![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
creare site..
Last Updated: Aug 21 2012 22:34, Started by
adryanoo87
, Jul 21 2012 21:26
·
0

Posted 21 July 2012 - 21:26

sunt incepator in domeniu si am nevoie de niste sfaturi.vreau sa fac un site si nu stiu cum se incepe, de ce este nevoie, cat costa.as fi bucuros daca cineva ar fi dispus sa imi explice.
multumesc anticipat |
Posted 21 July 2012 - 21:38

Posted 21 July 2012 - 21:53

Acel site este asp/flash
Genul acela de siteuri este foarte scump si greu de intretinut dar si veniturile sunt pe masura poate. Edited by gabi3xz, 21 July 2012 - 21:55. |
Posted 21 July 2012 - 22:02

Posted 21 July 2012 - 22:24

vreau sa fac
cum se incepe, de ce este nevoie, cat costa.
sunt incepator La care dintre aspecte dorești detalii? Cărți, motivație psihologică, și/sau o aproximare a timpului necesar? |
Posted 21 July 2012 - 22:27

ASP este ca si PHP un script language care ruleaza pe server. Flash este ca si Java. Aplicatii care ruleaza in computerul utilizatorului.
In ce priveste ASP si PHP, te descurci destul de usor chiar si din pozitia de incepator. Pentru java si flash ai nevoie de cunostinte avansate de programare. |
Posted 21 July 2012 - 22:29

Sa faci un site nu este la fel ca si cum ai face o ciorba.
Ai nevoie de cunostinte. |
Posted 21 July 2012 - 22:33

Sa faci un site nu este la fel ca si cum ai face o ciorba. Ai nevoie de cunostinte. Avem destui cârpaci d-ăștia :coolspeak: Stai să-i vezi cum apar acum jumliștii și wordpreșiștii :rolleyes: |
Posted 21 July 2012 - 22:48

|
Posted 21 July 2012 - 22:49

Unii n-au nevoie de cunoștințe și chiar fac site-urile ca pe o ciorbă. Avem destui cârpaci d-ăștia :coolspeak: Stai să-i vezi cum apar acum jumliștii și wordpreșiștii :rolleyes: Cei ai cu noi ma? :)) Wordpress, cat si Joomla sunt doua CMS-uri care au o comunitate foarte bine conturata in jurul dezvoltarii lor. Si nu suntem "carpaci". Noi nu facem nimic, primim ceva. "Carpaci sunt aia care se chinuie sa isi faca ei singuri un site si admin panel, si se trezesc ca e plin de bug-uri. |
Posted 22 July 2012 - 01:11

Cei ai cu noi ma? :)) Wordpress, cat si Joomla sunt doua CMS-uri care au o comunitate foarte bine conturata in jurul dezvoltarii lor. Si nu suntem "carpaci". Noi nu facem nimic, primim ceva. "Carpaci sunt aia care se chinuie sa isi faca ei singuri un site si admin panel, si se trezesc ca e plin de bug-uri. Da, aceia care fac site-uri pline de bug-uri etc, sunt cârpaci, însă ceea ce faci tu nu se numește web developing(a se înțelege, cei care fac site-uri pline de bug-uri, nu se numesc așa). în cel mai bun caz, webmaster te poți numi :) |
Posted 22 July 2012 - 01:19

ok am inteles ca si pt o ciorba ai nevoie de cunostinte da se poate invata si aia.totusi nu asta era intrebarea.ce fel de programe am nevoie cum incep sau macar ce carte cumpar.ms
|
Posted 22 July 2012 - 02:12

ok am inteles ca si pt o ciorba ai nevoie de cunostinte da se poate invata si aia.totusi nu asta era intrebarea.ce fel de programe am nevoie cum incep sau macar ce carte cumpar.ms Na acilea ABC-ul http://www.w3schools...tml/default.asp O sa ai ceva de lucru pana a ajunge sa poti face de anvergura site-ului pe care l-ai descris. |
Posted 22 July 2012 - 07:23

ok am inteles ca si pt o ciorba ai nevoie de cunostinte da se poate invata si aia.totusi nu asta era intrebarea.ce fel de programe am nevoie cum incep sau macar ce carte cumpar.ms Corect ar fi fost: "de ce cărți am nevoie, sau măcar ce programe?". E greu cu piramida valorilor la românica... Începe cu w3schools cum ți-a spus colegul de mai sus, și experimentează mult. După ce ai învățat HTML, treci la CSS, apoi la programare în Javascript și/sau PHP. |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users