posted Image
Spoiler
. Am zis sa-i mai acord o sansa si m-am uitat si la  episodul 2....din asta nu mai tin minte nimic ca m-a luat somnul si mai repede.Posted Image
L-am adaugat la favorite, in caz ca se mai intampla sa nu ma ia somnul acest serial e cel mai bun somnifer. Posted Image La cat mai multe episoade. Posted Image

Edited by ccf_cristi, 08 October 2012 - 08:22.


Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate