Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Inchiriere apartament nemobilat

UPS cu stabilizator si acumulator...

Transfer date intre 2 pc
 Backup complet se poate?

Ce mașina am?

kospel - microcentrala electrica ...

La multi ani @Aprilia!
 Conectare imprimanta Brother WiFI

Renault Zoe

Dobanda Trezorerie

inghetare ecran Iphone XS Max
 Noul program Rabla incepe in octo...

Alegere sistem supraveghere dahua...

Comunism si democratia?

Placa video RTX 3060, la doar 120...
 

RDS Business

- - - - -
  • Please log in to reply
1199 replies to this topic

#37
rotnic

rotnic

    Proud "United Gashka" member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,674
  • Înscris: 28.11.2005
Nu au tarif fix, il stabilesc ei n functie de zona, retea, etc.

Edited by rotnic, 15 July 2012 - 20:36.


#38
loadrunner

loadrunner

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 739
  • Înscris: 12.08.2007

View Postrotnic, on 15th July 2012, 21:34, said:

Nu au tarif fix, il stabilesc ei n functie de zona, retea, etc.
Nu cred ..

Eu am fost multa vreme client RDS Business (practic RDS.NET) si abonamentele erau intr-adevar personalizate. Nu erau preturi fixe, se negociau in functie de mai multi factori.
Dar cand au aparut abonamentele RDS Access, eu exact asta am inteles ca s-a dorit - o standardizare pe sectorul business entry level.
Niste abonamente accesibile, simple, pentru firme mici, care nu au nevoie de banda garantata si solutii personalizate.

Eu am niste preturi mai vechi, din 2009, insa pe atunci erau abonamentele de 10/15/20Mbps.

#39
Havoc

Havoc

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,651
  • Înscris: 21.03.2004

View Postloadrunner, on 15th July 2012, 23:20, said:

Nu cred ..

Eu am fost multa vreme client RDS Business (practic RDS.NET) si abonamentele erau intr-adevar personalizate. Nu erau preturi fixe, se negociau in functie de mai multi factori.
Dar cand au aparut abonamentele RDS Access, eu exact asta am inteles ca s-a dorit - o standardizare pe sectorul business entry level.
Niste abonamente accesibile, simple, pentru firme mici, care nu au nevoie de banda garantata si solutii personalizate.

Eu am niste preturi mai vechi, din 2009, insa pe atunci erau abonamentele de 10/15/20Mbps.

Eu platesc pentru Access 30 20Euro+TVA=24.8 Euro.

#40
retele

retele

    Acest etern fabulos

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,788
  • Înscris: 29.04.2004
Oricum, e important ca atunci cand ceri o oferta, sa specifici ca vrei cu banda negarantata, ca altfel ei vor sari pe tine cu oferta de banda garantata, la care preturile pleaca de la 35€+TVA in sus

#41
Neaceasca85

Neaceasca85

    Forumist din Slatina, Olt

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 81,712
  • Înscris: 14.10.2008
Poate ca la cele cu banda garantata iti dau ONT in apartament. :lol:

#42
Havoc

Havoc

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,651
  • Înscris: 21.03.2004

View PostNeaceasca85, on 17th July 2012, 11:58, said:

Poate ca la cele cu banda garantata iti dau ONT in apartament. :lol:

La mine la casa(toata zona este EoC) au tras special fibra optica de la nod si au bagat-o in casa, inca nu am ajuns sa vad exact cum au facut instalarea, dar din cate am inteles au pus aceea cutiuta din care iese un fir de fo mai subtire tot in casa dupa care ont-ul, motivatia a fost ca nimeni nu se mai poate racorda la aceasta linie, este exclusiv pentru mine :)

#43
Neaceasca85

Neaceasca85

    Forumist din Slatina, Olt

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 81,712
  • Înscris: 14.10.2008
De la encloser si nu nod. Si eu as fi vrut fibra groasa pana in casa si nu din asta subtire care nu inspira siguranta. Dar sa zic mersi ca altii au blestemul EoC-ului.

#44
w21

w21

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,036
  • Înscris: 04.04.2008

View PostNeaceasca85, on 17th July 2012, 11:58, said:

Poate ca la cele cu banda garantata iti dau ONT in apartament. :lol:

Parca mai sunt vreo 3 porturi libere in ont-urile de la blocuri, deci pot oferi si gigabit prin UTP daca se cere, nu e nevoie de fibra in casa neaparat.

#45
Neaceasca85

Neaceasca85

    Forumist din Slatina, Olt

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 81,712
  • Înscris: 14.10.2008
2 ca pe o scara 2 porturi sunt ocupate cu switch-urile.

#46
loadrunner

loadrunner

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 739
  • Înscris: 12.08.2007

View Postretele, on 17th July 2012, 11:30, said:

Oricum, e important ca atunci cand ceri o oferta, sa specifici ca vrei cu banda negarantata, ca altfel ei vor sari pe tine cu oferta de banda garantata, la care preturile pleaca de la 35€+TVA in sus
Abonamentele RDS.NET Access sunt fixe si nu au banda garantata.
http://www.rcs-rds.r...ernet-broadband

#47
retele

retele

    Acest etern fabulos

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,788
  • Înscris: 29.04.2004
Eu am cerut telefonic oferta de Acces, mi s-a oferit în scris cele cu bandă garantată, d-aia am zis că trebuie sa insiști.

#48
loadrunner

loadrunner

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 739
  • Înscris: 12.08.2007

View Postretele, on 18th July 2012, 16:02, said:

Eu am cerut telefonic oferta de Acces, mi s-a oferit în scris cele cu bandă garantată, d-aia am zis că trebuie sa insiști.
Ok. Merci de sfat.
Probabil incearca sa vanda ceva mai scump.

#49
rotnic

rotnic

    Proud "United Gashka" member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,674
  • Înscris: 28.11.2005
Mda, a venit echipa sa-mi aduca fibra de "biznis" la birou, acum trebuie sa vina alta echipa (nu se stie cand) sa aduca echipamentele.

RDS business...  :wallbash: :wallbash: :wallbash:

#50
Havoc

Havoc

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,651
  • Înscris: 21.03.2004

View Postrotnic, on 19th July 2012, 13:45, said:

Mda, a venit echipa sa-mi aduca fibra de "biznis" la birou, acum trebuie sa vina alta echipa (nu se stie cand) sa aduca echipamentele.

RDS business...  :wallbash: :wallbash: :wallbash:

As a fost si la mine  :lol:

#51
retele

retele

    Acest etern fabulos

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,788
  • Înscris: 29.04.2004

View Postrotnic, on 19th July 2012, 13:45, said:

Mda, a venit echipa sa-mi aduca fibra de "biznis" la birou, acum trebuie sa vina alta echipa (nu se stie cand) sa aduca echipamentele.
o explicație venită de la RDS pentru faptul că au tarife cam mari la partea de "Business" a fost că "fibra trebuie întreținută", deci trebuie să te aștepți la echipă dedicată fibrei, echipă dedicată echipamentului, și tot asa, echipe peste echipe, care mai de care mai dedicate muncii lor.

#52
rotnic

rotnic

    Proud "United Gashka" member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,674
  • Înscris: 28.11.2005
Mda, a venit si echipa nr. 2 sa sudeze fibra, acum trebuie sa astept echipa tehnica sa vina cu echipamentele.

Rezulta 3 masini, 6-7 workeri si muuuuult timp de asteptat pentru mine.

Chiar ca nu inteleg ardeiasul ce mama lor de munca fac.

#53
tonex

tonex

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 167
  • Înscris: 05.04.2007

View Postadrian21, on 15 iunie 2012 - 23:19, said:

Buna seara. Ma intereseaza un abonamnet business de la rds. Ei ofera 1 mbps garantat cu alocare dinamica in 10 mbps in internet si 100 mbps metropolitan. Acum vine intrebarea de baraj: ei prin metropolitan inteleg doar reteaua lor sau toate retele de internet din Romania? Tipa de la casierie m-a asigurat ca cei 100 mbps sunt in toate retelele din Romania dar tot nu prea am incredere in ei. Mai are cineva abonament business ca sa imi poata confirma? Multumesc.

Metropolitan este doar orasul tau. In realitate NU ar trebui sa fie asa,dar citeste contractul! Si eu am patit-o cand mi-am facut abonament business,aveam 100 Mbps metropolitan,pe cand de fapt in contract scrie asa "Metropolitan se intelege suprafata orasului unde este instalat serviciul" !

#54
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 245,290
  • Înscris: 08.10.2015

View Posttonex, on 23 decembrie 2012 - 18:57, said:

Metropolitan este doar orasul tau.[...]

Am auzit ceva zvon ca nu mai se aplica regula asta sau ca nu o sa se mai aplice nici la clientii business cum nu se mai aplica / ar trebui sa nu se aplice nici la clientii fiberlink. Cand / daca este problema erdeesh desi ar fi bine cat mai repede ca tot e reteaua lor deci  nu le pica mana ca metro sa insemne reteaua eRDeeSh.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate